Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
ozbiljno? moji su to hteli da daju jednom gastarbajteru ovde za siću(dobro što sam im oteo to na vreme) xD
Korisnikov avatar
By Macan86
wow dobro što si mi rekao...moraću da svratim do muzeja kad budem išao do grada
Korisnikov avatar
By 李香兰
私の隣のおじさんは wwwwww :lol: :lol:

おじさん、おじさん、大変だ!! 

By Deni5
Kaže meni lane moje
opanci ti lepo stoje.
By Deni5
Ne znam baš, izgledaš pitomo.
Korisnikov avatar
By Madonna
Treba mi pauza od svakodnevice, zivota, nekih 17ak godina bi bilo ok
Korisnikov avatar
By Madonna
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMBBBBBBBBBBBYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Macan86
jbte,ovo me sve više i više boli....ladno nisam mogo da spavam od bolova
Korisnikov avatar
By Hellas
kak'a sam :plavuso: uvek padnem na istu foru i ponadam se
mogla bih ja malo bit kucka sho da ne kad je svima tako lepo :yes:
Elem, danas sam nesto pricao na temu kajanja sa nekim ljudima i shvatio da postoji nesto zbog cega se kajem a sto sam verovatno potisnuo iz secanja.
Pre 6-7 godina, vise ne znam ni ja kad, sam imao ponudu da odem u Kabul na 2 meseca da radim neke administrativne poslove u nekoj USA bazi tamo. Naravno sve u fullu obezbedjeno pa cak ni para nije bila losa iako je sa ove distance skroz nebitna (ali ono 5-6 hiljada dolara za 2 meseca koje tamo i onako ne mozes bas da potrosis). I ja naravno nisam otisao jer me nije zanimalo. Ono kao sta cu u Avganistan? :krezavi:
Sad bih bez problema prihvatio i ne znam gde su me setili toga ali ceo dan danas gundjam sebi (:
Ne kontam sto se glupi, autohomofobicni pederi pitaju u komunikaciji sa drugima 'Sto ja necu da im se javim?', pa jos pateticno to obicno pravdaju time 'Da nije ljut?'.
Ama bre uobrazen sam :smeh: i ne da necu da se druzim sa svima, nego necu ni da se javljam svima i to sto te je neko od mojih poznanika, kome je jedino bitno da se druze sa nekim bez obzira na to kakav si, nekim sticajem okolnosti upoznao sa mnom ne znaci da moram da ti se javljav.
I sto svaki idiot sa stavom 'Ne volim da mi se svako javlja, niti da me vide sa svakim' ne moze da shvati da neko prema njemu moze isto tako da se postavi? A namerno to radim, priznajem. A jos manje razumem sta te boli kurac da li ce ti se javiti neko koga si upoznao i pricao sa njim jednom u zivotu?

Mrs! Mrs! Mrs! Mrs! Mrs!
  • 1
  • 850
  • 851
  • 852
  • 853
  • 854
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!