Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2451560#p2451560]Laerem napisao:[/url]Hajde barni, ako smijes, idi se druziti sa svojim pravoslavcima, i pred njima nastupi kao peder, bas kao sto dolazis na gej forum i nastupas kao vjernik. Pa da vidimo hoces li dobiti ekvivalentnu reakciju, tj. hoce li itko uopce saslusati tvoj homoseksualni vapaj ekumenizma i tolerancije prije nego sto te spici sakom u glavu i ostavi izmrcvarenog u lokvi krvi. Tu pametujes gej ljudima kao da su oni problem u ovom jebenom drustvu. I to jos onim emancipiranima! Fuj!

Svi religiozni ljudi su vise-manje ološ, ali gej religiozni ljudi su dno dna.
:hail:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa barni se sigurno i druži sa svojim pravoslavcima. Ima svoje mesto na strogo utvrđenoj hijerarhijskoj lestvici, poštuje komandni i lanac uticaja i značaja, ne zamera se i sklanja se s puta alfa mužjaku, a u diskreciji, sa ostalim nižerangiranim mužjacima - kuje zaveru za ubistvo alfe.. :zavera:

( Šalim se.. :kiss: )
Korisnikov avatar
By *deni*
A i Glišić bez nekog većeg oduševljenja boravi u njihovom društvu. Vidi se na slici da se smeška više iz kurtoazije i radi reda, svestan da će slika izaći u novinama. Kiselo ih i gleda, ne gleda čak ni u ove sinje kukavice, već u ikone. I njemu bi očigledno više prijalo da kraj sebe vidi neki malo zgodniji pičić k'o kolačić, bujnih sisa i u miniću, bez obzira da li i koliko taj pičić poštuje '' porodične vrednosti i Hristosa. ''
:ozbiljan:
Mora da im je, posle nekog vremena, ne mogavši da ih se oslobodi, rekao : '' Bog s vama, kćeri moje, hajd' sad polako idite kući... Bogu je milo da više ne dangubite, nego kući svojoj da hitate da budete reduše i ognjište da čuvate ( samo da vas moje oči više ne gledaju... ). '' :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By DEXI70
jednoumlje na forumu je porazavajuce, takodje je porazavajuce sto se ovde ne tolerisu razlicitosti, naci sajtovi su jedna oa ovaj forum druga krajnost.

postavicu nekoliko pitanja i ako unapred znam da necu nikada dobiti odgovore ali neka ostane zapisano.

1. kada ce bilo ko od samo izabranih prestavnika LGBT zajednica da jasno glasno i taksativno u nekoj emisiji kaze koja prava su uskracena LGBT populaciji?
( ako neko ko se ozbiljno bavi svojim poslom kao profesionalac ispred svih gorucih problema ispred svega stavi mi nemamo pravo da se drzimo za ruke na ulici neka pod hitno batali sve u zivotu i krene da gaji kokoske u rodnom mestu )
2. kada ce organizatori dati javnosti na uvid koliko je novca dobijeno kroz donacije za organizovanje parade i kako je taj novac potrosen ?
(troskovi odrzane parade 2010 u beogradu su bili oko 10.000 eura , sada se naveliko spominje da je dobijeno 100.000 eura )
3. kada ce aktivisti prestati da rade na stetu LGBT populacije i kada ce poceti da umesto svog dzepa i svojih bankovnih racuna poceti da obracaju paznju na stetu koju prave celokupnoj LGBT zajednici?
(mene ne zanima da se drzim za ruke i da se ljubim na ulici mene zanimaju imovinsko pravne stvari u jednoj istopolnoj zajednici, mene zanima da moj partner moze da bude zdravstveno osiguran preko mene , mene zanima da njegov deo imovine koju smo stvorili zajedno mogu da nasledim ili on moj deo, mene zanima da danas sutra on moze moj les da preuzme iz bolnice - mrtvacnice i sahrani me bez dozvole moje rodbine, da ja mogu naslediti njegovu penziju ili on moju .... prestanite bre vise da se zamajavate trivijalnim problemima tipa hocemo da se javno ljubimo i hocemo da sedimo zagrljeni na klupi kada vam preti da ce vam neko nasledstvom regularno oduzeti sve sto ste stvorili zajednickim zivotom sa svojim partnerom .... srusice vam se svet jednog dana za 24 sata ostacete na ulici i ostace vam ta klupa na kojoj ste zeleli da se grlite kao jedino mesto na kome mozete da prespavate )

ajd uzdravlje nemam vise sta pametno da kazem na ovu temu .
Korisnikov avatar
By Madonna
lepo odeš na gugl i napišeš ljudska prava i izađe ti spisak

-право на живот које штити људе од таквих злочина као што су убиство, масакр, мучење и силовање // psihička tortura od najranijeg detinjstva koje prerasta u fizičko zlostavljanje i mučenje, nemogućnost da se normalno školuje, pa dok god smo živi nailazimo na slične situacije na fakultetima, radnim mestima, komšilucima itd.

-право на слободу које штити слободе у областима као што су религија, слобода удруживања, окупљања и кретања // niko ne brani religioznima da se okupljaju niti bilo šta, a opet su oni ti koji su ugroženi nekim fotografijama na izložbi, dok LGBT ljudi u srbiji ne mogu udruženo da prošetaju jednom godišnje. super je što je zabranjena jer je to ujedno i odgovor na to tupavo pitanje ''koja su to vama prava uskraćena'', ali glupima je nemoguće objasniti

-политичка права која штите слободу учествовања у политичким дешавањима кроз слободу изражавања, протестовања и учествовања у власти // protest = parada

-право на правичан кривични поступак који штити од злоупотреба као што су незаконито затварање, тајна суђења и неправичне санкције // dečka su pretukla šestorica mesarskim čekićem, od slučaja ni traga ni glasa, jako pravično

-право на једнакост које гарантује једнака права свих грађана пред законом и недискриминацију // držanje za ruke i ljubljenje ''na ulici'' koje se podrazumeva, niti uzima kao ljudsko prave kad su strejt osobe u pitanju, jer ne znaš šta imaš dok ti to neko ne oduzme/zabrani. da, BAŠ TO mi najviše fali i BAŠ TO mi treba. da se držim za ruke sa svojim dečkom. a ti možeš da popušiš kurac irineju.
Korisnikov avatar
By DEXI70
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2451798#p2451798]MDNA napisao:[/url]lepo odeš na gugl i napišeš ljudska prava i izađe ti spisak

-право на живот које штити људе од таквих злочина као што су убиство, масакр, мучење и силовање // psihička tortura od najranijeg detinjstva koje prerasta u fizičko zlostavljanje i mučenje, nemogućnost da se normalno školuje, pa dok god smo živi nailazimo na slične situacije na fakultetima, radnim mestima, komšilucima itd.

-право на слободу које штити слободе у областима као што су религија, слобода удруживања, окупљања и кретања // niko ne brani religioznima da se okupljaju niti bilo šta, a opet su oni ti koji su ugroženi nekim fotografijama na izložbi, dok LGBT ljudi u srbiji ne mogu udruženo da prošetaju jednom godišnje. super je što je zabranjena jer je to ujedno i odgovor na to tupavo pitanje ''koja su to vama prava uskraćena'', ali glupima je nemoguće objasniti

-политичка права која штите слободу учествовања у политичким дешавањима кроз слободу изражавања, протестовања и учествовања у власти // protest = parada

-право на правичан кривични поступак који штити од злоупотреба као што су незаконито затварање, тајна суђења и неправичне санкције // dečka su pretukla šestorica mesarskim čekićem, od slučaja ni traga ni glasa, jako pravično

-право на једнакост које гарантује једнака права свих грађана пред законом и недискриминацију // držanje za ruke i ljubljenje ''na ulici'' koje se podrazumeva, niti uzima kao ljudsko prave kad su strejt osobe u pitanju, jer ne znaš šta imaš dok ti to neko ne oduzme/zabrani. da, BAŠ TO mi najviše fali i BAŠ TO mi treba. da se držim za ruke sa svojim dečkom. a ti možeš da popušiš kurac irineju.
ne nisam pisao o egzistenciji aktivista niti mi je bila namera oni su se samo prozvali predstavnicim pa neka se i samo plate.

a ovo oko pusenja kurca irineju jel to preporucujes iz iskustva ?
Korisnikov avatar
By DEXI70
na veliku zalost zbog takvih kao sto si ti onaj dobi batine cekicem !
Korisnikov avatar
By DEXI70
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2451848#p2451848]Popeye napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2451784#p2451784]DEXI70 napisao:[/url]jednoumlje na forumu je porazavajuce, takodje je porazavajuce sto se ovde ne tolerisu razlicitosti, naci sajtovi su jedna oa ovaj forum druga krajnost.
osjećaš da je ugroženo tvoje pravo na glupost i autohomofobiju? :mazi:
upravo si svojim odgovorom potvrdio ono sto sam ja rekao a ti citirao
Korisnikov avatar
By DEXI70
ovde me mnogi podsecaju na Vjericu Radetu i Gordanu Pop Lazic , da mogu da lete cipele po forumu i to bi radili.
Korisnikov avatar
By Srklet
blablabla. jednostavno moraš prihvatiti da to tvoje malograđansko plačipičkarenje i tračevima prožeto seruckanje nije omiljena stvar svakome na svijetu, te da ne može proći pod iole ozbiljnu analizu ili kritiku situacije. vjerujem da negdje na svijetu postoji barem jedna osoba koja bi tebe mogla shvatiti ozbiljno, ali ne trebaš se ljutiti na one koji to ne čine jer nemaju niti jedan uvjerljiv razlog za to. to što ovdje na forumu nema više forrestgumpova poput tebe pa da imaš veću podršku nije nikakvo jednoumlje; baš suprotno, zbog snažnih i često različitih stavova kritički nastrojenih pojedinaca, kojih je dosta, ti si prepoznat kao lakrdija.

:maska:
Korisnikov avatar
By DEXI70
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2451858#p2451858]Popeye napisao:[/url]blablabla. jednostavno moraš prihvatiti da to tvoje malograđansko plačipičkarenje i tračevima prožeto seruckanje nije omiljena stvar svakome na svijetu, te da ne može proći pod iole ozbiljnu analizu ili kritiku situacije. vjerujem da negdje na svijetu postoji barem jedna osoba koja bi tebe mogla shvatiti ozbiljno, ali ne trebaš se ljutiti na one koji to ne čine jer nemaju niti jedan uvjerljiv razlog za to. to što ovdje na forumu nema više forrestgumpova poput tebe pa da imaš veću podršku nije nikakvo jednoumlje; baš suprotno, zbog snažnih i često različitih stavova kritički nastrojenih pojedinaca, kojih je dosta, ti si prepoznat kao lakrdija.

:maska:
rece mi covek koji pljuje po svima i svemu, koliko god se ti trudio i pokusavao da uplovis na aktivisticku scenu srbije to ti je uzaludan posao takvih kao ti je pun kufer ovde , niti si izmislio toplu vodu niti rupu na saksiji , drz se ti aktivizma u regionu i sto dalje od srbije pojesce te ove ajkule ovde.
znas kako je prosla ova kvazi aktiviskinja? izbola je prijateljica jer joj je otela svalera pa ti zamisli kako bi prosao od tetke kada bi joj uzeo donacije lesce ti ne gine posto nebi imao novca da de otpreme do rodnog sela veliko-gradjanko. nego daj da pisemo peticiju da te odblokiraju sa onog drugog foruma gde si banovan pa da tamo solis pamet i prodajes muda za bubrege otuzno mi je citati te vise.
Korisnikov avatar
By Srklet
super su mi uvijek bile ove paranoje iz ormaruškog polusvijeta. uvijek bez smisla i logike, ali zato pune nekakvih navodno insajderskih informacija.
zašto bih ja htio uploviti na aktivisticku scenu srbije? otkud ideja da ja to uopće želim i da mi treba u životu, da imam neki interes u tome? :nerd:
s druge strane, teško se mogu složiti da je takvih kao ja pun kufer u srbiji; da jest, prajd bi se možda i održao. ^^

i da, pamet solim jer imam soli (i pameti ^^), a prodajem muda, jer imam i njih. :kingkong:
Korisnikov avatar
By DEXI70
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2451868#p2451868]Popeye napisao:[/url]super su mi uvijek bile ove paranoje iz ormaruškog polusvijeta. uvijek bez smisla i logike, ali zato pune nekakvih navodno insajderskih informacija.
zašto bih ja htio uploviti na aktivisticku scenu srbije? otkud ideja da ja to uopće želim i da mi treba u životu, da imam neki interes u tome? :nerd:
s druge strane, teško se mogu složiti da je takvih kao ja pun kufer u srbiji; da jest, prajd bi se možda i održao. ^^

i da, pamet solim jer imam soli (i pameti ^^), a prodajem muda, jer imam i njih. :kingkong:
opet si laskas sebi, presmesna si :)
Korisnikov avatar
By Srklet
ovo je kao da se svađam s retardiranim djetetom :krezavi:

hajde pokušaj biti suvisao. iznio si jednu tezu (da ja želim uploviti na srbijansku aktivističku scenu; btw, šta znači uploviti u tom kontekstu?), ja sam onda napomenuo da to ne želim niti nema smisla, zapitavši te da potkrijepiš svoje tvrdnje nekakvim logičnim objašnjenjem. pa hajde. :)
Korisnikov avatar
By DEXI70
a sto se onda ceses ako te ne svrbi ?
Korisnikov avatar
By barni011
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2451551#p2451551]Mars napisao:[/url]Lako je tebi da se smeješ kad sigurno nisi ta u koju se zaljubio.

Barni, nisam ja u pitanju, jel tako?
a voleo bi da te muvkam?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2451560#p2451560]Laerem napisao:[/url]Hajde barni, ........itd..... Tu pametujes gej ljudima kao da su oni problem u ovom jebenom drustvu. I to jos onim emancipiranima! Fuj!

Svi religiozni ljudi su vise-manje ološ, ali gej religiozni ljudi su dno dna.
Ne pametujem nikome, iznosim cinjenice i nisam nikada rekao da su Gej ljudi problem drustva, ja uglavnom pisem ovde o problematicnim Gej ljudima koji su problem LGBT zajednice u Srbiji te zbog takvih moja prava su na dalekom stapu.
Ovo zadnje sto si napisao je tvoja predrasuda sa kojom moras da se izboris, ja ti pomognem koliko mogu.
Sto se tice emancipovanosti ....... emancipovan covek je lisen osecaja nerazumevanja, podsmeha i omalovazavanja neistomisljenika.
To svakako nisi ti i da ne redjam sad sve redom, prepoznacete se.

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2451752#p2451752]*deni* napisao:[/url]Pa barni se sigurno i druži sa svojim pravoslavcima. Ima svoje mesto na strogo utvrđenoj hijerarhijskoj lestvici, poštuje komandni i lanac uticaja i značaja, ne zamera se i sklanja se s puta alfa mužjaku, a u diskreciji, sa ostalim nižerangiranim mužjacima - kuje zaveru za ubistvo alfe.. :zavera:

( Šalim se.. :kiss: )
xaxaxaxax
nema ni letava ni lanaca Deni :)
Moje mesto u drustvu ja sam odredjujem svojim postupcima i vrednostima koje zastupam.Bolje uvek moze ali nisam nezadovoljan.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!