Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by xyzmHm, a vi ssTE str8 raQniOriginally posted by kiss addictOriginally posted by Kittrieti nisi andro, ti si fem
ok, ako mi neko SSad osSpori da sam andnro, on je sTR8 !!
p.s. /me
Originally posted by Jelena_Bliss
Iz svega sto procitah na ovu temu,dosla sam do zakljucka da sam i ja andro i kao sto vec neko rece,konacno imam definiciju sta sam:yay:
Originally posted by LolaRennT85bice da sam andro-femm-lezbi:DOriginally posted by Jelena_Bliss
Iz svega sto procitah na ovu temu,dosla sam do zakljucka da sam i ja andro i kao sto vec neko rece,konacno imam definiciju sta sam:yay:
Aham....... pa ne honey ti si femm, jos uvek... bar se meni tako cini, a ako nisi onda si andro-femm-lezbi kao JA
Originally posted by LolaRennT85Kao da ne moze da bude androlja.. I svi srecni.Originally posted by Dirrty18g
pa Christina Aguilera je andro
Ne, ona je drolja
Originally posted by LolaRennT85Originally posted by Dirrty18g
napokon sam ukapirao!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pa Christina Aguilera je andro
Ne, ona je drolja
Originally posted by xyzeto nisam ni znala za ovu podelu.ovde ih bas imate mnogo.recimo da sam i ja andro i takve devojke najvise volim.
Daleko od toga da je samo oblacenje!!
Radi se o tome da ANDRO devojke nije sramota da svojim rucicama sa lakiranim nokticima odlucno zgrabe flashu piva ili da cigaru iz kutije izvlace zubima, ali da sve to sto rade ne deluje kao da radi muskarac, nego sa nekim posebnim urodjenim shmekom!
it`s from the inside
Originally posted by xyzmozda najvise zbog ovoga spadam tu:lukavi:
Dalje objasnjenje...
Andro girls se lako prebace iz martinki u vecernju toaletu i obe stvari jednako dobro nose! Buch devojke ce jako tesko uci u stiklu, kao i femica u siroke pantalone (osim ako nije oversized )
Originally posted by m..aj se druzimo:bouncy:
Mhm, meni je zanimljivo ono sto je Tramp pisala o gender queeru.
U principu mogu 100% da se poistovetim sa svojim rodom (zenskim, naraFski), ali kad dodje do poistovecivanja sa onim tradicionalno zenskim "osobinama" i ponasanjem, onda mi je jednostavno prirodnije da zgrabim flasu piva i s majstorima rusim zid.
Kad ogolis tu tradicionalu rolu do srzi i kazes da jedna strana sedi kod kuce i rmbaci i kroti neku musavu vristecu zgadiju, a da druga strana ide u lov i avanturu i jos se poneki put pripije i upadne u kavgu, pa naravno da cu da izaberem ovo drugo i ne mislim da me to ne cini ista manje zenom u odnosu na onu sto u kuci satima mota sarme.
Prosto me niko u zivotu nije pritiskao da nosim roze, skupljam salvete i placem kad oderem kolena i laktove, i valjda se nisam obazirala na one komsilucke tetka Dragice i ostala cuda kojima je bilo malo cudno da me gledaju kako vitlam plasticnom replikom ak-47 ili igram viktoriju s lokalnim siledzijama. Mislim, fenomenalno je kad mozes svima da stanes na rep, i kad skapiras da se ne plasis da ako vec moras upotrebis pesnice da bi volu nesto argumentovao, i kad te lokalni dripci prihvate 100% kao svog lika, a onda odes kuci i cmizdris na neku melodramu i setas kevine cipele, pa tu jednostavno pafon ne postoji. bitno je da se zna ko ima najveca muda
Originally posted by Zoe
Ni ja sad nista ne znam, jebi ga.........slazem se sa onim sto je m...rekla ali ove na slikama od Tramp ni blizu ne lice na mene.....
Mene kad vidis, ja sam zensko 100%, nikad cak ne bi niko ni pomislio da sam `u fazonu`, bar dok ne progovorim ali sam bre prva koja ce da zgrabi flasu i svima redom sipa i ostane na nogama duze i da popusi vise i organizuje sve to.......i uvek sam se igrala i druzila samo sa muskarcima, nikad nisam bila u fazonu klepetanja i tracarenja sa zenama i tim tipicno zenskim pricama........a mozes me sad pa sad sresti u kratkoj suknjici u grunge fazonu, kao i u najcool farmericama i Vijetnamci, sa Ray Basn cvikama.........Fizionomija prava zenska, nema sta, ali pokreti, nacin na koji sedim, pricam, pogled..........sve to nije ni malo tipicno zenski.........
Nemam pojma
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!