Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By emo_haos_
Slika

sok od paradajza i mladi beli luk dok ne pripremim ručak/večeru/štagod :njami: luk je iz moje bašte, šteta što je sok kupovni :/
Korisnikov avatar
By emo_haos_
grickam indijski orah. nije kao onaj iz carrefoura :sigh:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2553476#p2553476]Torry napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2553361#p2553361]emo_haos_ napisao:[/url]Slika

ja tebe obozavam
mene ili salatu sa rotkvicama :misli: :D

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2553482#p2553482]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]i ja bih stavljala slike hrane, ali su mi tanjiri ruzni :sigh:
kao što vidiš mene to ne sprečava :trep:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
evo jedem sok od jagode zato što nema tema šta trenutno pijete a imam potrebu da podelim sa vama informacije o unosu materija u moj organizam.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Osecam se k'o da ostavljam pusenje - po ceo dan zvacem zvaku, pa ponekad nesto i pojedem.
Korisnikov avatar
By Katengl
Komsijine petrovace. :bale: (not a euphemism)
Korisnikov avatar
By Hys.
Ma ako je repete za onu salatu, vise kalorija treba da se to sazvace no sto ta salata ima u sebi :lol:

Vidim da trcis mnogo, a stalno metćeš neke salate i supe, Daj bre nešto konkretno :D

Ništa. A bih nešto. Urme recimo su dobra ideja. Ili lubenica. Da li me mrzi da sidjem dole i pazarim lubenicu ... :smirk:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
pa šta ću jadna kada nemam blage veze sa kuvanjem :kesa:

a to, hysice, nisu supe, to je izmiksana banana, limun i jos po nesto. probaj :)
Korisnikov avatar
By Hys.
banana, limun i sta jos?
Korisnikov avatar
By emo_haos_
šta god imaš na raspolaganju :) ja volim i najčešće pravim kombinacije limun-banana ili limun -pomorandža, dodam peršunovo sveže lišće ili bosiljak. ili najbolje sveže lišće španata. ponekad ubacim neko šumsko voće. a jedem kašikom jer nemam nikakav profi sokovnik već samo štapni mikser. ponekad je toliko slatko da malo posolim (morskom solju da zlo bude manje), ali nikada ne šećerim jer već bude preslatko od prirodnog šećera iz voća. probaj :)
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 87
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!