Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Paranoid Androgynoid
btw i meni nedostaje dejna.. :placko: :friends:
tada je bar bilo smesno i zabavno sve, njoj je nemoguce bilo odoleti, trbusnjake mi je zategla prijavama i provalama..
Korisnikov avatar
By decko
Najzad jos neko to da kaze :usamljen:

I meni je ona bila najzabavnije i najlepsa :(

:sigh:
Korisnikov avatar
By anche
pa i ja volim dejnu. jes da sam je skontala tek kad je vise nije bilo, al zbog toga reprize i postoje :giggle:

ne ozbiljno sad - stvarno kad gledam opet kao da gledam po prvi put, i super mi je :maca:
Korisnikov avatar
By starky
ma dejna je bila hit...narocito onaj deo kad je bila u vezi sa Alis i dok su

se muvale...

Omiljena mi je ona scena..."TENNIS ANYONE?"...i Alis sa reketom u

ruci...:roflmao:
By Paranoid Androgynoid
i dobro, suma sumarum.. kada ide na fox life-u?! koliko cesto u koje vreme, nisam bas pratila zbivanja :maska:
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by starky
ma dejna je bila hit...narocito onaj deo kad je bila u vezi sa Alis i dok su

se muvale...

Omiljena mi je ona scena..."TENNIS ANYONE?"...i Alis sa reketom u

ruci... :roflmao:
:rotflmao:
da da da!
meni je super ona scena kada pakuju poklone/darove (whatever) za svadbu :smeh: i ono povuci-potegni sa farkama.. i sve posle toga :smeh:
najzabavniji duo definitivno u celoj seriji :love:

ili ono kada joj dejna pokazuje na ulaznim vratima a sve stojeci jedna naspram druge na reasonable udaljenosti.. :smeh: ..kako je zategla kvadriceps :rotflmao: ajoj!
Korisnikov avatar
By starky
ja znam da je juce isla u 17 h,a danas je nema uopste u tv

programu....

:neznam:
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by untouchable

ono kada joj dejna pokazuje na ulaznim vratima a sve stojeci jedna naspram druge na reasonable udaljenosti.. :smeh: ..kako je zategla kvadriceps :rotflmao: ajoj!

:smeh:

ma potpuno su bile savrsene...

a jel se secas u prvom serijalu,kad se dejna muvala sa larom,pa kad krene na

teren iz svlacionice,i zaboravi sve i opremu i reket,pa se vraca...:roflmao:
By Paranoid Androgynoid
:smeh:
dejna kraljica :love:

i kada je pozivala na prvi dejt.. tj. veceru, pa se spremala sta da obuce i otisla kao na dodelu oskara da je krenula :smeh: i ona skenj faca.. ali alis & dejna i njihove prve sex scene - nenadmaseno! :love:

ili ono kad su dzogirale i utvrdjivale pravila ponasanja.. :smeh:

eh.. memoriz, memoriz..
Korisnikov avatar
By decko
Jeeeej :yay: Svi vole Dejnu :love:

Bas sam video na netu da su svi glumci izjavili kako im je ona bila najdraza i da im nedostaje :)

Bas su napravili sranje sa tom III sezonom i njom koja umire :sigh:

Jes' da mi zena rekla da ce neka Dejna umreti jos pre nego sto sam poceo da gledam ali mi opet bilo krivo :hypno:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Hajde ako ima neko DVD sa svim serijalima i prodaje isti (a znam da ima neko, videla sam kad sam prosli put bila na forumu), neka me kontaktira na u2u i zaradi lepo sebi neki dinar :)
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Ma ne, bila je neka riba, koja je narezivala celu kolekciju i prodavala za nekih 10-1k eura, ako je tu nek se javi.
Ako nece ona, nek se jaavi neko drugi ko bi mi narezao ili pozajmio svoju kolekciju da narezem sama :)
:cvece:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by anche
nema dine da kaze kako joj se svidja serija?

mozda je jos rano da izvlaci definitivne zakljucke :isus:
Tek sad videla ovaj post... odgledala sam valjda tri epizode i dopada mi se serija :klap: I Mazu i Lonija sam nagovorila da gledaju ali su posle prve epizode odustali :bic:

Bas me nervira sto danas necu biti kuci pa ne mogu da gledam :rida: Zato sam i usla na temu jer mi se cinilo da je neko napisao jos neki termin... Ali bice da je to sreda pa da sam vec i to propustila.

Dejna umire? To je ona teniserka, zar ne? Bas mi je zao... bzv...
Korisnikov avatar
By Dina
E da, danas u novinama pogledam program - uopste ne pise L word. Slucajna ili namerna omaska? :misli: Ima serija u 16 h, pa serija u 18 h, kao da idu jedna za drugom...
Korisnikov avatar
By m..
Bilo sinoc na OBN-u. Ne gledam u tv program, znam da je u 9, ako ne ide fudbal.

Silno sam se smejala kad sam skontala da je Dzulija Raberts tetka od Sejn (mislim njen buraz joj glumi caleta).
Korisnikov avatar
By ljubav91
kako ja nikad nisam ni cula za tu seriju :S
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Niste trebali da spoilerujete da Dana umire na kraju trece sezone. Ja sam se grdna svo vreme nadala da ce ona da pregura taj rak dojke.
Posle te trece sezone sve mi je bilo pomalo dosadno i blah...
Korisnikov avatar
By decko
I meni su tako rekli pre nego sto sam i poceo da gledam da neka Dana umire...

A ona mi bila tako diiivna :love: i posle toga je bilo skroz blah :povez:

:sigh:
Korisnikov avatar
By Dina
Rak dojke, umiranje :shocked: Ovo sto ja gledam su izgleda neke pocetne epizode i bas je manje/vise veselo, eventualno neki ljubavni problemcici...

Da nije mozda neko gledao epizodu na fox life u cetvrtak, da mi isprica sta se desilo, onako ukratko :andjelak:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Dina
Da nije mozda neko gledao epizodu na fox life u cetvrtak, da mi isprica sta se desilo, onako ukratko :andjelak:

http://www.imdb.com/title/tt0330251/episodes#season-1

Ne znam koja je epizoda isla na fox life, jer sam tu prvu sezonu vec odgledala, pa mi nije interesantno.
Ali na imdbu ima bas ono sto trazis....
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
DEJNAAAAAAAAAAAA :rida: jedina zanimljiva osoba u toj seriji, (ja nisam gledala celu, gledam sad sto prikazuju na obn), tako su mi slatke ona i Alis, i te :sweet: scene :) Kad DEJAN UMRE, JA VISE NECU GLEDATI SERIJU :ozbiljan:

I jos nesto, jeste vi primetili kako u toj seriji ima dosta dosadnih scena? Ja recimo gledala u sredu i samo su mi dve scene bile zanimljive...Ona Kit na onom seminaru me taaaaako smorila i ona Bet-Tina (ne znam koja je koja) tako smara..jedna sa advokatom druga sa muzejom booooooooriiiiiiiiiiiiiiing :zeva:

Ma jedino DEJNA I ALIS :love: imaju zanimljive scene...i Shejn i Karmen :jumpfuck: :lol:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Meni je najsladje bilo (od onoga sto sam gledala, a malo sam gledala) kad ova Dejna dodje kod Alis i ova kaze "Opet si dosla da se zalis na devojku", a Dejna ce: "Ne...(u fazonu, otkud ti to)....UZIMA MI 15 posto" (kao malo dete) pokidala sam se na tu scenu, kako je bila slatka, tako ima te face :rotflmao:

Mmm :( :( :(

Sto nije umrla ona advokatica, ona ionako smaara do bola :elektro:

Ovo me podseca na Dejnu :maca:
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 56
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!