Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By Pending-For-A-Bending
Medvedodlak:
Medvedodlaci su upek pravedna i dobra stvorenja. Najcesce mogu da se pronadju u hladnim sumama. Ili su usamljene jedinke ili u manjim grupama od troje-cetvoro. Imaju jednog partnera za ceo zivot. Pare se sa ljudima i drugim medvedodlakima- mada je uvek neizvesno da li ce se mladunce roditi kao cistokrvni covek ili medvedodlak.
S vremena na vreme u njihovom prisustvu mogu da budu i par smedjih medveda. U humanoidnom obliku medvedodlaci su krsni, misicavi i dlakavi. Kosa im je obicno boje krzna koju imaju u ursinskoj formi. Muzjaci gotovo uvek nose brade. Odeca je jednostava i laka za odrzavanje. U zivotinjskoj formi medvedolaci su obicno tmurni i traze zla stvorenja koja bi unistili. U humanoidnoj i hibridnoj formi izbor im pada na veliko i tesko oruzje, poput sekira i maceva.
By Pending-For-A-Bending
Stripi, the cuckoo hermit

Slika

Dragonite, the the "gentle" giant
Slika

Slika

Sixto, the obnoxious adventurer
Slika

Sutekh, the huntard

Slika

Sutekh&Big Bad Bear
Slika

Mozda bi trebalo otvoriti posebnu temu za slikice za Forumland...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ovaj....nisam sigurna da li sam ostavila komentar na ovoj temi...a mrzi me da trazim...

...e pa u svakom slucaju ja sam ovo sve progutala sto ste napisali i meni mnogo super...

..i jedva cekam jos...i vidi se da mi se ovo ne pise....a opet ne bih da bude da nisam nista napisala kad mi se vec toliko dopada...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Evo ja sad ustadoh...

Diiiivno koliko slicica i komentara :sweet:

Dragonite super ti je avatar!
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Cini mi se da je rita imala neke cudne metalne sise :D
Za eskobarinu
Slika
Korisnikov avatar
By Machkodlak
KADA CE SLEDECA GLAVA? A? A? A? KADA CE? A? A? A? :lol:

:lol:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Hahahahahaha mocni rejdzeri hahahahahaha

Poglavlja jos dva veceras.
Korisnikov avatar
By Machkodlak
A U KOLIKO SATI??? A? A UCITELJU? A? A? A? :lol:
By Dragonite
:rofl:

Hvala za slike, divne su.

A nešto kasnije večeras konačno stiže jedno vrelo, strastima i zavodjenjem ispunjeno poglavlje...

... gde Madam Escobar i Mrlja konačno imaju seks...

SAMO NA FORUMU!

stay tuned...
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by Dragonite
:rofl:

Hvala za slike, divne su.

A nešto kasnije večeras konačno stiže jedno vrelo, strastima i zavodjenjem ispunjeno poglavlje...

... gde Madam Escobar i Mrlja konačno imaju seks...

SAMO NA FORUMU!

stay tuned...
Oh, evo me, pocela sam da mazim svoju Graulu a znoj mi se polako sliva niz celo, ostavljajuci trag bez pudera za sobom!

Nestrpljiva! :jankovicka:
Korisnikov avatar
By Escobar
Procitala sam ekskluzivan odlomak iz price!

Savrseno je!!! :love:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Evo postavljamo za momenat.
By Dragonite
Poglavlje dvadeset jedan - GREAT EXPECTATIONS

Javna kuca '@COCK' je bila mirna, nije bilo mnogo musterija. Zoe nikome nije napravila frakturu grudima, a KissQueen se zatvorila u sobu i nije radila danas.

Madam Escobar je mogla da odahne i posveti se sebi i svojim snovima. To su bili snovi dovoljno za celo jedno ovece selo puno zena ciji su muzevi vec 20 godina u ratu. Snovi puni znoja, dahtanja, razvaljenih kreveta, polomljenih trpezarijskih stolova i skrshenih lustera. To ju je majka naucila.

Kad je stasala, majku ju je odvela u stranu jednog dana i objasnila joj neke stvari. 'Mila moja Esco, svaka zena tezi da bude dobra kuvarica, ugledna gospodja i savrsena ljubavnica. Geslo nase kuce je - zaposli dobrog kuvara, svake nedelje daj veliki prilog crkvi i posveti se onome sto je bitno. A da bi bila savrsena ljubavnica, moras da znas neke stvari...' reci i saveti njene majke su se nizali u secanju '... pazi na krevete sa naslonom, opasni su... trpezarijski sto mora da bude bukovina ili orahovaca, hrastovina lako puca... komode imaju ostre ivice, pazi na vaze... uvek budi zakopacana do grla, ali neka se odeca lako skida... nista ne guraj na silu... ne stenji prerano... polozaj lotosovog-cveta-koji-se-otvara se ne izvodi na prazan stomak, dugo traje... neka ti uvek pri ruci bude zestoko pice i cigareta... rad rukama je veoma vazan...'

Onda je majka odvela u svoju sobu i otkljucala svoju shkrinju, izvadivsi malu kutijicu. 'Ovo mi je dala tvoja baka kad sam bila tvojih godina, a njoj je to dala njena majka. Secas se prabake? One koja je drzala bordel na gusarskom brodu? Baka je slabo podnosila ljuljanje broda pa se vratila ovde, na kopno i otvorila privatnu praksu.'

'Sta je to, mama' upita mala Esco.

'Jednog dana ce naici pravi muskarac, i setices se ovog razgovora i ove kutijice. To ce biti muskarac koji ce ispuniti ogromnu prazninu koju osecas u sebi, koju svaka zena iz nase loze nosi kao ranu na srcu. Sadrzaj ove kutijice ce ti pomoci da stvari... skliznu na pravo mesto. A i mirise osvezavajuce, na nanu.'

'Razumela sam, mama' rece mala Esco, i Madam Escobar ponovi iste reci dvadeset godina kasnije sapatom. Ponovo je cula majcin glas u daljini svog secanja. 'Escobarina, zaboravih... ako se ikada nadjes u skripcu i muskarac ostane imun na sve vestine koje imas, upotrebi luster.'

Luster tehnika, drevna vestina vodjenja ljubavi koja se prenosila iz generacije u generaciju. Izmisljena od strane cukun-cukunbabe madam Escobar, koja je tako spasila ceo grad od varvarskog vojskovodje (nakon susreta sa cukun-cukunbakom nije mogao da stoji narednih par meseci), tehnika je predstavljala vrhunski spoj tantrickog seksa, senzualnog zavodjenja i zivotinjske strasti.

Naravno, zene su to prosto zvale 'vrhunsko kresanje'.

Madam Escobar se prenu iz svoje setnje po secanjima, jer se zaculo kucanje. To mora da je bio on. Otrchala je do vrata.

Gde je ugledala nasmejano zgodno lice kocijasha Mr. Ja.

'Gospodine Mr. Ja, znala sam da ste to vi' rece koketno.

Kocijash se nasmeja povlaceci pantalone na gore. 'Madam, zovite me Mrlja... otkud ste znali?'

'Mrlja uvek kuca dva puta... ili barem tako kazu.' Izgovorena njenim ustima, ta recenica je bila toliko vrela da je mogla da otopi polarne kape.

'Dobio sam poruku da dodjem ovde... vi ste me zvali?' rece dok su ulazili u njenu sobu.

Madam lagano zatvori vrata i pogleda ga ispod obrva. 'Da. Stvar je vrlo... krupna.'

'Sta zelite od mene, madam? Znate da vas postujem i cenim. Vi ste nezavisna poslovna zena koja je svesna sebe i svojih kvaliteta, svaki muskarac bi vas pozeleo.'

'Ah, laskavce!' koketno se ona nasmeja, i u trenu je izgledala kao nevina devojcica od 16 godina koja je prvi put sama u sobi sa muskarcem. Zavodjenje je gluma bez gresaka.

'Reci sta zelite! Ispunicu vam svaku zelju!'

Escobar nevidljivim pokretom ruke olabavi steznike na korsetu. Glasom koji je bio barsunast kao smot, sladak kao kupinovo vino i opojan kao polje maka, sapnula je Mrlji na uvo 'Zelim... vas.'

Mrlja je sve shvatio iz njenog pogleda i grubo joj strgnu korset. 'Bicete veceras moji, i svake naredne veceri! Ali moram vas upozoriti... stvar jeste vrlo krupna.'

'Oh, mon dieu, nista se vi ne brinite... Escobarina je puna iznenadjenja' rece dok je otvarala kutijicu i nanosila sadrzaj na skrivene delove tela. Dodala je za sebe 'Mama, hvala ti na svemu.'

Mrlja je poceo da skida pantalone.

Kasnije je utvrdjeno nekoliko verzija onoga sto se desilo u sobi. KissQueen je izjavila da se njena maca uplasila kad je cula muski glas koji vice 'NANA! AAAHHH NANA! MMMMM AAAHHHH OSVEZAVA!', neposredno pre nego sto su se zatresli temelji zgrade. Zoe je zbunjeno objasnjavala da je cula zveckanje lustera pre zemljotresa. Ostale devojke su uplakano govorile da su cule povike 'jos!jos!jos!', 'jace!jace!jace!' izgovorene glasom madam, i muski glas koji je vristao. Od zadovoljstva, predpostavljale su.

Nakon celog prepodneva, podneva i popodneva, Mrlja je pridvece izasao iz sobe Madam Escobar. Odeca mu je bila zguzvana, lice izgrebano a na vratu je imao ogroman ujed.

'Draga moja, neverovatna si! Kao da mi je bilo prvi put! Kada cemo se ponovo videti!'

Madam se pojavila ogrnuta svilenim prekrivacem. 'Na nasem prvom sastanku. Ja sam staromodna devojka, znas.'

Mrlja se nasmesio. Ovakva zena ti se desi jednom u zivotu, a njemu je bilo dosta uplasenih pogleda nakon sto se skine. 'Naravno, ljubljena moja. Sutra u 18h cu ti zakucati sa ogromnim buketom ruza i idemo u najbolju krchmu u gradu! Mrlja uvek kuca dva puta!'

'Na moju neizmernu radost, pokazalo se da Mrlja moze i malo vise od toga' rece madam i poljubi ga na hodniku.

Par minuta kasnije je uzasla, i dalje samo u svilenom prekrivacu. Devojke su je prestraseno gledalo.

'Pice za sve!' viknu dok je potezala gutljaj brendija iz flashe, ' i povisica za sve vas! Danas slavimo!'

'A sta to slavimo, gazdarice?' upita Zoe, shvativsi da se obratila madam pogresnom titulom.

Medjutim, Escobar je samo nezno zagrli.

'Slavimo, milo moje dete, slavimo. Ostvarila sam davnasnji san.

Ispunila sam prazninu u sebi.

I posaljite nekoga da zameni luster u mojoj sobi.'
Korisnikov avatar
By andjela
znaci vrh...

samo nastavite, ni ne palim tv ima nesto zanimljivije :giggle:
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by Zonchenite
Poglavlje dvadeset jedan - GREAT EXPECTATIONS

'Ah, laskavce!' koketno se ona nasmeja, i u trenu je izgledala kao nevina devojcica od 16 godina koja je prvi put sama u sobi sa muskarcem. Zavodjenje je gluma bez gresaka.

...

Escobar nevidljivim pokretom ruke olabavi steznike na korsetu. Glasom koji je bio barsunast kao smot, sladak kao kupinovo vino i opojan kao polje maka, sapnula je Mrlji na uvo 'Zelim... vas.'

...

Ispunila sam prazninu u sebi.

I posaljite nekoga da zameni luster u mojoj sobi.'
Vi ste moji idoli. Ovo je tako SAVRSENO, znaci prvo sam se zacenila, a onda prosto ostala bez teksta koliko je ovo dobro!!!!

:zastava: :teletabisi: :friends: :hail: :eevil:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Poglavlje Dvadeset i dva - OOPS! I DID IT AGAIN!

Princ Zonche bacao je kamecice u jezero kraj dvorca i pricao sa svojim konjem.

- Britney, jedino me ti razumes... Osecam se tako tuzno. Znam da je pogresno to sto cu uciniti, i znam da ce majka pobesneti i otac biti na Deksijevim cajevima od lamente za smirenje, ali ja jednostavno moram otici na taj Gaybal! Pa sama Grofica mi je uputila poseban poziv i obecala sarme i gibanicu! Pa ovo mi je prvi Gaybal ikada. Prica se cak da ce biti i najveci! Svi ce biti tamo!

Zonche je bacio jos par kamencica i zaplakao.

U tom trenutku jedan kamencic je udario i napravio tup zvuk posle koga se culo glasno "JAO"
Zonche je isukao mach i pogledao u vodu.

- Ko je to tamo?

Iz vode je izronila sirena i Zonche je ostao zaprepascen.

Jezerske sirene su vrsta koja se retko pojavljuje pred drugim vrstama. Za njih se prica da imaju vece moci od onih par veshtica u kraljevstvu zajedno.

- Ma hajde zatvori usta, izgledas kao krastacha - rece ona.
- Jel si ti... ?
- Da, da ja sam sirena.
- Ali?
- Ali sta? Kako nemam riblji rep? Gde mi je sva ta krljust? Ma to su gluposti. Mislim, mogu ja da se pretvorim u ribu ali posle nikako ne umem da skinem sa sebe taj gadan smrad! A tek paraziti iz ove prljave vode! Da ti kazem nesto momak, ovo nije zivot kakav bih pozelela.
- Hteo sam da pitam kako to da si se pojavila...
- Ah to? Pa znas kako, htela sam da vidim ko mi je napravio chvorugu i da ga pretvorim u bashtenski ukras ali sam sad videla da si ti pa sam shvatila da to ne bi bilo pametno.
- Ti znas ko sam ja?
- Ti bas skoro kapiras, a? Ma dobro dok nisi ko princ Dirrty! Jednom me je video u jezeru kraj njihove palate i vikao 'Vidi, gola teta u vodi!'. To zvuci tako degradirajuce kad se kaze na glas, iako je tacno. Nego sreco, znas kako, pojavila sam se zato sto sam prisluskivala... nesto si nesrecan?
- Zudim za tim da me neko voli! Mlad sam i lep, a uz to sam i princ... muskarci mi trebali da se pale na to! Lepota i titula i novac i moc! Ali meni niko ne prilazi!
-Hm, vidim... - sirena veshto prikri da je znala zbog cega je tako - nekad treba sacekati da ti prava osoba sama dodje.'
- Ali dokle vise ja da cekam! - ocajno povika princ - Je l' bi tebi bilo prijatno da pevaju za tobom kad plivash 'Dvadeset mi je godina i josh se nisam ljubila'?
- Sta? Jos nisi! Uzasno! Sacekaj trenutak - sirena zaroni u jezero, pa izroni par sekundi kasnije sa malo algi u ruci.
- Alge ce mi pomoci da nadjem momka?
- Ma alge su za moju kosu, brzo se sushi van vode i posle mi se rascvetaju krajevi. Nego, vidi ovako... Ja mogu da ti ispunim jednu zelju. Recimo, da dozivih poljubac na balu? Prvo milovanje? Prve orgije ili gangbang?
- Da nadjem svoju ljubav - cvrsto rece princ - coveka koji ce me voleri i poshtovati zbog toga sto sam iznutra, ne zbog izgleda ili titule.
- Opa, vidi se da je neko citao knjige, a? Je l to bio 'Prirucnik za odnose sa natpriridnim stvorenjima', osmo izdanje sa praktikumom 'Jedna zelja - sto muka'?
Princ zabezeknuto pogleda Sirenu. - Otkud ti to znas?
- A sta pise na koricama, ko su autori?
- Pishe 'Svejedno', nema autora.
- Hahahahha, sad si me nasmejao! Ja sam Svejedno, jezerska sirena, autor knjige... dobijam procenat od svakog prodatog primerka. Ipak mi ovde trebaju stvari poput kreme za masnu kozu ili mase za bore. Bilo kako bilo, ovo ti je veliki plus kod mene, to sto citas naprednu literaturu. Da vidimo tvoju zelju.'
- Dakle, zelim da na Gaybalu nadjem muskarca koji ce me voleti do kraja zivota zbog onoga sto jesam, ne zbog novca, moci, slave ili neceg drugog. Zbog onoga kakav sam zapravo, ne kako me drugi vide.'
- Hm, sad si ga bas zakomplikovao, bre dete. A neshto manje, tipa najsgodniji muskarac, ili muskarac sa najvecim ponosom -
- NE - prekide je princ u pola recenice - Ovako ili nikako!
-A spreman si da istrpish sve posledice?
- Pa sad...
- Ajde jebote, nije Svejedno neka tamo babuskera koja se ne seca kako izgleda tip kad se skine! Ja pokusavam da ti pomognem ovde!
- Dobro, dobro... prihvatam svaku posledicu.
- 'vako cemo - priblizi mu se sirena hodajuci po vodi. Lakim pokretom ruke ubra jednu trsku i podize je ka princu. - Ma to mi je radi dramskog efekta, gledacu da ti ne isteram oci sa ovim - namignu mu ona.
Onda je sve postalo belo oko njih. Sirena je govorila

- Stavljam na tebe cin prave ljubavi, da nadjes muskarca zbog onoga sto jesi, ne onoga kako te drugi vide. Od sada, kad god se vidis u ogledalu, pretvorices se u macku! -

Svetlost je nestala. - Hej - viknu princ - Kakva je to cin? Prevarila si me! -

Sirena se okrenu dok je ulazila u jezero - Oprosticu ti ovu uvredu... jer sada ne shvatas koliko sam ti pomogla sa ovim. Potrazi me kad nadjes pravu ljubav, tada ces moci da mi uzvratish uslugu - rece i nestade u dubini jezera.

Princ se okrenu ka svom konju.

- Pa, Britney, bas sam ujebao stvar? -

Britney ga pogleda i uznemirno zarza.
By Dragonite
OMG, ova tema je upravo uspela da prestigne 'Izjavu dana' po pregledima i komentarima!

:gitara:

Hvala vam svima!

Nesto kasnije kacimo nova poglavlja... i konačno ćemo vam razrešiti misteriju TI! ALI KAKO!

Ostanite uz nas i vidite ko je ubica!

Samo na forumu!
Korisnikov avatar
By Zonche!
PRE NEGO STO POSTAVIMO SLEDECE POGLAVLJE ZELIMO DA ZNAMO VASE MSILJENJE...

KO JE PO VAMA UBIO EIFRANLOO-a?
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
huh jedva cekam da vidim ko je ubica... a i taj gaybal :dance:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
cenim da nije niko od to troje...mozda ja (sjebao mi je balu najfinije svile dok ju je oslikavao) :lol:

ma to je neko ko jos nije uveden u pricu...Paki! :D
Korisnikov avatar
By Deksi
Hmmm....niko od ovo troje.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 65
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!