- 21 Dec 2007, 00:09
dakle, prije pola sata dobih sms od jednog poznanika, koji se trenutno nalazi u beogradu, kako je na RTS-u gledao (pretpostavljam danas, no nisam siguran) jedan dokumentarac u kojem se pojavljuje moja malenkost (gordan duhaček), te moj dragi prijatelj viktor zahtila.
anyway, mi smo na to zapravo zaboravili... ljetos su viktora snimali za dokumentarac na temu idoli, pa je on pricao o svojima. sjecam se da je nahvalio cedu jovanovica.
moja uloga u svemu je bila da kazem koju rijec o viktoru, jer on ima obicaj previse srati o sebi, pa mu bas i ne treba vjerovati.
uglavnom, to se snimalo za b 92, ak me sjecanje sluzi, ali eto valjda je zavrsilo na RTS-u.
jel netko mozda gledao i moze li reci kako se uopce sve to zvalo?
anyway, mi smo na to zapravo zaboravili... ljetos su viktora snimali za dokumentarac na temu idoli, pa je on pricao o svojima. sjecam se da je nahvalio cedu jovanovica.
moja uloga u svemu je bila da kazem koju rijec o viktoru, jer on ima obicaj previse srati o sebi, pa mu bas i ne treba vjerovati.
uglavnom, to se snimalo za b 92, ak me sjecanje sluzi, ali eto valjda je zavrsilo na RTS-u.
jel netko mozda gledao i moze li reci kako se uopce sve to zvalo?