Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Pending-For-A-Bending
Iskreno... bas mi je frka kakva ce se tad sranja izdesavati... Nece nas oprati ni ACE tada
Korisnikov avatar
By blenta
pogotovu kad budu hteli u gay klub a jedini dobar gay klub vishe ne radi
floyd i vip :barf:
By Pending-For-A-Bending
De gustum non disputantum

Svako ima svoj ukus. Da je Alliance bio toliko dobar ljudi bi nastavili da izlaze tamo. Ne bi se sigurno zatvorio da je bio pun
Ne sumnjam da ce raditi VIP i FLOYD tada, a verujem i da ce Boris organizovati LnQueer party.
Tako da... ne brini se Blentice....
Korisnikov avatar
By blenta
edituj u "gustibus"
uh sad mi pade kamen sa srca :meda:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by blenta
edituj u "gustibus"
Neka ga, neka ne edituje.
Bash je sharmantno i slatko kada se jedan tako reprezentativan primerak muzjaka kao sto je BBB odrazi u stilu her Zike Pavlovica.....
Originally posted by Big Bad Bear
:meda: :sweet: :meda: :sweet: :meda: :sweet: :meda:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Dragonite

Neki put mi prosto bude žao što neki kreteni ne upadnu na žurku da ih olešimo od batina... ja sam baš u fazonu da polupar par navijačkih glava...
:up: :boxer:
Ne bi te pi...ke smele ni da provire na zurku.Dobro si rekao par navijachkih glava,bash tako:giljotina:
Korisnikov avatar
By Paki
Jbt, pojavljuju se na ovoj temi neki fosili, ljudske nakaze koji/e se nimalo ne trude da budu diskretni/e u svojim zamislima ... :posrani:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
ne znam jeste primetili da se tekst u Kuriru nalazi u crnoj hronici:)

to je druga debilna stvar koja me je odusevila.... :D

:vogue:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by *deni*
Originally posted by blenta
edituj u "gustibus"
Neka ga, neka ne edituje.
Bash je sharmantno i slatko kada se jedan tako reprezentativan primerak muzjaka kao sto je BBB odrazi u stilu her Zike Pavlovica.....
Originally posted by Big Bad Bear
:meda: :sweet: :meda: :sweet: :meda: :sweet: :meda:
..kako kazu u Grenoblu: "Bonzur!"
Korisnikov avatar
By greek_lover
crna hronika, :pih:

no, takodje, da li ste primetili da je u tekstu takodje data tacna adresa kluba, kao i krajnje debilan zavrsetak teksta, apostrofiram, da u klub dolaze i mnoge poznate licnosti ... ?!?

ali, mene je privukla slika ... slikano je sa stepenista, koliko mogu da vidim i cenim da je osoba slikala i pobegla.
elem, s tim u vezi, kako sam ja malo osetljiv na neovlasceno i nedopusteno slikanje gay osoba na gay mestima (licni stav) pitanje za organizatore: da li ste razmisljali o tome da u sledecem obavestenju za L&Q Party jasno napomenete da je neovlasceno slikanje zabranjeno i da ce svaki takav pokusaj biti sankcionisan oduzimanjem i brisanjem svih slika sa aparata ili sl. i ako ste u mogucnosti da postavite nekoliko ljudi po stepenistu koji bi ovakve pokusaje sprecavali?
Ovo je samo pitanje i predlog, bez namere da pljujem po vasem radu!
Faja :)
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Slika

Slika

PEDERBAL POD PRISMOTROM!
Desetine policajaca obezbeđivale gej žurku u centru Beograda

BEOGRAD - Desetine policajaca u punoj „ratnoj“ opremi, sa terencima i službenim psima, obezbeđivale su pederbal koji je preksinoć održan u klubu „Apartman“ na trećem spratu zdanja iz 1932. godine u centru Beograda! Kurir ekskluzivno objavljuje fotografije okupljanja učesnika nastrane žurke u Karađorđevoj ulici broj 43, koja je bacila u zasenak sijaset sportskih, kulturnih i estradnih događaja i zgranula građane.

Desetine muškaraca pognutih glava ili lica prekrivenih kapuljačama ulazilo je u stan iz koga se čula muzika gej taktova. Okupljanje je počelo pred ponoć, a građani koji su primetili da se dešava nešto čudno uzalud su pokušavali da od policije koja je zaposela plato ispod Brankovog mosta saznaju zašto privatni pederbal obezbeđuje kordon policije, i ko je toliko moćan da može da obezbedi specijalce za privatne pederaške bahanalije.

Međutim, Kurir saznaje da je ovu nastranu žurku beogradska policija obezbeđivala iz bezbednosnih razloga! Naime, kako za Kurir objašnjava visoki funkcioner MUP Srbije, masovna gej žurka prijavljena je policiji nekoliko dana ranije kao javni skup.

- Ovakvi skupovi su za policiju uvek bezbednosno interesantni. S jedne strane, žurka je obezbeđivana iz preventivnih razloga, zbog mogućnosti da učesnici budu napadnuti. S druge strane, takva okupljanja su uvek višestruko interesantna jer među tom populacijom ima svega i svačega - objašnjava naš sagovornik.

Naš izvor nije želeo konkretno da kaže da li je ova žurka bila rizična samo zbog mogućnosti da gosti budu napadnuti ili je postojala sumnja i da se na njoj dešavaju stvari koje prelaze granicu zakona.

Međutim, Kurir saznaje da je postojala sumnja da bi na žurki mogle da se dešavaju i neke nezakonite rabote. Jedna od njih bila je i sumnja da se ovakvi pederbalovi, osim bahanalijama, završavaju i konzumiranjem droge, pa to objašnjava i prisustvo policijskih pasa obučenih da otkriju i najmanje količine narkotika.

Inače, u ovaj poznati beogradski klub često dolaze i mnoge poznate ličnosti.

Dnevni list Kurir, koji na svom zvanicnom sajtu, ispod loga ima natpis "najcitaniji dnevni list na Balkanu" je definitivno preterao.... ovo sto su napisali i objavljena fotografija je DNO DNA... znao sam da je taj list TALOG ali da su spremni toliko nisko da idu, nisam ocekivao....sto je najgore od svega, tekst je stavljen u odeljak CRNA HRONIKA ....

definitnovno i iz inata NECU vise da kupujem njihov smecarsko, primitivno, jadan dnevni list.... do sada nisam razdvajao "Press" i "Kurir" priliko kupovine, nekako su mi te dve novine isle zajedno a sada cu poceti pre da kupujem "Danas " nego smece od Kurira...

zanima me vasa reakcija na objavljen tekst...

evo par reakcija sa sajta koje bih izdvojio...

"DELIJE1989
Zahvalite se Bogu sto vas neko nije odrukao,pa da vam uletimo u Apartman i napravimo pravu zurku,po vasim bolesnim glavudzama!Yebem mamu bolesnu i onim kerovima (sa pendrecima) sto su vas stitili!
"

"'Anoniman

ej ljudi koliko ste vi naivni i kakve gluposti pisete,kad bi samo znalo koliko ozenjenih ljudi,placa da bi spavalo sa klincima,koliko je politicara medju tim ljudima,a kad bi ih sreli na ulici pomislili bi ste kakav ugledan gradjanin,ima posao,porodicu..a on obradjuje klinca koji je verovatno godiste njegovog sina...sramota je za celu srbiju sto je dovela omladinu do te tacke da prodaju svoje telo za jaknu,sat,farmerke i ne bitno je sa kim ce taj klinac da spava dal je musko il zensko..e to je realnost srbije i jos puno toga o cemu ove novine ne pisu,jer se plase,a ja tvrdim da bar jedan novinar od svih tih ljudi zna o cemu sam ja napisao"

"Milica
Kao prvo ne razumem zasto je ovaj tekst stavljen u rubriku "crna hronika". Od kad se bilo koje vrste zurki smatraju nemilim dogadjajem? Druga stvar koja me je zaprepastila je cudjenje zbog toga sto se ovaj dogadjaj odrzao u klubu koji je centru grada. Ovo je za vas "nastrana zurka"? A nije nastrano to sto su nam politicari i ljudi iz vlade polupismeni, neobrazovani i drogirani? I uzasno me interesuje kakav je to bio "sijaset sprotskih, kulturnih i estradnih dogadjaja " to vece. Mozda se neki terner ili igrac ponovo ispsovao pred sirokim auditorijumom, ili je neka nova pevaljka gostovala u Grandu? Pa sta ako ih je boezbedjivao kordon policije jer da nije verovatno bi se nasli neki neandrtalci kao vi koji bi ih premlatili na mrtvo imei prezime i tako pokazali svoju muskost. Volela bih da taj vas sagovornik iz policije pocne da salje obezbedjenje i na druge skupove jer sigurno i tamo ima "nezakonitih rabota". Inace apsolutno nisam homoseksualno orijentisana ali mi smeta ovakva vrsta diskriminacije. Ovakvi i slicni tekstovi me stalno podsecaju na to zbog cega ne treba da zivim u Srbiji. "Pederdbal"? Sram vas bilo!
"

"Anoniman (nije verifikovan)
Bože, kakva izmišljotina... Ja sam bio na žurci: niti je bio kordon milicije (njih 10 u vrh glave i to ako je neko pijan pa vidi duplo) niti je bilo 'građana koji su primetili da se dešava nešto čudno' - koji bre građani na onoj 'ladnoći? Ti policijski psi su isto obična laž, policija (2 pandura) je ušla u klub tek u 5 ujutru kada je većina ljudi otišla i to verovatno da bi se malo zgrejala (stajali su cele noći na -5). Ceo tekst je trebalo da završi u korpi za otpatke, ali verovatno nema nijedne afere za danas pa daj šta daš... E da, bahanalije... to je ono kad ljudi igraju cele noći i onda idu kući?"

"Anoniman
u beogradu postoje 3-4 zvanicna gay kluba,oko 3 zvanicna kafica i na nekim mestima prave se nezvanicne gay zurke..a vi iz kurira zivite u ubedjenju da se oni kriju iza kapuljaca..ono sto je najgore oni su prestali da se plase,ulicama grada slobodno setaju mladi muskarci koji vise lice na zene.Sviditi se neki lik zaboravi na njega jer je verovatno peder..i po mojoj proceni 75% muskaraca u beogradu su pederi,ili su bili sa muskarcem...a sida hara da toga niste ni svesni
"

"Anoniman
Imam 18 godina. Istopolnu seksualnu privlacnost osecam od svoje osme godine zivota (mozda i pre ali se ne secam).

Nego da se osvrnem na tekst, pogotovu na delove koji su mi skrenuli paznju:

-pederbal

-muzika gej taktova

-Desetine muškaraca pognutih glava ili lica prekrivenih kapuljačama ulazilo je u stan

-privatne pederaške bahanalije

-jer među tom populacijom ima svega i svačega

-sumnja da se ovakvi pederbalovi, osim bahanalijama, završavaju i konzumiranjem droge

Pa da li je moguce da u svakom pasusu ima po jedna uvreda gay populacije??!?!? Po svemu li smo mi drugaciji u najgorem smislu....

Ja sam na zurku dosao BEZ kapuljace UZDIGNUTE glave zajedno sa jos dosta osoba bez kapuljaca... i ja sam se pitao sta su tamo radili toliki milicajci...
Na zurci sam se lepo proveo, mnogo je ljudi doslo a niko nije pravio nikakvu dramu niti je bio nepristojan u mom prisutstvu, muzika slicna svim ostalim zurkama a drogu ne da mi niko nudio nije niti znam nekoga kome su nudili. Sta vise NIKADA mi drogu na gay mestima niko nudio nije.

MEDIJI KROJE KOLEKTIVNU SVEST CITAVOM DRUSTVU!
Dokle god se mediji budu bavili gay populacijom na ovakav nacin ja, i jako puno ostalih ljudi istih sexualnih sklonosti, ce trpeti i patiti.
Pa ljudi, razmislite malo hladnom glavom! Zasto sam ja kriv sto sam se kao decak drugog razreda OS zaljubio u druga iz razreda???
"
Korisnikov avatar
By *deni*
*STATUSE*, zasto si citirao citav clanak , kad je vec objavljen na pocetku ove teme ?
:cigareta:
By gorstak
svakim danom iste stvari se desavaju.. nikad se nece promenit stanje svako brine u klub o gostima nikog nije briga sta se moze desit vani ili ispred ulaza...
Korisnikov avatar
By Nbegi
Originally posted by gorstak
svakim danom iste stvari se desavaju.. nikad se nece promenit stanje svako brine u klub o gostima nikog nije briga sta se moze desit vani ili ispred ulaza...
Vani i ispred ulaza je posao policije. Zato su i bili tu...
Korisnikov avatar
By Cruiser
Obratite paznju na crvenu boju Srbijice (policija mora da je zbunjena...) :)

"Najtirazniji" novinari ce tek doci na red....

ljubicasto - Same sex marriage recognised
plavo - Civil unions recognised
zeleno - Unregistered cohabitation recognised
zuto - Issue under political consideration
narandzasto - Unrecognised or unknown
crveno - Same sex marriage banned

Ceo clanak na:

http://en.wikipedia.org/wiki/LGBT_rights_in_Europe

Slika
Korisnikov avatar
By pena za brijanje
I neko je zachudjen jer 'kurir' objavljuje ovakav text?!?!?

Svaki dan ovakavi textovi izlaze u novinama [ovakvog tipa] samo se odose na nekog drugog ili na 'neke druge'
Ako ulaze jeleni karleushi u gacce, predsedniku drzhave, i ostalima, shto ne bi i 'pederima' na njihovom 'pederbalu' ushli na bal....

'gej taktovi' - hahahaha
apsolutni hit
i to kazhu za electro lol

enivejz ne znam koliko je ovakvih chlanaka potrebno da bi ljudi shvatili da novinarstvo u srbiji skoro pa ne postoji...

a svi vi koji ste ovaj chasopis chitali [a da, kako sam glup, pa kurir i skandal niko ne chita, samo su najtiraznije novine na balkanu - tako same od sebe se prodaju ] i preprichavali chlanke iz njega - nemate nikakva prava da bilo shta ovde napishete...

And my opinion is:

[img src=http://img87.imageshack.us/img87/5347/kurirlogoru5.png]
Korisnikov avatar
By Egmont
Ajd ja jos jednom za Dnevnik 2. Loud and Queer zurki nece biti do Dana zaljubljenih.
Korisnikov avatar
By V25
Ma daaaaj!!!!
By Director
Originally posted by Egmont
Ajd ja jos jednom za Dnevnik 2. Loud and Queer zurki nece biti do Dana zaljubljenih.
neeeeeeeeeee...

zar cak ni za docek nove godine??????????? Buaaaaaaa...
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
i ja sam se ponadao da ce biti nesto za new year...ali jbg:(

:(
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
A jel mogu i lezbejke ili je to samo za musko drustvo?

Mislim, ne znam kako to ide... a volela bih da se pridruzim....

:maska:
Korisnikov avatar
By Andjeo_slobode
Verovatno se negde u svetu (u Beogradu?) dešavaju i ovakve "žurke" kakve se priviđaju talentovanom, nadahnutom piskaralu iz QQrira, ali mi za njih ne znamo, niti je novinarsko Kurje oko dovoljno oštro da dobije pristup takvoj vrsti zabave. zabave. :kesa: :boxer: :kesa:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Egmont

:rida:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!