Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By Dragonite
Poglavlje trideset šest - CVET MOJE TAJNE

Pun mesec je sijao nad Forumlendom.
Princ Zonche je shvatio da je vreme za njegov tajni plan te je obukao svoju crnu odoru, uzeo seme narcisofila i zamotao ga u pramen svoje kose.
Bio je jako uzbudjen i nadao se da nece zajebati ovaj zadatak. Bilo je uzasno bitno da ga niko ne primeti i da uradi sve po Beogradjaninovom uputstvu.

Krenuo je niz stepenice dvorane i na izlaznim vratima ugledao dve prilike kako odlaze.
Ucinilo mu se da su to bili Paki i Egmont, te nije smeo da rizikuje vec je samo stavio kapuljacu, sagao glavu i prosao pored njih.

Nisu ga primetili. Dobro je.

Izasao je ispred zamka i uputio se prema basti. Ruke su mu se tresle, a on se i dalje molio da ne naidje na nekoga.
Kraljevski bastovan Sunce je do sada vec zavrsio svoj posao i otisao kuci, a ostali su bili na veceri.

Vrteo se po vrtu i trazio pravo mesto za svoje seme.
Gledao je tako neko vreme dok konacno nije ugledao veliki zbun srebrnih orhideja koje je Sunce posadio pre par meseci.
Bio je odusevljen! -PA TO JE PRAVO MESTO ZA RODJENJE MOG KLONA! - pomislio je i kleknuo kraj njega da iskopa rupu.

Kada je zavrsio sadjenje bacio je po zemlji zvezdanu prasinu i uzeo ceduljicu na kome su bile reci bajalice koju je morao da izgovori.

"Iz utrobe zemlje ove,
izrasce plod za moje snove,
jedan okret sunca ce ziveti,
moje maste sve oziveti,
isto telo ista dusha,
moja naredjenja morace da slusa.
Prasina zvezda i mesecev zrak,
sa samim sobom sklopicu brak.
Ego je mocna al ukleta stvar,
moju bez pameti rodice tvar."

onda je Zonche zastao na tren i pokusavao da razazna sta je dalje pisalo jer je bilo drugacijeg rukopisa od ostatka.

"Moja pichka zapushena ce biti,
i od Beogradjanina18 to nikad necu kriti,
Bitno da kod njega kupujem sve,
hvala na citanju ove reklame?"

- Mamicu mu njegovu!- rece on i nasmeja se tiho.

Posle izgovorene bajalice pojavile su se iskre na mestu gde je zasadio narcisofila.
Prvi korak je ucinjen.

Seo je na klupu u basti i posmatrao mesto na kome je do malopre klecao.

I dalje ga je mucilo to sto ga je drvosecha onako uvredio.
No nije mogao da shvati zasto ga je to toliko dotaklo...
Nije kao da se plasio tog bilmeza sa onako velikim rukama, misicavim telom, lepim krupnim ocima, i sa tako neodoljivim osmehom.
Trgao se na trenutak i bio besan sto su mu misli otisle na pogresnu stranu.

- ON JE GLUPAN!- vikao je u sebi - SAMO MISICAVA MASA BEZ MOZGA I OSECANJA! RADNIK OBICAN!

Ali znao je da to nije tacno. Posebno deo za osecanja. Kad samo pomisli na to kako se zabrinuo za ono drvo, kako je bio samo sladak. Jos se i rasplakao malo. Zaista je proslo mnogo vremena od kada je sreo muskarca koji ume da pokaze svoje emocije na takav nacin.

- ALI ONAKO ON MENI DA SE OBRATI??? PA TO JE SRAMOTNO!!! - ponavljao je.

Ali zaista je imao lep osmeh... I ona sekira mu tako lepo lezi posebno kad...

PRESTANIPRESTANIPRESTANI!!!!

- Uskoro ce bal, i tamo cu naci ljubav svog zivota - nadao se.
Ogledala mu nisu bila potrebna... Ona sirena je zaista glupacha. Sta? Resila je da mu nadje machora za decka? GLUPOSTI! Sta bi radio sa machorom?

Prvi sastanak - lov na misheve.
Drugi sastanak - lizanje dlaka.
Treci sastanak - iskasljavanje grumena dlaka od juce.
Cetvrti sastanak - Seks i dremka pored kamina.

Uh kakva zabava!

A onda se setio mudrih reci svoje majke koje mu je uputila nakon sto joj je priznao sta se dogodilo sa sirenom:

- GUSKO GLUPA!!! KAKO CU SADA DA UKLONIM SVA OGLEDALA IZ KRALJEVSTVA A DA NE KAZEM NIKOME DA SI ISPAO MAGARAC? JOOOOOOJ KAKO CU DA TE BIJEM! ISTI SI OTAC!

Udahnuo je svez vazduh jos jednom, a onda se uputio nazad u dvorac.
- Sutra ce sve biti u redu i bice to najlepsi bal koji sam ikada posetio!Zauvek cu pamtiti to vece.

Pa, jedna od te tri stvari i jeste bila istina.
Korisnikov avatar
By Hys.
:eya: :eya: :eya:
[size=-2]obratiti paznju na groFicino raspolozenje[/size]
By Dragonite
Radimo na tome!

Biće još poglavlja kasnije, čisto da znate da sam ja kriv - trenutno se presabiram gde sam, ko sam, šta sam i šta ja zapravo radim ovde (ne, nije me Dominion poljubio, na to sam otporan :lukavi: ) jerbo sam se tek probudio.

Za pola sata, ok?
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
ali:nono: ... poglavlje 35 je bilo Kroz pustinju i prasumu :D

reklama je :giggle:
(cenim da je istinito ono da ce biti za pamcenje) :ugriz:
Korisnikov avatar
By Sunce
:wow: srebrne orhideje! Hvala Vam!
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Znaci, pao sam sa stolice na onu reklamu! :lol: :lol: :lol:

btw, if I don't ask too much, je li bananica pozvana na bal?:smug:
By Dragonite
Poglavlje trideset sedam - ŠIROM ZATVORENIH OČIJU

- Zdravo Horuse! - veselo viknu Zaljubljena - kako si? -

- Nikako! - vrisnu on ocajno i uze jedno medeno srce sa posluzavnika - Dosao sam da proverim kako je u kuhinji -

- Mesim danju, mesim nocu, mesim, seeeeeele, sto god hocu
i sto hocu, to i mogu, samo dobos tortu ne mogu
da umesim silovito, silovito, valovito
da je dignem iz pecnice, spasce meni sa nje svecice! - otpeva kuvarica odgovor.

Ceremonijal majstor i glavni organizator Gaybala obrisa znoj sa cela i nastavi dalje da tutnji kroz groficinu palatu. 'Prokleta krila', mrmljao je gledajuci svoju uniformu - proklet bio taj nedostatak ogledala! -

Neshto ranije tog dana grofica Devokica, koja je sa razmazanom shminkom licila na cica-glishu, ga je pozvala u svoje odaje.

- Ah, ah, udji! - cuo je odgovor na svoje kucanje. Lagano je otvorio vrata i poceo da referise kad je shvatio da mu je to sigurno poslednja stvar pred smrt. Video je jednog od shtalskih momaka sa glavom zagnjurenom u gomilu podsukanja na krevetu. Prekasno je shvatio da je ta gomila podsukanja zapravo Grofica.

- Da se nisi makao! - viknu ona Horusu - momak, slobodan si! Ako nesto cujem, ode glava sa ramena! - objasni koncizno stalskom momku koji nesta u tajnom prolazu. - A ti, nauci se da kucas! -

- Ddda grofice... pa ja sam kucao... samo sam dosao da vam podnesem izvestaj za bal... -

- Da li da te spalim, nabijem na kolac ili da te bacim besnim psima? Ili da te mozda obesim? -

- Gggggrofice, ja sam imao jednu ideju... posto nemamo ogledala... - poce ocajno Horus.

- Ili da te nabijem na kolac, onda spalim i bacim psima? Uh, dilema... bas bih da obesim nekoga danas! -

- ... mislio sam, poshto nema ogledala... a to je svima proglem... da bal bude pod maskama... -

- Ili da te nabijem na kolac, obesim i onda spalim SHTA!?! Shta si rekao zadnje!? -

Horus ocajno trepnu. - Da ovaj gaybal bude maskenbal -

Grofica duboko razmisli. Mozda jeste bila pohlepna i okrutna, ali daleko od toga da je bila glupa... umesto da se uvazeni gosti brukaju losim stajlingom, staviti maske svima i tako resiti problem? Bilo je to nesto najpametnije sto je ikad cula od svoje posluge.

- Ok Horuse, vracas se u svet zivih - rece ona kao da komentarise vreme napolju - Mislim da ne treba da te podsecam da nikome, posebno mom muzu, ne pricash o onome sto si video? -

- Nnnnaravno vase grofovstvo... necu niko reci da imamo seks skandale po dvorcu... -

- Svasta! Prosto mi je upala buba u podsuknju a momak iz shtale se zatekao tu i pomogao mi je! A sada se pobrini da ovaj Gaybal sa maskama bude nesto najzhezce sto su Dva Kraljevstva dozivela! -

Horus odsutno zatrese glavom.

- Alo! Vesanje, kolac i konopac! - pozuri ga grofica. Horus izlete iz sobe kao ispaljen iz topa razmisljajuci kako svaki poslodavac ima drugacije metode selekcije zaposlenih (od kojih neki ne ukljucuju smrt).

Sada je mahnito jurio po dvorcu vrseci poslednje pripreme. Bal je bio kroz dva dana i sve je moralo da bude savrseno!

Zaljubljena mu je rekla da je spremila preko hiljadu jarebica, stotine fazana, desetine ovnova, volova, svinja, zeceva, srna i druge divljaci se peklo u podrumima palate, hiljade salata, predjela, supa, soseva je cekalo da bude posluzeno a torte su izgledale kao umetnicka dela.

- Stotine razlicitih maski! Vi niste normalni - vrishtala je Blabla-baby u svojoj letecoj kuci kada ju je posetio Horus. - Posaljite mi dvadeset devojaka ovde, ODMAH, da nam ona vasha luda gospodarica ne bi svima odrubila glave! Bice gotovo! -

U shtalama su mu rekli da je sve spremno za stotinak kocija, dvostruko vise konja i drugih prevoznih sredstava. Sobarice su rekle da su tri puta prale prozore, tresle tepihe, posteljinu, brisale prasinu i cistile krhotine od ogledala koje su morali da razbiju pre par dana. Cuvari su uglachali svoje uniforme i ocistili oruzje, batleri su se postrojili pred njim kao vojska spremna da napadne sa po dva posluzavnika u svakoj ruci, dobavljaci su stalno donosili nove stvari... sve je islo savrseno.

I bas zbog toga mu je bio cudan osecaj da ce sve da krene naopako.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Dragonite

Zaljubljena mu je rekla da je spremila preko hiljadu jarebica, stotine fazana, desetine ovnova, volova, svinja, zeceva, srna i druge divljaci se peklo u podrumima palate, hiljade salata, predjela, supa, soseva je cekalo da bude posluzeno a torte su izgledale kao umetnicka dela.

Ali ja ne znam da kuvam :rida:

P.S. MOMCI FANTASTICNI STE :klap: :oskar:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
well, bojim se da je grofica kad je zahtijevala skandal mislila na nesto malo vise...
No, u svakom slucaju, fino.
Drago mi je da pripreme teku kako treba, bananica je bas u maskama dobra:D Prerusavanje joj je profesija:)
odoh da spavam - laku noc:kiss:
By Dragonite
Laku noć Banano!

Btw, bićeš na balu :lukavi:

Zaljubljena, tišina! Bitno je da znaš da pevaš :lol:

Sve vas je pozdravio Zonče koji trenutno daje intervju Miri Adanji Polak povodom priče.
Korisnikov avatar
By Nbegi
Koji je Mirin nick na forumu? :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
:klap: :klap: :klap:
Ako me kresne butch'ca u nekom poglavlju, na sarme dodajem i pitu sa visnjama :pucaodsmeha:
Lm,
diFno :radosnice:
Korisnikov avatar
By shishmish
jesam li ja pozvana na bal?
da znam da pripremim masku :D
bicu betmen :D
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by shishmish
da znam da pripremim masku :D
bicu betmen :D
:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Zonche
ANKETA br. 2

O kojim likovima bi zeleli da pisemo malo vise i koji likovi su vam omiljeni?
Svi su likovi super :slika: nastavite masti po volji :mucka:
Korisnikov avatar
By svejedno
:GSdiskusije-crlC->word-ctrlV:

:D

..
Originally posted by shishmish
da znam da pripremim masku
bicu betmen
lol
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by E.c.h.o...
Ka' ce jos :love:
Originally posted by andjela the oracle
veceras :)
:pucaodsmeha:

I bi tako.
Korisnikov avatar
By Nbegi
Jesi, jesi, a i možeš da čitaš forum preko mobilnog :giggle:

Kad se samo setim da ti je nekad omiljeni bio Novus taxi... to su bili dani... :lol:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Poglavlje trideset i osam - VISOKE POTPETICE

- Shefe! - viknu Paki - Imam za vas zvanicnu izjavu carobnjacke kraljevske alijanse o dogadjajima u proteklom periodu! -

Krupni carobnjak se promeskolji u svojoj fotelji dok je iz palate posmatrao grad. - Sta se desilo? Opet horda goblina? Dzin-trolovi su se pokrenuli? Neko je provalio da smo mi ofarbali grad u crveno prosle nedelje? -

- Ma ne, nego pogledajte ovde... - Paki uperi svoj mali carobni stapic ka ogromnoj tapiseriji na zidu. Konci pocese da se rasplicu i ponovo tkaju, i na kraju se prikazala druga slika.

- Generalni nivo poshtovanja prava zivih bica je uzasno opao - objasnjavao je Paki - evo to se vidi iz mog izveshtaja - i mahnu parchetom papira ka starijem carobnjaku. - A pogledajte manjinske grupe! Pa to je katastrofa... zivotinje su se uznemirile, svi moji feniksi su spontano sagoreli! Tenzije izmedju dva kraljevstva rastu, a zakoni se sve manje poshtuju! - tu Paki teatralno pade u stolicu.

Egmont je gledao stanje na tapiseriji i najzad rekao - E Paki, mnogo ga tupish... lepo kazi da imamo neko sranje. Shto i nije lose, vec godinama se nista zanimljivo nije desilo. -

- A bash sam se potrudio oko prezentacije - mrmljao je Paki dok je vrteo carobni stapic - i tapiserija, i izvestaj, cak sam uzeo ovaj poseban papir, i uradio tri istrazivanja... plus rad na terenu, stalno sam bio na letecem cilimu, cetiri intervjua ako racunamo dvoglavog chupavca gorana kao dve osobe... zabelezeno cetiri slucaja teske diskriminacije patuljaka... -

Egmont je smireno gledao tapiseriju kroz svoje naocari. Zatim je podigao svoj tezak stap i bacio malo magije ka zidu. Ukazao se jedan crveni cvor.

- Paki, idi piski, krecemo kod grofice na bal, nema gde da stanemo usput -

-Ali shefe, mi nismo pozvani! Znate da vas grofica ne podnosi od kada ste rekli da su njeni balovi zanimljivi k'o polugodisnji pomen na gerijatriji! -

- Pa ko je jebe kad ne zna da napravi dobru zurku! U moje vreme se znalo - iznervirano poche Egmont - malo se jede, mnogo se ljubi, muzika svira tri dana, sipamo prah od magicnih gljiva u pice i BUM! posle ponoci svi su goli, i onda se bahanalishemo dok ne popadamo! Tako je to bilo u MOJE vreme! A ne ovo SAD! Samo lepeze i karneri i zdranje i neka ugladjena muzika od koje coveku pripadne muka i vrtoglavica posle pola sata! Da znas ti kako je ona madam Escobar znala da igra, pa ta zena kao da je od gume... -

- Pa shefe , kraljica ima da poludi kad cuje da smo otisli, znate da ne voli groficu i te "EMO IZGOVORE ZA ALKOHOL I SEKS"! -

- Aman Paki, prestani da histerises! Sa tim stapicem izgledas kao dobra vila koja je izgubila posao, a onda se propila i skroz pukla! Dodaj mi pice! -

Paki nevoljno ustade i nasu casu vina svom shefu. Uprkos teskoj naravi, Egmont je bio kraljevski carobnjak vec decenijama i prosao je kroz sito i reseto da bi ostao na tom polozaju. U ovom slucaju, sito i reseto je bila Kraljica Hlaefdige, vazda sumnjicava i nepoverljiva prema Egmontovoj magiji. Mada, cak je i ona morala da prizna da je krupni covek u sarenoj odori znao znanje i svojim shtapom vise puta odbranio kraljevstvo od raznih poshasti, poput hordi dzin-trolova, pobune patuljaka ili napada histerije kralja Belly-ja kada mu je hlaefdige odbila predlog farbanja roze srca po fasadama kraljevstva.

- Mi smo carobnjaci i mozemo svugde da odemo... - rece dok se fokusirao na cin. Iz shtapa suknu ljubicasti plamen koji ga je obavio na trenutak, a kada je vatra zgasnula Paki je video visoku zenu sa koje je visila prevelika odeca.

- E jebem li ga, nikad nisam znao da odradim ovo do kraja! Brzo, daj mi neke fensi krpice, broj 28, skup nakit i neku dobru esharpu... i prestani da me gledash tako! -

Paki se trgnu dok je posmatrao shefa kao seksualni objekat. - A ja shefe! Kako cu ja da idem!? -

- Paki, smarash. Pretvoricu te u pekinezera i vuci u torbici. U, vidi kako su mi grudi zanimljive... vidi kako mogu da skacu gore-dole! I levo-desno! Weeeee!-

Mladi carobnjak prevrnu ocima i otrca po odecu.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Zonche

- Paki, idi piski, krecemo kod grofice na bal, nema gde da stanemo usput -

- Pa ko je jebe kad ne zna da napravi dobru zurku!

- Aman Paki, prestani da histerises!

- Paki, smarash.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Nbegi
Mmmmmmmm gaybal je sve bliži i bliži :camac:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
:klap:
'aj sad nastavak...

Svikli ste me na dve dnevno min.

:junky:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 65
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!