Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By ~ Le Saint X ~
Da...uzas!
I meni je tekst vrlo komican...

Kako neko sebi daje za pravo da pise takve bljuzgavice

and again

BLJUZGAVICE!!!!!

Znaci...

:drama:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Hans_87
:mjuza: Jao ljudi, moram da se oglasim! Ovo je vrhunac!
1) Nisam želeo da slova ostavljam na web stranici TIH novina. Zanima me ko je tako elokventan medju svim tim nadrinovinarima. Zašto "Kurir" komentariše žurku kada njihove nepismene novinarke sede u publici emisije "Plesom do snova" i komentarišu? Mislite li da je ekipa te emisije potpuno heteroseksualna? haha, pa počev od voditelja pa nadalje... to je klasično DSS licemerje...i onih kojima odgovara da takav list izlazi. Ali dobro, oni su rekli svoje, ja sam svoje, a ovo je demokratska zemlja. Imaju pravo na to. Ja nisam takav da ih sankcionišem i neprestano odstranjujem iz društva; neka ih, svaka roba nađe kupca.
2) :gitara: MUZIKA. Muzika sa "gej taktovima" je muzika koja se sluša u celom svetu. Ne samo na žurkama ovakvog tipa. Dotični neandertalac je osećao potrebu da iskaže koliko je bitno da se u Srbiji sluša samo muzika njihove fele: muzika pevačice koja je zabavljala premijera na već poznatom dočeku. Ta ista je dobra drugarica vlasnika spomenutog lista. TU ISTU JEBULJU DROLJAVU slušamo vikendom u VIPu, postajemo deo njih. U TO hoće da nas pretvore, da nas "izleče" , da i nama postane san da ubijamo premijere koji vrede, da i mi idemo na splavove, krademo, budemo pravi Srbi, domaćini, masni od čvaraka. Postoji DRUGO! Postoji DRUGAČIJE! 21. vek je...A vi se i dalje borite za gay prava uz nesrećne ljubavi pomenutih pevačica i njihov lažni sjaj! I treba nam tako. Sami sebi uskačemo u usta! Muzika nema granice, ali je u Srbiji TA muzika usko povezana sa kolektivnim stradanjem pravog srpskog bića, patriotskog ali ne nacionalističkog,kao i sa još kolektivnijom amnezijom naroda.Ali onom koji veliča naš sistem vrednosti folk diva, masnih košulja i lažnih kumova, dovoljno je što će ga neko drndati nakon subote u tamo nekom klubu....
3) Reč "peder" je starogrčka reč. Neko je u "Kurirovim" komentarima napisao da je to srpska reč. Srbi su počeli da filozofiraju tek kad im je Tito došao. Pre toga smo imali Turke, a nakon toga plejadu pisaca prosvetiteljstva koji nisu imali udela u tome da budemo većim delom Francuska. Grci filozofiraju otkad znaju za sebe...I dalje jedu sir i lubenicu, čuvaju pismo, i imaju mnoooooooogo pedera. A Srbin samo svoju prasetinu. Hoćemo li to da budemo?
4) I ne mogu više da pišem...One gadosti tipa "pognute glave", "kapuljače"....DA VLADIKO! Svi se kolektivno kajemo. O daaa....i mi bismo bili deo Crkve, tog moćnog političkog sredstva države, ali zapamtite, jedna od zapovesti je "Ne ubij"... Jako nam je teško bez vas... Mi nismo krivi što kad je hladno stavljamo kapuljače.Mladi smo da bismo se vozili u limuzinama kao vi... izvinite!
5) Gospodine Milićeviću, hvala Vam na obezbeđenju i prijatnoj žurci. Ja sam se jako lepo proveo. Hvala policiji na obezbeđenju. Bilo je sve u savršenom redu...

A njih neka...Razmislite samo sledeći put kad krene "Pile" čemu se radujete!! pozdrav...
:hail:
et toq!
Korisnikov avatar
By Pipin
Jeste da je tekst objavio nastrani Kurir, ali to nije razlog da im se to konstantno dozvoljava.

Pre svega, meni je zapalo za oko da se novinar tog članka nije potpisao. Čak se nije usudio da ostavi ni inicijale.

Čisto sumnjam da bi njih išta kompromitovalo. Od Kurira ono zgroženo građanstvo jednostavno očekuje laganje i novinarsku zloupotrebu te profesije zbog njihove lične ljubomore. I stoga zaista sumnjam da bi ikoga od njih dotaklo da im se nečija slika nađe na Gayromeu ili slično.

Anđela reče da nasilje nije rešenje nikada. Složio bih se, ali strah jeste. Setite se gay parade i koliko ih je organizovano posle.
Poremećena psiha koja je bila u stanju napisati ovako šta, definitivno se ne može urazumiti sama od sebe.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Sa psiholoskog aspekta pisac tog teksta boluje od sizofrenije,
i ako ne ode da se javi nekom od lekara, moze da predje
u manijakalni vid sizofrenije, za sta nema leka..

On kroz ovaj tekst prozivljava svoje seksualne fantazije,
i zato gubi nit sa realnoscu. Svaka recenica sadrzi po neki
oblik problema koje ta osoba nosi sa sobom.

Na primer, u recenici gde se navodi da je zgrada iz 1932 godine,
autor jasno daje do znanja da je imao nesrecno detinjstvo,
jer time zadire dublje u svoju psihu.

Psihoanaliticki gledan nastavak teksta takodje je pun elementa,
koji ukazuju da je rec o osobi koja je na ivici manijakalnosti.
Eto cak i u recenici "Desetine muškaraca pognutih glava ili lica prekrivenih kapuljačama ulazilo je u stan iz koga se čula muzika gej taktova" autor navodi da se stidi sam sebe.. Nigde se ne spominju
osobe zenskog pola, jer isti ima problem sa suprotnim polom.

Zasto se muskarci prekrivaju kapuljacama? - Ako analiziramo
ovu recenicu shvaticemo da sam autor nesto krije od ostalih,
ukazuje da je rec u muskarcima... i onda da bi skrenuo paznju
sa toga on naglasava i pokazuje svoje muzicko obrazovanje
i kaze da je rec o gay taktovima.

"a građani koji su primetili da se dešava nešto čudno" - recenica
u kojoj autor pokusava da mobilise gradjanstvo, kako bi skrenuo
paznju sa svojih mentalnih problema.

"Jedna od njih bila je i sumnja da se ovakvi pederbalovi, osim bahanalijama, završavaju i konzumiranjem droge, pa to objašnjava i prisustvo policijskih pasa obučenih da otkriju i najmanje količine narkotika." - psiholoskom analizom ovog pasusa, shvatamo
da je rec o neostvarenim fantazijama autora, i opet srece paznju sa svog problema, na poznavanje policijskih metoda, to jest da ima prijatelje u policiji koji su mu objasnili da postoje dresirani psi koji otkirvaju drogu..

Ako pogledate ostale recenice, videcete da svaka ima tu svojevrsnu klackalicu.. Dakle navodi svoju fantaziju, svoj psiholoski problem,
i onda se izvlaci, jer shata da se gubi i pokazuje neki "konketan" delja ili "poznavanje" problematike.

Nadam se da sam i ovako, amaterski se baveci psihologijom,
uspela da dotaknem neke elementarne cinjenice..

Bilo bi dobro da se osnuje ili pokrene TV emisija koja ce vrsiti
takve analize javno i njihove autore stavljati pred svojevrstan
sud naroda..

:zastava:
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by andjelat

Eto cak i u recenici "Desetine muškaraca pognutih glava ili lica prekrivenih kapuljačama ulazilo je u stan iz koga se čula muzika gej taktova" autor navodi da se stidi sam sebe.. Nigde se ne spominju

"Jedna od njih bila je i sumnja da se ovakvi pederbalovi, osim bahanalijama, završavaju i konzumiranjem droge, pa to objašnjava i prisustvo policijskih pasa obučenih da otkriju i najmanje količine narkotika." - psiholoskom analizom ovog pasusa, shvatamo
da je rec o neostvarenim fantazijama autora, i opet srece paznju sa svog problema, na poznavanje policijskih metoda, to jest da ima prijatelje u policiji koji su mu objasnili da postoje dresirani psi koji otkirvaju drogu..

Ako pogledate ostale recenice, videcete da svaka ima tu svojevrsnu klackalicu.. Dakle navodi svoju fantaziju, svoj psiholoski problem,
i onda se izvlaci, jer shata da se gubi i pokazuje neki "konketan" delja ili "poznavanje" problematike.

sud naroda..

:smeh:smeh: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
By Paranoid Androgynoid

sud naroda..

:roflmao:
psycheanalyses-reborn!!! :hail:
bravo andjela.. bravo bravo!
znaci nemam samo ja analiticke tripove ove vrste :roflmao: :yay:
..i sa SVAKOM tvojom analizom bih se slozila, stoprocentno! :)
By ~ Le Saint X ~

sud naroda..

Sjajno!
By Dragonite

...

sud naroda..

(post skraćen zbog preglednosti)

BRAVO! :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up:
:up: :up: :up: :up: :up:

:up: :up: :up:
:up: :up:
:up:

:up:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ma nisam ja izmislila toplu vodu,
nego se to samo namece iz 'doticnog'
teksta..

Pa da li mislite da mentalno zdrava osoba moze
tako nesto da napise?

I jos nesto.. Citala sam tamo neke komentare i pise
da smo mi "moralno posrnule osobe"

To naravno takodje nije istina, jer kad se klinke poskidaju
po splavovima, ljube se u usta, flertuju sa starijima,
i sve to uz neke ocajne narodnjake.. to je moralno..
a mi nismo..

Nije nemorlano voleti nekoga, bilo kog roda..
to je krajnje moralno... nemoralno je ubiti, krasti,
biti lazov..

:predaja:
Korisnikov avatar
By Paki
Dušica... Kako ona ima strpljenja... Strpljiva je čak i kad je neko iznervira... :sweet:

:kiss:
By Hans
Da li smo mi uopšte izašli iz devedesetih? :beba:
Korisnikov avatar
By shishmish
jesmooooooooooo
i usli u osamdesete posto smo krenuli unazad :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Paki
Dušica... Kako ona ima strpljenja... Strpljiva je čak i kad je neko iznervira... :sweet:

:kiss:
Za divljenje :up:
By Hans
Originally posted by shishmish
jesmooooooooooo
i usli u osamdesete posto smo krenuli unazad :D
e pa shishmish, idemo u Dubrovnik na kaficu i da da moovamo Hrvate i Hrvatice, a onda malo na Bled da se odmorimo, a potom da produLJimo moj kredit v banci.. u to vreme Kurir nije izlazio...:zongler:
Korisnikov avatar
By shishmish
ja nisam osamdesetih muvala hrvate u dubrovniku :nerd:
By Hans
:crveni: pesme smo mu pevali,
iz Afrike ga čekaliii....
By Hans
pa eto, mozhes sada... :shake:
Korisnikov avatar
By HARP
S obzirom da sam upoznao neke novinare Kurira i ne cudime sto je osvanuo ovakav tekst :nokti:
By Hans
eh FireGox...kao što već rekoh, svaka roba nadje kupca...a njih čita pola Srbije...znaš "Politika" im deluje isuviše ogromno... krupan komad...
Korisnikov avatar
By HARP
Ljudi na ovim prostorima su najneinformisaniji sto se tice gay populacije, tako da su jako podlozna grupa za manipulaciju. Primitivni dozivljaj ove tematike dobija onaj pravac koji mediji serviraju, jos tu kada se doda parodija sa filmova dobije se iskrivljena slika.
Znate ono Stiven iz Dinastije je peder, pederi su oni koji se karaju u bulju, oni imaju sidu i farbaju kosu.... I da ne zaboravim osudu Amerike koja je kriva za sve, jer nekada nije imalo pedera u Srbiji, to su sve Amerikanci doneli ovde...
Tako razmislja jedan sredovecan provincijski um :nokti:
Korisnikov avatar
By Dina
Slazem se sa tobom FireGox, kad se neko krece u gay krugovima onda on vidi istinu. Ako se ne krece moze da poveruje u istinu i u neistinu, jos ako se doda da sam ima neke predrasude...

A sa Andjelom se ne slazem... Mislim ne znam da li covek ima shizofreniju ili nema. Ali ja bih pre rekla da se u takvim i slicnim clancima radi o ljudima koji hoce da zarade pare i prodaju list. Jedino sto se moze pretpostaviti je da se pridrzavaju onoga "cilj opravdava sredstvo" i da ce napisati bilo sta sto ce ih do cilja dovesti... "Lek" protiv njih su tuzbe. Kad rukovodstvo nekog lista vidi da na sudu da vise para nego sto zarade netacnim informacijama onda nece ni biti ovakvih clanaka. Sustina su samo pare. :pare:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Originally posted by Dina

A sa Andjelom se ne slazem... Mislim ne znam da li covek ima shizofreniju ili nema. Ali ja bih pre rekla da se u takvim i slicnim clancima radi o ljudima koji hoce da zarade pare i prodaju list. Jedino sto se moze pretpostaviti je da se pridrzavaju onoga "cilj opravdava sredstvo" i da ce napisati bilo sta sto ce ih do cilja dovesti... "Lek" protiv njih su tuzbe. Kad rukovodstvo nekog lista vidi da na sudu da vise para nego sto zarade netacnim informacijama onda nece ni biti ovakvih clanaka. Sustina su samo pare. :pare:
Pa svakao se slazem da im je glavni motiv da zarade pare na bilo koji
nacin.. I to rade svaki dan.. a nekada smo i mi na tapetu..

Ali, molim te, pogledaj tekst, onako iz daljine.. Pa osnovac bi to
zdravije napisao. Izrazi koji se koriste.. A pre svega, ono sto mi
je prvo upalo u oci je da se pominje da je zgrada iz 1932 godine.

Da li je to bitan podatak za citaoca? Da li ce taj podatak nesto
vise uticati na onoga sto cita da promeni misljenje?

Mozemo da pitamo nekog psihijatra.. ali mislim da je to sto je
tekstopisac naveo godinu, jako puno govori o njemu samom,
i njegovim problemima koje ima..

Mozda nema stan u centru, a voleo bi.. i mora svaki dan da
putuje do redakcije kurira...

Istina je da su oni samo alavi na pare i da tu nema N od novinarstva,
ali ovaj tekst posebno bode oce svojom nelogicnoscu i nepismenoscu..
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Da, jos nesto..

Da zivimo u nekoj normalnoj zemlji i da se bilo kome od nas
desi bilo sta lose (nedaj boze) .. Oni bi platili abnormalnu odstetu.. i verovatno bi sutra dan bankrotirali i zatvorili list..
Korisnikov avatar
By Paki
... "Lek" protiv njih su tuzbe.
Svakome to prvo padne napamet. Šta se dogodi kad saznaš da je pred raznim sudovima ove zemlje protiv Kurira podneto stotinak tužbi koje listom do jedne stoje u mestu, zauzimaju prostore po fijokama i policama (?)
Kad rukovodstvo nekog lista vidi da na sudu da vise para nego sto zarade netacnim informacijama onda nece ni biti ovakvih clanaka. Sustina su samo pare. :pare:
Pričaš, svakako, o nezavisnom sudskom sistemu. :srbin: :kolo:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Pa oni su definitivno list, koji je potreban
pojedincima iz vlasti radi manipulacije
javnim mnjenjem... i to je defakto istina..

Zato i postoji, i zato sve te tuzbe cekaju, i zato
im se moze da pisu svakakve gluposti i da im
se gleda kroz prste..

Ali se iskreno nadam da ce se to promeniti
u skorije vreme..

Ako ne.. ja sam poblegla u Holandiju..

:camac:
Korisnikov avatar
By m..
Sta je muzika gej taktova, mislim, da skinem s neta?
By Hans
ahahahahaha...Bahova je fuga pregolema... Jao, Stiven Karington...ja sam bio sjaj u tatinom oku kad je ta serija žarila i palila..:kokice:
Korisnikov avatar
By Egmont
Kako stigoste do Stivena Karingtona? :) Ja se secam u osnovnoj skoli u nizim razredima sam insistirao da u podeli uloga u odeljenju budem Stiven. Hm, mator sam :)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Paki
... "Lek" protiv njih su tuzbe.
Svakome to prvo padne napamet. Šta se dogodi kad saznaš da je pred raznim sudovima ove zemlje protiv Kurira podneto stotinak tužbi koje listom do jedne stoje u mestu, zauzimaju prostore po fijokama i policama (?)
Kad rukovodstvo nekog lista vidi da na sudu da vise para nego sto zarade netacnim informacijama onda nece ni biti ovakvih clanaka. Sustina su samo pare. :pare:
Pričaš, svakako, o nezavisnom sudskom sistemu. :srbin: :kolo:
Pa da, pricam o onome kako bi trebalo da bude... Ipak mislim da su se mnoge stvari menjale u odnosu na devedesete. Tada su svi poslovali nelegalno jer drugacije i nije moglo, sada vecina firmi (bar koje ja znam) moraju da postuje zakone. Valjda ce doci i dan kad nece biti vecina nego svi, pa ni Kurir nece biti iznad zakona :molise:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!