Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By Swanheart
na kraju cu zameniti nick u Swanislav :balon:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Vidim ja i da ja moj nick moram da promenim,
ovako je nekako.. previse realan.... ccccc

:mama:
Korisnikov avatar
By shishmish
hocu jooooooooooooooooooooooooooooooooooos
By Dragonite
:uplasen: OMG, napala me je rulja obožavalaca ispred zgrade zahtevajući nove nastavke! :lol:

Čim se Zonče probudi, postujemo nova poglavlja (dakle, malo kasnije). Postovaćemo i večeras.
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Swanheart
na kraju cu zameniti nick u Swanislav :balon:
Bolje u Swandolisa Rice :jezik:
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by Dragonite
:uplasen: OMG, napala me je rulja obožavalaca ispred zgrade zahtevajući nove nastavke! :lol:

Čim se Zonče probudi, postujemo nova poglavlja (dakle, malo kasnije). Postovaćemo i večeras.
sad cu ja da ga probudim :lol:

:jumphug:
Korisnikov avatar
By Zonche!
BBB nemoj da kenjas inace cu te pretvoriti u balerinu nilskog konja u prici.
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Zonche
BBB nemoj da kenjas inace cu te pretvoriti u balerinu nilskog konja u prici.
:smeh:

Pleeeeeeeeeeeaaase, do it! :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
I ?
Kad ce novo poglavlje?
:usamljen:
By Dragonite
Poglavlje jedanaest - STRANAC U NOĆI

Blabla-baby umorno podize pogled ka prozoru. Bilo je gluvo doba noci.

Pogledala je crnu odoru sa kapuljacom koju je upravo zavrsila. Svaki shav, chvor i pregib su bili savrsheni. I morali su da budu savrsheni... imajuci u vidu kome su namenjeni.

Shvalja blabla-baby je bila najbolja u Dva Kraljevstva Forumlanda. Mogla je sa iglom i malo konca da od pauchine napravi balsku haljinu, a sa pravim materijalom pravila je odecu za kraljeve i kraljice.

Pa i za neshto vishe.

U daljini su se videla svetla krchme 'Dina i Seamen', uteshno svetleci u noci. Ochekivala je posetu svakog chasa.

Kada ju je pohodio prvi put, noc je bila isto ovako crna, bez mesecine. Neko je zakucao na vrata dok je radila na novoj haljini grofice Devokice. Ta zhena ju je plashila svojim nemilosrdnim pogledom... kao da se grofica neprekidno premishljala da li da je baci vukovima ili spali na lomachi. Ali posetilac... posetilac joj je dao ponudu koju nije mogla da odbije.

Nije mogla, to je jedan vrlo rastegljiv pojam.

Rekao joj je kako uz velike moci dolazi i velika odgovornost. Kako su neki ljudi rodjeni da rade na malo, a drugi na veliko. I kako neki ljudi, koji neoprezno pricaju drugim ljudima ko im sve dolazi u gluvo doba noci, mogu jednog dana da zavrshe u delovima. Vrlo sitnim delovima rasutim po velikoj povrshini.

Pa ipak, Blabla-baby je bila profesionalac i odmah je uochila cove... osob... nekoga kome je potrebna pomoc najbolje u branshi. Strancheva odora je bila blatnjava i iskrzana, shavovi su popustili a kapuljacha je visila o koncu.

Shvalja se prenula iz svojih misli kada se chulo sablasno kucanje na vratima.

- Napred, proshaputala je.

Vrata su se razocharavajuce lako otvorila (bez shkripe drveta i sharki) i stranac je lagano prishao shvalji.

DOBRO VECHE

'Samo vi sedite, skoro sam zavrshila.'

Prilika u crnoj odori, mnogo tamnijoj od noci bez mesechine, polako sede za sto gde ga je chekala sholja vrele kafe.

'VIDIM DA IMATE MNOGO POSLA.'

'Grofica organizuje novi Gaybal uskoro', primeti Blabla. Tokom vremena shvatila je da stranac nije zao, niti losh. Prosto je radio svoj posao.

'TO VAM JE CENA KAD STE NAJBOLJI U POSLU. HA HA HA.'

'Sve ima svoju cenu. Da stavim dvostruki shav od struka na dole? Znam da idete na svakojaka mesta.'

'DA. HVALA.'

'Sve to ide u rok sluzhbe. Posao je posao.'

'DA. ZNATE KAKO KAZHU. NE TRAZHITE VI POSAO, POSAO NADJE VAS' reche stranac i otpi malo kafe. 'KAFA. LJUBAZNO OD VAS. CENITE SVOJE KLIJENTE.'

Blabla-baby je oklevala dok je valjala pitanje u ustima. 'Uz duzhno poshtovanje, gospodine... ili gospodjo... shijem za vas vec godinama. Videla sam vas i posle ratova, poshasti, bolesti... i uvek sam pruzhala najbolju uslugu, zar ne? Da li mogu otvoreno neshto da vas pitam? Kao jedan javni radnik drugoga?'

'PREMA VAMA I VASHEM RADU GAJIM NAJVECE POSHTOVANJE. ODGOVOR JE DA.'

'Kako vam je ime?'

Mogla je da, po shushtanju odece, zakljuci da se stranac nasmejao.

'IMAM MNOGO IMENA NA SVIM SVETOVIMA.

VI ME MOZHETE ZVATI UNICORN.'

Blabla se ljubazno zahvali strancu sa imenom, koja se je najpazhljivje moguce uzeo odoru i otishao uz laki naklon.

Pogledala je policu sa nagradama. Setila se dana kada je osvojila titulu 'Hitroprelja' na sajmu shnajderki... mislila je da je to vrhunac njene karijere. Svake godine je odlazila na sajam, ali se vishe nije takmicila. Samo je gledala druge sa visine i tiho likovala.

Nije mala stvar kad vam je Smrt redovna mushterija.
By Dragonite
Za 10ak minuta stiže novo poglavlje!
Korisnikov avatar
By Zonche!
Poglavlje dvanaest - KAD ZUMBULI PROCVETAJU

'Ima li novih vesti?'
'Ne, moj kralju. Sutekh je u lovu na medvede, dok kraljica tamani trecu flashe rakije od dunje u podrumu. Kraljevina mirno spava, mada je jedna od mojih zhena primetila babicu Morgan le Faye na njenom turbo vretenu kako leti kuci oko 2 sata.'
'Ah, babica le Faye, nasha veshtica. Poshaljite joj moje pozdrave i vrecu zlatnika, potrebno mi je josh smese za mazanje na lice protiv starenja.'
'Da, moj kralju. Mogu li da primetim kako neobichno svezhe izgledate nocas i kako ste lepo uklopili tu prostu kabanicu sa cipelama od zmijske kozhe?'
'Deni, tebi i tvojim zhenama nishta ne mozhe da promakne' pohvali kralj MM&I svog tajnog savetnika, 'osmatrajte granicu. Siguran sam da su do sad chuli da imamo nove zavese i bojim se da ce nas napasti zbog toga.'

Deni je pogledom ispratio kralja i vratio se u svoju glavnu odaju za osmatranje.

Nije lako imati takvu duznost kao on...Od njega i njegovih zena je dosta toga zavislio.
Posao u nacionalnoj bezbednosti Forumlanda je dobio onoga dana kada su on i njegove zene, na celu sa glavnom (i prvom) Daliborkom spasili kraljevstvo od pomahnitalog dzin-trola V.L.A.D.E., kome je jednog dana pregorelo par neurona (a dzin-trolovi ih ionako nemaju u izobilju) da bi reshio da je dobra ideja da rasturi citavu drzavu.

Prica se da je sve to zapocelo kada je malog v.l.a.d.u majka trolica odvela u obdanichte prvi put... druga deca su smatrala da je suvishe ruzhan i priglup chak i za dzin-trola, niko nije hteo da se igra sa njim i nije imao prijatelje. Kompleksi su se gomilali, niko ga nije prihvatao i bes je svakodnevno rastao u njemu.

Niko ga tada nije mogao zaustaviti... Rusio je sve pred sobom.

Sve dok Deni i njegova armija zena nisu stupili na snagu (i to samo zato sto je dzin-trol razrusio jedan od satora u kome je Deni pravio svoje svadbe i narodna veselja) niko se nije nadao srecnom kraju...

Od tog dana ostali su mu samo casna titula i po koja rec pohvale, jer zapravo u ovom mirnom ali zakulisnim radnjama i spletkama prozhetom kraljevstvu nije bilo mnogo posla za nacionalnu bezbednost. Nasilje je zaista bila retka pojava.
Sve zbog Swanimira zapravo. Ako ste bili kriminalac u jednom, bili ste to i drugom kraljevstvu, i mogli ste da rachunate na to da ce vam jednog dana biti slomljene noge kao i na to da ce sunce sutra izaci.

Deni je krenuo ka svojoj kuci...

Nije ni slutio da se u carstvu ispod njih kuje velika zavera u kojoj ce mnogi izgubiti svoje zivote, ukljucujuci i njegovu voljenu Daliborku.
Korisnikov avatar
By avalon
Slika
It began with the forging of the Great (cock) Rings. Three were given to the Drag Queens; immortal, wisest and fairest of all beings. Seven, to the Dyke Lords, great miners and craftswomen of the pussy halls. And nine, nine rings were gifted to the race of Tetka, who above all else desire power. For within these rings was bound the strength and the will to govern over each race. But they were all of them deceived, for a new (cock) ring was made. In the land of Forumland, in the fires of VIP, the Dark Lord Dragonite forged in secret, a master (cock) ring, to control all others. And into this ring he poured all his cruelty, his malice and his will to dominate all life. One ring to rule them all. One by one, the free Tetkas of Floyd fell to the power of the Ring. But there were some who resisted. A last alliance of Tetkas and Drag Queens marched against the armies of Forumland, and on the very slopes of VIP, they fought for the freedom of Floyd. Victory was near, but the power of the ring could not be undone. It was in this moment, when all hope had faded, that Zonchella, daughter of the queen, took up her mother's sword. And Dragonite, enemy of the free Tetkas of Floyd, was defeated. The Ring passed to Zonchella, who had this one chance to destroy evil forever, but the hearts of girls are easily corrupted. And the ring of power has a will of its own. It betrayed Zonchella, to her death. And some things that should not have been forgotten were lost. History became legend. Legend became myth. And for two and a half thousand years, the ring passed out of all knowledge. Until, when chance came, the ring ensnared another bearer. The ring came to the creature Status, who took it deep into the tunnels under the Karadjordjev park, and there it consumed him. The ring gave to Status unnatural long life. For five hundred years it poisoned his mind; and in the gloom of Status's cave, it waited. Darkness crept back into the forests of the world. Rumor grew of a shadow in the East, whispers of a nameless fear, and the (Cock) Ring of Power perceived. Its time had now come. It abandoned Status. But then something happened that the (Cock) Ring did not intend. It was picked up by the most unlikely creature imaginable. A gay, Sixto, of the Újvidék város. For the time will soon come when gays will shape the fortunes of all...
By Dragonite
Originally posted by avalon

/skraćeno zbog preglednosti/
:roflmao: :roflmao: :roflmao:

Ništa se ti ne brini, Avalone, zar misliš da bi mi tebe izostavili iz priče?
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Dragonite

/skraćeno zbog preglednosti/
:roflmao: :roflmao: :roflmao:

Ništa se ti ne brini, Avalone, zar misliš da bi mi tebe izostavili iz priče?
Ma jok bre...Prici fali narator...Neko ko ce da da epski momenat u delu :lizalica:
By Dragonite

Ma jok bre...Prici fali narator...Neko ko ce da da epski momenat u delu :lizalica:
A ne, tebi smo spremili specijalku ;) :)
Korisnikov avatar
By avalon
everyones a critic... :bubblegum:
Yeah...a jos ih i placaju za to :lizalica:
Korisnikov avatar
By avalon
Ma znam ja da te placaju :giggle:
Aha...znaci zavidis mi :lizalica: Pa nisam ti ja kriv sto ti je "puk'o" poslednji album...A kako i ne bi sa onakvim imenim "Piss on me" :sladoled:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Puko tebi kondom pa si zatrudnela.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by hlaefdige
ili eifranloo da napravi nesto....a?
Sa nasim fotkama...to bi bilo cool...

cekam da se dragonite pojavi da postavimo jos...

jedva cekaaaam hehehe
Al' će se nabrojiš ... :radosnice:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Pa ne moraju svi da imaju glavu to smo i ranije zakljucili.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 65
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!