Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by 2Q2Bstr8Ma jok. To je sve u proslosti. Klinacki fazoni i fore. Sad nista od pobrojanog ne vazi. Cak ni sumnjivost seksualnosti .Originally posted by Kylendera drugaricu si pomenuo samo kao šlagvort.
Na moju najbolju drugaricu su se "cool" face lepile kao muve na ...
I svi su je pitali i pitali sta vise radi iz dana u dan sa semi dark&punk, kvazi streberom i tipom sumnjive seksualnosti... Nama je bilo ok. Mozda nismo bili cool, ali smo imali nas mali kult ;-). Ostali smo misterija ;-).
Originally posted by svejedno
Slazem se sa kittrie.
Mslim, to 'gistroKul/mnogosamLosh' stanje u mom zivotu je trajalo, realno, u osnovnoj skoli, kada sam imao manje od 15 god, i to samo zbog toga da me primete devojcice
..
Onda sam otkrio weed.
I blejao sa ljudima koji su interesantni, iz bilo koje 'grupe'.
EDit: A slazem se i sa Deiti & blabla:
Ostavite osnovnu u osnovnoj, srednju u srednjoj, svi smo bili mali & loodi, sada vise to i nije tol'ko bitno, sto je poenta teme, jel?
Sada svako mora da radi za kes, vrlo jednostavno.
Ne pomazu vise pocepane farmerke, jos manje lose ocene da bi se dobro proslo u drustvu.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!