Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by SunceAh, ko da sam detetu rekao da nema Deda MrazaOriginally posted by haemoglobin87Ovako nesto moze da izjavi samo neko ko ne veruje u sebe i ko ne voli sebe. Ili je to mozda mladalacki "in - fazon".Originally posted by unic0rn
opijum za mase, ko i religija
Ocekujem pregrst nasmejanih smajlica koji mi se smeskaju i cvijucu "Sunce, ne smaraj, glup si!"
Prihvatam!
Originally posted by vracar.beogradDragi moj Vracarac,ovo je za 5:lol:
Licno ja, bas i ne verujem u pravu ljubav, ali sam svestan koliko ljudi zeli pravu i veliku ljubav. Onda se pojavi neka budala u koga se zaljube, i misle ta je to to, i na kraju se razocararuju kada im taj polomi srce kao kamen staklo od kristala
Originally posted by Ulixmislim da je "prava" ona koja se samo desi, obuzme te, koja je tako intenzivna i zaslepljujuca da je pamtis celog zivota... oh :bullshit: :bigbang:
Ako je "prava" ona ljubav koja traje i ne gubi na kvalitetu (a to je moja prva asocijacija), onda na njoj treba raditi dugo i strpljivo, svaka ljubav je potencijalna "prava"
Originally posted by shutOriginally posted by Ulixmislim da je "prava" ona koja se samo desi, obuzme te, koja je tako intenzivna i zaslepljujuca da je pamtis celog zivota... oh :bullshit: :bigbang:
Ako je "prava" ona ljubav koja traje i ne gubi na kvalitetu (a to je moja prva asocijacija), onda na njoj treba raditi dugo i strpljivo, svaka ljubav je potencijalna "prava"
Originally posted by unic0rnNe radi se o vracanju, nego o misljenju.Originally posted by SunceAh, ko da sam detetu rekao da nema Deda MrazaOriginally posted by haemoglobin87Ovako nesto moze da izjavi samo neko ko ne veruje u sebe i ko ne voli sebe. Ili je to mozda mladalacki "in - fazon".Originally posted by unic0rn
opijum za mase, ko i religija
Ocekujem pregrst nasmejanih smajlica koji mi se smeskaju i cvijucu "Sunce, ne smaraj, glup si!"
Prihvatam!
Please mani me analiza, vrachanja i ostalih trikova za privlacenje paznje.
Svako dozivljava realnost na svoj nachin, i mi se sad mozemo ubedjivati od jutra do sutra argumentima za i protiv princa na belom konju, ali da se razbacujemo ad hominum argumentima je totalno bedno.
Originally posted by SunceI ja se slažem. To sam i mislio ali nisam tako napisao
Ja se slazem sa hys. - svaka ljubav je prava. Tako prosta recenica, a potpuno istinita.
Originally posted by UlixDuboko sam (ne moz' dublje) uverena da je tako.
Svaka ljubav je potencijalna "prava",
samo je pitanje koliko je ko voljan da uloži u taj odnos i koliko ta ljubav može da preživi uprkos raznim okolnostima u kojima može da se zatekne
Originally posted by lornaNe slazem se da je u volji stos.Originally posted by UlixDuboko sam (ne moz' dublje) uverena da je tako.
Svaka ljubav je potencijalna "prava",
samo je pitanje koliko je ko voljan da uloži u taj odnos i koliko ta ljubav može da preživi uprkos raznim okolnostima u kojima može da se zatekne
Originally posted by UlixJa sam uveren da jeste.Originally posted by shutOriginally posted by Ulixmislim da je "prava" ona koja se samo desi, obuzme te, koja je tako intenzivna i zaslepljujuca da je pamtis celog zivota... oh :bullshit: :bigbang:
Onda je to u mom slučaju Danilo Kiš.
Originally posted by Morrisondaj meni kesicu da smutim jednu
Instant ljubav,fuck yeah:happysmoke:
Originally posted by Dina
razne vrste nasilnika i zrtvi nisu nikako partneri mada mogu da budu ljubavnici...
Originally posted by gagakgNaravno. Nazalost...
Interesuje me da li postoji jos neka "budala" koja veruje u pravu ljubav kao ja.Bezuslovnu,bezgranicnu,iskrenu...
Originally posted by SunceJa je vise izjednacavam s konjem.
Meni nije jasno zasto pravu ljubav izjednacavaju sa belim princom?
Originally posted by Strix"Živim bajku, čekam princa (konja), još od kad sam dete bila"Originally posted by SunceJa je vise izjednacavam s konjem.
Meni nije jasno zasto pravu ljubav izjednacavaju sa belim princom?
Originally posted by vracar.beogradNe bih da objašnjavam...Originally posted by Campos_boy_20PA KAKO JE TO MOGUCE
Ne verujem...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!