Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Modesty
ko kaže da moraju svi da ga traže i vide...ja ne kažem,zato mi i je tema po malo počela ličit na ubjeđivanjem
Korisnikov avatar
By Val
Jao da...ti su mi najmiliji! :nokti:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by mikka
I da pokusam da nekako najzad zakljucim svoj stav po ovom pitanju (spremam se za more, pa necu imati vise poslasticu da odgovaram kilometarskim postovima :usamljen: ), nadam se da se mozemo sloziti oko ovoga: covek moze da stvori smisao svom zivotu, ako to zeli. Eto, to je teza koja sublimira poentu mojih postova na ovoj temi :)
Ti & ja se, npr, mozemo apsolutno sloziti oko ovoga.

..

Covek moze da dA smisao zivotU.

..

Zivot, however, sam po sebi, smisao nema ;)

..

Pricamo isto, ali reci nam nemaju isto znacenje ;)

pS. Hteo sam da odgovorim i na onaj dogacki post, no mrzi me, a i nema smisla :P

;)
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Azdaja
Ima li ga? :D

Ne moram da "stvaram"hvala tati na svemu tome,99% materijalnih stvari mi je bilo obezbedjeno rodjenjem...ali ujeb te uvek nesto-mislim na ljubav....heheheh,posle 3 VESELE veze ne treba mi trenutno to...otvaram svoje lokale iiiiiiii ne mislil na ljubav-smisao,a?!

Mislim da sam se vec popiskila u ovoj temi,pa cu stati...da.. :milkacanic:

Novac ne može kupiti sreću ali je lakše plakati u Ferrariju nego u Fići

Dok azdaja pravi palacinke da iskoristimo priliku
:tepih:
Korisnikov avatar
By Modesty
Aždajice draga,bogati isto pate kao i siromašni i svakom je njegova patnja najteža...ja kad plačem ,ne vidim ništa oko sebe tako da ferrari tu ne bi odigrao nikakvu ulogu.
Korisnikov avatar
By Dina
Modesty,
ja nekako mislim da ipak moze da bude lakse. Recimo imas problema da dobijes dete, ako nemas novca mozes da kukas i kukas, nece ti to mnogo pomoci. ako imas novca odes na vantelesnu oplodnju... Ili ako ti treba novac za neku skupu operaciju... a i kad je o necemu sitnijem kao ljubavno razocarenje rec. Patnja je ista i ovde i negde drugde, ali je ipak malo laksa kad dok patis otputujes u Dubai ili tako neku drugu daleku destinaciju.. Ipak ce ti nesto novo i toliko drugacije skloniti suze sa lica, a onom ko ostaje u cetiri zida nema takvog brzog i efikasnog nacina ;) Sem toga kad imas dovoljno sredstava mozes da se posvetis radu na sebi, kad nemas novca moras da radis i teske i neodgovarajuce poslove i nemas kad da se duhovno usavrsavas.

Ne kazem da je novac smisao... daleko od toga... ali je sa njim lakse i bolje :pare:
Korisnikov avatar
By Modesty
razumijem te draga Dina na šta si mislila ali ja vjerujem i dalje jer sam i imala puno i bila sam bez svega...da kad čovjek pati zbog nečega,on pati i njemu je jegovo najgore na svijetu,bio bogat,siromašan,star ili mlada.
Svako svoju bol doživljava kao najveću...oni koji imaju više imaju neke druge probleme,možda....ti si navela baš neke vanredne situacije....nema mjerila za sreću,apsolutno nema......znam tolike prosječne porodice koje imaju neki svoj sklad,mir i sreću a opet pak tolike bogate gdje je totalnorasulo....to su po pitanju smisla i osobne čovjekove sreće po meni daleko manje validni faktori......(imovinsko stanje)
Ja trenutno nemam posao...par mjeseci sjedim doma,nemam ni auto ali sam ispunjena,u miru sam i sretna sam....biće bolje,imam cilj,mj život ima smisao i vjeru.

Imala sam u životu više nego prosječno,veliku platu,besplatna putovanja(poslo) po najboljim hotelima....ali tada nisam imala ovo što sad imam u sebi....sreća ,ona prava je u nama a ne oko nas.
Korisnikov avatar
By anche
:astral2: slazem se sa aleksisom na svoj nacin:

sto manje stvari, manje opterecenja = treba imati uz sebe samo ono sto je nuzno.

ali shvatiti sta ti je u datom trenutku potrebno je ipak mudrost :zen:
Korisnikov avatar
By Val
Ja se samo nadam da sam sve ovo pogreshno razumela i da niko od vas istinski ne smatra da je NOVAC smisao zhivota!? :shok:

Sve dok me zdravlje i pamet sluzhi, bicju (jesam) srecjna. Novcem srecju niko kupio nije. A vala ni zdravlje! Lepo ja rekoh, u zhivotu treba uzhivati, a ne smisao trazhiti. Chisto tracjenje vremena.
By Trans osoba
Originally posted by KissQueen
Sta je po vasem misljenju smisao zivota?

Ja ga u poslednje vreme nekako ne vidim.

Zivis na ovoj planeti, ucis, radis, jedes, kreses se, bolujes, lecis se, ... i cemu to vodi?

:drama:
Ako nicem drugome onda vodi iskustvu zivljenja u upoznavanju razlicitih stvari , ionako je smisao neceg osobna stvar i subjektivna pa mogu jedino rec da svak vidi svoj smisao zivota i da nemoze bas dobit odgovor na to pitanje od drugih :perezube:
Korisnikov avatar
By Dzi

Ja ga u poslednje vreme nekako ne vidim.

Zivis na ovoj planeti, ucis, radis, jedes, kreses se, bolujes, lecis se, ... i cemu to vodi?

:drama:
...smisao je bas u tome da treba uzivati u svemu tome sto radis svakog casa, trena, i dok ucis, i dok radis i dok jedes i dok se smejes, places, kreses se... :hypno: ..da, sve sto ti "zivot" daje ili ga sam stvaras trebas koristiti i uzivati...:tornado:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
dragi mali emo.....taj odgovor je odavno vec na ovoj temi :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Val
A ko kazhe da zhivot mora imati smisao? :sudija:

hahahahahahahahhahahahahaha!!!

dodje Val i popisa nam se na tri strane rasprave!!!

hahahahahahahahha...
By жњ
Smisao zivota je biti srecan :)
Korisnikov avatar
By reveal
"Smisao zivota lezi u pitanju: "Ako kosmos stvarno postoji, i ako je stvarno nastao big bengom, sta je onda prostor u kome se to sve desilo?". Pitanje ima smisla, ali nema odgovora jer je nemoguce odgovoriti na nesto sto mozda i ne postoji.
Ako bih rekla da je smisao drustveno, industrijsko, tehnolosko, kulturno unapredjivanje... To bi vise licilo na to da smo masine koje za cilj imaju da unapredjuju sve to dok jednostavno nema potrebe vise za unapredjivanjem. Ako bih rekla da je smisao biti srecan, imati pare, pravu ljubav, decu - zvucalo bi mi nekako povrsno. Dosadno, na kraju krajeva.
Mozda svi mi unutra sebe sadrzimo tajnu kosmosa koja tek treba da se otkrije - i to je nas smisao. Da prenosimo tu tajnu sa generacije na generaciju. I na tom putu otkrivanja, mi spoznajemo sebe, nasu unutrasnju jacinu, nase nagone, nasa verovanja - i kada se ciklus spoznaje zavrsi, ugasi se i nas zivot.
I opet moram da spomenem da mozda ne postoji smisao zivota, kao svih nas, celog covecanstva - mozda postoji smisao svakog od nas. I svaki smisao je drugaciji. Licni putevi, zelje - sve je drugacije.
Ono sto definitivno znam jeste da definitivno nisam masina koja vredno radi da bi unapredila ljudsku bashtinu."

unutrasnji monolog by reveal :sunce:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
The most important thing is to find out
what is the most important thing.

Shunryu Suzuki

:smilegrin:
By Majsoman
Čini mi se najsmislenije nemati nikakvog smisla. Ovo može i ko potpis 
Korisnikov avatar
By Dzi
jedi , pij i smej se sve ostalo je prolazno....
Korisnikov avatar
By Daliborka
Da pod starost ne padnem nekome na grbachu, da ne zavrshim u gerontoloshkom centru, da negujem ostarelog oca, da - ako moze - zakopam ratne sekire sa bracom, da steknem penziju od koje cu moci pristojno da zhivim i da nadjem neku gospodju sa kojom cu provesti mirne dane u nastavku zivota.
Eto, to je meni sad smisao zivota.
:)
Korisnikov avatar
By *STATUS*
smisao zivota....

roditi se...

ostaviti trag.... (a pritom se cesto pitati zasto uopste zivimo)

na kraju umreti....

:napitak:
Korisnikov avatar
By Hton
Smisao zivota je ne baviti se njime tako streberski, jer ga time vise posmatamo sa strane, nego sto ga zapravo stvarno zivimo.
Korisnikov avatar
By neny
voleti i biti voljen!
i sto je najbitnije da imas pravo i mogucnost da volis!
mislim da ovi ljudi znaju sta je smisao zivota:
''
Korisnikov avatar
By Nbegi
U jeeeebooooteeeee, ne mogu da ne prokomentarišem gornji "post"...

Znači, ovi prikazani ljudi znaju svi uniformno svoje "smislove" života samo zato jer igraju po kamionima i ulicama tresući sisama/guzicama/drugim rekvizitima....

wtf!? :smeh: :ne_mogu_da_verujem_stepenu_i_lakoći_stupiditeta: :smeh: :lol: :smeh:

Kakvo "dubokoumno" tumačenje, kakva užasna simplifikacija i generalizacija....

Ali, svaka ti čast makar na hrabrosti da (o)smisliš tako nešto i još da to pretočiš u rečenice! :) )))))))))))))))))))
Korisnikov avatar
By neny
Originally posted by Nbegi
U jeeeebooooteeeee, ne mogu da ne prokomentarišem gornji "post"...

Znači, ovi prikazani ljudi znaju svi uniformno svoje "smislove" života samo zato jer igraju po kamionima i ulicama tresući sisama/guzicama/drugim rekvizitima....

wtf!? :smeh: :ne_mogu_da_verujem_stepenu_i_lakoći_stupiditeta: :smeh: :lol: :smeh:

Kakvo "dubokoumno" tumačenje, kakva užasna simplifikacija i generalizacija....

Ali, svaka ti čast makar na hrabrosti da (o)smisliš tako nešto i još da to pretočiš u rečenice! :) )))))))))))))))))))
bitno je da ti nije smesno kad se trese nozevima,i ponavlja ubi,zakolji da ..... ne postoji!navijaci,patrijote,cuvari srpstva ,to nikome nije smesno-tuzno,zaista tuzno!
to nije nikakvo tresenje guzicom,vec ljudska prava,konkretno pravo okupljanja,kao i pravo na slobodnu ljubav!
Korisnikov avatar
By neny
Originally posted by Nbegi
Ne lupaj molim te....
tuzno,kada od tebe slusamo takve price,sta tek da ocekujemo od nekog,cistog,toplo ususkanog u mainstream heteroseksualca?!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!