Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Tresh-grlHmmmm...malo mi je neozbiljan za nekog vladara ....noup
heheh
vazi priNJcezice
ak nabasam na nesto postavicu mada sad nemam vremena da trazim,nego ako naletim.
A sada zli kralj Ra rogati
Originally posted by KiborgHvala! Hvala svima! Divni ste!
U stvari, sačekaću, nije pristojno da njegovu familiju probude moje suptilne metode ispitivanja koje uključuju masku Vjerice Radete, topuz i drnč /znade Dragonajt na šta mislim/
Naravno, za autore još jednom:
Originally posted by Deity MardukDete, nemoj da si nestrpljivo. To ostaje za neki Silmarilion ili tako nesto.
A jel mozemo mi da spostvene likove malo definisemo tako da bi prica imala jos dodataka?
Moze npr. za Ra i Angelinu da se kaze zasto su oni proterani iz Forumlenda.Kada su u davna vremena poveli gayeve (koji su u prici zapravo vrsta vilenjaka koji su se ukrstili sa ljudima i koji se u Forumlendu nazivaju "Bozanstveni" ).U rat protiv str8tera i ostalih gay aktivista a.k.a. izdajnika Boznastvenih....Naravno ubaciti neku zaveru koja se katastrafalno zavrsila po Ra-a i Angelinu..koji su sa vernim Bozanstvenima proterani u mracni svet podzemlja...gde su se predali svojoj zedji za moci,a njihovi poklonici Bozanstveni su mutirali u neke demone....mmmmm
Oni Bozanstveni koji su ih izdali su ostali u Forumlendu,mada uvek osecaju uticaj svojih lordova podzemlja,i nose neki pecat prokletstva ,zbog svoje izdaje....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!