Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By nsc
P.S. kako su se neki brzo prepoznali...
By Guion Nerville
Ja nisam imao negativna iskustva kao novajlija.
Izgleda me nekako zaobisla procedura vatrenog krstenja ili da sacekam jos malo?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
iskreno, ide mi na zivce taj trip sa "inicijacijom"

nemam stav prema novajlijama....
Korisnikov avatar
By Mars
[offtopic]
Hlaef, super su ti avatari, baš mi prijaju.

Moraću da pogledam malo po strip umetnosti da vidim dokle se tu stiglo. Nisam skoro...[/offtopic]
Korisnikov avatar
By Tungi
Volim novajlije,nemam nista protiv njih;naravno da protiv nista nemam onih koji pisu,pitaju nesto,zele da se pridruze,ali ovi koji su 1-2-3 godine na forumu,a nijedan post nemaju,vec su tako pasivni posmatraci,kao recimo onaj zoran52 ili drfeelgood koji svaki put kad je ulogovan gleda profil jednog korisnika CareBear,njima bih odrezao trajni ban moUmenatlno:DSve te neaktivne treba nekako eliminisati.:unic0rn:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Mars

[offtopic]
Hlaef, super su ti avatari, baš mi prijaju.

Moraću da pogledam malo po strip umetnosti da vidim dokle se tu stiglo. Nisam skoro...[/offtopic]
off: Sandman by Neil Gaiman.

Bas...treba procitati.

..

on:

Mene..kao, mene, extrabitnoglikakojipiseovdegodinama...i jos nisam pokupio tu 6u zvezdicu, npr, vis...mene vise smara pljuvanje po novajlijama nego novajlije.

..

Jer je dosadno, svaki put isto, i...pa, jbg, dosadno.

..

Mislim, otvorim neku temu, neko napise nesto, i onda pocne 'alooo, bre malisa' varijanta.

I to dosadno citati.

..

Do tog trenutka ja ne primetim bas ko je kada registrovan, ima dosta ljudi odje, i one koje pamtim - pamtim, ostali...might as well be new.

..

Sve u svemu, nemam odnos prema novajlijama.

Imam odnos prema ljudima koji pisu ovde dugo.
By ...Sitnicava...
Originally posted by Tungi

Sve te neaktivne treba nekako eliminisati. :unic0rn:
A što? Eto ja u poslednje vreme nemam inspiraciju da švrljam po forumu, valjda mi dosadilo, a i zapitala sam se zašto bih trošila energiju i vreme na neke diskurse ovde kada o svemu što mi se mota po glavi mogu da popričam sa nekim uživo. Mislim ne kažem da će nadalje ostati tako nego sam se sad zabrinula da ću zbog smanjene aktivnosti biti eliminisana sa foruma. :usamljen:

A što se novajlija tiče, moj moto je biti kulturan kao i sa veteranima. I ako mi je okej pisati sa nekim na odredjenu temu, svejedno mi je da li je u pitanju enti Andjelinin nick, neki novajlija ili neko sa kim inače praktikujem da pričam ovde. Pa dobro, opšta stvar je da manjka tolerancije, to je glavni problem.
Korisnikov avatar
By Tungi
Sitna,ti nisi novajlija.Govorim o ljudima koji su duze vreme prisutni na forumu,a nikada ni jedan post nisu ostavili.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!