Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Hvala Marse :(

I ja sam volela moje bake, a zavolela sam i Lonijevu, a i ona mene. Kad dodjem kod nje u bolnicu govorila je da je dobro kad joj je dosla unuka i hvalila me kad neko dodje kako sam lepa i dobra :( Smrc bas mi je tesko a inace sahrane tesko podnosim, a sad moram da budem podrska Loniju a ne da bude obratno...

Super da si upisao opet neki faks, kazem ja da je ovo kafic za studente i studentkinje, i ko to nije planirao, pocne...
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Dina, bas mi je zao zbog Lonijeve bake ... i ja sam svoju nedavno izgubila... tesko je to, bez obzira da li je ocekivano ili neocekivano... :(

sto se tice vidjanja u subotu, razumem ako ne mozes, bice lepsih prilika (ali, naravno, zao bi mi bilo da se ne vidimo :( )
inace ja bas sad dosla na forum da se dogovaramo oko toga... bila sam zauzeta ovih dana (kao i obicno, ali sad bas preterano) pa me nije bilo.... inace ne znam ko jos zeli (i moze) na kaficu u subotu poslepodne-predvece... javili su se Ledena, Bombina, Dante, Maza, tako da njima saljem u2u i naravno Dini , ali ako jos neko hoce, posaljite mi u2u... sorry ako sam nekoga izostavila, nije namerno
By LeDeNa_
Kafica da :D

Ali LeDeNa_ ne sme na paradu :tornado:
Korisnikov avatar
By Dina
Znate li neki centar za lecenje od heteroseksualizma?

Zabrinuta sam za jednog mog druga :lija: Izgleda je oboleo :povez:
Korisnikov avatar
By Dina
Ns Beckie,
odgovorila ti na u2u, nadam se da cemo se videti ipak... :sigh:
By Bombina
jao Dina dabogda ja poslala tebi u2 predlozila sam se drugi kafic,ali sam sada saznala izjavim saucesce ne znam kako ces dodji smrc,evo dolazi beckie pa sam je predlozila kako i gde
By Bombina
Originally posted by LeDeNa_

Kafica da :D

Ali LeDeNa_ ne sme na paradu :tornado:
izvini ja nikako ne idem,ali podrzavam ,usput nisam na javnom ..predlozila sam je pa ces znati i gde ..jooj bas steta za Dinu
Korisnikov avatar
By unaaa
I meni je zao Lonijeve bake....ja sam odrasla sa bakom i nedostaje mi:(
By Bombina
meni je zao,ja sam volela mamina majka bila je dobra,brinula je ,prica,pricala je detinjstvo,partizanima,itd,jeste nedostaje meni
Korisnikov avatar
By Dzi
jaoo bakaaa :( , zao mi je..i ja sam isto odrasla sa bakom i jako mi nedostaje....
By Bombina
meni je muka od decibila i lepe plakate ,kad ce da pohapse da ostave na miru
Korisnikov avatar
By Dina
:(

Nikakvi smo posle sahrane, mene glava boli, uzas... ali mislim da cemo doci sutra... :grouphug:

Bombi,
i mene nerviraju ti homofobi, na mahove sam besna, razocarana, potistena pa opet...
By Speculum Columbae
Ne sekiraj se ti, Dino, zbog tuđe prostote i surovosti i mirno ćeš spavati.
By Bombina
letke,etikete u gradu nerviraju mi se ,jer treba vlada ostro veliku kaznu,al sud osudio ce osuditi osam godina zatvora to je bas premalo
Korisnikov avatar
By Dina
Dante,
trudim se... obicno mi uspeva, ali proslih dana toliko je bilo toga da sam pocela da reagujem...

Ledena,
dolazim :yay: ti?
Korisnikov avatar
By Seaman
Izvinjavam se, nisam u Bg i ne dolazim na okupljanje.

Bice prilike :grouphug:
By Bombina
lepo ste proveli,utisak nije lose...mazu sam saznala ,pa je bio na putu kad sam njega cula,zlocka sam nad njega
odoh :budilnik:
By Bombina
Danas parada,zivela ponosa i sloboda
By Bombina
da li je bekuta prosla u kuci .da ne bude zabune,da li je dobro?
Korisnikov avatar
By Dina
Drago mi je da smo se upoznale sinoc :grouphug:

I da je parada prosla ovako lepo :dance:

Pricajte utiske kad se vratite... Neko je napisao da je Ledena imala problema da udje, nadam se da je na kraju bilo sve u redu :molise:

I naravno zurka u kaficu

:dancing: :dance: :yay: :grouphug: :peva: :kolo: :muzika: :harmonika:
By Bombina
Dina ,ha ha ha umema ja lepo da organizujem ,pa sam je predlozila bekutu,odusevila se,he he
Parada je prosla ,bolje je nego huligani su krivi,napravili su je nered,srasno
treba trajna kazna..vidi se na slici to je normalno obucenina paradi
Korisnikov avatar
By Berserker
Hi...

Ljudi ja neverujem koji je ono kontrast u gradu...
Korisnikov avatar
By nsBeckie
stigla kuci ziva i zdrava... hvala sto ste brinuli, divni ste, ali nije bilo potrebe - sve je bilo ok organizovano, a i ja umem da se snadjem ;) tako da nisam imala nikakvih problema...

jedino me bole noge :lol: od onolikog hodanja tamo-vamo po BGu :lol:

inace atmosfera na skupu i setnji je bila :awesome: svi su bili raspolozeni, nasmejani, i uopste nismo znali sta se desava izvan, nismo bili ni u kakvoj opasnosti
By LeDeNa_
Nas par iz Labrisa oko 11H, 20 do 11 otprilike kad je onaj prvi napad krenuo su nas vratili i stavili iza povorke nekih 30m...Ja sam se svadjala sa svim pandurima da nas samo puste i sve su nam govorili malo kasnije...U svakom slucaju bili smo tu ali mi zao...

Drugo, trazili su nam trake da nas puste kasnije u skc...Ali nismo imali :(

p.s.Meni je bilo grozno ono sve gledajuci itd...Tolika mrznja, nemam reci...

Kad ne opalih samarcinu onoj plavoj zeni na Slaviji koliko se drala-Ubite pedere, necu nikad.

Ljubim vas!

Nadam se uskoro...da se ponovo vidimo kao sto smo se dogovorili :)
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Ledena trebale ste ranije doci... ja sam bila na jednom punktu do 11 i delili smo te trake-narukvice jer bez njih niko nije mogao posle da udje u park, a na ulasku u park dobijala se nalepnica koja je kasnije trebala za ulazak u skc.... a nisu vas pustili da se pridruzite koloni jer ste verovatno zakasnile, a oni su samo sledili upustva.... sledece godine, znaci, dodjite ranije :) nama unutra je bilo sjajno... ja verujem da su se vise nervirali ovi sto su sa strane pratili desavanja, jer mi nismo ni bili svesni zapravo, stvarno smo bili maksimalno zasticeni
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 83
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!