Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HalfJack
Sanjao sam neki stan (šta već) pa onda da pripremam kupku kajgod već pa odjednom nešto Goldfrapp komentira da se može prejesti jer ionako koristi neke haljine koje prikrivaju njenu figuru, lmao.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da sam raskinula građansku zajednicu na fejsu i jedna devojka sa beer festa mi uletela na chat, ispričala celu moju propalu ljubavnu istoriju i pitala me i da li si za vezu? i ja kao ne ali možemo da se ljubimo :shrug:

kriza.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Snajao sam da sedim u nekoj magli,i da mi prilaze ljudi koji me pomiluju po obrazu i da posle toga odlaze u maglu,nestaju.Onda scena da sedim za stolom i da iz desnog uveta vadim gnjide i neke crvice.
Korisnikov avatar
By Markiza
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2565264#p2565264]Noctis Lucis Caelum napisao:[/url]Joj, sanjao sam svakakve gluposti, a sinoćni snovi su izgleda bili rezervisani za forumaše.
probudih sa gorušicom :(

Posle popijenog Ranisana, vratih se da spavam, i sada sam sanjao kako Galateja i Markiza idu na more i mene pitaju da im čuvam stan dok su na moru... Da skratim priču, ispostavilo se da one uopšte ne idu na more, već je to sve bila navlakuša za pedere, jer njihov komp ima mnogo dobru kameru pa se pederi gledaju dok se intimno druže sa sobom, a one su instalirale program koji sve to snima i posle štampaju njihove slike i prave kataloge.

Znači :facepalm:
:smeh: Sunce mu poljubim, kakav san!
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
^ jel sam se napila ili sam karakter i kod tebe u snu?

već drugi put od prošle nedelje sanjam da nalazim cigare ili mi neko daje moju kutiju koju sam zaboravila i ja to tako nosim sa sobom i neću da zapalim NI U SNU TO NATO CARE KARAKTERU MOŽ TI TO AJDEEEEE
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
stravu.i.užas
strašno jebote ne znam ni da li da napišem. no dosadno mi je:

prva scena je kao da ide neki stari film, takva slika, ne onako crno bela, nego žućkasto kako već. i gledam kako neke dve žene flertuju i onda ulaze u lift i idu ka stanu i hodniku stana jednu od njih napada neki čovek i ne znam, tu nastane neka frka i valjda se ja umešam i taj majmun ode i onda opet kao da gledam film, te dve se tuširaju, tj. jedna se tušira, a druga joj kao dodaje sapun između zavese da je ne vidi, kao fina je. i onda ta što se tuširala izlazi, a ova druga nestaje, i dolazi opet neki treći čovek i nešto se ona svađa sa njim opet i tu prekid scene i onda sledeća scena pokazuju neku tinejdžerku u dnevnoj sobi da se svađa sa ocem oko ne znam čega, isto neka ljubavna frka i dolaze do toga da otac hoće da je siluje :iskolacen: i to sa još neka dva lika jebote. a ja kao nisam tamo nego samo posmatram sve to, bukvalno kao da gledam film i govorim njoj da beži i ona me kao čuje i pokušava da izađe iz tog stana i dolazi do stepenica i otac kreće za njom, ali sporo hoda jer je stariji i kako silaze sa stepenica, tako prelazi u sledeću scenu gde je ta mala neko dete, a otac neki lik mlađi. i silaze niz neke stepenice u nekoj školi i kreće neka rok pesma i mala peva, a ćale svira neku ogromnu električnu gitaru i na kraju ispizdi i razbije gitaru i neki lik učenik mu kaže da je za tu jednu mogao da dobije 2 nove gitare i on kao boli ga kurac i kreće pored škole u neku radnju gde radi mama od te male i kreće da se svađa sa njom zašto ta mala zna tu pesmu. i ta mala čuje to, a u daljini vidi da je fredi kruger prati i ta mala kreće da beži i dolazi do mene da je ja sklonim. i ja uzmem i nosim je i idemo oko nekih zgrada da zaobiđemo taj deo kuda on ide i do kraja izlazi jebote onaj iz filma collector i ja se brzo sakrijem sa njom negde da nas ne vidi i pogledam kad ono više ne nosim nju nego mače i pače. i tu se probudim

PA ŠTA JE BRE OVO

pre toga sam sanjala da sam radila u nekoj banci i da su došla dva druga iz osnovne da opljačkaju i opljačkali i ja tu iz zezanja pucala u kameru i krenula sa njima i uhvate nas i nas troje dobijemo po 108 godina zatvora i još jedna drugarica isto jer se napila sa mnom davno. e da setila sam se da su ukrali 185 000 DINARA i da sam rekla jebote kako ste smotani pa imali ste evre tamo, bolje da sam sama opljačkala

ja ne znam
Korisnikov avatar
By Markiza
Da nam Tungi odneo mačku preko okeana i kao on se vratio a mačke nema. Prilazim mu ja i kažem : Mi sutra idemo na aerodrom da čekamo mačku iz Amerike! On ne progovara ali mu po izrazu lica vidim kako sumnja da će mačka doći.
I ja se onda rasplačem i probudim.Mačka je tu, naravno,cepa granule u 6 ujutru.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Bezanje, bezanje, nasilje, pretnje, svadjanje, bezanje. :placko:

Potreban mi je psiholog. :retard:
Korisnikov avatar
By Zvonki
Sanjao sma da sedim sa nekim drugom u klupi na casu,i kao mi smisljamo plan kako da pobegnemo iz klupe tj iz skole,i ja pogledam izmedju redova klupa je prolaz cist,i krenemo,okrenem se ulevo i vidim tri uciteljice koje lebde iznad zemlje idu prema nama i ona sto je u sredini kaze"petrovicu,opet bezis,imas ti meni da letis iz skole"
podseti me na ovo
[youtube] http://www.youtube.com/watch?v=-Y4TUvT-TRg" target="_blank[/youtube]
Korisnikov avatar
By Tungi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2569444#p2569444]Markiza napisao:[/url]Da nam Tungi odneo mačku preko okeana i kao on se vratio a mačke nema. Prilazim mu ja i kažem : Mi sutra idemo na aerodrom da čekamo mačku iz Amerike! On ne progovara ali mu po izrazu lica vidim kako sumnja da će mačka doći.
:lol:

To pod utiskom moje priče kako hoću svoju mačku da donesem ovamo.
Korisnikov avatar
By gossip
kako trojica mnogo hot likova hoce da me kresnu
i ja bezim od njih(?!) :lol:
i na kraju kad su me saterali u cosak probudio sam se :sigh:
Korisnikov avatar
By Tungi
Pre neku no' sanjao kako Putin od mene traži da mu sniffam čarape inače će da napravi 4. Reich i nedugo zatim kako mu iste te čarape guram u usta uz jebanje mamice.
Korisnikov avatar
By Markiza
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2569682#p2569682]Tungi napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2569444#p2569444]Markiza napisao:[/url]Da nam Tungi odneo mačku preko okeana i kao on se vratio a mačke nema. Prilazim mu ja i kažem : Mi sutra idemo na aerodrom da čekamo mačku iz Amerike! On ne progovara ali mu po izrazu lica vidim kako sumnja da će mačka doći.
:lol:

To pod utiskom moje priče kako hoću svoju mačku da donesem ovamo.
E,to! Još mislim : što si odneo moju mačku a ne svoju. :D
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Da me je udario avion dok sam stajao na onom petrovaradinskom satu :smeh: , a na isti sam se popeo, jer su mi gradske vlasti obećale neku nagradu ako uspem da uzmem i kasnije im predam neki kofer sa nekim poverljivim dokumentima odatle, jer ga je neko tu izgubio slučajno. :wtf:

Još sam sanjao i da sam zakasnio na snimanje nekog TV kviza sličnog "Slagalici", jer sam se uspavao, zato što sam celu noć gledao "Kuma". :awesome:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Idem na neku svadbu, pojma nemam chiju, sa dve drugarice, i onda se pojavljuje jedna od njih i kaze da ova druga nece moci da dodje jer ne zna gde da parkira konja (!!!). Onda gledamo nju kako jashe oko zgrade kao sumanuta. Ulazimo u jednu manju salu gde vidimo da se jedan od svatova, matori tip, trpa sa nekom tetkom ispod stola. izlazimo odatle i upadamo u neki hol gde su fotografi i cekaju da se pojave mladenci da ih slikaju. drugarica na konju i dalje jashe okolo ko lajt motiv.
U jednom momentu se pojavljuje niko drugi do Dragane Mirkovic sa pocetka karijere, tj, trajna loknasta, razredjeni zubi i kriv nosinger obucena kao ogroman burito, i cima jednog od fotografa za rukav.
-Pedjo, Pedjo, a kad ce da se pojave... jel treba da stanem negde da se slikamo ili samo da budem u pozadini.

On je totalno ignorise a ona ne prestaje da ga smara, da bi joj u jednom momentu dokurchilo, iz dubine svog kostima vadi AK-47 i puca na sve oko sebe i tu se probudim. Debelo uznemiravajuc san.
Korisnikov avatar
By Zvonki
HAHahahhahaaa Dragana mirkovic obucena kao burito,volim boagte snove sa puno detelja koji nemaju veze jedani sa drugim :D
Korisnikov avatar
By AuroraDark
sanjala sam par snova uzastopno.. stariju komšinicu koja se kupa u mojoj kadi.. moju babu kako peva, tetku koja je zapela da joj vratim kutijicu malbora i neku ribu "mrenu" koja je u mom snu ličila na dabra.. inače nisam znala ni da postoji mrena kao vrsta ribe..

baba me, bog da joj dušu prosti, najviše istripovala
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da željko joksimović održava koncert kod nas na bregu i mene iz nekog kluba gde sam se popičkala sa nekim likom prevoze helikopterom do tamo i ja dobacim željku iz helikoptera džaba tebi nastup u vršcu ja sam proputovala celu evropu i on se rasplače i dodje pandur da me uhapsi zbog toga i ja mu kažem putovanje nije zločin tako da ja odoh dalje i onda me okruži petšes devojaka i ja tu prepričavam neki dogadjaj iz evrope i jedna me pozove da idemo kod njene sestre

ma hahaha šta.koji.kurac
kako si ti poremećena devojka jebote
Korisnikov avatar
By Torry
da mi je kuce prepuno krpelja

da sam u nekom wc=u na aerodromu i da sam sva mokra jer su cevi popucale i sve siklja okolo

da sam negde, kod rodbine ali taj deo mi je jos nejasan, treba se razbuditi
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Sanjao sam da Aleksandra Radović i ja idemo zajedno u osnovnu školu, s tim što je ona tad imala godina koliko i sad, znači trideset i koju, a ja četrnaest :smeh: , i da je ona non stop pevala neke pesme nastavnicima kad god nije znala gradivo iz određenog predmeta i zbog toga su joj svi oni gledali kroz prste kad god bi došla nespremna na časove, a mi učenici smo je mrzeli zbog toga. :smeh:

:nerd:
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!