Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2522898#p2522898]Kragi napisao:[/url]Prica ide 'vako.
Stigne mi zahtev za prijateljstvo na fb, a inace mi nesto u poslednje vreme stizu - valjda stiglo prolece pa pederi idu ka tome da se zaljube, od nekok malog.
Prihvatim, pogledam. Sladak, 1990 godiste, zainteresovan za zene, slike sa devojcicom, pravoslavac, srednja ta popovska ili bogoslovska skola, slike u odori, krst, besede iz biblije, crkve, manastiri i sve sto ide uz to.
Ok. Krene da mi pise. Naravno peder je.
Pokazujem drugu, kaze sladak. I jeste, ali bre kako? Kako da se pojebes sa takvim?
Kazem dete, ja em sam bogohulan, em netolerantan, em toliki skot da cu da ti drzim tri sata predavanja o podilazenju homofobiji i heteronormativu pa ti ako bi kurac a bolje me brisi (kad si vec slao zahtev) i vidi pa startuj nekog drugog sa liste.
I izbrisa me.
Majkemi sam se prekrstio i rek'o - Hvala bogu! :D
:wow:
Covece, koja je to shizifrenija... Kako mu se licnost ne podere na pola :neznam:
By Kragi
^
^

Mladost - ludost.
Mislim mlad je, ne ocekujem ja tu bogzna sta iako mislim da ne mora da se istice hetero 'strana' po svaku cenu no ok.
I cela ta skola za popove je malo cudna, ustvari da bi mogao da budes pop ti moras da se zenis. :roll:
Al ja nemam strpljenja vise za rasprave jer sam valjda star :D
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Nije to zbog starosti, men' se bar cini. :D
Msm na nedostatak strpljenja za neko ozbiljno "preobracanje" stanovista suprotnog nama (mozda jednostavno ne priznajem godine :lol: ).
Ja bi' rek'o da je prosto u pitanju "zamor materijala", pod stalnim pritiskom istih sto "drugacije misle"... :)
Korisnikov avatar
By Hys.
^ e do jaja :lol:! Odakle je to?

ot:

hocumasazuhocumasazuhocumasazuhocumasazuhocumasazuhocumasazuhocumasazuhocumasazu!
By Kragi
Svi piju Amstel, samo Karleusa Jelena :awesome:
Korisnikov avatar
By zozefin st
ahaha, ne moras, srecom osoba ne zna moju tacnu adresu kojoj sam poslala poruku :D
  • 1
  • 367
  • 368
  • 369
  • 370
  • 371
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!