Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Nego, 'ocel' grofica prespavati u necijem dForcu uskoro /videti raspolozenje/ :giggle:
:D
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Originally posted by Zonche
Nece jos neko vreme, strpite se...imamo i mi dushu
e jbg

al` cemo se napiskiti :lol:
Korisnikov avatar
By shishmish
grofice,nasa vrata su vam uvek otvorena...

na trecem spratu imamo sobu bas po vasem ukusu :D
:bic: :domino: :federi:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ahhhhhhhhhh, imate li :sweet:
A da li znate nekoga ko bi mogao te instrumente da iMplementira :maca: ?
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by bananica
ja se istusirao, obrijao, obrijao ispod pazuha, depilirao grudi, ledja i guzu:D :D :D
malo sam rumen po stomaku, ali to ce proci:P

Slika
moram da se citiram, da nisam na dnu strane:D
S obzirom da je fotka zatvorena, malo samopromocije:P :P :P
Korisnikov avatar
By shishmish
na raspolaganju vam je treca smena straze, kuvarice i specijalan odred amazonki
Korisnikov avatar
By Zonche!
evo jos malo i tri poglavlja vam dajemo
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by shishmish
sta sad?
Grofica voli aristokratiju.... :sigh:

jeeeeeeeeeeee novo poglavlje:D
Korisnikov avatar
By shishmish
pa mislila sam pored aristokratije i ovo... :D

:vruce:
Korisnikov avatar
By Hys.
izFukla si se, kFraljice :namig2: :gric: :giggle:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
grofice ne izvoljevaj!

svalja bi se npr zadovoljila i sa nekim drndarom vune...nadam se da ce me se spisateljice setiti u tim orgijanjima :sweet:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by blabla-baby
grofice ne izvoljevaj!

svalja bi se npr zadovoljila i sa nekim drndarom vune...nadam se da ce me se spisateljice setiti u tim orgijanjima :sweet:

Samo se ponasam shodno sFom karakteru :snob:

ali drndar vune.... :smeh: ...pardon, FuNe :snob:
By Dragonite
Poglavlje dvadeset i devet - BOJE ZLA

- MOLIM??? NISI USPELA??? GLUPACO NESPOSOBNA!!!- vristala je Angelina u vatru.

Pred njom se pojavio Ra, a ona je jednim pokretom ruke ugasila ognjiste.

- Problemi sa zlim planovima mila? - rece joj podrugljivo. U ruci je drzao casu crvnog likera.

- Ah ne, nikako, samo mali zastoj u planu muzu moj! Ja ga bar imam za razliku od tebe. - rece Angelina. Primetila je da njen muz ovog puta ne drzi celu flasu i to joj se ucinilo sumnjivim.

- Jeste, tu si u pravu, verovatno je to razlog mog uspeha. -

- Uspeha? - upita ga ona zacudjeno.

- Ma nista draga, bulaznim nesto... Zapravo sad idem da se divim malo umetnosti, a mi se vidimo kasnije! - rece on okrecuci se ka izlazu.

- STANI!!! - vrisnu ona.
- Draga moras da kontrolises to svoje vristanje, ipak znas da butchice to ne vole mnogo, a ja cu uskoro biti okruzen njima. -

- ZELIS DA KAZES DA TI IMAS...

- ...sliku? Da, naravno! -

- ALI ALI ALI...KAKO!?!

- Ah mila moja, od uvek si me podcenjivala. Zaboravila si da i ja imam moci! -

- Uh, jaka ti je moc, kontrolises umove nizih stvorenja. Kome si usao u glavu, onoj krchmarici Statuselli? Nju bi bolje kontrolisao uzdama i bichem. -

- Ne... nasao sam nekoga ko poznaje slikara. -

- Nenenenene, to ne moze biti! Ne verujem u to! Dobro, ako je tako reci mi sta se nalazi na njoj! - uzbudjeno ce Angelina.

- Pa lokacija sledeceg pojavljivanja Andjele, nisam budala Angelina! -

- To si mogao da lako saznas! To nije nikakav dokaz! -

Ra je podigao ruku i na zidu se stvori veliko platno prekriveno crnom tkaninom.

Angelina je prisla oprezno, skinula pokrov i dobro osmotrila sliku... krenula da se smeje istim onim smehom koji ledi krv u zilama.

To je bila poslednja slika Eifranloo Greja.

'Andjelin dolazak'.

- Svi su zeleli da saznaju gde ce biti njeno sledece pojavljivanje, jer se ipak svaki put pojavi na drugom mestu - rece mirno Ra dok je pio crvni liker - I uvek pred taj cin rodi se talentovani slikar sa vizijom koji to otkrije vladajucoj lozi. Ali ovog puta, Bannovani ce jedini biti ti koji ce se suociti sa Andjelom i postaviti pitanje koje je potrebno...

...potrebno za nasu vladavinu i najvecu moc - dovrsila mu je misao.

Njihov duetski razarajuci smeh probudio je jednu krticu koja je nakon toga ostala na mestu mrtva.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Poglavlje Trideset - MACOR NA USIJANOM LIMENOM KROVU

Dominion se jedva drzao na simsu kuce.

Mrzeo je ovakve situacije... taman bi usao u necije privatne odaje, malo bi se skinuli, opustili, mazili, a onda bi neko upao u kucu i on bi morao da leti kroz prozor. Iako je od majke nasledio gene za yebozovnost, neodoljivost, slatkocu i sarm koji je mogao da otvori i vrata kovcega na groblju, niko nije nasao za shodno da ga nauci kako da leti.

Porodica Madam Escobar je imala nekoliko istaknutih zigoloa i zavodnika u svojoj istoriji, ali vec duze vreme nije bilo muskog potomka i madam prosto nije znala sta da radi sa svojim sinom.

Pogledao je ka zemlji... bio je to put dug cetiri sprata, dva jarbola za zastave i jedan konopac za susenje vesa. 'Dodjavola' pomisli on, 'a bas nam je lepo krenulo'. Zavodio je muskog naslednika kuce nedeljama... sve dok nije stigao do njegove spavace sobe, a onda se cuo glas njegove besne sestre, koja bi pobesnela kad bi shvatila da se najlepsi muskarac u gradu udvara bratu, a ne njoj.

I sada je opet vrhovima prstiju odrzavao ravnotezu na simsu, dok je nosio samo donji ves.

- 'Bardan, herr Dominion! - viknu gargojl sa fasade mesajuci gargojlski i ljudski jezik - Mein gott! Opet na simsu! -

- Da, da - uzdahnu on i umorno isplazi jezik.

Ah, jezik.

Pored toga sto je njegov donji ves sakrivao delove zavidne velicine, priroda je nasla za shodno da u porodicu koja se generacijama bavi seksualnim zadovoljstvom ubaci jos neke dodatke. Kao sto je madam Escobar mogla da svojevremeno ukroti krdo bikova na koridi i svo vreme drzi ruzu u zubima, tako je njen sin otisao korak dalje u ovoj evolutivnoj igri za opstanak najzgodnijih i dobio ogroman jezik.

Ah, jezik. Bilo je to dugacko i mekano cudo koja je pri poljupcu golicalo nepca drugoj osobi i izazivalo da sam cin seksa bude krajnje nepotreban. Jedan poljubac sa Dominionom bi obicno ostavio osobu da se pita ko je, sta je, gde je i zasto oseca slabost u nogama.

- Sheisse, da vam malo pomognem? Nisam zaboravio kako ste mom bratu sacuvali ono uvo koje mu je otpalo kad ste pali na njega iz dvorca. Tesko je danas naci delove, a ni kamenoresci vise nisu kao nekad - mumlao je gargojl dok se kacio na kameni zid. Njemu nije bio problem da, iako je bio od kamena, hoda po fasadi poput pauka.

To je posebna vrsta magije i zove se arhitektura.

Dominion pruzi ruku stvorenju koje ga prebaci preko svojih kamenih ledja. Iz sobe se cula prepirka, pa su oboje pogledali krisom kroz prozor.

- Jebote, koji si ti kreten! - vikala je besomucno zenska prilika - sa kim si bio ovde!?! -
- Sta te briga, bezosecajna kravo! Sada je otisao i nikada se nece vratiti! Moje srce je slomljeno, nikada ga vise necu ugledati, i moja dusa ce ponovo zaplakati kao ranije! -
- Je l' ovo kao kad si se natripovao da si zaljubljen u prodavca cipela? Pa si kupio 40 pari i posle pio otrov zbog coveka koji je mislio da si lud? -
- Jeste da si mi sestra, ali nemas pojma kako mi je! - viknu Leobg - da znas kako je lepo mirisao... i kako je imao lepe cipele na pertlanje, i kako mi se divno smesio kad god bih se izuo! -
- Budalo! Pa to mu je posao, on prodaje cipele! -
- Kretenko glupa! Ti nikada to neces razumeti! To je bila ljubav bez reci! Onako suptilna i krhka. Znam da je ljubav slepa i luda, ali ljubavi bez ludosti nema! Njegov lik ce mi zauvek ostati urezan u secanje i imacu posebno mesto u svom srcu samo za njega i nikog drugog! Ali ovaj...ovaj je bio decko mog zivota!!! Nikada vise necu voleti tako, NIKADA! Suze ce isprati tugu, ali rana ce zauvek ostati! A ti si ga oterala! Kurva sudbina!!! Oh dragi, zasto te vise nemam! -
- Ti si zaista moron! - odbrusi mu ona

- Auuu, herr Dominion, ovi imaju dovoljno emocionalnih problema za citav jedan bataljon! - primeti gargojl. - Da vas odbacim do vase kuce -
Dominion shvati da je i dalje samo u donjem vesu. -Da, ako vam nije tesko. -

Gargojl se odbaci od zida i zamaha kamenim krilima. Posle nekog vremena stigli su do krova bordela. - Hvala na voznji - rece Dominion.

- Herr, hvala vama. Znamo mi ko nam ostavlja cetke i sapun po krovu - promumla kamena statua dok je letela dalje.

Dominion opusteno odseta do prozora svoje sobe, prozora koji mu je majka ugradila kad je napunio 16 godina. Samo sto je skocio na krevet i preobukao se, u sobu je usla madam Escobar.

- Opet si bio u nekoj steti! - viknu ona - Kod koga ovaj put! -
- Majko, ne znam o cemu pricas -
- Ne lazi me! Ja sam ti stavila taj prozor tu da ne bi noci prepadao goste!-
- Pa ja sam vec odrastao, ne mozes da me drzis u kuci! -
- Sine, brine me taj tvoj nacin zivota! Pa nije sve u vodjenju ljubavi!-
- Mama, to je samo seks! - rece joj.
- Ali dusice ti prijatelje skoro i nemas, samo ides unaokolo, skaces sa cveta na cvet. Moras uspostaviti prave medjuljudske odnose, pronaci pravog za sebe, taj promiskuitet je zaista zabrinjavajuc! -
- Pobogu majko ti drzis bordel a pricas mi o promiskuitetu! -
- SRAM DA TE BUDE!- rece Escobarka i udari sina po glavi svojom lepezom - Tako se ne razgovara sa majkom ti drzniche! Ja radim sta moram da bih nam zaradila za hleb! Ja sam te rodila i ima da me postujes!!! -

Madam se priseti te kobne noci devet meseci pre rodjenja njenog sina. Dosla joj je prilika u ogrtacu, skrivenog lica, i zahtevala specijalno njene usluge. Taj muskarac je bio nezan ljubavnik, i nakon odnosa joj je napisao pesmu i popricao sa njom. Ostavio joj je i puno novca za trud. Sve je delovalo normalno.

U noci kada je radjala Dominiona, prilika u ogrtacu se vratila. Pitao ju je da li je to njegov sin, a ona je to potvrdila. Rekao je da mu je zao sto ne moze da se brine o detetu tada, ali da ce jednog dana moci da sve ispravi. Ostavio joj je dovoljno novca i obecao da ce svakog meseca slati svotu za svog sina. Ucinilo joj se i da je malo plakao ispod maske.

Pored kreveta joj je ostavio i prsten koji je trebalo da da Dominionu na njegov 21. rodjendan. Iscrpljena porodjajem, tek nekoliko dana kasnije je pogledala poblize to parce nakita.

I shvatila da je otac njenog detata Kralj BellyButton.
By Dragonite
Poglavlje trideset jedan - POGLED U BUDUĆNOST

Nikada ne stignemo da se oprostimo kako treba sa osobama koje volimo.
Vreme guta dane i svi ti mali pokazatelji ljubavi nam nekada deluju banalno.
Sve dok nije suvise kasno.

Lezao je nad njegovim mrtvim telom i plakao.
Danasnji dan je trebalo da bude sve samo ne ovakav.
Ovo je znacilo samo jedno, da je rat zapoceo.
Nije mu bilo ni bitno koja strana ce da pobedi, ali neko ce morati da plati za ovo!
Isukao je mac i izasao u dvoranu preplasenih ljudi.
Svetla mu vise nisu bila bljestava, niti mu je bilo drago sto je dosao.
Misli mu je obuzela tama.

Neko mu je prisao sa ledja i pokusao da ga upozori i kaze mu nesto.
On se okrenuo i jednim pokretom maca ga proboo pravo kroz srce.

Ljudi su vristali, bezali, plakali...

Od tog dana nastao je haos u kraljevstvu koji ce se dugo pamtiti.
To vece je bila prekretnica za mnoge dogadjaje i mnoge ljude.

Toliko je zapravo tuznih prica oko nas, ali nikada se ne osvrnemo na njih jer smo toliko zaokupirani svojim zivotima i problemima. Toliko je zla, patnje i bola svuda.
Bitno je da im se ne predamo.

Ali on to nije umeo da ucini.
Korisnikov avatar
By Deksi
KO?

:iskolacen:
:kopanos:
Korisnikov avatar
By shishmish
fala momci...

ODOH SAD DA SPAVAM I DA RAZMISLIM STA CU DA SPREMIM ZA KLOPU ZA SUTRASNJE IZDANJE :giggle:

laku noc
Korisnikov avatar
By Hys.
I od mene veliko Fala, posto sam ze ozdrala ko prase, sutra vas citam uz chaj od nane :D
:hug:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
:great:

sad sam skroz spremna za kunt.. :)
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Dragonite
Poglavlje trideset jedan - POGLED U BUDUĆNOST

Nikada ne stignemo da se oprostimo kako treba sa osobama koje volimo.
Vreme guta dane i svi ti mali pokazatelji ljubavi nam nekada deluju banalno.
Sve dok nije suvise kasno.

Lezao je nad njegovim mrtvim telom i plakao.
Danasnji dan je trebalo da bude sve samo ne ovakav.
Ovo je znacilo samo jedno, da je rat zapoceo.
Nije mu bilo ni bitno koja strana ce da pobedi, ali neko ce morati da plati za ovo!
Isukao je mac i izasao u dvoranu preplasenih ljudi.
Svetla mu vise nisu bila bljestava, niti mu je bilo drago sto je dosao.
Misli mu je obuzela tama.

Neko mu je prisao sa ledja i pokusao da ga upozori i kaze mu nesto.
On se okrenuo i jednim pokretom maca ga proboo pravo kroz srce.

Ljudi su vristali, bezali, plakali...

Od tog dana nastao je haos u kraljevstvu koji ce se dugo pamtiti.
To vece je bila prekretnica za mnoge dogadjaje i mnoge ljude.

Toliko je zapravo tuznih prica oko nas, ali nikada se ne osvrnemo na njih jer smo toliko zaokupirani svojim zivotima i problemima. Toliko je zla, patnje i bola svuda.
Bitno je da im se ne predamo.

Ali on to nije umeo da ucini.
OVO POSLEDJE JE GENIJALNO! JEL DA UCITELJU:D?
KADA CEMO SAZNATI KOJI KRALJ JE U PITANJU :D ?
Korisnikov avatar
By Hys.
obavezno piski pre :D
obaFezno:D
Lm, groFica je u pidzamici, pardon penjoaru i spremna za kunt :maca:
Svima drazeFsni snoFi :kiss:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Laku noc Dragonite,
laku noc celom forumlandu....
:maca:
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 65
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!