Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Da se ljubim sa sestrinom drugaricom.
Koju ama nikako ne posmatram sexualno. dzizs.
Korisnikov avatar
By Blady
^ Pa sigurno mi je ona ostala, jer sam bas mislila na nju juce.
Samo sto su mi plodni dani, pa cak i sanjam takve stvari.
Korisnikov avatar
By now_pictured
da sam pijan vozio i pregazio macku. pa me onda paparaciji slikali dok sam bio u autu i dok me je policija uhapsila. posle sam morao da budem u nekom popravnom domu nedelju dana i da radm community service. i tamo sam upoznao puno kul ljudi. zapravo je bila prica ko neki film haha
Korisnikov avatar
By mOwbid
da je neki avion pao pored nase kuce i da mi je brat umro. I cini mi se i 2 druga.
Korisnikov avatar
By woundedrhymes
sanjao sam kako sam u liftu, i kako pocinje brzo da pada, i onda lebdim malo po vazduhu sve dok lift ne stane i ostanem zaglavljen unutra.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
neki sport, drugaričinu pokojnu majku, razne gluposti.
Korisnikov avatar
By Mia123
Da mi doktorka saopstava da sam trudna i ja u neverici objasnjavam da sam spavala samo sa devojkama, a ona sleze ramenima u fazonu "desava se". :lol:
Korisnikov avatar
By acid drop
Mia zakevila snekom bicuri acid kadar nevera
Korisnikov avatar
By De Vil
Sanjao sam nešto neodređeno,kako rado nešto još neodređenije nakon čega sam se probudio izgubljen u prostoru i vremenu. :retard:
Korisnikov avatar
By Galateja
Loš seks sa ženskom personom koju na javi nikako ne doživljavam seksualno. I ja se kao silno nešto kajem u snu što sam spavala sa njom... :puzzle:
Korisnikov avatar
By acid drop
Zamis'ite, sanjala sam ultru. :doh: Način na koji sam je sanjala je nedopustiv. :shamar: :shamar: :shamar:
Korisnikov avatar
By Sunce
Sanjao sam Kragija. Dosao mi covek u posetu. :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
^

Nisu bili vlazni. Ali slatki jesu. Bilo je neceg presmesnog, ali necu da pisem. :lol:
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2325257#p2325257]Mia123 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2325245#p2325245]acid drop napisao:[/url]Mia zakevila snekom bicuri acid kadar nevera
Naci palo je oplodjavanje Mie od strane bicarke tipa rasne metodom dogi stajl a forum vrste pederski predvodjen acidnom neverue.

:lol:

ne secam se nesto ali ne brinem, nadoknadicu svoje kosmare vrlo brzo :sigh:
Korisnikov avatar
By Pauceti
jedan stari stari grad
i polja od mermera
predivan!
By RuznaGlupaZla
Toliku gomilu gluposti da se cio dan se osjećam polomljeno.
Korisnikov avatar
By Hellas
Da sam pri ulasku u neki trzni centar stala na vagu, koja je pokazala da imam 11kg. Pritom sam nosila neke teske stvari, sto znaci da zapravo imam manje kg.
Bas sam se smorila kad sam videla sta pise, posto pokusavam da se ugojim.. Sto li sam to sanjala, i sta znaci...
By alexandermagic
Zašto svi vi sa iscrpljujućim snovima ne biste kupili komad ametista, ispraznili ga i napunili :awesome: , stavili ga pod jastuk ili u blizini kreveta i konačno spavali kao ljudi?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ jel ima nesto za lepo sanjanje? imam problem jer retko sanjam, al mislim da je stvarni problem sto zaboravim san, sve u svemu, prazan sam kad se probudim.
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!