Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Jeste, ajde mi dodajte recku tamo.
Korisnikov avatar
By Kittrie
heBOte zbuni ,reJpovacu ti DUpe i neceSS moci raditi - znam da ti je TOu najgora kletva :evil:

hocu druGi smajliiiiiiiiiiiiiiii , miSSim..........
TOLIKO izBORA IMA....

fuf
Korisnikov avatar
By m..
Nemoj da krenem da lobiram za elvisa....
Korisnikov avatar
By Gost
Ihaj, ja sam rodjena 1945 godine.

:blush:
Korisnikov avatar
By zboO
1x15 (bella_the_weird) :hail:
2x16 (Someone :mini: , Aradija :maji: :minibounce: )
5x17 (^Divlja^ , MorbidAngel, SmileGirl :minibounce: ,natasag, The_goth_girl)
5x18 (Eleanor, the1whowished, Swanheart :lood: ,Eru�nne, Dyke )
2x19 (sandrica, Mouse)
8x20 ((tabOOgirL :sladoled: , zivanshe, bisex-I-guess, reveal :vogue: , Lara, Mindnever_girl, Nelly i Galilee)
14x21 (Zooey ,Kulturni Jelen :cuddle: :elvis: , ms-dynamite, Tea :tea: , MinaHarker :eu: , Julia, InfraRedGirl, joj, Olgic:panker: , Cveticc, Smith5000 :njanjanja: )
12x22 (Draco :smiling: , ^mary^ :egzorcist: freya :vestica: ,juliet, SUNNY :carica: , vanillapuff :yay: , galateja :saksofon: , Dusica :sunce: ,, malenaa, Devilish_Diva, The Muse, Pastor)
8x23 (faijnfa, Kittrie :cuddle: , bigirl :volinevoli: ,Nika, Sweet angel :elf: , Elinne :federi: , B reddie :spijun: , Insomnia )
8x24 ( Amnesia :dj: :cuddle: , Shmi :cheer: ,sparkic :sladoled: , Vic :teg2: , _Osiris_, mirth:chilling: , pcelica, Sarah)
16x25 (m.. :roll: ,Sandy Veverica :nokti: , devokica, Petra9 :komp: , Talija, Skyen :bicikl: , Mahalia, straw, ,elena24 :alikako: ,greenwich :tange: ,tinkerbell :mirnatetko: , gea, Ida, Sweety, Atlona , Mala Lolita )
4x26 (hush, zbunjena :meda: , Doramar)
7x27 ( ZimiZamiZum :kasalj: , Ivory_E, Vega, Galina, Dez :B , Katarina :marinac: , waterlily, Thorn, Letak)
5x28 (Bona :kopanos: , bosie :okret: ,,TheCurseofBlondie, Altra)
12x29 (Dj-Girl, xfreelancer :spank: ,Technical Knockout :unic0rn: , krepa? :deda: :diplomac: , Angelina777:tos: ,tessio :vrcka: , ParisH. :ogledalce: Sanjalica, ivanica :diplomac: ,hightown :peva: ,Marijana, Sky Blue )
11x30 (Xtreme :gitara: , Acorn girl :kisa: :sise: , muvica :vezan: , playgirl, Catwoman, vivaldi :mucka: , Aksa:cheer:, anche, Glaistig:alexis: , Kokoro, tori)
7x31 (Inner-Smile :doktor: , tramp :trampolina: , Myself :misici: , EYA :maca: :lukavi: , Marusha,Olivija , TIME)
8x32 (Kermit :evilkiss: , Ljudmila, tatjanam, argentum_inf :rafal: ,Zuzy, gothrose, skorpijica :pinknaocari: , DD666)
4x33 (bombica :saint: , mariii :srbin: , D: ) :cigareta: ,Dana Scully)
2x34 ( bambola :smokin: ,Val :smirk: )
2x35 ( TDN :vegi: )....( Daliborka :whatever: )
2x36 (Ljubicasta_Suza :peace: , Harmonia :bicikl: )
1x38 ( Teodora)
2x41 (IBM, Hawk)

@ m... srecjan ti rodjus malena ... :kiss:

kLittrie
heBOte zbuni ,reJpovacu ti DUpe i neceSS moci raditi - znam da ti je TOu najgora kletva :evil:
promises....promises...
Korisnikov avatar
By Gost
Ja sam ovde najstarija.
kuku, ala sam matora.
Korisnikov avatar
By IriS
zbuni, nahebala si... igramo amniza i ja, a ti izmedju nas... i po dogovoru, ona ispred tebe :dude: a ja iza tebe :cuddle:

a klitt ?e da dobije (moužda) ostatke, ako joj ja dam :cuddle:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Sandy Veverica
oh konacno sam dobila smajlijaaaaaaaaaaa:hail: .. zbunjena ... hvallla.. :hail: :hail: :hail: ..

trebalo bi :oskar: odrzati sad ?
hm???
Korisnikov avatar
By Delete
Ubacuj i mene medju ostale 20-godisnjake :)
By Swanheart
:misli:podneti zahtev za smajlija,kopirati u tri primerka...jedan Zbunjenoj,jedan tebi i jedan glavnoj i odgovornoj urednici TDN...kada razmotre zahtev bices obavestena
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Swanheart
al ste matoreee... :blenta:

Ko mator?

Slika
Korisnikov avatar
By zboO
1x15 (bella_the_weird :maji: )
2x19 (sandrica, Mouse)
9x20 (Delete, tabOOgirL :sladoled: , zivanshe, bisex-I-guess, reveal :vogue: , Lara, Mindnever_girl, Nelly i Galilee)
14x21 (Zooey ,Kulturni Jelen :elvis: , ms-dynamite, Tea :tea: , MinaHarker :eu: , Julia, InfraRedGirl, joj, Olgic:panker: , Cveticc, Smith5000 :njanjanja: )
12x22 (Draco :smiling: , ^mary^ :egzorcist: freya :vestica: ,juliet, SUNNY :carica: , vanillapuff :yay: , galateja :saksofon: , Dusica :sunce: , malenaa, Devilish_Diva, The Muse, Pastor)
8x23 (faijnfa, Kittrie :cuddle: , bigirl :volinevoli: ,Nika, Sweet angel :elf: , Elinne :federi: , B reddie :spijun: , Insomnia )
8x24 ( Amnesia :dj: :dude: , Shmi :cheer: ,sparkic :sladoled: , Vic :teg2: , _Osiris_, mirth:chilling: , pcelica, Sarah)
16x25 (m.. :roll: ,Sandy Veverica :nokti: , devokica, Petra9 :komp: , Talija, Skyen :bicikl: , Mahalia, straw, ,elena24 :alikako: ,greenwich :tange: ,tinkerbell :mirnatetko: , gea, Ida, Sweety, Atlona , Mala Lolita )
7x27 ( ZimiZamiZum :kasalj: , Ivory_E, Vega, Galina, Dez :B , Katarina :marinac: , waterlily, Thorn, Letak)
12x29 (Dj-Girl, xfreelancer :spank: ,Technical Knockout :unic0rn: , krepa? :deda: :diplomac: , Angelina777:tos: ,tessio :vrcka: , ParisH. :ogledalce: Sanjalica, ivanica :diplomac: ,hightown :peva: ,Marijana, Sky Blue )
11x30 (Xtreme :gitara: , Acorn girl :kisa: :sise: , muvica :vezan: , playgirl, Catwoman, vivaldi :mucka: , Aksa:cheer:, anche, Glaistig:alexis: , Kokoro, tori)
7x31 (Inner-Smile :doktor: , tramp :trampolina: , Myself :misici: , EYA :maca: :lukavi: , Marusha,Olivija , TIME)
8x32 (Kermit :evilkiss: , Ljudmila, tatjanam, argentum_inf :rafal: ,Zuzy, gothrose, skorpijica :pinknaocari: , DD666)
1x38 ( Teodora)
2x41 (IBM, Hawk)
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Dobro, ja tju da zamolim da dobijem onaj smajli shto radi :hmm:
Zato shto ja stalno podizhem tako obrvu
Korisnikov avatar
By m..
Cek, zar nije The Muse matorija? :cesh:
By жњ
1x15 (bella_the_weird :maji: )
2x19 (sandrica, Mouse)
9x20 (Delete, tabOOgirL :sladoled: , zivanshe, bisex-I-guess, reveal :vogue: , Lara, Mindnever_girl, Nelly i Galilee)
14x21 (Zooey ,Kulturni Jelen :elvis: , ms-dynamite, Tea :tea: , MinaHarker :eu: , Julia, InfraRedGirl, joj, Olgic:panker: , Cveticc, Smith5000 :njanjanja: )
12x22 (Draco :smiling: , ^mary^ :egzorcist: freya :vestica: ,juliet, SUNNY :carica: , vanillapuff :yay: , galateja :saksofon: , Dusica :sunce: , malenaa, Devilish_Diva, Pastor)
8x24 ( Amnesia :dj: :dude: , Shmi :cheer: ,sparkic :sladoled: , Vic :teg2: , _Osiris_, mirth:chilling: , pcelica, Sarah, The Muse :domino: )
1x38 ( Teodora)
2x41 (IBM, Hawk)
By жњ
Originally posted by m..
Cek, zar nije The Muse matorija? :cesh:

greska ispravljena :doh:
Korisnikov avatar
By zboO
:duh: :duh: :duh: :duh: :duh:

pazzz se maaala!!
By жњ
Originally posted by zbunjena
:duh: :duh: :duh: :duh: :duh:

pazzz se maaala!!

aewww sad sam tek skontala da nam ti dodjesh chinovnik za maticnu knjigu!

[size=-2]Kolko kosta da me podmladis kad ostarim jos malo, a?[/size] ;)
Korisnikov avatar
By Val
5x 33...tatjanam danas ushla u sledecu "kategoriju". :luda:
Korisnikov avatar
By gari
Ali je zato ve?ina postova na "nivoju" desetogodišnjaka.
:eevil: :sw: :apprentice:
Korisnikov avatar
By Hys.
A jel moushem ja da dobivam ovaj smajlich:zakljucano:? takoc me lepo opisuje...:pickme:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by gari
Ali je zato ve?ina postova na "nivoju" desetogodišnjaka.
:eevil: :sw: :apprentice:
Zato sto ti pises vecinu postova :canttouchthis:
Korisnikov avatar
By radoznala
:ostrisekiru:
Zbunjena covece (zeno), imam 23 god! Os' me ubacit'?

:jezik:
Ili da promenim pristup i da se slihtam za isto?
Korisnikov avatar
By IriS
zbuni lepo re?e (onomad) da bi dušu prodala za ?okoladu, a vi ništa ne kontate :doh:

p.s. kupi joj Milku sa keksom ;)
Korisnikov avatar
By m..
Ja sam u stanju da budem najbolja drugarica onom ko mi kupi onu milku sa lesnicima, pa bar dok ne progutam cokishku.
Korisnikov avatar
By Hys.
....a mene po obicaju ignorisete.....oceeeem topIkkloUzd smaaaaajliiiic :pms:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!