Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By Sixto
Savior of pop etiketa joj se ipak ne moze nasiti. Savior svoje karijere mooozda, ali ovo nije ni malo znacajno na tom levelu.
Korisnikov avatar
By Timothy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2661975#p2661975]bern napisao:[/url]

meni je bez veze... :/ još jedan hitić kelivina harisa. i ne sluša mi se do kraja.
Ali ovo uopšte nije Calvin....
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2661978#p2661978]Sixto napisao:[/url]Savior of pop etiketa joj se ipak ne moze nasiti. Savior svoje karijere mooozda, ali ovo nije ni malo znacajno na tom levelu.
Kad ti Bijons, Madona, Gaga i ostale prodaju polupečen proizvod a neko kao Iggy Azalea je br. 1....Gwen se komotno može nazvati savior.
By Sixto
Njihova nedorecenost nije alibi za njeno tralala...

Toliko. Titulu saviora ipak cemo sacekati i dodeliti nekom drugom.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Jedan od razloga sto Gwen i No Doubt prave duge pauze u pravljenju albuma je sto se od njih uvek toliko ocekuje (plus sve gwenkine trudnoce).
Korisnikov avatar
By antibiotic
Timothy je u pravu. Gwen je vec matora koka, a background njene solo karijere je rock-reggae-punk muzika, mozda zbog toga mogu da je slusam, za razliku od drugih aktulnih 'pop' izvodjaca.
Ona je za nas malo matorje koji zelimo nesto novo, a ne varimo bas svasta sto se pojavi na pop sceni :D
Korisnikov avatar
By bern
halo ljudi, calvin harris. kraj priče o bilo čemu originalnom ili trajnom.
Korisnikov avatar
By Madonna
Nisam video i nemogu da komentarisem
Korisnikov avatar
By Dirrty
Cool pesma, ali njena boja glasa i nespretno igranje vokalom mi se ne dopada. Mislim da je pesma namenjena nekome egzotičnijem poput Rihanne.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Dirrty napisao:Mislim da je pesma namenjena nekome egzotičnijem poput Rihanne.
Tako nešto.
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa dobro ona je solo ili sa no doubt oduvek koketirala sa karibskom egzotikom, samo sto je njeno izvodjenje klasicni beli pop, meni se dopada ta kombinacija.
Korisnikov avatar
By antibiotic
jao :lol: mislim da cu dobiti dijabetes koliko je zasecerila
Korisnikov avatar
By gossip
I'm not really digging this new stuff
Korisnikov avatar
By Timothy
Tek sad videh Calvina bez majice...može, može....šteta što nije ista stvar i sa muzikom :/
On topic.....Ja generalno Pharrella ne podnosim pa ni ovo....
Korisnikov avatar
By antibiotic
this video makes me wanna take drugs :lol:

well, ona kao da mora u stratu da isfura sve te 'trendovske' stvari u pharrellizmicnom stilu.
a ono u cemu je najbolja su zapravo te klasnicne pop rock pesme.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!