Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Deity Mardukbas tako
Znaciiiiiii...... smorili ste!!!!
Jebote dobicu proliv od "Jaooo fantasticni ste,samo tako,ne mogu da doceka,hoceli novi super delovi blalablabalbalba"
Kolicina poltonizma je alarmantna!!!!!!
Ajde razumem da neko dodje i pohvali ,da savet ,i diskutuje.Medjutim ovo postaje zamorno .Kad bi neki forumasi (Shismimise ti medju prvima)smanjili dozivljaj i prestali da nas obavestavate sta cete da jedete ,ili da idete na spavanje i u wc.Mozda bi tema dobila neke normalne razmere i bila konstruktivna.Ovako imamo brdo odgovora koji nemaju svrhu.I da izmedju dva poglavlja ne moram da skorlujem pet strana vasih"spremila sam tursiju sad cu da citam,kakila sam i sela spremana za nova poglavlja,laku noc itd itd "
AMAN!!!!!!!!!
Originally posted by shishmishU to ime Dobro vece celom ForumlanduOriginally posted by Deity Mardukbas tako
Znaciiiiiii...... smorili ste!!!!
Jebote dobicu proliv od "Jaooo fantasticni ste,samo tako,ne mogu da doceka,hoceli novi super delovi blalablabalbalba"
Kolicina poltonizma je alarmantna!!!!!!
Ajde razumem da neko dodje i pohvali ,da savet ,i diskutuje.Medjutim ovo postaje zamorno .Kad bi neki forumasi (Shismimise ti medju prvima)smanjili dozivljaj i prestali da nas obavestavate sta cete da jedete ,ili da idete na spavanje i u wc.Mozda bi tema dobila neke normalne razmere i bila konstruktivna.Ovako imamo brdo odgovora koji nemaju svrhu.I da izmedju dva poglavlja ne moram da skorlujem pet strana vasih"spremila sam tursiju sad cu da citam,kakila sam i sela spremana za nova poglavlja,laku noc itd itd "
AMAN!!!!!!!!!
sto se mesas negde gde ti nije mesto i sto ne kapiras ?
ajde shic... shic...
cekaj da ti prvo pojasnim...
brdo odgovora koji nemaju svrhu imaju svrhu da tvorcima teme (a samim tim i price) daju elana i inspiracije da nastave da rade i pisu i uveseljavaju nas...da nema toliko odgovora koji nemaju svrhu ne bi bilo ni toliko poglavlja...
ma...
ti to opet verovatno ne kapiras...
a i pregledaj malo temu pa vidi koliko sam puta kakila pa onda ti prestani da radis isto to
Originally posted by Zonche
evo echo ima sliku dvorca
Originally posted by shishmishAli moja slika je STVARNA.stvarna.stvarna...
ima vec slika dvorca
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!