Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Egmont
Ali, to sve treba da se isprica policiji. Ili je neko iz kluba sklonio taj suzavac pre nego sto je policija dosla?
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ja zaista ne znam, to treba pitati one koji su bili blizu suzavca, znachi sve one koji su bili na "plesnom podijumu" u trenutku eksplozije, poshto su oni najgore prosli, a vecina ljudi je bila tamo.
By Pending-For-A-Bending
Sigurno nije bio suzavac koji se "spricalo"... cula se "mala eksplozija"...
Bio sam veceras u VIPu... Pojacali su obezbedjenje i sve je bilo po PSu...
Bilo dobro vece!
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Big Bad Bear
Bilo dobro vece!
Je l' ces da svedocis u policiji?
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Egmont
Bilo dobro vece!
Znas, malo mi je trula ta tvoja prica gde pokusavas da uvuces sto vise u ljudi u taj tvoj blesavi krstaski rat.... iako znas da ja mislim da nije vreme za ovu borbu. Ipak, i ti kao i ostali si za "CILJ OPRAVDAVA SREDSTVO", pa nije vazno koliko je ljudi tu povredjeno. To sto ti nemas verovatno ni kuceta ni maceta, niti neki dobar posao, znaci da nemas ista za izgubiti. Ja imam mnogo vise, za razliku od tebe za izgubiti nekim OUTovanjem da bih se borio za tvoju bitku. Da, tvoju. Ne stidim se da to kazem jer mislim da ovo nije moja bitka i nije vreme za tako nesto. Da verujem u ovu borbu, ladno bih se zrtvovao....
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Egmont
Bilo dobro vece!
Znas, malo mi je trula ta tvoja prica gde pokusavas da uvuces sto vise u ljudi u taj tvoj blesavi krstaski rat.... iako znas da ja mislim da nije vreme za ovu borbu. Ipak, i ti kao i ostali si za "CILJ OPRAVDAVA SREDSTVO", pa nije vazno koliko je ljudi tu povredjeno. To sto ti nemas verovatno ni kuceta ni maceta, niti neki dobar posao, znaci da nemas ista za izgubiti. Ja imam mnogo vise, za razliku od tebe za izgubiti nekim OUTovanjem da bih se borio za tvoju bitku. Da, tvoju. Ne stidim se da to kazem jer mislim da ovo nije moja bitka i nije vreme za tako nesto. Da verujem u ovu borbu, ladno bih se zrtvovao....
Nemam ni kuceta, ni maceta. Besposlicar sam. Ti si savrsen. Ti imas sve.
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by Dušan Maljković
Čekaj Borise, zar nemaš kornjaču? :angel:
:misli:
i ja mislim da ima kornjacu...
kad smo bili u delti pre neki dan kupovao je hranu za kornjace a kad sam ga pitala sta ce mu kad nema kornjacu rekao mi je da ima kornjacu...
eto...
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Eto rešili smo i taj problem: kad tebi neko prebaci da nemaš ni kučeta ni mačeta, a ti odmah raspališ: "Imam kornjaču!". Za one malo nežnije dušice i ribice mogu da "obave posao".:maji:
Korisnikov avatar
By dream_ed
Mislim da su ovi sa nozevima trenutno veci problem od suzavca (koji je mozda problem u najavi:( )...
Neko mora da bude priveden, kako bi se to konacno osudilo...
Policija bi morala da napravi neku zasedu i ulovi bar jednog napadaca! Za pocetak....
Korisnikov avatar
By molgran
Originally posted by dream_ed
Mislim da su ovi sa nozevima trenutno veci problem od suzavca (koji je mozda problem u najavi:( )...
Neko mora da bude priveden, kako bi se to konacno osudilo...
Policija bi morala da napravi neku zasedu i ulovi bar jednog napadaca! Za pocetak....
Tacno!To sumanuto sirovo nasilnistvo i "lov" na pedere po centru grada je prioritetnije za resavanje i mnogo ozbiljnije...Neko ce bre ljudi da izgubi zivot!A zalosno je sto ce tek tada da se skrene paznja i mozda nesto konretnije da se preduzme od strane vlasti.
Korisnikov avatar
By queeria
Meta napada gej klub ili SPS

Bačen „molotovljev koktel''

Nepoznate osobe bacile su juče oko dva sata posle ponoći „molotovljev koktel" na zgradu u Cvijićevoj 43. Na svu sreću, niko od stanara nije povređen, a u eksploziji su jedino stradala stakla bivše kancelarije JP „Poslovni centar" opštine Palilula i gej kluba. Policija ispituje motive napada, kao i ko je bio meta.

Spisak mogućih meta napada je prilicno dug. Naime, u podrumu zgrade nalazi se gej klub, iz kancelarija na prvom spratu zaposleni u JP „Poslovni centar" prekjuče su se iselili, dok je na drugom spratu smešten opštinski odbor SPS.

- Čula sam prasak i izjurila na terasu. Primetila sam kako niz ulicu beži nekoliko mladića. Ne mogu ništa da tvrdim, ali poslednjih meseci su česti sukobi - nekih mladića sa gostima kluba - kaže jedna od stanarki.

- Gej klub radi samo nekoliko dana u nedelji i to su uglavnom žurke. Ne znam da li su meta bili oni ili SPS jer je klub bio zatvoren kada je bačen koktel kaže jedan od stanara. Ispred ulaznih vrata u broju 43 i juče su se mogli videti srča od flaše i fleke od sagorelog benzina. Trag koji bi mogao da ukaže na napadače i motive osvanuo je na zidovima same zgrade, gde se mogao procitati grafit: „Mašo, bacio si dimnu - bombu!"

Izvor: ALO
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nisu trebali bas da pominju u dnevnim novinama gay klub...
Korisnikov avatar
By jukie
Loni kaže da MORAJU da daju adresu
a i kako bi napravili vest
"možda je neko hteo da uništi štab SPS, a možda nešto drugo, što nećemo pomenuti šta je pa vi pogađajte, ali nalazi se u istoj zgradi"
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mogli su da kazu samo klub VIP.

Ipak su to dnevne novine... i jos se napominje da je gay klub u istoj zgradi sa SPS-om!
Korisnikov avatar
By mr.iznogood
enigma reshena...bice da je SPS bio meta....
a to je bio skup mladih socijalista...reshio podmladak da se druzi
:tjale kevo idemo levo:
By Paris
"molotovljev koktel" ??? :piski:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
U skladu sa optužbama koje je VIP uputio svojim korisnicima da su svojevremeno sami pederi bacili suzavac u njihovom "dobro obezbeđenom klubu", ja iznosim teoriju da je VIP sam sebi bacio bombu.

Zašto?

Vrlo jednostavno. Uklapa se u njihovu (proširenu) ponudu. Besplatni kokteli do ponoći, od ponoći -- molotovljevi kokteli! Ne, nemojte da se ustručavate -- i oni su za džabe!

VIP, jedini gej klub u kome ćete dobiti koktel, hteli vi to ili ne!!!:djavo:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Aman nikakav koktel nije bačen. Tako bar tvrdi osoba koja niej PR kluba, ali obavlja PR delatnosti na ovom forumu. Smiri se, BBB.:roni:
By Pending-For-A-Bending
Smaras Maljkovicu. Idi uzmi neku knjigu pa zapisuj fraze da bi sutra imao sta da napises.
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by queeria
Meta napada gej klub ili SPS
Nemam pojma zasto ..alil meni je ovo uzasno smesno!

:smeh:
Korisnikov avatar
By Hys.
I meni :smeh:
Ko bi reko da ce sps i gej klub u istoj i to kakvoj recenici da se nadju zajedno:rotflmao:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!