Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By decko
Nikad ne bih pljunuo nekog niti me je neko pljunuo a i da me neko pljune ni tad se ne bih spustao na taj nivo.
Korisnikov avatar
By leobg
Jeste jednom jedan lik. Naime bilo je to davno, vozio sam kola i izlazio sa sporedne ulice na glavnu. Naisao je neki lik koji je jurio 200 na sat i svirao mi da se pomerim, ja nisam hteo. Onda me je pretekao i zakocio ispred mene. Stao sam i ja. Otvorio prozor i pitao ga sta hoce. Prisao je i psovajuci me pljunuo u facu. Onda sam ja izleteo iz kola i kao i svaka gay osoba, izvadio suzavac i ispskao ga po faci :) ) Kukao je kao malo dete, ja seo u kola i nastavio dalje. U retrovizoru sam ga video kako tumara po ulici, zamalo kola koja su dolazila iz suprotnog smera da ga zgaze.
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
jao.. jeste... :psiholog:
pljunula me koza u zoo, kad sam bila mala! djubrusha jedna.. NIKAD joj necu oprostiti!
:crkla: kozo jedna.. :egzorcist:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja ne verujem!
Ne verujem.
Kakva tema.
Kakvi odgovori.
:qqlele:
Korisnikov avatar
By MeaCulpa
Originally posted by Moon_Hunter
jao.. jeste... :psiholog:
pljunula me koza u zoo, kad sam bila mala! djubrusha jedna.. NIKAD joj necu oprostiti!
:crkla: kozo jedna.. :egzorcist:
:roflmao: :roflmao: :roflmao:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
hajde, šta se ti tu sad krstiš. istinu na sunce! ko je tebe pljunuo?
Korisnikov avatar
By Marvin
:lol:
Pa ja bih, da me je neko pljunuo (evo, stresao sam se i od same pomisli) umro na licu mesta. Dezintegrisao bih se. Sigurno.
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
,

.....ako mi ne das 100 dinara dezintegrisacu te ....:indijanac:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by gorilica

Pa, to je ono kada vishe nemash shta da kazesh, kada je svaka rech suvishna, vec ostaje chist prezir.
Slazem se! To je cist odraz nemoci.
U detinjstvu se desavalo da me mladji brat pljune kada se svadjamo ili kada ga ubijem od zezanja :lol: , ali koliko se secam, to je izazivalo samo bes u meni...
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by horus.
Moja drugarica je imala obicaj da se smara sa prosjacima i da im daje novac. Idemo ona i ja kroz Makedonsku ulicu i prilazi nam cigance i kaze: Lepa, daj mi 100din. I ona naravno izvadi novcanik i da mu 100 din. Medjutim, sutradan ona je opet srela isto cigance kod Staklenca koje joj rece: "Daj mi 100din.", a ona odgovara "Dala sam ti juce".
A cigance ce na to "Daj mi 100din., inace cu te pljunem".
"Skloni se, nemam" .
Na to ju je naravno, cigance pljunulo u facu...
I od tada moja drugarica ne daje novac cigancicima na ulici...
Imao sam, donekle, slichnu situaciju...
Skoro je za mnom pljunuo prosjak kome sam ubacio 5 dinara u kapu (sedeo je ispred Smiley-ja)... Zapravo je shutnuo nogom tih 5 dinara i rekao da nece nishta od nas pedera!?!
Nisam se osetio ponizenim - bilo mi je smeshno...
(Ja pljujem samo samo kada niko ne vidi, i to samo ako imam losh osecaj u ustima zbog cigara)... Inache, ne volim takvo ponashanje kod ljudi, pljuvanje i sl...
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by BellyButton
Zapravo je shutnuo nogom tih 5 dinara i rekao da nece nishta od nas pedera!?!
E da sam muskarac, jos bih se vratila i popisala bih ga!
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Delete
ma i nasutirao bih ga, da vidi kako i pederi mogu da budu muskarcine:roll:
debil
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Originally posted by bananica
Originally posted by Delete
ma i nasutirao bih ga, da vidi kako i pederi mogu da budu muskarcine:roll:
debil
Sad me podseti...

Jednom na ulici, vadim poslednju cigaretu i zapalim kad prilazi mi jedan frik koji toliko bazdi na rakiju da jedva stoji, uz to ceo umazan, prljav, blatnjav.... i trazi mi cigaru.
Ja, onako, gradjanski, reknem mu da mi je to poslednja i, sta cu, kazem ako hoces ovu koju sam sad zapalio...
Na to se on uspravi, napravi uvredjenu facu i odbrusi mi, ZA`STA TI MENE SMATRAS, DA SAM JA NEKI SKITNICA !!!! Okrete se i ode.

tako da je trebalo da se vratis i da mu kazas ........SKITNICO !!! :egzorcist:
By Speculum Columbae
Jeste, mnogo su me puta pljunuli.
Pljunula me je tetka kada sam je nazvao ugro-finskim psetom iz gliba.
Pljunulo me je Romče
(- Ako mi ne daš tu kiflu ću da te pljunem
nisam dao)
Pljunuo me je jednom ćale.
Lokalni manijak.
By dukkehjem
da...
kad sam bio debeljuskast i nesposoban da se branim...
srecom niko nije pogodio lice.
ja nikada nikoga nisam pljunuo, niti bih bio sposoban da pljunem, cak i ako ne pricamo o spihi, ja ne umem to tehnicki da izvedem... ono, jedva pljunem na zemlju npr., a da se ne umazem :beba:
By dukkehjem
tolko bi mu bilo? u smislu da sto sam rekao da nisam umeo da se branim...
e, pa ne bih ja pljuvao ^^
sad se samo tucem, lomim ruke itt XD

edit: pridodao dve poruke ovoj, ne volim kada se raspisem u naletima, pa onda ispadne da spamujem :angel:

1: (e, al ne bih nikoga udario da me pljune... al me ljudi vise ne pljuju jer valjda misle da bih uzvratio...)

2: (ili sam sada jednostavno "normalniji", po njihovim kriterijumima :neznam: a i zabole me)
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by dukkehjem

Ma samo sam odgovorio na pitanje iz teme, nisam ni video tvoj post.

Niko me nije pljunu i ne bi mu valjalo to da uradi.

Inače ni ja ne umem da pljujem. Ja ne mogu sad da se setim ŠTA je to bilo i ZAŠTO sam ja jednom prilikom MORAO da pljunem (priroda neka, planinski vrh)...i kad je to odbilo da se odvoji od mene, da se razvlači dole prema zemlji, kad sam ja to pokušao nekim seckanjem i pljuckanjem da prekinem...Jedino što sam postigao je da su svi stali da me gleaju...i da, neki umaz na kraju ružni po obrazima. Bljak.
Korisnikov avatar
By Srklet
kad sam imao devet ili deset godina, pljunuo me u lice jedan klinac u fajtu dvije klinačke bande. :paki:
doduse, i danas se sjecam da se zvao mario dabić. ja nisam znao pljuvati (a bome ne znam ni danas) pa sam ubio boga u njemu. :D
By dukkehjem
^ :lol:
Originally posted by Mars
Originally posted by dukkehjem

Ma samo sam odgovorio na pitanje iz teme, nisam ni video tvoj post.

Niko me nije pljunu i ne bi mu valjalo to da uradi.

Inače ni ja ne umem da pljujem. Ja ne mogu sad da se setim ŠTA je to bilo i ZAŠTO sam ja jednom prilikom MORAO da pljunem (priroda neka, planinski vrh)...i kad je to odbilo da se odvoji od mene, da se razvlači dole prema zemlji, kad sam ja to pokušao nekim seckanjem i pljuckanjem da prekinem...Jedino što sam postigao je da su svi stali da me gleaju...i da, neki umaz na kraju ružni po obrazima. Bljak.
aaa, ok :)
a stos e tice pljuvanja - meni se takvi ispadi redovno desavaju :lol:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Mene jeste moj ćale kada sam bio na zadnjem sedištu iza vozača sa otvorenim prozorom, a on otvorio svoj prozor dok je vozio i ispljunuo napolje. :smeh:
Korisnikov avatar
By walt333
Kao klinci stalno smo se pljuvali, to je bila neka vrsta igra, kao pišanje u dalj. pa ko veći zelenac on je veći dasa.

Kasnije ne. Naravno ako ne računam drugaricu koja pljuje dok priča i koja me umije svojom pljuvačkom ako je mnogo uzbuđena.

u osnovi nisam gadljiv ni na šta, pa ni na pljuvačku.
Korisnikov avatar
By Elena
Nije da se sećam ... da se desi verujem da bih pre umrla od smeha što neko to radi i misli da će time postići efekat nego što bih se potresla ...
Korisnikov avatar
By luciferin91
Originally posted by horus.

Moja drugarica je imala obicaj da se smara sa prosjacima i da im daje novac. Idemo ona i ja kroz Makedonsku ulicu i prilazi nam cigance i kaze: Lepa, daj mi 100din. I ona naravno izvadi novcanik i da mu 100 din. Medjutim, sutradan ona je opet srela isto cigance kod Staklenca koje joj rece: "Daj mi 100din.", a ona odgovara "Dala sam ti juce".
A cigance ce na to "Daj mi 100din., inace cu te pljunem".
"Skloni se, nemam" .
Na to ju je naravno, cigance pljunulo u facu...
I od tada moja drugarica ne daje novac cigancicima na ulici...

trebala je da ga izubija od batina. mushki. :flaming:

ont: bljaaak. tolika koncetracija bakterija na mom telu, josh gore licu. straota. i nikada me nisu pljunuli.
By dukkehjem
glupo sto zbog tog jednog ne daje nikome...
By Hans
Je l' se računa pljuvanje tokom seksa? Onako, usput? ;)
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Originally posted by KorvinOdAmbera

Mene jeste moj ćale kada sam bio na zadnjem sedištu iza vozača sa otvorenim prozorom, a on otvorio svoj prozor dok je vozio i ispljunuo napolje. :smeh:
:pucaodsmeha:

ot: eek, fala bogu nije me niko nikad pljunuo

off: mrzim kad neko pljuje na ulici. mrzim

:avalon:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!