Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
:wow:
i
:lol:

Konačno i ja iščitah sve ovo.
Bravo.

Na svu sreću nisam mogao sve ovo da pročitam čim se pojavilo pre neki dan, tako da će neizvesnost da krene da me grize tek od noćas :D
Mada, Dragonajt je na 10tak minuta pešice od mene, mogu da navučem zimsku jaknicu i odem lično po detalje zapleta :evilgiggle:
U stvari, sačekaću, nije pristojno da njegovu familiju probude moje suptilne metode ispitivanja koje uključuju masku Vjerice Radete, topuz i drnč :D /znade Dragonajt na šta mislim/

Naravno, za autore još jednom:

:hail: :hail2:
Korisnikov avatar
By shishmish
ili recimo da mi povecate kolicinu rakije koju posedujem u kraljevstvu..

ili neku vesticu koja ima moci da obicnu vodu pretvori u pelinkovac :D
Korisnikov avatar
By Zonche!
Tresh svaka cast!!! Ali stvarno!

Hvala Kiborg :kiss:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by Tresh-grl
heheh
vazi priNJcezice :)
ak nabasam na nesto postavicu mada sad nemam vremena da trazim,nego ako naletim.

A sada zli kralj Ra rogati

Slika
Hmmmm...malo mi je neozbiljan za nekog vladara ....noup :no:

E da nemojte da zaboravite mudraca Tot-a,koji je u davna vremena se zvao Svan ali sam ga ja preimenovao u Tot-a

On bi mogao da bude neutralni (jer se predao i dobrim i zlim silama ,kako bi Forumlend imao stabilnost kroz njegovu mudrost)ali mocni lik ....
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by Machkodlak
Evo jedna za krsnog drvosecu :D

Slika
WOW!!....ova slika mu bas lezi....a i slaze se sa mojim avatarom :D ...dobra je i ona Deksi u travi,i Andjelina ... :cool:

:teletabisi:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Mozete da objavite (kad sve zavrsite) u novoj temi celu pricu.I da za svakog lika stavite sliku (dogovorite se preko u2u)...i onda od ove teme u kojoj smo gledali stvaranje price ...dobijemo jednu kompletnu pricu koja se moze onda cela komentarisati...

:eifranloo:
By Tresh-grl
2 kurve Kissqueen i manje uspesna zoe

Slika
Korisnikov avatar
By Zonche!
Jao Machkodlache odlicna je ali je lik ruzan ko picka (da ne skrnavim kurac)
By Dragonite
Originally posted by Kiborg

U stvari, sačekaću, nije pristojno da njegovu familiju probude moje suptilne metode ispitivanja koje uključuju masku Vjerice Radete, topuz i drnč :D /znade Dragonajt na šta mislim/

Naravno, za autore još jednom:
:hail: :hail2:
Hvala! Hvala svima! Divni ste!

Slike su stvarno super, hvala vam, pozabaviću se sa problemom avatara kasnije :D groficu ste pogodili do u detalj!

Kiborže, sve i da mi dođeš na vrata sa Jorgovankom Tabaković, Gordanom Pop-Lazić i Vjericom Radetom, potpomognutim Stevicom Todorovićem i Miloradom Mirčićem,

ne bih podlegao mučenju i otkrio detalje zapleta i raspleta!
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Za Marduka, mada je i sadasnji avatar cool Slika[/URL]
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By svejedno
E, svratio sam samo da vam javim da sam iskopirao svih dvadeset poglavlja, stavio ih na word, i procitao prvi put sve odjednom, i mogu samo da kazem--> hail, indeed.

:)
...

Ovo moze da se stampa, majkemi.

Kao neki omaz Pracetu, uz sve sto se njemu dogadja, nije unapropriate.

LM, treba pisati komentare & davati ideje, ali nije losa ideja da se posle stvarno, umesto da se sece ova, napravi nova (zakljucana) tema, jer ovo zaista treba citati kao roman.

..

Stvarate istoriju, momci ;) Ovo je najkreativnija stvar koju sam video na bilo kom forumu.

:eifranloo:
By Dragonite
:lije suze radosnice:

Zonchenite se trenutno oseća kao da je dobio Pulicera.

14to poglavlje, Dobra Predskazanja, smo napisali kao omaž klasičnom pračetovom stilu... i nadamo se da će Pračet napisati još mnogo knjiga.

Više mi je izlizano da pišem 'hvala svima', ali stvarno vam hvala... voleo bih da se jednom skupimo svi zajedno kad dođem u Beograd, pa će valjda da padnu i te punjene paprike i sarma, pored alkohola koji je obavezan. Bez vaše podrške ne bi nikad uspeli.

Mi smo tu zbog vas.
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Moze se npr. ubaciti i prica o kurvi koja je zelela da postane svetica.Medjutim niko joj nije verovao ,pa se ona ulaguje tami i silama podzemlja.A onda kad se pomocu magije pojavi kao Sv.Zoe Forumlenda pocinje njena borba sa Sv.Andjelom(posto se Andjela ulaguje silama dobrote i morala) oko toga koja je od njih dve ex-prostitutke,iskrena devica ...:giggle:
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Deity Marduk
A jel mozemo mi da spostvene likove malo definisemo tako da bi prica imala jos dodataka?

Moze npr. za Ra i Angelinu da se kaze zasto su oni proterani iz Forumlenda.Kada su u davna vremena poveli gayeve (koji su u prici zapravo vrsta vilenjaka koji su se ukrstili sa ljudima i koji se u Forumlendu nazivaju "Bozanstveni" ).U rat protiv str8tera i ostalih gay aktivista a.k.a. izdajnika Boznastvenih....Naravno ubaciti neku zaveru koja se katastrafalno zavrsila po Ra-a i Angelinu..koji su sa vernim Bozanstvenima proterani u mracni svet podzemlja...gde su se predali svojoj zedji za moci,a njihovi poklonici Bozanstveni su mutirali u neke demone....mmmmm

Oni Bozanstveni koji su ih izdali su ostali u Forumlendu,mada uvek osecaju uticaj svojih lordova podzemlja,i nose neki pecat prokletstva ,zbog svoje izdaje....
Dete, nemoj da si nestrpljivo. To ostaje za neki Silmarilion ili tako nesto.
Korisnikov avatar
By gorilica
Colorado:

Slika

Scena sa KissQueen i Swanislavom. :D

Slika
Korisnikov avatar
By gorilica
Machkodlak, kada se u prichi totalno transformishe i ukljuchi u predstojeci rat. :D

Slika

Hlevdije, kada kaze: CIIIIIIIIIIIICOO!!! :P

Slika

Angelina777

Slika
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 65
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!