Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By mikeli
Zadnjih godina, ulgavnom sisanje na 2-3 mm ... Friz, zatovrenički ! Ne stoji mi ništa drugo, mislim friz, kako treba, kosa mi oštra i gusta ... Naj lakše mi, uzmi mašinicu i sam, cepaj ...
Jesam kao klinac, sa nekih 19god, se šatirao, i nije bilo loše, al po okolinu koja bi pod bombama, nije išlo, srećom, imah izbor kačketa dobrih tada ....
Korisnikov avatar
By barni011
Gusta, tamnija i kovrdza se ako se ne sisam na kratko, par milimetara.
..a jos kao tinejdzer zeleo sam da imam ravnu kosu, duzine do ramena...i sad to zelim
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364757#p2364757]Hys. napisao:[/url]Crvena, srednje duzine, kovrdzava. Ide mi na tuki sto se brzo prlja.
Sad ima godinu i 3 meseca da se nisam farbala, najduži period od 15 godine, i iako i dalje ima crvene, i to se lepo prelama, sad vidim prirodnu boju prvi put posle duuuuuuuugoooo vremena u ovoj količini.

I skroz je najs. Frizeri tu boju zovu "srednje smeđa".
Korisnikov avatar
By hippo...
Da se odmah razumemo, kosu niko da mi ne dira. :indijanac:

Trenutno je u procesu rasta, ne znam koliko ću da izdržim. :neznam:
Korisnikov avatar
By *deni*
Jako je divlja, tako da su moji planovi da je pustim dugačku propali. Izgleda dobro samo dan, dva nakon redovnog fazoniranja i kroćenja kod uglednog frizera, posle toga se razleti kako ona 'oće i Bog otac joj ne može stati na put. Zato - samo kratka. :kosa: A kad 'oću da me želja mine, metnem si na lobanju, sine, periku srednje dužine i vozi !
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=205829#p205829]Lilihipp napisao:[/url]Za one koji do sada nisu pronasli idealnog licnog frizera i sve one kojima je muka da neko isprobava svoju vicnost na njihovoj glavi podelicu svoje otkrice: fantastican, nov, neotkriven salon sa opustenom atmosferom i sjajnim, iskusnim osobljem koje ce vas feeeenoooomenalnim, modernim kreacijama oduseviti vec posle prve posete... U samom je centru (Kosovska 37), ali obzirom da je u stanu (reklo bi se zatvorenog tipa), ne mozes ga pronaci ako ti ga neko ne preporuci... Uzivajte!!! Zahvaljivacete mi drugi put... :ogledalce:
Sad, deceniju posle ispisivanja ovog prvog i poslednjeg posta na Forumu, možemo izvesno tvrditi da se korisnik/ca Lilihipp registrirala/o isključivo da bi ostavio/la ovu reklamnu poruku. :kosa:
Korisnikov avatar
By Still
u duzini mi je presla pola ledja...
trebalo bi da isecem krajeve, ali mrzim da idem kod frizera na sisanje... tako da sama secem siske i to obicno kad se spremam da izadjem napolje i zurim, pa mi nekad budu maaaalo krive :/ nikako da se resim te navike.
a farbam je sa farbama bez amonijaka.
By barni
neki dan sam se osisao posle par meseci, krenuo sam pustati kosu
posto mi je kosa gusta, mekana i nemirna puna vecih lokni, odusta sam jer ju je tesko odrzavati
Korisnikov avatar
By badu
dugaćkoćelava, smeđa pa crvena pa plava na kraju

prirodno kovrđava i tamnoplavosiva sa zlatnim odsjajem
Korisnikov avatar
By Galadriel
Имам гриву лавовску, да не кажем стално сам чупава.. :kosa:
Korisnikov avatar
By acid drop
tamnosmeđa, kratka već dve godine.
razmišljamd a je puštim.
Korisnikov avatar
By scout_finch
trenutno nikad kraca. jako gusta, i cim malo poraste nis ne mogu da joj uradim.
By space_oddity
@trilian: baš takva, to sam ja (tj. delić moje glave) na fotografiji. Hvala :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Super je boja - mora blanš prvo ili su to one crazy kolekcije? Ta boja po meni ide samo na kratku kosu ko što ti imaš ili svakako jako strukturiranu formu, na mojoj dužini bi izgledala kao loša perika.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!