Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Nisam zeljna forumskih prepucavanja, vec novih bajki.
:meda:
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Zonche
Pa ne moraju svi da imaju glavu to smo i ranije zakljucili.

mozda bi bilo kula da se nadju fantasy fotke sa tematikom koja bi mogla da se uporedi sa pricom...pa se za svaku postuje par njih i tako....
Korisnikov avatar
By Zonche!
Pa ja bas i nemam vremena da kopam toliko ali ako neko nadje neka shibne link na u2u
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Dragonite
Poglavlje jedanaest - STRANAC U NOĆI

'IMAM MNOGO IMENA NA SVIM SVETOVIMA.

VI ME MOZHETE ZVATI UNICORN.'

Nije mala stvar kad vam je Smrt redovna mushterija.
:lol:
Nisam znao da sam sa Smrti malopre bio "JEDNO" :lol:
Korisnikov avatar
By Elipsis
Ako je ovo znacilo ono sto mislim da jeste onda stvarno nemam sta da kazem.
on: Svaka cast, zagrcnuo sam se od smeha vise puta.
By Dragonite
Za nekih 20 minuta imaćete nova poglavlja.

I ovog puta su zaista NEVEROVATNA!

(ni mi nismo znali da će da ispadnu tako dobro!)

:saint:
Korisnikov avatar
By shishmish
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ne idem definitivno u krevet....

zonche i dragonite za predsednike!
Korisnikov avatar
By Zonche!
Poglavlje trinaesto - SLIKA EIFRANLOO GRAYA

Eifranloo je konacno zavrsio svoju poslednju sliku.
Znao je sta ce se dogoditi sa njim kada ona bude gotova, ali bio je spreman na ulogu koju mu je sudbina dodelila.
Spakovao je sve svoje stvari i podelio ih beskucnicima jer mu vise nisu bile potrebne.
Sve sto je imao u svom stanu u tom momentu bili su platno, cetkice, boje, i tu sliku.

- Nadareni i mocni ljudi obicno i zavrse prerano. rekao je sebi

Stavio je krpu preko slike pre toga je pogledavsi jos jednom. Divio se kako je detaljno uspeo da je uradi i bio je ponosan na nju kao roditelj na svoje dete.

Seo je i upalio cigaretu.

Mrak je vec uveliko pao i jedini izvor svetlosti u njegovoj staroj zapustenoj kolibi u shumi bila je sveca koja je bila na izmaku.
Zagledao se u nju i nasmesio.

- A sada cekam. rekao je protrljavshi oci

Vreme je prolazilo a Eifranloo je padao u san. Stavio je glavu na krilo i pridremao.

U shumi je bilo iznanadjujuce tiho to veche, kao da je vreme stalo i da su svi iscekivali ishod onoga sto je trebalo da se upravo dogodi.

Tu tisinu narusio je zvuk necijeg koraka dok se peo na trem kuce.

Vrata su se otvorila polako i uz skripu pustajuci nalet vazduha u sobu koji je ugasio svecu.

Eifranloo se trgao iz sna i podigao glavu da vidi ko je usao.
Trebalo je vremena da mu se oci priviknu na mrak, a potom je ustao i zbunjeno rekao

- TI? Ali, kako?

To su mu bile i poslednje reci pre nego sto je ubijen.
By Dragonite
Poglavlje četrnaesto - DOBRA PREDSKAZANJA

Negde u pustinji... skorpija se sprema da ubode priliku u beloj odori koja peshaci preko dina.

Pustinja je kao pakao sa puno svetla. Puna stvorenja koja ne daju puno, a traze jos malo, pri cemu beskrajni pesak neprekidno prevrce kosti onih koji nisu uspeli da se snadju.

Skoro kao velegrad, samo bez kanalizacije.

'E neces ga majci, krv ti jebem!'

Zbunjena skorpija sa potresom mozga se kasnije prisetila sandale koja se brzinom munje spustila na nju i socne psovke koja je zaparala vreo vazduh. Donela je nekoliko zakljucaka i rezolucija, medju njima i odluku da vise nikad ne pokusa da ubode ljude.

Sixto je ljutito nastavio preko dine. 'Oca mu jebem, bas je meni ovo zapalo!', opsova ponovo. 'Sto bas meni dadose da nosim vodu ludom starcu u pustinju!? Ko da deda nije mogao da predje da zivi sa nama, nego je budala morala da ostane u sred ove rerne!'

Iza naredne dine je ugledao nekoliko stena i malu stracaru sklepanu od starih dasaka. Zgazio je jos nekoliko skorpija i zmiju koja se slucajno zatekla tu, razbijajuci predrasudu medju otrovnicama da je covek meko mesnato bice koje je tu da bi se ujelo.

'Deda! Dedaaaaa!'

Na platnu koje je pokrivalo ulaz pojavi se mrsavo bradato lice. Deda Stripi slabashno mahnu svom unuku i pomocu stapa se vrati na krevet.

'Deda stigla voda!' poche Sixto, a starac ga prekinu.

'Sixto, dete moje...' zakashlja se deda Stripi u sred rechenice, 'uvek si bio najgori od sve dece. Psujes gore od kochijasha, drzak si i neotesan prema svima. Pa ipak, imash dobro srce i cistu dusu, mada ti je jezik pogan. Pridji, i dodaj mi Knjigu. Nemamo puno vremena.'

Sixto cutke doda ogromnu knjigu uvezanu kozom, od pergamenta toliko starog da je pamtio i vreme pre dina.

Starac uze malo peska sa poda i posu po knjizi. Stranice pochese da neobicno svetlucaju.

'Ovo je Knjiga.'

'Da, deda!'

Starac ga lupi shtapom po glavi. 'Nemoj da si snishodljib prema meni, decko! Kaj mislis, da je Stripi poludeo od sunca u pustinji! Reci sta ti je na umu!'

'A do kurca deda, to je samo knjiga!'

'Budalo!' vrisnu starac, pa se opet zakashlja, 'Ovo je KNJIGA ANDJELINA!'

Sixto se u trenutku osetio veoma slabo i sicusno.

'Da, da, tako je i meni bilo kad me je moj deda lupio shtapom po glavi. Slushaj prichu i ne prekidaj me...'

Stripi otvori knjigu koja je bljeshtala...

Sa kolena na koleno, kao promiskuitetne osobe, od usta do usta, kao mnoge bolesti, prenosi se pricha iz Knjige, Knjige prorocishta, Orakla, po imenu Andjela.

Andjela sve videshe i sve znashe, odgovor na svako pitanje, od mesta gde su zakopana drevna blaga do treptaja koji pravi pchela kad pije nektar. Prorochiste je to, mocan saveznik i strasan neprijatelj, i nekada davno, pre mnogo vekova, kada je strashni rat podelio Jedno Kraljevstvo na Dva, dve vladarske porodice, videvshi pustos i bedu nakon rata, mudro odluchise da nijedna strana ne sme imati moc samo za sebe. Samo kraljevi i kraljice su mogli, jednom u sto godina, da postave pitanje Andjeli koja bi se tada ukazala i odgovorila. Preci loze Hlevdijine i loze Shishmishine odluchise da Andjelinu moc koriste zajedno, i uvek su obe loze prisustvovale svakom chinu pitanja i odgovaranja.

Pre 200 godina, jedan od tadasnjih vladara, prapradeda kraljice Hlevdije, u prisustvu praprababe kraljice Shishmish, pristupi prorochistu.

'Andjela, presvetla, da li ce dva kraljevstva ikada biti ponovo jedno?'

Prikazala se ogromna prilika zene u plavom ogrtachu, koja je lebdela iznad njih i sijala svim bojama duge.

Kroz dva pitanja, dva odgovora, kroz dve stotine leta i zima, pojavice se dete, naslednik dva prestola, ujedinitelj dva Kraljevstva. To ce biti kraj vashih loza i vladavina, Jedan ce vladati, jedan ce vas ujediniti.

Kraljica se uzasnu na tu pomisao i kriknu 'Reci nam ko je to dete! Reci nam!'

Greska. Jedno pitanje - Jedan odgovor. Ukoliko zelite opciju ponovnog preslusavanja odgovora recite razumljivom gramatickom postavkom izraza.

'Ne', reche kralj, 'zelimo jos jedan odgovor! Zahtevamo to od tebe, imamo krvno pravo na to!'

Andjela razmisli na trenutak, gledajuci svog svestenika koji je pisao Knjigu Andjelinu.

Zao mi je, vase vreme je isteklo. Dodjite ponovo za stotinu proleca. Za zvanichne kopije prorochanstava konsultujte Andjelinog sveshtenika, jedinog ovlashcenog provajdera Andjelinih odgovora.

'Ne!' vrisnu kraljica i izvadi noz. Pritrcala je svesteniku i pustila mu kap krvi. 'Odgovori nam odmah! Inace ce svestenik umreti!'

Andjela zagrmi dok su se dugine boje oko nje pretvarale u plamen.

Povredite njega, i sve vase opcije ce biti ukinute i vase loze izbrisane iz postojanja ovog trenutka!

Odjednom su bili okruzeni plamenim obrucom, a munje su zaparale nebo. Andjela je svetlela tamom, dok su njene oci gorele kao sunca.

Kraljica polako spusti noz i pridje kralju.

Zbog nepridrzavanja pravila i pokusaja nepravilnog koriscenja Prorocista izricem jednu kaznu. Naredno pitanje mozete postaviti kroz dve stotine jeseni.

'Neee!!!' zavapise kralj i kraljica dok je Andjela nestajala odnosivsi sa sobom odgovor na dve stotine godina.

Svestenik zapisa sve sto je receno dok su vladari odlazili u svoja kraljevstva, i obaveza se da ce stititi Knjigu svojim zivotom.

... i Stripi zaklopi Knjigu.

'Au deda, krv ti jebem, nek sve ide u kurac! Ovo je zesca fora!'

Starac je mirno uzdahnuo dok je napustao svoje telo.

Pojavi se crna prilika Unicorna koja strpljivo saceka da se starac osloni na noge koje vise nije imao.

DOBAR DAN.

'Mrtav sam, zar ne?'

NE, SAMO STE TRAJNO BANOVANI IZ ZHIVOTA. DA KRENEMO?
Korisnikov avatar
By Zonche!
Poglavlje petnaesto - PRIPREMA, POZOR, SAD!

Angelina je bacila prah u vatru i promrmljala par reci tiho.
Devokica je u tom trenutku sedela kraj kamina i gledala spisak gostiju za gaybal.
Odjednom je uplasio zenski glas koji je cula da izlazi iz plamena

- Zdravo draga! Dugo se nismo pricale zar ne?
- Angelina???To si ti???
- Da dusice, nemoj biti toliko zaprepascena i uplasena, imam predlog za tebe...

Za to vreme kraljica Shishmish je naredila slugama da ga puste u njene odaje.
Na vrata je usao naocit prosed mladic lepog tela i pametnih ociju koje su krasile naocare.

- Dobrodosao Bojandjo! Hvala ti sto si dosao tako hitro.
- Nema problema Kraljice Shishmis, tu sam da Vas sluzim. Sta mogu uciniti za vase visocanstvo?

Na drugoj strani kraljevstva kraljica Hlaefdige je pricala sa Coloradom

- Cico, doslo je vreme da te zamolim za jednu ogromnu uslugu. Ti si jedina osoba u kraljevstvu na koju mogu u potpunosti da se oslonim a diskrecija i efikasnost su mi preko potrebne sada.
- Sta hoces?
- Znam da je opasan zadatak, ucinila bih ga ja sama da mogu, ali situacija je takva da ja ne smem biti vidjena tamo. Moras biti brz i odmah se uputiti u shumu...

- Devokice, hajde da prestanemo sa igrama, znam da celog zivota zelis da pronadjes vesticiji kristal. Takodje znam da patis za time da se preobratis u vesticu...
- Dobro?Pa? besno je odgovorila grofica
- Pa mogu ti nabaviti ono sto zelis ukoliko mi ucinis jednu uslugu i nabavis mi ono sto ja zelim!
- Imas kristal??? Pretvorila sam se u uvo dusice! prepodobila se ona

- Bojandjo, tvoj zadatak nije lak, i verujem da ce biti drugih ljudi koji ce pokusati da te zaustave kako bi oni sami dosli do cilja prvi...

- ...u shumi se nalazi slikar do koga moras doci jer je to od velike vaznosti za nas sve! Prijatelji smo dugo godina Colorado, moja sudbina je u tvojim rukama, jer ukoliko se desi da te neko pretekne...

-...dogovor nece vaziti a kristal ostaje kod mene!Jedino sto treba jos da znas je...

-...tacnu lokaciju. Bojandjo uzmi ovo, to je mapa koju je izradio...

-...bananica, on je saznao gde se Eifranloo nalazi. Evo ti cico, i pozuri!

- Krenula sam!
- Krenuo sam!
- BETCH!
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
woohoo pale su i prve zrtve :freddy:

:hyper: a ko ce prvi stici? :hyper:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Skupicemo fond od vasih dobrotvornih priloga i onda stampamo :lol:
By Dragonite
Pa gde je ova Nanny Og sa tom hranom, pade mi pritisak, ne mogu da pišem. :lukavi:
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by Dragonite
Pa gde je ova Nanny Og sa tom hranom, pade mi pritisak, ne mogu da pišem. :lukavi:
kukulele...
nemoj sad...
evo ja cu da zamesim nesto...
samo vi pisite...
Korisnikov avatar
By Zonche!
:giggle:

Joj sad i ja ogladneh...Idem po jabuku

:anorexia: :lol:
Korisnikov avatar
By andjela
jaoj dragonite... i'm speechless :)
By Dragonite
:teg2: :teg:

:hvala:

Sve je to zajednički rad Zonchenitea.

Sad moramo malo da se odmorimo, dali smo vam 5 poglavlja za manje od 12 sati. Sutra uveče i tokom noći stižu nova poglavlja.

Andjela, videla si koliko nam tvoja podrška znači... a to što si promenila potpis i status - now I'm speechless :love:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
bas sam se pitao kad ce Drag Kraljica da se ukljuci u bajku:bananica:
Bolje bi vam bilo da ja prva stignem do slike! :alexis:

:lol:

sjajni ste!
By polarlicht4.1
Oho, radnja se zapetljava! :yay:

A može li ovo da bude neverending story? :eureka:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
:up: :trampolina: Bravo! Ja sam odusevljen i opcinjen jedva cekam dalje...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Upravo sam video da je pored andjele i unicorn promenio status i avatar :love:

Now im speachless :giggle:
Korisnikov avatar
By Zonche!
VECERAS NOVA POGLAVLJA....

STAY TUNED!!!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 65
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!