Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
1.video grindr na koleginom fonu

2. banula nam trandza na poslu
Korisnikov avatar
By gossip
bila nam je mimi or'o na poslu
:facepalm:
Korisnikov avatar
By Hys.
^ brate mili di to radis, da nije na televiziji :D
Korisnikov avatar
By Trilian
drug koji 15min pokušava da otvori ulazna vrata zgrade u kojoj živi drugi drug a ne on... i koji se još pita - ma kad su zamenili bravu...
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
krenula sam do banke u povratku kući i nosila torbu sa laptopom
i putem sam zamišljala da sam haker i da ću da stanem tako negde izvadim laptop uhakujem bankomat i da će da krene da mi izbacuje pare i tako ću da pokupim i odem da se bahatim

stigla sam do bankomata.

i shvatila da sam zaboravila pin koliko sam se zanela u maštanju. :grin:

nisam podigla ni svoje pare a još jedan pogrešan pokušaj mi je falio da ostanem i bez kartice. :grin:

stvarno :sekasablic: ću :sekasablic: da :sekasablic: te :sekasablic: otkinem :sekasablic: glavo :sekasablic: bolesna :sekasablic:
Korisnikov avatar
By mOwbid
mali brat od tetke je sad veliki i jako zanimljiv. divno je bilo skontati to danas :love:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
mrtva sva idem gradskim do stanice da čekam voz i sve vreme pazim kuda ide kad treba da izađem i vidim sledeća stanica je železnička
super znači na sledećoj izlazim OPUSTIM SE SEKUND SAMO I VALJDA SAM ZASPALA U TOM MINUTU
izlazim iz busa ulazim na železničku i čudno mi nešto kao da mi je laknulo ne znam što mi je laknulo ali nema veze stanem riba sva važna da zapalim cigaru dok ne dođe voz
okrećem se da izvadim kutiju kad ono NEMA RANCA :))))))))
gde je ranac?
ranac ostao u busu malo da se vozika :))))))
izlećem sa stanice trčim hvatam sledeći bus u poslednjoj sekundi vozi on do perona izlećem iz busa jurim kroz ove parkirane buseve uđem u jedan on prazan skroz
izlećem iz tog ulećem u sledeći isto prazan skroz nema ni vozača
izlećem iz tog pretrčavam ulicu ovaj bus kojim sam došla na peron taman skreće da me zgazi okej izbegnem ulećem u poslednji parkiran bus i tako sva zadihana se pojavljujem ispred vozača i pitam JEL STE VI SAD DOŠLI?!?!? čovek me ko svaka zdrava normalna osoba samo pogleda ko da sam psihijatrijski slučaj okrećem se vidim ranac na sedištu i krenem da vrištim od sreće i onda je vozač skontao da jesam psihijatrijski slučaj i onda sam objasnila da sam zaboravila i otišla da uzmem

dakle ladno sam i našla ranac i stigla na voz i to da sam ostala na toj stanici gde sam prvo stigla ne bih imala mesta u vozu da sedim nakon što sam prepešačila pola bg-a već se na peronu napunio

moj život je trol.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
joj da ovaj događaj mu je konkurent

prolazim sa daliborom i delite kod trga republike i neka dva lika prolaze i dobaci jedan
- i evo zar nije sramota peder da šeta centrom beograda?
i ja onako već ispizdela sva reko
- šta je sramota?!
i lik stane i okrene se i pita me
- šta je bilo?!
- pa aj sad dođi i kaži šta imaš
i lik krene i kaže "ajde" i meni zazvoni mob, zove me drugi lik da se nađemo i ja se javljam i kažem ovom kretenu "čekaj sad malo" i nastavim da pričam na mob :lol:
skroz skrenem pažnju, ko da upravo nisam započela pičvajz i da ne može da me zvekne dok ja pričam i gledam u suprotnu stranu gde treba da se nađemo, i lik se sav zbunio i čekao jedno par sekundi i valjda mu bilo glupo da tako stoji i čeka pa se pokupio i otišao

moram.prestati.da.širim.muda.kad.sam.debil. dobiću batine ne samo zato što imam 50 kila sa krevetom nego zato što mi se zanimacije menjaju brzinom
Slika
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
Slika!!!!1

pa ne iz dosade nego što su kreteni. ne pada mi na pamet da prećutkujem a fala bogu i dovoljno nisam normalna da se pobijem i kad znam da ću dobiti batine čisto eto IZ INATA sam srbin ili šta :>
Korisnikov avatar
By Markiza
U moru odeće TC-a zalepi se meni etiketa sa sve cenom od 1299 din na glavi, na kosi i tako ja šetajući i razgledajući kako okrenem glavu čujem neko šuštanje iza sebe, kao da me neko prati. Pusta paranoja! Srećom sam zastala da probam neki pulover i čekajući red za slobodnu kabinu priđe meni neka žena i kaže: Gospođo, imate etiketu na glavi.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Cekala razrednu da dodje, da drzi mojoj grupi vezbe i u medjuvremenu posmatrala jednu devojku koja stoji na odmoristu izmedju prvog i drugog sprata - nesto radi na telefonu, svaku mogucu osobu koja prodje pogleda, ako je musko, ona nastavi dalje da gleda u telefon, a ako je zensko - prati njenu pozadinu pogledom dok joj se ne izgubi iz vida. :sweet:
Korisnikov avatar
By afraid
Predao molbu na faksu da mi odobre da prijavim preostale ispite za oktobarski rok. Inace sam zakasnio nekih 10 dana. Kontam da ce me ladno iskulirati i da cu roknuti godinu.Tjesim se jer nisam jedini...ima jos barem 20 ljudi...ah
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Legao sam ranije, oko pola 10 - 10. Imao sam užasan košmar kako mi je jedna od najboljih drugarica poginula. Sve je bilo tako realno, prirodno, prvo mi o njenoj smrti porukom javlja druga drugarica, ja se oduzimam, ulazim na njen fejs, kad ono svi postavljaju po zidu 'neka te anđeli čuvaju' itd., odmah potom me ta druga drugarica dopunjuje informacijom da je poginula u saobraćajci... to sam zamislio, i briznuo u plač... I tako sam plakao i plakao i plakao i plakao, i u snu sam zaspao, i u snu sanjao da je ona zapravo živa, i kako joj prepričavam da sam mislio da je mrtva, na šta se ona nasmejala i rekla 'da otplačemo jednu zajedno, a?'... I tu se budim iz 'oba' sna, u potpunom bunilu, jer sam imao jebeni inception, i pritom mi još uvek nije jasno da li je sve to bilo san, ili se sve stvarno izdešavalo pa sam imao neki prekid svesti i završio u krevetu. Kažem vam, toliko je sve to stvarno izgledalo... I onda sam cmizdreo još nekih sat vremena, dok nisam došao sebi, usput se izdopisivao sa njom da se uverim da je živa i tako. Sad sam se nakljukao malo čokoladom, mada još uvek mi nije svejedno.
Jebem ti sve.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ užas :-/

ot

muž kačio zavese i oprao staklo.
Korisnikov avatar
By boo_radley
Doselila mi se komšijska mačka u dvorište i dovela hrpu mačića.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
u nublu, čekam na red za wc i neka devojka raspala krene da uđe, ja reko zauzeto je i čekam i dalje i izađe lik i kažem njoj aj idi ti sad sačekaću nije mi hitno i ona kao ma ne ne uđi ja reko nije problem idi ti, vidim da je mrtva samo čekam da peglira, i aj ona kao dobro krene da uđe i okrene se i nasmeje se i kaže uđi ti sa mnom ja reko neka, možda neki drugi put ;/

.. ;/

mnogo ja nešto sebi uskraćujem. ;/
i mnogo je lepo tako konačno ću se jednom posle izlaska probuditi bez blama <3

edit: ipak ne smem ovo drugo da napišem, možda ima špijuna.
Korisnikov avatar
By Hys.
pih,ne videh pre edita :-/

ot
jos nisam ni pocela dan.A ceka me samo ribanje kuhinje.
Korisnikov avatar
By gossip
sedim u busu na pocetnoj stanici i vidim dva lika koja su zajedno(and I know that cause my gaydar is so awesome) kako se oprastaju na stanici...and they were so so cute :love:
elem,jedan od njih ulazi u bus i seda prekoputa mene...i posto mi je bilo jako dosadno resih da se zabavim...upalio sam grindr...postavio telefon na izvol'te i krenuo da listam profile/poruke tako da je golotinja svenula na mom fonu....njegova faca je bila prajsles...a ja sam se suzdrzavao da ne puknem od smeha...posle je konstantno gledao u mene do te mere da mi je postalo neprijatno :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
a da li si svestan da me zabole sta ce bilo ko odavde da misli o meni? :setnja:
Korisnikov avatar
By gossip
misli tako ako ce ti biti lakse :setnja:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!