Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Breee!!!ovaj...pa lepo cemo vas ugostiti:eevil:Originally posted by ZvezdasBGuvek smo takvi u gostima !!!Originally posted by Breee!!!Ala su grobari postali nesto u poslednje vreme "darezljivi".....
prognoza 1:1, evenmtualno 0:0 !?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by KiwiKiwi, ovo ti je super konstatacija. Ni ja ne bih mogao bolje da kažem.
A što se ti?e tu?e .. mislim da smo svi shvatili da to nema veze ni sa sportom ni sa rezultatom nego sa budalama koje dolaze da bi se makljale, a ne uživale u fer i sportskoj igri. A tek posle neredi po gradu... uništeni automobili (a rezulatat nerešen, dakle nema ni na jednoj strani razloga za ovo ultimativno nezadovoljstvo) ..
Žao mi je što je Basta povreðen... bez obzira što je igra? Zvezde.. ipak, fudbal je samo igra... samo neke budale to ne mogu da shvate
Originally posted by ZvezdasBGGledala ja to kroz prozor! A zna?i, ti si bio jedan od onih koji su uhvatili "bežaniju" kroz moju ulicu... c c c...
Btw, kod restorana "Fransh" grupa grobara sinoc demolirala dva parkirana automobila! Ja prolazim tu i vidim neka frka, a zandarmi pod punom ratnom opremom makljaju "gospodu" sa juga. Bilo mi zanimljivo ali jeb ga zurio sam....![]()
Originally posted by bigirlJok ja brate, nesam nigde vatao bezaniju....Originally posted by ZvezdasBGGledala ja to kroz prozor! A zna?i, ti si bio jedan od onih koji su uhvatili "bežaniju" kroz moju ulicu... c c c...
Btw, kod restorana "Fransh" grupa grobara sinoc demolirala dva parkirana automobila! Ja prolazim tu i vidim neka frka, a zandarmi pod punom ratnom opremom makljaju "gospodu" sa juga. Bilo mi zanimljivo ali jeb ga zurio sam....![]()
Originally posted by Glorfindel
Jebo Vas derbi kad se bijete ko budale.
Treba vam ukinuti kiseonik, zabraniti da posecujete stadion, a mozda i zatvoriti.
U chemu je char pesnichenja? Sto se bijete medjusobno? Sto ne bijete igrache kad ne znaju da igraju?
Bem ti srpski fudbal.
Originally posted by GlorfindelU jebote sve odise tolerancijom. Btw u svim onim zemljama gde je zakonom regulisano navijanje na stadionu (primer Engleska), posle utakmica se neredi prenose na ulice! Dakle to sto mi ne vidimo direktno na TV-u da se makljaju kao kod nas na tribinama, uopste ne znaci da toga nema na ulicama. Dakle nije tu u pitanju srpski fudbal, vec navijanje u celini.
Treba vam ukinuti kiseonik, zabraniti da posecujete stadion, a mozda i zatvoriti.
U chemu je char pesnichenja? Sto se bijete medjusobno? Sto ne bijete igrache kad ne znaju da igraju?
Bem ti srpski fudbal.
Originally posted by ^mary^Ok kapiram te ca cupanje stolica i za tucu, ali bre zasto da se ne nose baklje?!!!! Mislim baklje su deo svake navijacke koreografije i uopste ne vidim sta je tu loshe?!Originally posted by Glorfindel
Bem ti srpski fudbal.![]()
U potpunosti se slazem!
Treba i kod nas uvesti onaj zakon po ugledu na englesku, pa da vidis da li bi frajeri smeli da unose baklje, cupaju stolice, tuku se...
Originally posted by GlorfindelProcitao ja dobro, i trudih se maksimalno da ti ne odgovorim u navijackom tonu. To ti se nimalo ne bi dopalo.
Zvezdashu, citaj lepo sta pisem da javno ne objavim cinjenicu da si ti pripadnik Torcide!!!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!