Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By Dragonite
Bananica

Slika

Banano, znam da si bolji u dragu od Laneta Gutovića, ali nisam mogao da odolim :lol: :roflmao:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Machkodlache Trash te zeznula jbg :jbg:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Nema veze :) sto bolji predlozi to ce i priica bolje izgledati...
Mackodlak ode na pocinak u svoje zapaljeno, na izgled loknasto, skloniste, tj. uciteljevu kosu :lol:
Drvoseco i prince budite mi dobri i uvek ovako inspirisani i vredni.
Laku noc celom forumlandu :zev2:
By Dragonite
Banano, LEGENDO!!!

UMIREM OD SMEHA!!!!!!

:roflmao: :roflmao: :lol: :lol: :lol:

Samo da ustanu i drugi i vide ovo :lol:

SUTRA:

BBB

Gorilica

Sutekh

Swanislav

RacaBg

Statusella

Ko kosi, a ko nogu nosi? Tuča! Krv! Lomljenje nogu! I poneka voćna salata!

SAMO NA FORUMU!
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Dobro jutro forumlande! Ja malo poranio, machkodlak ima puno posla danas.
:eya: za novu glavu moram da izdvojim vreme :eya:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Dakle..

Ja ne gledam televiziju.... ni novine ne citam...

Ali Tale of Forumland ne propustam!

:mama:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Opet sam procitao sve... :eya:
Treba poceti sa radom, a mrzi me :(
Korisnikov avatar
By svejedno
Ah, pa juce me nije bilo... znaci sirena, a? lol.

..

Cudn je da ste pogodili bas 22. poglavlje, broj 22 je nesto preterano pisutan u mom zivotu u poslednje vreme ;)

..

Ma, nema sta reci ---> :hail2:

..

Ide i ostatak u protivpravno copy/pastovanje u word.
Nadam se pismenom odobrenju.

:)

P.S. Nemam sad vremena da menjam avatar, al' evo obecavam.
Korisnikov avatar
By Hys.
aaaaaaaaaaaa sta sam sve propustila.....mislim da cu da uzmem da citam i gledam slike tek kad skuvam kaficu sebi posle rucka...odlaganje zadovoljstva :mljac:

:eya: :eya: :eya:
Korisnikov avatar
By gorilica
:lol:
Mislio sam da chitanje ostavim za sutra, ali sad, poshto ste me vi, prevaranti jedni najavili, jbg, shta cu, moram da proveravam ovu temu na svaki novi post! :lol:
Korisnikov avatar
By gorilica
Nemoj da se smejesh, nego prichu na sunce! :ninja:

:lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Zonche
Pa nanny procita li? :giggle:
Ne, jos uvek nisam jela, i sve ko macka oko mleka idem oko posta, ali uzdam se u mazohistu u sebi koji ce sacekati tu kafu posle klope :fige:
Po treshinom postu vidim da ste me izgleda napravili u zlicu, eto sta dobije cura kada se ne svadja niSakim i nikoGa ne hejtuje na forumu pola decenije :durenje:
:namig2: :smeh:

Znaci kaaaaaaaaad ce bitiiiiiiiiiii gotova klopaaaaaa da skuvaaaaam kafuuuuu i citaaaam...

Vide se moja bdsm priroda kada ovo sebi radim, zar ne :trep:
odlozeno zadovoljstvo....pain...mmmm...aj lajk :gotika:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Veceras ili sutra imam jedno iznenadjence za forumland :lukavi:
By Dragonite
:roflmao:

OMFG! Forum je pao na 15 minuta! Kako nezvanično saznajemo, kriva je ova tema i ogromna posećenost!

Samo da Zonče završi sa tuširanjem (a mi se ponadali da imamo dan odmora ako nema foruma) i stavljamo 2 nova poglavlja!
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
jedva cekam.
Mozda se u nekom od narednih i ja ogrebem za neki snosaj:lol:
By Dragonite
Poglavlje dvadeset i pet - GOOD FIGHT, GOOD NIGHT!

Swanislav je mahnuo konobarici. Bio je zbunjen i besan.

Zato je i otisao tako daleko od grada kad se osvestio na tremu bordela. Nije se jasno secao svega... ali je osecao slomljeno rebro i ogrebotine. Krchma 'Dina&Seamen' je pruzala utehu svima... nalazila se na granici, na malom komadu nicije zemlje i bila je dom svakome kome je jedan bio potreban.

Statusella je doskakutala do njegovog stola. - Oh kapetane, zelite li jos pica? - pitala je vise radi reda dok je vadila svoju magicnu solju i presipala sok od iguane u kapetanovu casu.

Kapetan je pogledao tecnost. Bila je to prepoznatljiva boja 'Iguarane', jake rakije od sushenih iguana, koja je mogla da progori pod, a cesto se i spontano palila. Zamislio je kako Statusella spontano sagoreva u oblaku zelenog dima i nasmejao se.

Sa susednog stola doprla je socna psovka. Bio je to RacaBg, onaj nevaspitani konjushar.

Na vratima se pojavio Sutekh. Delovao je iscrpljeno, kao da ga je pretukla banda medveda a potom preko njega presao stampedo slonova. Swanislav nije poshtovao puno ljudi, pogotovo ne iz drugog kraljevstva, ali lovac je bio covek britkog uma i jos britkijeg seciva koja je nosio svuda u svojoj odori. Sem toga, jednom mu je spasao zivot, kada je Swanislav davno presao granicu u potrazi za krijumcarima gremlina... i naleteo na VelikogZlogMedveda. Sutekh je naisao u pravom trenutku i odbio zivotinju. I nikada nikome nije pricao o tome.

Cenio je ljude koji su kontrolisali svoj jezik.

Sto se nikako nije moglo reci za RacuBg.

- Mala, daj 'vamo jos jednu turu! Jebem ti sisu, al' si socna kao nektarina! - doviknuo je Statuselli koja je punila cashe pivom. - Dodji malo kod chike u krilo! -

- Oh, RacoBg, imam mnogo posla - nevesto ce Statusella dok se namestala bolje u konjusarevo krilo - ne budite tako anvalentni... nalvelentni... vanetlentni... nasrtljivi! - odahnu ona kad se setila sta je htela da kaze.

Sutekh se umorno spusti na stolicu za sankom i tiho prozbori - Jedan pelinkovac. -

- Cekaj svoj red, ti sto volis zivotinje! - viknu RacaBg - Gledaj sta radi pravi muskarac! - dok je hvatao Statusellu.

- Oh moram usluziti mushteriju! - pokusa Statusella da pobegne od nasrtljivog konjushara - Pustite me! -

RacaBg jace steze konobaricu - Sad cu da ti pokazem kako ljubi pravi muskarac, a ne kao ovi sto jure zeceve po celu noc! -

Recenica se zavrsila nozem koji se zario tik pored krigle piva. - Pelinkovac - promrmlja Sutekh. Niko nije video ni da se okrenuo... niko sem Swanislava koji je uzivao. Bas mu je trebalo da slomi nekom noge veceras.

Okolni gosti ulozishe ogroman napor da ne prate dalji tok situacije. Statusella je, kao i sve jednostavne zivotinje, imala prilicno jasan osecaj za opasnost, a ovo je bio ekvivalent upada lisice u kokosinjac gde se drze samo besni petlovi za borbu.

Medjutim, RacaBg je negde na putu evolucije skrenuo u corsokak. - Ej bre, ti sto jebes prepelice! Sad cu da ti pokazem! - viknu pijano i ispusti Statusellu koja se otkotrlja ispod stola. Za njim usta jos nekoliko njegovih prijatelja konjusara.

Swanislav skoci i stade do Sutekha koji je i dalje mirno sedeo za sankom.

- Kako bi bilo da neko dobije ban za dobar dan? Vredjanje kapetanovih prijatelja je ozbiljan prestup -

RacaBg ocigledno nije imao zelju za zivotom. -Ma jebe mi se za tebe i tvoje nastrane prijatelje! Mozete svi da mi ga popusite! -

'Sedmorica na dvojicu... nije pravedno, zar ne? - umorno primeti Sutekh dok mu se pogled sretao sa kapetanovim. 'Ruke su moje, noge su tvoje?'

- Dogovoreno - sapnu veselo Swanislav. Ovo vece je postajalo sve zanimljivije.

Statusella je pocela da vrishti sto je i zvanicno oznacilo pocetak tuche.

RacaBG zamahnu svojim bicem, koji u letu presece Sutekhov noz. Lovac je odnegde izvadio samostrel i ustrelio jednog od konjushara u rame. RacaBg veshto izbegnu drugu strelu i zamahnu stolicom ka lovcu.

Swanislav je odnekud proizveo kratku palicu (zapravo obaveznu opremu kraljeve straze) i uspeo da dvojici slomi kolena. Treci se koprcao na podu, dok mu Statusella nije prosula neku neobicnu tecnost u lice pravo iz svoje magicne solje... kocijash je poceo da se dimi i vrishti.

Sutekh elegantno izbegnu upucenu mu stolicu i u slobodnom padu nozem zakuca ruku cetvrtog konjusara za stub. Peti je planirao da ga udari flasom, ali lovac ga onesposobi malom metalnom zvezdicom koja mu se zarila u nadlakticu.

RacaBg je pokusavao da se sabere. Swanislav polomi noge shestom konjusaru dok mu je Sutekh pribio ruke strelama.

Kapetan i lovac se okrenushe ka RaciBg. - Ne staj izmedju umornog coveka i pica, NIKADA! - viknu Sutekh dok je vadio machetu iz svoje odore. Swanislavu je bilo dovoljno da ga pogleda, a onda je rekao:

- Ovo je CETVRTI, PETI i SESTI prekrsaj...A znas sta TO znaci!

RacaBg baci stolicu na njih i skoci kroz prozor.

Sutekh se posle par trenutaka pomoli kroz krhotine, dok je Swanislav istrcao napolje da uhvati Racu, ali njega vise nije bilo.

Gusta magla se sirila nicijom zemljom.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Poglavlje dvadeset i sest - LJUBAV, NAVIKA, PANIKA

- PONOVO? Jel ste koristili zastitu? Samo vam treba jos jedno derle o kojem necete moci da se brinete! - rece Gorilica svom najboljem prijatelju Velikom Medvedu.

- Nisam mogao da mu odolim! I dalje ga volim kao nekada... - rece Medved.

- Dodaj mi tu bananu, molim te. Znas kako, lepo je meni sto mi pricas bas sve, ali neke stvari i detalje bi bas i mogao da izostavis.

- Druze moj, znamo se godinama i jedino tebi verujem - rece on i zagrli Gorilicu.
- Za gospodara zveri si izuzetno emotivan, sreca te ostali to ne znaju. Dodaj mi bananu molim te. -
- Vec si pojeo prvu? - zaprepasceno ce Medved.

- Da, na vocnoj dijeti sam danas. -
- ? -
- Pa spremam se za Gaybal, moram lepo da izgledam! - nadureno ce Gorilica.
- Da li si uopste pozvan Gorilice? Mislim ipak si... Gorila... -
- Zar mi treba pozivnica??? Joj... Pa znas kako kaze Oracle Andjela "Para vrti gde burgija nece" -
- Sta pricas, nije ona to nikad rekla! A i odakle ti pare? -
- Ne moze li jedna gorila da masta? Dodaj mi bananu, sad si me bacio u depresiju! -
- Evo! - rece i doda mu ceo svezanj banana - Inace, zivotinje su se uzbudile... -

- Pa naravno, sezona parenja... -
- Ma ne mislim tako budalo! Nemirne su! Velike stvari su pocele da se desavaju u kraljevstvu. Pocinjem i ja da se brinem. -
- Mnjam, ti da se brines? Pa sta ti mogu kad si ogroman? Samo izbacis kandzice i eto ljudskih rezanaca! - Gorilica ce punih ustiju.
- Ne za sebe majmune! Nego za moje detence! -

U tom trenutku Gorilica je u procesu zvakanja krenuo da se smeje i samim tim se zagrcnuo.

- STA JE TOLIKO SMESNO!? - zareza Medved.
- Deminutiv! Ono vise nije "detence", ono je stena!
- Ne rugaj se mom majchinskom instinktu!

- Izvini molim te! Nastavi... I dodaj mi jednu bananu. -
- Znas, gledao sam ga krisom pre neki dan, tako je mio i sladak. Pametna moja stena. Prava mushkarchina! Ali naicice neko i slomiti mu to njegovo ogromno srce tako da mu ni ona zacharana sekira nece pomoci. -
- Zacharana??? -
- Uh, opet suvise pricham! Da, ja sam mu je dao na rodjenju. Jos nije naucio da koristi njen magicni potencijal, i to me brine, posebno sada kada se sve ovo desava - uzdahnuo je nesretno.
- Znas i sam da su ljudi malo spori u nekim stvarima... naucice! -
- HEJ! JA SAM POLU COVEK! - uvredjeno ce gospodar zveri.
- Dobro, dobro, ti si samo polu spor! -
- Idem sad da se nadjem sa mojim dragim, ti si bezobrazan! zareza Medved i pretvori se ponovo u zver.

- EEEE! Pre nego sto odes dodaj mi jos banana!- uzviknu on.

Medved ga pogleda i zariche besno.

- Sta? Nema vise? - zbunjeno ce Gorilica.
Korisnikov avatar
By andjela
Dodaj mi bananu, sad si me bacio u depresiju!

heheheehehe...

extra.. znaci savrseno :)
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by Dragonite

...Zamislio je kako Statusella spontano sagoreva u oblaku zelenog dima i nasmejao se....
:rotflmao: sto je babi milo, mada bi svi uzivali u prizoru :lol:
...ne budite tako anvalentni... nalvelentni... vanetlentni... nasrtljivi! - odahnu ona kad se setila sta je htela da kaze.
omg, ceca 'softificirano, softificirano...' :smeh: :rotflmao:

ovo postaje sve ludje, danas sam se smejao svaki put kada bih pomislio na 21 poglavlje :lood:
By Swanheart
:smeh:

ja vas obozavam ali O B O Z A V A M
Korisnikov avatar
By gorilica
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

VI DEFINITIVNO NISTE NORMALNI! :lol:
A sad, jel ima neko mozda bananu? :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Kakvi ste, bre.... :paki:

Stivo je odlicno !
:yes:
Korisnikov avatar
By Deksi
hhehe
konacno i malo akcije :rafal: super :dance:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 65
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!