Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by shishmishKad ih tresnes o zid, pod ili ne znam ni ja sta, jel se upale i tesko gase?Originally posted by _Crazy_Fox_umem ja nekoliko
jel ume neko da pravi koktele?
Originally posted by mr.iznogoodPriznaj da si dao 15 dindzi.
http://www.kurir-info.co.yu/clanak/kuri ... ment-11561
BEOGRAD - Desetine policajaca u punoj „ratnoj“ opremi, sa terencima i službenim psima, obezbeđivale su pederbal koji je preksinoć održan u klubu „Apartman“ na trećem spratu zdanja iz 1932. godine u centru Beograda! Kurir ekskluzivno objavljuje fotografije okupljanja učesnika nastrane žurke u Karađorđevoj ulici broj 43, koja je bacila u zasenak sijaset sportskih, kulturnih i estradnih događaja i zgranula građane.
Desetine muškaraca pognutih glava ili lica prekrivenih kapuljačama ulazilo je u stan iz koga se čula muzika gej taktova. Okupljanje je počelo pred ponoć, a građani koji su primetili da se dešava nešto čudno uzalud su pokušavali da od policije koja je zaposela plato ispod Brankovog mosta saznaju zašto privatni pederbal obezbeđuje kordon policije, i ko je toliko moćan da može da obezbedi specijalce za privatne pederaške bahanalije.
Međutim, Kurir saznaje da je ovu nastranu žurku beogradska policija obezbeđivala iz bezbednosnih razloga! Naime, kako za Kurir objašnjava visoki funkcioner MUP Srbije, masovna gej žurka prijavljena je policiji nekoliko dana ranije kao javni skup.
- Ovakvi skupovi su za policiju uvek bezbednosno interesantni. S jedne strane, žurka je obezbeđivana iz preventivnih razloga, zbog mogućnosti da učesnici budu napadnuti. S druge strane, takva okupljanja su uvek višestruko interesantna jer među tom populacijom ima svega i svačega - objašnjava naš sagovornik.
Naš izvor nije želeo konkretno da kaže da li je ova žurka bila rizična samo zbog mogućnosti da gosti budu napadnuti ili je postojala sumnja i da se na njoj dešavaju stvari koje prelaze granicu zakona.
Međutim, Kurir saznaje da je postojala sumnja da bi na žurki mogle da se dešavaju i neke nezakonite rabote. Jedna od njih bila je i sumnja da se ovakvi pederbalovi, osim bahanalijama, završavaju i konzumiranjem droge, pa to objašnjava i prisustvo policijskih pasa obučenih da otkriju i najmanje količine narkotika.
Inače, u ovaj poznati beogradski klub često dolaze i mnoge poznate ličnosti.
Ned, 16/12/2007 - 22:25 — Bananica (nije verifikovan)
ajde da pevamo vasim taktovima, za promenu. Dakle, iz dana u dan, nas pedera je sve vise. Ne razmnozavamo se, je l'te, ali zato svakodnevno regrutujemo nove clanove. Nemojte se pretvarati da ne znate, mi bolesnici mozemo vrlo lako da postenog strejt muskarca da preobratimo u dupelisca, pusikurku ili ... kako ono bese... FURUNDZIJU.
well... za sad smo prinudjeni da pravimo zurke sa obezbedjenjem, u malim klubovima... Ali zato, uskoro ce svaki muskarac koji pozeli da drpi curu za grudi (a takvih je sve manje) dobiti samar od nje same - eventualno njene djevojke. Uskoro ce nemoralno biti strejt.
Niste znali?
Pa, prestanite da trosite vreme na piskaranje bezvrednih tekstova, i bacite se u pravo istrazivanje.
p.s. steta sto ovo verovatno necete objaviti. Bilo bi fino da se cuje. )
Originally posted by Egmont
Btw, pozdravio bih tetku koja je, komentarisuci na Kurirovom sajtu, napisala da sam platio tekst.
Originally posted by EgonEvo ja cju nekom novinaru da odradim footing. Noga mi je broj 44, mada sumnjam da cje mu biti dovoljno.
imam bolji predlog ...
da neko napije i nadrogira nekog novinara kurira i posle sa njim se slikati u "veoma sjajnim" pozama ... naslov
" Nakon niza homofobichnih tekstova - Novinar Kurira u toplom drushtvu" ....
"Press" bi mi popushio za te fotke ....
u "Gazzeti" bi mi sliku digli ...
Originally posted by Egmonta da pozoves par novinara da budu specijalni gosti na zurci, uz napomenu da cuvaju dupe uz a zid?
Uradicu nesto pametnije. Inteligentnije. Videcete vec na sledecoj zurci. Bicete ponosni.
Originally posted by arwen_evenstarPa on je komican u celini jer se "izlecio" boravkom u manastiru godinu dana, izasao iz tog izopacenog sveta i sl. Hajde mozda vise tragikomican Pomisli koliko strejt osoba dozivi neke neprijatnosti od drugih strejt osoba, koliko je strejt psihopata. Mogu li zbog toga ceo strejt svet nazvati izopacenim? Ili se od strejterstva izleciti boravkom od godinu dana u manastiru?Originally posted by Dinakoliko god covek zvucao komicno ili kako bi on to nazvao izleceno, ovo uopste nije smesno vec velika istina za pojedine.. vecina gay osoba koje sam upoznala, dozivele su velike neprijatnosti od tih psihopata..
A ruznija strana te price je,da su u stanju da ti zovu roditelje..
citirani naravno nije smeo tako da generalizuje
Originally posted by andjelatLepo si to primetila. Nigde lezbejke da se pomenu. Ali možeš li zamisliti užasa kada bi znali da je i bar jedna trans osoba bila na žurci? Pa to bi bio siguran znak da se sprema armagedon.
Da..
I jos nesto!!
Opet diskriminacija zena! Sta smo mi manje vredne?
Po ovom tekstu mi nismo ni bile na zurci..
"desetine muskaraca"....
Sramota!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!