Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Posle kraćeg razmišljanja i uvida u mega popularnost ove sage zvane Forumland, rešio sam da se pokajem zbog mojih reči da je ovaj ep bezveze.
Dakle, vraćam se i grešna i sama, skrušena i ponizna i molim da mi se u nastavku serijala dodeli neka uloga, makar i najgnusnija, makar i ona zbog koje se korisnik Rei svojevremeno uvredio i tražio da se njegov lik iseče iz scenaria.
Vaša ponizna
deni
:deni:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Deni ti i Daca ste poginuli u ratu protiv kraljice banlanda Angeline777 no u novom serijalu mozda se pojavite pred kraj.
Korisnikov avatar
By *deni*
Naravno.
Ako su se Kristl i Alexis toliko puta dizale iz mrtvih, što ne bismo i Daca i ja.
Hvala lepo.
:deni: :daca:
By filipkum
Procitao sam celu pricu jos pre nego sto sam odlucio da se registrujem na forum, a posto sam veliki ljubitelj fantastike izmedju ostalog i Praceta, moram da vam kazem da ste bas super... Prica je sjajna
Korisnikov avatar
By Zonche!
Sve zavisi od Dragonite-ovih obaveza.
Korisnikov avatar
By Tungi
I Dragonite je to zavrsio,koliko znam,samo odugovlaci:)))
Korisnikov avatar
By Berserker
Joj, Bože, pa nikad neće nastaviti, ajde da damo osveženje ljudima u čekaonici...

''
Dragi nasi Forumlandovci...

Imamo dobre vesti za vas!

Kako je novi forum proradio, i kako slavimo 10 godina, od danas cete moci da pratite nastavak price kao i njen kraj.

Objavljivacemo po jedno poglavlje dnevno, dok ne dodjemo do jubilarnog stotog.

Hvala vam sto ste bili strpljivi i uz nas svo ovo vreme.

Voli vas team
Zonchenite
POGLAVLJE DEVEDESET I PET – Yes We Can!

PART 1/2

Centralni gradski trg je licio na mravinjak.

Naravno, mravi nemaju politiku. Oni ne nose velike transparente, parole, ne prenose slogane feromonima, nemaju pored odaje sa jajascima bilborde na kojima pise 'izaberite najbolju maticu'. Mravi ne poznaju mogucnost demokratskih izbora. Mravi zive u nekoj vrsti apsolutistickog diktiranog komunizma zacinjenog tiranijom i dashkom socijalne jednakosti.

Jedina razlika izmedju ljudi i mrava je u tome sto ljudi mnogo manje rade. I svakako, ne priskacu pripadnicima svoje vrste u pomoc kad ih napadne stonoga.

Trg je, u nedostatku bolje i tacnije metafore, i dalje licio na mravinjak. Sve je bilo spremno za veliku debatu: tribina, dve govornice, stotine hiljada pristalica guvernerke Hlaefdige (koje ste mogli razaznati po transparentima 'Hlevdije nema alternativu' i bedzevima 'I mene je Hlevdija tukla!') i isto toliko pristalica Shishmish – njen fan klub 'Shisharke' je delio desplatne 'Izborni orgazam' koktele i nalepnice 'Lepo, lepse, Shishmish' i 'Shishmish, gricni me!'.

Ako biste pazljivo gledali sa neke visoke zgrade, mozda biste se i nasmejali na takav divni, kontrolisani haos. Doduse, mozda bi u medjuvremenu, vodjeni fundamentalnim saznanjima o ljudskoj prirodi, nabavili pusku i ubrzali proces prirodne selekcije.

Voditelj diskusije, uvazeni sudija Morgan le Fay, je zauzeo svoje pocasno mesto izmedju dve govornice. Nesto nize od tribine, postavljena je lozha za visoke i bitne osobe koje ce postaviti nekoliko pitanja. Tu se mogla videti Orlando the Lady, prvo (i najubojitije) pero Forumlendskog novinarstva, na cija se pitanja uvek davao odgovor (inace biste mogli da zavrshite u sutrashnjem izdanju novina sa vrlo neprijatnim opisom onoga shto ste radili proshlog leta); Blenta, predsednik izborne komisije, koji je zadovoljno proverio svoju 'to do' listu, mirno shtiklirao stavke 'sesti', 'gledati sve s visoka' i 'biti dostojanstven', te nastavio da promatra osoblje; Bananica, poznata forumlendska starleta i skandal majstor, koja je svakih nekoliko minuta vikala uzbudjenoj gomili 'To sam ja, Bananica' i podizala majicu, pokazujuci izdashne grudi; jos nekoliko dostojanstvenika i poznatih licnosti, da bi na kraju lozhe, na hoklici, sedela Statusella, dobitnica nagradne igre 'Biramo najlepshi osmeh', zabradjena od glave do pete u carshaf tako da je licila na pokretni shator. Njene ochi su neupucenom prolazniku mogle delovati kao dva bisera, no to su bila zashtitna slova koja je Statusella uvek nosila sa sobom da je fanovi ne bi prepoznali. Naravno, noshenje sopstvenog imena ispisanog ogromnim slovima preko ochiju nije najbolji nacin da se sakrijete, ali mozemo samo da pretpostavimo da i priroda ima pravo na greshke. Ili prosto i ona voli da se nekad dobro nashali.

Masa pristalica se sporadichno gurkala i koshkala, bez ozbiljnije namere da udje u krvoprolice – barem ne dok kandidatkinje ne stignu i ne prozbore koju. Sa leve strane, iza tribina, pristigle su dve crne limuzine: iz jedne je istrchao Djo, deruci se na malog Dirrtyja da navuche gace i pantalone, a iz druge se polako iskobeljala guvernerka Shishmish.

- Guvernerko, stvarno mislim da nije pametno da nosite te lazhne vampirske zube na debati! – reche Djo glasom flashiranog besa.

- Ali moje pristalice to ocekuju od mene! Sem toga, kako cu da zarijem zube u korupciju i pregrizem vratnu venu nepravde ako nemam zube! – protestvovala je gradonachelnica iz oshtar miris vishnjevace koji se shirio iz kola.

- Zaboga, Shishmish, ko da ste se kupali u rakiji!! – proshaputa Djo uz jedva primetan drhtaj glasa koji je svakog trenutka mogao da pukne – Brzo, mali, kafa! – obrati se neimenovanom pripadniku obezbedjenja.

- NE! – vrisnu gradonachelnica – taj djavolji napitak nece dotaknuti moje usne! Kafa je otrov koji ce biti zabranjen kad ja dodjem na vlast! Ajde, hocu da stignem na pozornicu pre one divljakushe! –

Dok su se peli na binu, nekoliko dzipova se zaustavi sa desne strane. Colorado plesom izadje i napravi nekoliko valcerskih okreta, dok je Hlevdije brisala crvenu technost sa ruke dok se polako izlazila iz kola.

- Cico... – reche Colorado sumnjichavo – koga si uspela da prebijesh u kolima? Pa vozila si se sama! –

- Sebe, cico. Mnogo sam se nervirala pa sam se prevaspitala jednim batinama. Dodushe, samo sam malo izgrebala lak, ali suparnica mi je jos gore prosla!–

Colorado mirno skloni pogled na treci dzip iz koga je iskocio naochiti Zonche, pa polako krenu ka tribini.

- Mama, pa kakav ti je to izgreban lak po rukama! Jesam ti sto puta rekao da morash da idesh kod manikira pre debate! –

- Jesam pachence, ali je ta mala drzhala turpiju suvishe erotski, pa sam morala da je silujem. Imala je tako divne, mekane butine... –

- MAMA! Trebace mi godine terapije ako nastavish i necu vise da pricam sa tobom! – viknu Zonche i odjuri ka stepenicama.

- To te je sve Belly razmazio! – viknu za njim Hlaefdige – da je bilo po mom, sa onim klarinetom koji ti je poklonio za peti rodjendan bi drugoj deci razbijao glave, a ne ucio note – mrmljala je dok je kretala da zauzme svoje mesto na govornici.

Morgan le Fay je postajao nervozan. Uchesnice su kasnile, a on nije voleo kad ljudi kasne. Nije voleo ni kad su ljudi mnogo niski, ni kad su klempavi, a kotrljajuce 'r' ili 'l' je smatrao domenom krivicnog zakonika. Nije bash bio lud ni za shljokicama, resama, nitne su mu davale glavobolju, a licno je napisao nekoliko clanova krivicnog zakonika koji su se bavili noshenjem belih charapa na crne cipele i starijim zenama koje nose dubok izrez. Zapravo, mislio je, bilo bi mnogo bolje kad ljudi ne bi ni postojali, jer niko ne bi mogao da krshi zakon.

Iz njegovog sanjarenja o svetu gde gradjani imaju ugradjene anti-prekrshajne chipove koji ih prevapitavaju sa 200 000 volti sudske presude, prenu ga glas PR-a.

Colorado se uredno pope na govornicu da najavi Hlevdije.

- Poshtovane pristalice! Hvala vam sto nas volite i glasate za Hlaefdige! A vi tamo shto ne glasate za nju, pravicu se da ne postojite i pojeshcu ovaj kolach! – rece dok je mirno jeo vanilicu. – Veceras cete imati priliku da cujete guvernerku i njene poglede na aktuelnu situaciju, a kad ona ne bude govorila gledacete humoristicki program 'Pijanac na trgu' feat Shishmish! Hvala! – reche i mirno se skloni.

Djo saceka da se njegov suparnik po rangu potpuno skloni sa tribine, pa prozbori.

- Dragi nashi i drage nashe! Drago mi je da nas i vas ima u ovolikom broju! Shishmish ce nam se uskoro obratiti svojim mudrim reshenjima, mada sam siguran da ce Hlevdije imati shta da kazhe... o lakiranju noktiju i zhivotu na visokoj nozi! Shishmish je covek, odnosno zhena iz naroda i brine se za vas! (za razliku od Hlevdije koja se brine samo za svoj bankovni racun!) hvala! –

Orlando je mirno slushala PR-ove i divila se njihovoj sposobnosti da izreknu gomilu uvreda na racun protivkandidata umilnim glasom koji je podsecao na med i dzem od kajsije.

- Dajte da vec jednom krenemo sa ovim – reche nervozno Blenta – moram da sutra tokom izborne tishine proverim josh jednom izborne liste –

- Zar to nije proveravano mesecno pred ove izbore – primeti s visoka Morgan, koji josh nije odlucio da li je Blenta stvaran ili plod njegove mashte.

- Jeste, ali se sa tim nikad ne zna! – reche sumnjicavo Blenta – liste su na toplom i svetlom mestu, mozhda su pocele da se razmnozhavaju! Mozda sad imamo gomilu malih fascikli ili, daleko bilo, rokovnika koji skakucu i prave haos po skupshtini! Mozda su razvile apetit ka ljudskom mesu pa prekosutra, na dan izbora, napadnu gradjane i poslanike! – nastavio je sa tiradom ne primecujuci Morganom zaprepashceni pogled – Liste bez kontrole su najopasnija stvar na svetu! – zavrshi dostojanstveno i okrenu pogled ka simpaticnom, oniskom scenskom radniku.

Negde u gomili, Dragonite je trazio Zoncheta pogledom. Odluchio je da na debatu ne ponese plishanog medu kog mu je kupio, plasheci se Zonchetove reakcije na takav javni izliv emocija. Polako se progura kroz gomilu skroz do bine, nehotice gurnuvshi zhenu u crnom.

- Da hiljadu godina gorish u paklu, prostachino! – viknu igumanija Sunce dok je cistila odoru. Pocinjala je da se nervira: potroshila je novac koji joj je dala Shishmish za prljave tajne o Hlevdiji na kafanu, a na skup je doshla da vidi ima li kakvih zgodnih momaka koje treba preobratiti u vernike. Telo Crkve, smatrala je, chine ljudi, pa je uvek tezhila da im se intimno priblizhi, barem mushkom delu. Takodje je rezonovala da crno nikad ne izlazi iz mode, pa je zato volela da u ovakvim prilikama nosu svoju mini-suknja odoru.

Hlevdija se polako I dostojanstveno pope na binu, prochisti grlo i pogleda Shishmish koje se takodje popela, bolje reci doteturala, za svoju govornicu.

- Poshtovani okupljeni! – viknu – pre nego shto krenemo sa pitanjima, hteli bi da vam svima pokazhem jedan kratki promotivni spot za moju kampanju! Hvala! –

Na ogromnom video-bimu ukaza se slika vile Shishmish. – Hej, vidi shta ja mogu da uradim – chuo se gradonachelnicin glas – pazi ovo – dok je slika prikazivala Shishmish kako zubima otvara flashu visnjevache. Film je dalje prikazivao dolazak poslovne pratnje iz agencije '@Cock' i gradonachelnicino orgijanje.

Djo je samo krshio prste dok su se slike smenjivale, predstavljajuci njegovu kandidatkinju u sve gorem i gorem svetlu. Na stranu seksualna zadovoljstva (to se josh nekako moglo obrazloziti kao 'istrazhivanje o uvodjenju seksualnog obrazovanja u shkole'), ali film je takodje sadrzhao i velike gomile neobelezhenih novchanica, puno alkohola i droge, malog Dirrtyja koji se igra doktora sa batlerom i... gospode. Njega. Djo je osetio grashke hladnoj znoja koje mu se slivaju niz chelo.

- Ovi dokazi ochigledno potvrdjuju da moja protivkandidatkinja nije sposobna da vodi Forumlend! – vikala je Hlaefdige uskomeshanoj masi – Perverzije, droga, malverzacije sa novcem... kao da smo neka zemlja treceg sveta! –

Gomila je bila na ivici kljuchanja.

- Mir! – vikao je Morgan – Mir! Tishina! Hocu red i mir! – vikao je u mikrofon – Shishmish, u ime naroda foruma, hapsim te i optuzhujem za.. za sve cega mogu da se setim! Shta imash da kazhesh na ove optuzhbe? –

Shishmish je mirno stajala na svom mestu. Mozda je sve sto je pazljivo gradila godinama propalo za nekoliko minuta, ali bila je reshena da povuche josh neke ljude sa sobom.

- Sta imam da kazem? – rece mirno, naglo trezna – Da, koristila sam usluge javne kuce i madam Escobar. Da, prala sam novac, krala sam ga preko duplih naloga – mirno nastavi dok je prestravljeni Djo pokushavao da pobegne – upisala sam dete preko veze na akademiju, mada teshko da ce mi bilo koji sud zameriti na tome. Ali – tu napravi dramsku pauzu dok je gomila zadrzhavala dah – sve shto sam uradila, sve u ime majchinske ljubavi, ne moze da se poredi sa Hlevdijinim gresima. Pustite film! –

Video-bim se naglo ugasi, a zatim poche da se prikazuje drugi film.

Hlevdije oseti kako gubi tlo pod nogama. Film je prikazivao nju i Svejedno kako razmenjuju nezhnosti u paviljonu njene vile.

- Bolesno! – viknu igumanija Sunce iz gomile – Radite te vashe prljave hetero stvari u chetiri zida, ne napolju gde mogu da vas vide deca! –

Gomila je vikala 'Uzas', 'Neprirodno', 'Nenormalno' i 'Sad ce ti heterosi josh i paradu da naprave i da trazhe brakove' dok je vazduh postajao sve topliji i nabijen nervozom.

- Cekajte, stanite – vikala je uzaludno Hlevdije, dok je film dalje prikazivao njen sastanak sa Pakinatorom, dogovor o izazivanju nemira u Forumlenda pred izbore i pokushajima da smesti Shishmish.

Masa je eksplodirala.
POGLAVLJE DEVEDESET I SEST - Yes We Can!
PART 2/2

To je, zapravo, problem sa metaforama. Masa nije eksplodirala, vec je dostigla tachku u kojoj se pretvorila u rulju, kolektivni organizam u kome razum ode na privremeni odmor, a njegovo mesto zauzimaju bes, bol i buka, zhelja da se razbije prva glava na koju se naidje i nedoljiva potreba da se sve shto ostane posle toga izgazi u nishta.

Igumanija Sunce je mirno posmatrala opshtu tuchu oko sebe, uzela malog belog iz krstica koji je drzala oko ruke, a zatim podigla suknju i pobegla u prvu pobochnu ulicu. Obezbedjenje je pokushavalo da odrzi red blizu bine: Blenta, Bananica i Morgan su pokushavali da stignu do helikoptera, Hlevdije se grchevito drzala Colorada dok je Shismish trazhila bocu i Djoa. Dragonite se lako probi kroz masu, nehotice slomivshi nekoliko ruku i nogu, trazheci pogledom Zoncheta.

- Omg, kapica, ko mi je ukrao kapicu! – vrishtao je Colonia_boy, jedan od promoterki Iguarane, dok je pogledom streljao sve oko sebe – Ako mi smeta ne vratite kapicu... – krenu i ugleda farove automobila.

Za kojim je bio Mrlja.

Mrlja panichno pokusha da skrene, ali uz ljude sa leve i desne strane i Escobarinu koja mu je naizmenichno pretila i uzbudjivala ga sa zadnjeg sedishta da je 'smesta izvuche iz ove guzhve inace ce mu lepezom izgrebati ledja', stigao je da samo pogledao Coloniu pogledom preplashenog laneta.

- OMG, get a life!!! – je bilo sve shto je Colonia stigao da kaze pre nego sto se pretvorio u krvavu baricu.

Statusella pokusha da skoci sa bine u masu, ali se njen carshaf zapetlja u skele. Ostala je da visi poput lutke na koncu, dok su je spopadali ludi obozavaoci.

- Oh, moji fanovi, znam da ne mozete da zivite bez prisustva najpopularnije gradjanke Forumlenda... – poche ona, dok je u pozadini Bananica besno vrisnula odgovor 'To sam zapravo JA, Bananica!' – zashto me toliko vuchete... ne... nemojte da me toliko cimate... !

- Mama! – vikao je Zonche na bini, trazeci Hlevdije pogledom – Mama, shta si ovo uradila! Ti nisi normalna! Kad dodjemo kuci, ima strashno da se posvadjamo! – drao se, dok je pokushavao da izbegne flashe koje su letele ka bini.

Dragonite se nekako uspentra na binu. – Zonche – viknu je – ovde sam! Stani! –

- Cekaj! – viknu Zonche, a sindikalac se ukopa. Okrenuo se, popravio kragnu i stavio labelo. To shto je zemlja u plamenu gradjanskog rata, mislio je, nije izgovor da izgleda aljkavo.

Orlando je zanimshljeno diktirala u svoj diktafon. 'Razotkriti... ne, demistifikovati... Ne! Demaskirati! Da, tako je. Danas je demaskirana izborna prevara i pocheo je gradjanski rat u Forumlendu. Snage mraka, haosa i bezumlja seju smrt na sve strane, vlada zakon jachega, institucije sistema prestaju da postoje! Vasha novikarka u vihoru rata! – odsutno je redjala rechenice dok je izbegla stolicu koju je neko bacio. – Akti nasilja i surove pljachke! Statusella iskidana... rascherechena! Na komade zbog svojih ochiju! Gde je ministar policije Swanheart? – reche u diktafon dok je polako ubrzavala.

- Sta mislis? – upita Zonche Dragonajta.

- Pa, mislim da te volim, da hocu da zivimo zajedno i da cu mozda da te zaprosim. Mislim i da sam malo gladan, ali to mi se uvek desi u stresnim situacijama. I mislim da ti ta kravata ne ide uz kosulju... –

- Aman covece! Shta mislish kako da se izvuchemo odavde!?! – vrisnu Zonche – cekaj, da me zaprosish!?!!? –

- Da – odgovori Dragonite mirno – cak sam spremio i dijamantski prsten –

- Cekaj, CEKAJ!! – vikao je Zonche – SVI STANITE! – vikao je dok niko nije obracao paznju na njega.

Zonche je brzo razmishljao, pa skoci do Bananice, podizhe mikrofon sa poda i ushtinu starletu za obe bradavice.

Infrazvuchni krik koji se prolomio iz zvuchnika remetila je samo Blentina opaska “mali, hej mali, dodji da ti Blenta da cokolade!”. Zvuk se prosiri kroz citav trg, protresavsi rulju do kostiju. Bilo je to kao da neko istovremeno skripi kredom po tabli i trlja stiropor o balon.

- SVI DA STE ODMAH UMUKNULI, SUNCEDAVAMJEBEM!!! – viknu Zonche svojim gromoglasnim radiofonichnim glasom.

- Jao, pachencetova prva psovka! – rece suzno Hlevdije – samo kad bi Belly bio ziv da ovo cuje! –

- OVAJ OVDE ME PROSI, A VI SE DERETE!! – vikao je dalje – Ti tamo, spusti tu flashu! Vi, vi vi pored zvuchnika, ostavite Statusellinu ruku i nogu, nece to nigde da ode! Ne zanima me ko ce da dobije koji prst!! A ti, misicavi, na kolena i prosi me kako treba!!! – reche svojoj misicavoj polovini.

Dragonite razvuche usta u osmeh, pa polako kleknu dok je zaledjena masa gledala prizor.

- Zonche In da Zone Superstar od Hlaefdige-Bellybutton – izgovori polako i razgovetno, dok je svaka rech nosila po jednu notu ljubavi – da li zelish da se udas za mene? –

Rulja je zadrzala dah. Orlando je od uzbudjenja skinula grudnjak. Blenta je prestao da zlostavlja radnika obezbedjenja, Morgan, Bananica, Shishmish, Colorado, Hlevdije, Djo... svi su prestali da dishu i cekali odgovor. Ovo je bilo bolje od gradjanskog rata. Bilo je dirljivo, emotivno i nekako ljudski toplo. Skoro kao shpanska serija.

Zonche je zadrzao poluosmeh na usnama, upijajuci paznju svih prisutnih. Na kraju, bio je rodjen za scenu, sposobnost da uzme i drzhi paznju drugih mu je izbijala iz svakog gena. Posle male dramske pauze i dugog pogleda koji je uputio svima oko sebe, okrenu se Dragonajtu i izgovori u mikrofon

DA

I ta dva slova odjeknushe jache nego suzavac, vodeni topovi i vika.

Masa poche da kliche, svi pocese da cestitaju jedni drugima, a Dragonite lako podize Zoncheta u zavrte ga nekoliko puta oko sebe, pa ga strasno poljubi. – Dragi, samo josh jedna stvar – reche Zonchetu dok mu je uzimao mikrofon.

- Forumlende! – poche polako – veceras ste videli izdaju, kriminal, nasilje i zlocine. Videli ste kako lako moze da se srushi jedna zemlja kada ljudi koji je vode misle na sebe a ne na sve. Kada oni na vlasti pomisle da su bolji od drugih. Ali! Videli ste i jednu ljubav koja je premostila sve razlika i pobedila sve sto joj je stajalo na putu! – govorio je dok su prisutni pokusavali da sakriju suze u ochima – U ime ljubavi, kandidujem svog buduces muza Zoncheta za predsednika Forumlenda! –

'Zonche za predsednika' neko stidljivo viknu iz gomile.

- Zonche je dobar i pazljiv covek. Sigurno, nekad je malo nervozan i zna da zanoveta – nastavi dok mu je Zonche upucivao prekoran pogled – ali je vrlo odgovoran i drzi rech. Siguran sam da je on pravi izbor za ovu napacenu zemlju – zavrsi Dragonite, a zatim efektno skinu majicu i podize Zoncheta na ramena.

-Zon-che-Zon-che-Zon-che!!! – skandirala je gomila.

- Rekao sam ti – proshaputa Dragonite dok je ljubio Zoncheta – da kada si samnom, to je kao da te voli ceo svet. –

-Stanite! Ruke u vis! Svi ste uhapsheni! – viknu Swanheart koji je se spustio padobranom na binu. Helikopteri su zaglushili nebo, spremni da bace josh suzavca, a cuo se i zvuk policijskih sirena – Bananice, draga, jesi li dobro?! –

- Jesam bejbe, evo me! Tvoja Bananica! – reche dok ju je Swan automatski uhvatio za ruke i sprechio da pokaze grudi.

- Ah, ministre Swanheart, vidim da ste se konacno dovukli sad kad je sve gotovo – rece Morgan suvo i ironicno – ipak, moram nesto da napomenem. Da bi se demokratski proces odrzao, moraju da postoje najmanje dva kandidata. Verujem da ce, u skladu sa Zonchetovom kandidaturom prihvacenom aklamacijom, takodje morati da se prihvati kandidatura Shishmishinog sina, Dirrtyja. Jasno je da je da je malo spor i tesko cita, ali imali smo i gore politicare i verujem da posao ne bi obavljao nista gore od vas – zajedljivo dobaci Swanislavu.

Ministar policije vrati palicu za pojas. – Dobro, narode, mislim da je sve jasno! Ajd sad kucama, da ne bi naglo svi postali poznati organima gonjena! –

- Mmm, organ... – mazno ce Bananica.

- Draga, prvo, to shto mazish je pendrek, a drugo, prestani da mi kradesh lisice svaki cas! Idemo! –

* * *

Pola sata kasnije, trg je utihnuo. Culo se samo brujanje djubretarskog kamiona i medjusobni razgovor nekoliko ljudi u narandzastim kombinezonima.

- Nad haosom hronoloske izmeandriranosti koja je na prvi pogled nuzno i logicno izhodiste eshatoloske potrage za univerzalnom sustinom intelektualne pobede odnosno poraza, danas je kao doktrinarna anti-teza necemu sto je svojim motivom i funkcijom definisano kao politicko sredstvo inaugurisana nepoliticna krivicno egzorcisticka institucija… - izlagao je Maljkovic odsutno.

Popeye ga pogleda popreko - Kao osoba koja nije opterećena forumlandskim identitetom i odrednicama, primijetio sam ovdje dosta ljudi koji, iako se inace cine kao potpuno normalne i suvremene osobe, jednostavno potpuno izgube razum kada je rijec o ovom djubretu, kantama i smecu –

- Zashto? Pa narandzasto je bash kemp, a radimo nocu kad se izlazi u grad! –

- Ja bih pre rekao da je to trash – uzvrati Popeye – Ne vidim nekakvu postmodernisticku simboliku u praznjenu kanti i gacanju po tudjem blatu. –

- Trash je kemp! – uzvrati drugi, a zatim obojica uskochihe u kamion da bi izbegli shintersko vozilo.

-Ovaj put mi necesh pobeci, nishtarijo! – vikao je Gorilica onome sto je bezalo ispred njega.

- ZASTO ME JURIS!? A? A? A?! ALI JA SAM PRAVI DECAK! – vikao je Machkodlak dok je trcao preko trga.

- Neces me prevariti licnom kartom i izgledom! Ako ja kazem da si macka, onda si macka! – viknu Gorilica, pa dade gas.

- Opsti pad moralnih vrednosti savremenog drustva – kriticki uzdahnu Popeye, pa odoshe ka gradskoj deponiji.

* * *
Blagodarim, draga deco. Posle molitve cu da citam ove gresne price. :lol: Uskoro cu pokazati svoje nove crne mantije na Moja Fotka. :) Molila sam se da forum proradi u crkvi Santa Maria Novela i Santa Maria del Fiore i mnogim drugim. I vidite da je Bog cuo. Cenim Vasa stiva.

:sunce:
ahhahahaha

ali
primeti s visoka Morgan, koji josh nije odlucio da li je Blenta stvaran ili plod njegove mashte.
pakinator :smeh:

e a slucajno je svirao requiem for a dream u pozadini, imao sam full ugodjaj. mogli bi i propratnu muziku za chitanje da metnete. :smeh:
Dragonite napisao:POGLAVLJE DEVEDESET I PET – Yes We Can!

PART 1/2

.....

Video-bim se naglo ugasi, a zatim poche da se prikazuje drugi film.

Hlevdije oseti kako gubi tlo pod nogama. Film je prikazivao nju i Svejedno kako razmenjuju nezhnosti u paviljonu njene vile.

- Bolesno! – viknu igumanija Sunce iz gomile – Radite te vashe prljave hetero stvari u chetiri zida, ne napolju gde mogu da vas vide deca! –

Gomila je vikala 'Uzas', 'Neprirodno', 'Nenormalno' i 'Sad ce ti heterosi josh i paradu da naprave i da trazhe brakove' dok je vazduh postajao sve topliji i nabijen nervozom.

- Cekajte, stanite – vikala je uzaludno Hlevdije, dok je film dalje prikazivao njen sastanak sa Pakinatorom, dogovor o izazivanju nemira u Forumlenda pred izbore i pokushajima da smesti Shishmish.

Masa je eksplodirala.
:smeh:

:misli:
bas bleu napisao:
Zonche! napisao:
Objavljivacemo po jedno poglavlje dnevno, dok ne dodjemo do jubilarnog stotog.
:cekam:

Od sada se obracajte iskljucivo Dragonite-u po pitanju kasnjenja, objavljivanja i ostalih stvari.

Ja od danas vise nista ne obecavam. :flaming:
POGLAVLJE DEVEDESET I SEDAM – Aftermath

Forumland je imao samo jedan zatvor sto je bilo i vise nego dovoljno da funkcionise kako treba. Medjutim, nikome nije palo na pamet da taj isti zatvor nije dovoljno veliki da u njega moze stati bas ceo Forumland, no to Swanimira nije sprecilo da pokusa.

- Mala, kako se ti zoves?
- Bas Bleu gospodine nacelnice Swanimire! Ja sam regrut ovde!
- Dobra si, hajde donesi mi jednu guaranu i kupi sebi nesto slatko dok ja pokusavam da zavrsim ovaj zatvorski tetris. Ko je sledeci?
- Swanimire dusice, to sam ja, Bananica! Ja ne mogu da idem u zatvor! Sta ako mi ispadne sapun? Sta ako mi ispadne dojka pred ostalim zatvorenicima? Moj ten to ne moze podneti! - rece Bananica uplakano
- Draga, svi koji su ucestvovali u neredima moraju da prodju kroz sistem. Zao mi je, ako tebe oslobodim, mogu da izgubim posao. Hajde sada, popni se preko Vangela na NSC-a, gurni glavicu pored Mrlje a desnu nogu zarotiraj onako kako samo ti to umes i gurni je u...
- DOSTA! Sama cu da se snadjem! Prostacino jedna! Medju nama je gotovo! JEL CUJES? GOTOVO!!! Nikada vise ti necu podariti svoj cokoladni cvet!
- I onako preferiram vanilu. Ulazi unutra! – rece Swanimir i ubaci Bananicu u zatvorsku celiju u kojoj je bilo oko pedesetak ljudi.
- Gospodine Swanimire, evo guarane, mogu li jos nesto da ucinim za vas? – upita Bas koketno
- Mozes mala, objasni mi kako da ubacim ovde jos dvesta ljudi? Moraju da plate! Svi moraju da plate za taj nered! GDE MI JE PALICA?
- Mislim da imam ideju kako mozemo da sredimo ovaj problem. – rece Bas Bleu

- Cico, udari me! Molim te me udari! Bice ti lakse. Brines me, jako me brines, ne znam sta se dogadja sa tobom, a ovde smo u ovoj VIP celiji sa ovim skotovima. By the way kakva je to VIP celija u kojoj se nalazi pet osoba? – rece Colorado skoro u jednom dahu.
- Budi srecan, u ostalim celijama je mnogo gore – rece Bojandjo koji je jednom rukom drzao kesu leda na glavi a drugom je otimao visnjevacu od Shishmish.
- Cico, ne brini se za mene! Nemam vise potrebu da tucem ljude! Ja sam srecna! Ja sam...ZALJUBLJENA!
- Jao boze, sada je jos umislila da je kuvarica! – Colorado ce ocajno
- Ne cico! Ne kao osoba, kao osecanje. Volim ga! I sada kada ceo svet zna, kada ne moram vise da krijem, osecam se tako rastereceno i opusteno! Gledaj! Nisam cak ni pokvarila svoj novi lak za nokte! Prava sam devojicica! PRAVA!
- Dete ti se udaje za gradjevinskog radnika i preuzima zemlju, a ti pricas o laku za nokte!!! Smiricu se...da...Colorado, smiri se. Razmisljaj o cipelama. Tvoja zivotna mantra te uvek izvuce iz losih situacija! Letsgetsomeshoesletsgetsomeshoesletsgetsomeshoesssss!
- Bodjanadjo, dai mi josh makice!!! Vishnjevacha rooood rooooodilaaaa viiiishnjevacaaaaa...
- Umukni pijanduro! Ne mogu vise da trpim ni tebe ni tvog sina! Dosta mi je ovoga! Ja sam samo zeleo da budem umetnik, i vidi me sada! Sedim u celiji sa umisljenim ludacima i sa detetom od dvadeset i kusur godina koji ne zna ni sta ce da bude kad poraste! Ako ikada poraste...
- ZNAM!!! JA ZNAM CIKA BOJANDJO!!! ZNAM STA CU DA BUDEM KAD PORASTEM!!!
- Dirrty...postedi nas. Samo jednom u zivotu nas...
- MANEKENKA DA BUDEM!
- ...postedi.

Razgovore u zatvoru prekinuo je razglas sa koga se cuo Swanimir:
Swanimir na vezi. Svi zatovrenici koji su danas uhapseni bice pusteni u roku od 24 sata. Ukoliko vam je ovo prva opomena od Swanimira, bicete prvi pusteni, ukoliko imate vise, vasa kazna ce vam biti naknadno izrecena...A sada cibe kuci! Imam pametnija posla nego da se igram sardina sa maloumnicima!

Kako Swanimir rece, tako i bese. Forumland se polako vracao u normalu, ljudi su se vratili kucama uz opomene (i pretnje da ce im noge biti polomljene ukoliko ponove slicnu glupost) dok su drugi koji su vec imali dosije ostali da leze u zatvoru. Po gradu su kruzile price o tome ko je ostao u zatvoru, ko je pusten, ali jedna prica se istakla kao posebno tuzna i teska:

- Kakva greota! Dusa me boli.
- I mene zaista. Kakva tragicna prica.
- Ko bi rekao da ce se NJEMU tako nesto dogoditi! Pa svi su ga voleli!
- U tome je i bio problem. Ta ljubav ga je dosla glave.
- Nemoj da se salis na taj nacin, nije lepo.
- Ma cuti, dobro je prosao. Swanimir je bio milostiv. Moglo je biti mnogo gore. I za njega i za njegove fanove.
- Ljudi su zivotinje! Kako mogu da se ponasaju tako prema svom idolu?
- Znam! Steta sto nismo bili tamo. Zar ne?
- Da znas. Tako bih voleo da sam uzeo makar jedan mali suvenir.
- Grozni smo!
- Cuti i pozvoni na vrata vec jednom!
Nepoznata Osoba 1 je pozvonila na vrata dok je Nepoznata Osoba 2 cupkala sa nestrpljenjem. Vrata je otvorila Nepoznatija Osoba 1 i pustila ih unutra.
- Kako je? – upita Nepoznata Osoba 2
- Ne mogu da procenim. Deluje mi da je malo bolje, ali ko ce ga znati. Srecom ima nas, njegove prave fanove da se brinemo o njemu dok se ne oporavi.
- Kako su ga samo zivotinjski rastrgli. Svako je zeleo parce njega. Tuzno zaista...
- Da tuzno...
- Tuzno...

Dve nepoznate osobe i jedna nepoznatija skupile su se oko kreveta. Gledali su u svog idola uz puno bola u srcu, ali su takodje bili pocastvovani sto su u njegovom prisustvu i sto im on uzvraca pogled.

- Ne brini se, tu smo za tebe! - rekose u glas kao clanovi neke sekte.

Na krevetu je stajala tegla.
U tegli je bio par ociju.
Statusovih ociju.

Da su mogle da govore, sigurno bi rekle da je kucni pritvor prava kucka.
Zonche! napisao:
Popeye ga pogleda popreko - Kao osoba koja nije opterećena forumlandskim identitetom i odrednicama, primijetio sam ovdje dosta ljudi koji, iako se inace cine kao potpuno normalne i suvremene osobe, jednostavno potpuno izgube razum kada je rijec o ovom djubretu, kantama i smecu –

- Zashto? Pa narandzasto je bash kemp, a radimo nocu kad se izlazi u grad! –

- Ja bih pre rekao da je to trash – uzvrati Popeye – Ne vidim nekakvu postmodernisticku simboliku u praznjenu kanti i gacanju po tudjem blatu. –
i would totally say that! :elvis: :lol:
Zonche! napisao: - Mala, kako se ti zoves?
- Bas Bleu gospodine nacelnice Swanimire! Ja sam regrut ovde!
- Dobra si, hajde donesi mi jednu guaranu i kupi sebi nesto slatko dok ja pokusavam da zavrsim ovaj zatvorski tetris. Ko je sledeci?
- Swanimire dusice, to sam ja, Bananica! Ja ne mogu da idem u zatvor! Sta ako mi ispadne sapun? Sta ako mi ispadne dojka pred ostalim zatvorenicima? Moj ten to ne moze podneti! - rece Bananica uplakano
- Draga, svi koji su ucestvovali u neredima moraju da prodju kroz sistem. Zao mi je, ako tebe oslobodim, mogu da izgubim posao. Hajde sada, popni se preko Vangela na NSC-a, gurni glavicu pored Mrlje a desnu nogu zarotiraj onako kako samo ti to umes i gurni je u...
- DOSTA! Sama cu da se snadjem! Prostacino jedna! Medju nama je gotovo! JEL CUJES? GOTOVO!!! Nikada vise ti necu podariti svoj cokoladni cvet!
- I onako preferiram vanilu. Ulazi unutra! – rece Swanimir i ubaci Bananicu u zatvorsku celiju u kojoj je bilo oko pedesetak ljudi.
- Gospodine Swanimire, evo guarane, mogu li jos nesto da ucinim za vas? – upita Bas koketno.
- Mozes mala, objasni mi kako da ubacim ovde jos dvesta ljudi? Moraju da plate! Svi moraju da plate za taj nered! GDE MI JE PALICA?
- Mislim da imam ideju kako mozemo da sredimo ovaj problem. – rece Bas Bleu.
awww! what next do i do? do i get be a meany? do i get loads and loads of pussy? or you bastards make me swanimir's bitch? :lol:
Zonche! napisao: - Ne cico! Ne kao osoba, kao osecanje. Volim ga! I sada kada ceo svet zna, kada ne moram vise da krijem, osecam se tako rastereceno i opusteno! Gledaj! Nisam cak ni pokvarila svoj novi lak za nokte! Prava sam devojicica! PRAVA!
prava devojcica :lol:
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!