Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by scout_finchmy sentiments exactly
decko je tukao babu od 62 godine jbt,samo to mi je dovoljno da pozelim da ga razbijem od batina. to je verovatno decko koji ce u buducnosti tuci zenu,decu i bilo koga od kaga je jaci. siledzija klasican.
Originally posted by E.c.h.o...Uradila je to u samoodbrani. Nema tu šta da se opravdava, verovatno da bi svako od nas postupio na takav način. Štaviše, ja ga ne bih samo jednom udario, već bih ga ugazio od batina, makar više nikad ne radio u školi.Originally posted by scout_finchNiko ne opravdava to sto je ovaj mali kreten uradio, vec se opravdava 62-godisnja zena koja jeste prva udarila 15-godisnje dete.
...ne razumem kako bilo ko moze da pokusava uopste da oravda to sto je ovaj mali kreten uradio.
Originally posted by UlixNazalost, ta jadna zena je bila svesna da je mali kreten znatno snazniji u odnosu na nju, te je reagovala kako je reagovala.
Štaviše, ja ga ne bih samo jednom udario, već bih ga ugazio od batina, makar više nikad ne radio u školi.
Originally posted by Deletemozda za zaposljvanje u skoli treba uvesti slicne kriterijume kao za posao konduktera u gradskom saobracaju...da ucitelj/nastavnik/profesor bude krupan, jake gradje za zlu ne trebalo, da moze da izadje na kraj sa ucenicima u svakom pogleduOriginally posted by UlixNazalost, ta jadna zena je bila svesna da je mali kreten znatno snazniji u odnosu na nju, te je reagovala kako je reagovala.
Štaviše, ja ga ne bih samo jednom udario, već bih ga ugazio od batina, makar više nikad ne radio u školi.
Zalosno je to sto i kad se zaposljavas u obrazovnoj instituciju sad moras da budes svestan rizika da nekom isfrustriranom klincu zvezde nece biti naklonjene i da ce poceti da primenjuje silu nad tobom.
Originally posted by Pakiyep.....
A nasilnike će na ovim prostorima uvek imati ko da štiti. Nasilnici će biti ohrabrivani što nedelanjem i preventivno i nakon učinjenog, što ignorisanjem zbog straha ili nezainteresovanosti.
Toga sve vidljivije ima i na ovom forumu, nažalost.
Originally posted by Ulix
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!