Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
"Udvaraju" mi se dvojica

Jedan Ovan,drugi Lav....obojica su Device u podznaku :D :samoupodznaku:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2804865#p2804865]stardust81 napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2804847#p2804847]Dr_Shortbus napisao:[/url]Kuckam se sa nekim likom koji je eskort u Sloveniji.
Samo susret je 100 eura a noć je od 200-400 eura. :vruce:
Jel to razmisljas o promeni radnog mesta?
Shorty je previse dobar, neiskvaren i emotivan da bi se mogao tim bavit. :)

Glede tog lika - pa otprilike to tako i ide, s tim da bi mu donja cijena trebala bit 300, a gornja 500, ukoliko je obrazovan i elokventan i moze ga se izvodit i na poslovne sastanke kao pratnju.

A i otkud znamo, mozda sad nudi sezonski popust. :jazzva:
Korisnikov avatar
By Hys.
kad mislis da zivot nema vise govana da ti servira, on ti spremi septicku jamu.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2804971#p2804971]Kragi napisao:[/url]E znate sta ne podnosim
Pedere koji se sa 50 oblace kao Dzastin Biber jer valjda misle da ce tako biti privlacniji ili izgledati mladje. Doduse mozda i hoce i jedno i drugo ali je brate presmesno i iritantno do bola.
Oblacit se k'o Đastin je smijesno i sa 20, a kamoli sa 50. :waldorf:
Moje misljenje je da fakulteti nisu nikad dzabe. Sve i da kasnije imas isto novca kao neko sa srednjom.

Nije stvar ni samo u znanjima i vestinama koje mogu da se dobiju. Zapravo, nijedan fakultet na svetu ne moze da ti da potpuno znanje ni o cemu.Svakako treba malo i sa strane da se uci i doradjuje.

Fakulteti su, na primer, dobro mesto da se nauci sledece:

1) Arogancija je losa. Skoro sta god da radis, postojace neko na svetu ko to radi bolje, cak i kada ne izgleda tako.
2) Prilagodljivost. Kad da guras do kraja a kad da uocis da si na pogresnom putu i da probas nesto drugo.
3) Tolerisanje nepravde. Neko ce dobiti nesto nezaluzeno na tvoje rodjene oci. Mozda ces to biti i sama ti.
4) Samopuzdanje i verovanje u sebe. Mozda ces morati nekad da proguras svoju ideju do vrha.

Moze sve to da se nauci i drugde. Neke stvari izgleda moraju da se osete na kozi. Mnogi pametni ljudi ne mogu da zavrse fakultet, zato sto nisu izdrzljivi. Postoji mali milion nacina da nesto krene naopako. Sama cinjenica da mozes da prodjes selekciju neke vrste moze da bude dobra. Premoren sam i ne znam da li uspevam da prenesem bilo sta smisleno, ali poruka je da mislim da se neces pokajati na duze staze.
By Kragi
Kad pogledas dokumentarac o Tomu Fordu na YT-u skontas da je promenio 5 fakultera, zavrsio arhitekturu, slagao da je zavrsio tekstilni dizajn na prvom intervijuu za posao (dakle diplomu nije ni upotrebio) a ubrzo potom postao glavni dizajner za modnu kucu Gucci i YSL. (:
Nasla sam u kom periodu da pisem o stvarima vezanim za faks :lol:

@Svemirac, skontala sam sta si hteo da kazes (vecinu stvari sam ovako/onako i iskusila) :)
Svakako ne mislim da dzabe zavrsavam ovaj faks jer od prve godine vidim kako imamo i neke vrhunske strucnjake (u svojim oblastima) koji mogu da nas nauce jako korisnim i dobrim stvarima, ako zelimo.
Sa druge strane, vec trecu godinu se trudim da mi (profesionalni) zivot ide u smeru u kojem zelim da ide, kako ne bih zavrsila na gore pomenutoj poziciji i kako bih ispunila neke davno zacrtane ciljeve. Plata koja se dobija sa srednjom skolom=mala plata=>nedovoljno za odgovarajuce kolicine kafe/piva=>nesrecan zivot :placko:

@Kragi, obzirom koje me oblasti interesuju - tesko da bih smela da slazem za diplomu, kako ne bi neki ljudi zavrsili mrtvi :lol: ali kontam poentu. :)
Korisnikov avatar
By voodoo
vratio se s terapije,umoran,veceras cu kasnije leci,da se ne bih ponovo probudio u 03h.volim moju mamu i baku!!!)))te cure su mi sve :love: :love: :love: prokletstvo kad ne moze ovako da ostane jos bar 400 godina,da se druzimo i zivimo zajedno(((
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Nema veze sa studiranjem nego sa naukom. Poznato je publish or perish. Pritisak jeste los, jer mnogi podlegnu i pisu svakakve gluposti samo kolko da pisu, a zapravo nemaju sta da (po)kazu. Meni se cesto prica: stalno nesto radis a kad treba da se pise rad, izbegavas. Moras nekad malo da zastanes i da pises.

Licno ocito i ne reagujem na pritisak. Bar ne trenutno. Sa druge strane, svakako vidim da nikom ne znaci ako ja nesto uradim super i to nema gde da se procita. Mogu samo da se hvalim mami i tati, kako mi radi novosmisljena metoda.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
I doktorska teza se pise. Ne znam sto mislis da je to gore. Da bi napisao dobar seminarski moras da procitas razna poglavnja iz raznih knjiga i nekoliko desetina radova, da uradis projekat i to uspesno i da kad konacno predas rad trpis propitivanje i imas odgovor na svako, makar, i glupo pitanje.

Postoje i klasicni ispiti gde samo naucis par knjiga i odgovaras. Nekoliko puta je lakse.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Istrazivacko ucenje nije isto sto i klasicno ucenje.

Kad istrazujes ti stvaras nesto novo. Potrebno je da to negde ostane zapisano, jer ako ga ispricas usmeno mozda ce to zapamtiti par osoba i sta posle? Zamisli da Gauss nije nista pisao. U svom radu ces pisati i tudje misli, ali ces staviti citat. Najbitnije je sta si ti uradio i kako si doprineo nauci.
SM, drag si mi, ali mi je istina draza. :hand:

DIGRESIJA: Sinoc gledam neki BBC dokumentarac o istrazivanju tamne materije i energije, mjerenjima i porjeklu. Uglavnom, pricaju naucnjakinje iz Velike Britanije o projektu Euklid (sonda nosi u svemir teleskop jaci od Hablovog) i kako ce se preko njegovih rezultata znati puno vise o ovoj temi, statistika ce biti znatno kompletnija... U jednom trenutku snime Indijku/Pakistanku (ne pamtim) koja uz kez kaze I onda ce se mozda pojaviti neki genije koji ce te podatke ispravno protumaciti! (parafraziram naravno). Ona je tu statista ukalupljen u super vazan projekat.
Hocu reci da nije svaka i svacija misao zasluzila stavljanje na papir. Koliko od svojih radova/seminara ces ti sacuvati i imat ih za nekih 10 godina?
  • 1
  • 992
  • 993
  • 994
  • 995
  • 996
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!