Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ugly kid joe
Pozdrav svima.
Ranije sam vidjao postove ili je to bilo u oglasima, ne secam se da neko ostavi poruku tipa - sreli smo se danas u gradu u 14.21 na tom i tom mestu, izgledao si tako ili si uradio to, a ja sam... itd.
Da li postoji neko mesto na ovom forumu gde ljudi ostavljaju takve poruke?
Korisnikov avatar
By Zonche!
Pitaj korisnika Belly Button on je dobar u tome
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Jao ja bih morao 300 temi dnevno da postavim na tu temu.
Korisnikov avatar
By ugly kid joe
ja sam mislio da postoji neki deo foruma koji je namenjen tome. ako ne, eto predloga za administratore.

i da, slazem se da takvih susreta ima puno (Mr.Ja), mada su neki ipak malo drugaciji - ne bih inace pisao ovde da nije bilo tako
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Pa mozda u zeljama pozdravima i odpozdravima mozes da postavish, ili kaficu... Nisam bash siguran. :D
Ja sam pre neki dan u E8 video lika, da ne poverujesh... Shteta shto je bio str8... :jbg:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Umm, pa delovao je... A da je bio gay, provalio bi makar koliko sam blenuo u njega, a znah da kada neko gleda u tebe ti ne mozes da se iskontrolishesh da ne uzvratish. :P
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Zonche
Pitaj korisnika Belly Button on je dobar u tome
:smeh:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Cao!

Prosao sam pored tebe u Sremskoj ulici i kao-slucajno sam se sa mojom tasnicom ocesao o tvoj kurac. Nosio si trenerku i neke kozne patike i delovao si tako muzevno i jebozovno.

Stajao sam na uglu ulice po ovoj hladnoci i cekao te da podjesh zamnom. Toliko sam ti slao male signale sa vratom da sam na kraju dobio upalu. Medjutim, nashao si se sa nekom drugom tetkom i otishao sa njom u meni nepoznatom pravcu. Vratio sam se kuci placuci i registrovao sam se na ovaj forum samo da ti to kazem!

Inace, ja sam van scene, napucan, neexponiran i diskrecija mi je bitnija od svega svega! I takve trazim!

:lood:
Korisnikov avatar
By Marvin
Joj, ja sam pre par nedelja otkrio taj podforum na gay.hr-u
I diiiivna je zabava :klap:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Josh nam samo to fali na forumu.

:zid:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ćuti ćuti jako je dobro :hyper:

Pet puta bolje od šta mu/joj želite reći :yes:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Sutekh
Toliko sam ti slao male signale sa vratom da sam na kraju dobio upalu.
ova rečenica copyright (C) FireGox.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Zar? Scheisse.

Kad je on to napisao? Pre relogovanja na forumu je u 90% sluchajeva pisao o vezama (barem sam tad prestao da mu chitam postove). Ne secjam se, beshe to davno.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mislio sam na njegove postove na temi Moja fotka.
Korisnikov avatar
By Escobar
Cao!

Prosao sam pored tebe u Sremskoj ulici i kao-slucajno sam se sa mojom tasnicom ocesao o tvoj kurac. Nosio si trenerku i neke kozne patike i delovao si tako muzevno i jebozovno.

Stajao sam na uglu ulice po ovoj hladnoci i cekao te da podjesh zamnom. Toliko sam ti slao male signale sa vratom da sam na kraju dobio upalu. Medjutim, nashao si se sa nekom drugom tetkom i otishao sa njom u meni nepoznatom pravcu. Vratio sam se kuci placuci i registrovao sam se na ovaj forum samo da ti to kazem!

Inace, ja sam van scene, napucan, neexponiran i diskrecija mi je bitnija od svega svega! I takve trazim!

Opet - obozavam te! :lol:
Korisnikov avatar
By Sutekh
:hug:

2qt - joj ne secjam se stvarno. (:glup i senilan:)
By Speculum Columbae
Originally posted by Escobar
Cao!

Opet - obozavam te! :lol:
Ubiće me modovi, ali ovo je divno!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!