Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Mahnitu
U pravu si, bio je o?ajan :no:
pa zar je on odigrao dobru partiju u chelziju??? Bolje mu je da se vrati u PSV!!

Nadam se da ce LIVERPUL osvojiti Ligu Shapmiona....ovi Italijani se uvek provuku, dosadili su i bogu i narodu!!

:mete:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by zbunjena
pa zar je on odigrao dobru partiju u chelziju??? Bolje mu je da se vrati u PSV!!

Nadam se da ce LIVERPUL osvojiti Ligu Shapmiona....ovi Italijani se uvek provuku, dosadili su i bogu i narodu!!

Vala i ja ih mrzim! Dekadencija fudbala. Plus Englezi žive za ovu igru
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
U principu jebe mi se i za Liverpool i Milan! Ajd nek osvoji onaj mucenik Benitez nesto, da ne crkne onako celav i mator bez neke evro titule....
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Baš si zlo?a :P :nunchake:

Meni je rafa super :love:
Sino? umalo da sedne Murinju u krilo :lol: preporodio je Liverpul
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pa normalno da mu je seo, kad mu se ako je suditi po kuloarima tresla fotelja u slucaju da i u ligi sampiona kiksne. Mada moram priznati i da nisu prosli Liverpool je vec dosta postigao u istoj. Mada znas kako, mozda je ipak malo previse da se Murinjo i ove godine popne na evropski tron. Posle toga verovatno da bi ga uramili u UEFA-nim vitrinama....:lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by zbunjena

Vala, poceo sam da ne podnosim jos vise to dete otkad je u Celziju. Svi ga dizu u nebesa a on samo prosecan. Gledam sinoc seriju 'Dream team', pominje se Majorka iz vremena Stankovica i 2000. kad su osvojili UEFA kup. To je bio igrac a ne ove umisljene zvezde. Sto, da nije imao tremu pa gubio svaku loptu koja mu je bila blizu nogu??? Ne volim tog Kezmana, nikad nisam.

Za sinoc nista ne cu da kazem jer sam sve nerve koje imam pogubio (jebo pas ono Milanu). Ali, to je veliki klub. Milion puta se pokazalo da je Italijanima dovoljna jedna sansa.

Sta da kazem, sad sam besam ali kad bi Liverpul bio sampion nigde srecnijeg od mene.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ZvezdasBG
....mozda je ipak malo previse da se Murinjo i ove godine popne na evropski tron. Posle toga verovatno da bi ga uramili u UEFA-nim vitrinama.... :lol:
Znas sta, jeste veliki strucnjak, veliki strateg, svaka cast, ali tek sam prekjuce zakljucio da mi taj lik toliko ide na nerve 'ja sam Bog, ne jebem zivu silu, cool sam, ko si ti' stavovima da sam zato i Celzi poceo da ne podnosim. Abramovic moze da kupi 100 Murinja a ipak se ponasa normalno.

Jos nesto - malo ko ovde nesto voli Milan ali mora se odati priznjanje igracu kao sto je Kaka. Stvarno klasa.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Gabriel

Znas sta, jeste veliki strucnjak, veliki strateg, svaka cast, ali tek sam prekjuce zakljucio da mi taj lik toliko ide na nerve 'ja sam Bog, ne jebem zivu silu, cool sam, ko si ti' stavovima.....
Sto, jel rekao nesto sto nije istina? :lol:
Iskreno vise mi na kurac isao Luxemburgo sa svojim izjavama....
Ovaj bar ima neko pokrice....
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

Jos nesto - malo ko ovde nesto voli Milan ali mora se odati priznjanje igracu kao sto je Kaka. Stvarno klasa.
Slazem se. Jos kad takvom timu kao sto je Milan brani neko kao sto je Dida koji efikasno odbrani preko 90% shuteva na gol, mislim da je sasvim realno ocekivati titulu lige sampiona.
Korisnikov avatar
By Kupper

Znas sta, jeste veliki strucnjak, veliki strateg, svaka cast, ali tek sam prekjuce zakljucio da mi taj lik toliko ide na nerve 'ja sam Bog, ne jebem zivu silu, cool sam, ko si ti' stavovima.....
Sto, jel rekao nesto sto nije istina? :lol:
Iskreno vise mi na kurac isao Luxemburgo sa svojim izjavama....
Ovaj bar ima neko pokrice....
Ne da ima pokrice nego ima 100 pokrica. Taman posla da sporim coveka kao strucnjaka.

Slazem se. Jos kad takvom timu kao sto je Milan brani neko kao sto je Dida koji efikasno odbrani preko 90% shuteva na gol, mislim da je sasvim realno ocekivati titulu lige sampiona.
Dida - Kaka - Sevcenko ! Najjaca poluga na svetu.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

Dida - Kaka - Sevcenko ! Najjaca poluga na svetu.
Ziva istina!!! Tandem ovog kjalibra nema niko na svetu. videcemo u Istanbulu hoce li besprekorno funkcionisati.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!