Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by scout_finch
decko je tukao babu od 62 godine jbt,samo to mi je dovoljno da pozelim da ga razbijem od batina. to je verovatno decko koji ce u buducnosti tuci zenu,decu i bilo koga od kaga je jaci. siledzija klasican.
my sentiments exactly
By Ulix
Originally posted by E.c.h.o...
Originally posted by scout_finch
...ne razumem kako bilo ko moze da pokusava uopste da oravda to sto je ovaj mali kreten uradio.
Niko ne opravdava to sto je ovaj mali kreten uradio, vec se opravdava 62-godisnja zena koja jeste prva udarila 15-godisnje dete.
Uradila je to u samoodbrani. Nema tu šta da se opravdava, verovatno da bi svako od nas postupio na takav način. Štaviše, ja ga ne bih samo jednom udario, već bih ga ugazio od batina, makar više nikad ne radio u školi.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Ulix
Štaviše, ja ga ne bih samo jednom udario, već bih ga ugazio od batina, makar više nikad ne radio u školi.
Nazalost, ta jadna zena je bila svesna da je mali kreten znatno snazniji u odnosu na nju, te je reagovala kako je reagovala.

Zalosno je to sto i kad se zaposljavas u obrazovnoj instituciju sad moras da budes svestan rizika da nekom isfrustriranom klincu zvezde nece biti naklonjene i da ce poceti da primenjuje silu nad tobom.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Delete
Zalosno je to sto i kad se zaposljavas u obrazovnoj instituciju sad moras da budes svestan rizika da nekom isfrustriranom klincu zvezde nece biti naklonjene i da ce poceti da primenjuje silu nad tobom.
:up:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by E.c.h.o...
15-godisnje dete.
Ne postoji 15-godišnje dete, deca su do 14. rođendana, posle toga se kaže šilježe - ni još ovan ni više jagnje
:cobanica:
By mythe
Originally posted by Delete
Štaviše, ja ga ne bih samo jednom udario, već bih ga ugazio od batina, makar više nikad ne radio u školi.
Nazalost, ta jadna zena je bila svesna da je mali kreten znatno snazniji u odnosu na nju, te je reagovala kako je reagovala.

mozda za zaposljvanje u skoli treba uvesti slicne kriterijume kao za posao konduktera u gradskom saobracaju...da ucitelj/nastavnik/profesor bude krupan, jake gradje za zlu ne trebalo, da moze da izadje na kraj sa ucenicima u svakom pogledu :D
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Paki
A nasilnike će na ovim prostorima uvek imati ko da štiti. Nasilnici će biti ohrabrivani što nedelanjem i preventivno i nakon učinjenog, što ignorisanjem zbog straha ili nezainteresovanosti.

Toga sve vidljivije ima i na ovom forumu, nažalost.
yep.....
pogotovo, chinjenicom da je autor teme nakon svega shto je radio samo po ovom forumu, josh uvek forumski alive, kicking i josh otvara teme te postuje na njemu svojstven nachin..... nedovrshena posla.....
By alexandermagic

:love:

Sa 15 godina nije više dijete i ne bih ga žalio.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!