Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By mr.iznogood
http://www.kurir-info.co.yu/clanak/kuri ... ment-11561

BEOGRAD - Desetine policajaca u punoj „ratnoj“ opremi, sa terencima i službenim psima, obezbeđivale su pederbal koji je preksinoć održan u klubu „Apartman“ na trećem spratu zdanja iz 1932. godine u centru Beograda! Kurir ekskluzivno objavljuje fotografije okupljanja učesnika nastrane žurke u Karađorđevoj ulici broj 43, koja je bacila u zasenak sijaset sportskih, kulturnih i estradnih događaja i zgranula građane.

Desetine muškaraca pognutih glava ili lica prekrivenih kapuljačama ulazilo je u stan iz koga se čula muzika gej taktova. Okupljanje je počelo pred ponoć, a građani koji su primetili da se dešava nešto čudno uzalud su pokušavali da od policije koja je zaposela plato ispod Brankovog mosta saznaju zašto privatni pederbal obezbeđuje kordon policije, i ko je toliko moćan da može da obezbedi specijalce za privatne pederaške bahanalije.

Međutim, Kurir saznaje da je ovu nastranu žurku beogradska policija obezbeđivala iz bezbednosnih razloga! Naime, kako za Kurir objašnjava visoki funkcioner MUP Srbije, masovna gej žurka prijavljena je policiji nekoliko dana ranije kao javni skup.

- Ovakvi skupovi su za policiju uvek bezbednosno interesantni. S jedne strane, žurka je obezbeđivana iz preventivnih razloga, zbog mogućnosti da učesnici budu napadnuti. S druge strane, takva okupljanja su uvek višestruko interesantna jer među tom populacijom ima svega i svačega - objašnjava naš sagovornik.

Naš izvor nije želeo konkretno da kaže da li je ova žurka bila rizična samo zbog mogućnosti da gosti budu napadnuti ili je postojala sumnja i da se na njoj dešavaju stvari koje prelaze granicu zakona.

Međutim, Kurir saznaje da je postojala sumnja da bi na žurki mogle da se dešavaju i neke nezakonite rabote. Jedna od njih bila je i sumnja da se ovakvi pederbalovi, osim bahanalijama, završavaju i konzumiranjem droge, pa to objašnjava i prisustvo policijskih pasa obučenih da otkriju i najmanje količine narkotika.

Inače, u ovaj poznati beogradski klub često dolaze i mnoge poznate ličnosti.

:nazdravlje:
Korisnikov avatar
By V25
Ja sam mislio da sam u subotu išao na žurku, kad ono ispade da sam bio na nekakvom pederbalu. No, da vidimo šta oni pametniji od mene imaju reći o tome:

BEOGRAD - Desetine policajaca u punoj „ratnoj“ opremi, sa terencima i službenim psima, obezbeđivale su pederbal koji je preksinoć održan u klubu „Apartman“ na trećem spratu zdanja iz 1932. godine u centru Beograda! Kurir ekskluzivno objavljuje fotografije okupljanja učesnika nastrane žurke u Karađorđevoj ulici broj 43, koja je bacila u zasenak sijaset sportskih, kulturnih i estradnih događaja i zgranula građane.

Desetine muškaraca pognutih glava ili lica prekrivenih kapuljačama ulazilo je u stan iz koga se čula muzika gej taktova. Okupljanje je počelo pred ponoć, a građani koji su primetili da se dešava nešto čudno uzalud su pokušavali da od policije koja je zaposela plato ispod Brankovog mosta saznaju zašto privatni pederbal obezbeđuje kordon policije, i ko je toliko moćan da može da obezbedi specijalce za privatne pederaške bahanalije.

Međutim, Kurir saznaje da je ovu nastranu žurku beogradska policija obezbeđivala iz bezbednosnih razloga! Naime, kako za Kurir objašnjava visoki funkcioner MUP Srbije, masovna gej žurka prijavljena je policiji nekoliko dana ranije kao javni skup.

- Ovakvi skupovi su za policiju uvek bezbednosno interesantni. S jedne strane, žurka je obezbeđivana iz preventivnih razloga, zbog mogućnosti da učesnici budu napadnuti. S druge strane, takva okupljanja su uvek višestruko interesantna jer među tom populacijom ima svega i svačega - objašnjava naš sagovornik.

Naš izvor nije želeo konkretno da kaže da li je ova žurka bila rizična samo zbog mogućnosti da gosti budu napadnuti ili je postojala sumnja i da se na njoj dešavaju stvari koje prelaze granicu zakona.

Međutim, Kurir saznaje da je postojala sumnja da bi na žurki mogle da se dešavaju i neke nezakonite rabote. Jedna od njih bila je i sumnja da se ovakvi pederbalovi, osim bahanalijama, završavaju i konzumiranjem droge, pa to objašnjava i prisustvo policijskih pasa obučenih da otkriju i najmanje količine narkotika.

Inače, u ovaj poznati beogradski klub često dolaze i mnoge poznate ličnosti.

link:
http://www.kurir-info.co.yu/clanak/kuri ... prismotrom
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Beogradjanin18

Samo kad str8 ljudi ne koriste narkotike.....samo kad oni i ne piju i ne izlaze nego se svi zamonase....
PICKA IMA MATERINA...."NASTRANA ZURKA",....MATER VAM JEBEM.... :prst: :prst: u al me ovo izbacilo iz takta uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :mad: :testerica: :testerica: :testerica:
Korisnikov avatar
By Marvin
Mene je ipak nasmejalo.
Desetine muškaraca pognutih glava ili lica prekrivenih kapuljačama ulazilo je u stan iz koga se čula muzika gej taktova.
Čuj molim te. Sa sve kapuljačama, andrkavr... :lol:
A reč pederbal nisam čuo bar od osnovne škole.
Korisnikov avatar
By V25
Ali "Pederbal"... Ja sam i dalje šokiran glupošću koja svakodnevno izleće iz "Kurira" i sličnih novina. Kapuljače? Pognute glave? Pa šta je trebalo da dođu ljudi u apostolkama i letnjim šeširima po -10 temperaturi?
By polarlicht4.1
Jedna od njih bila je i sumnja da se ovakvi pederbalovi, osim bahanalijama, završavaju i konzumiranjem droge,
Elementarna greška, my dear Watson - "konzumiranje droge" se obavlja na početku "pederbalova". :sesir:

A hoće li mi neko objasniti šta su to "gej taktovi"?
Korisnikov avatar
By V25
Originally posted by polarlicht4.1
Jedna od njih bila je i sumnja da se ovakvi pederbalovi, osim bahanalijama, završavaju i konzumiranjem droge,
Elementarna greška, my dear Watson - "konzumiranje droge" se obavlja na početku "pederbalova". :sesir:

A hoće li mi neko objasniti šta su to "gej taktovi"?
Molim te, mi tu kompetentni nismo. Odakle nama pravo da raspravljamo o tome šta su "gej taktovi"? Pa ako je iko muzički obrazovan, to je svakako redakcija "Kurira".
Korisnikov avatar
By Dina
Neverovatno sta oni pisu... :sigh: :doh:
By polarlicht4.1
Oprosti mi ako ikako možeš, zaboravio sam sa čim ovde imamo posla. Daj 'vamo te gej taktove pa da pravim bahanalije. :redaljka:
Korisnikov avatar
By V25
Pa posle da šmrknemo malo i bušnemo vene, i da bežimo od kerova narko-indikatora.
Korisnikov avatar
By Seaman
Strasno, ne znam sto nas ne ostave na miru.Posle se cude ko nas to ugrozava.
By Dragonite
:ledeni: Ja sam pisao negde ranije da Kuriru nije (na)strano da u celosti izmisli tekst kad nema šta da objavi.

- 'desetine policajaca'??? možda ih je bilo 10 i to ako je neko pijan video duplo... a šta je 'puna ratna oprema', pa neće valjda na minus 11 da se šetaju u kratkim rukavima (videlo im se po faci da su se smrzli).

- slike su im ekskluzivne u PM, ja imam 30x ekskluzivnije :lol:

- nije bilo pasa, to smo bile mi kučke!
By polarlicht4.1
Ali obavezno i da šmrknemo i da bušnemo, ipak treba izdržati taj bahanalijski poduhvat kad preko jednog pređe njih 50 za jedno veče. Video sam to svojim očima na prošloj žurci. :nokti:
Korisnikov avatar
By mmiki
Da... I meni je toliko policije zapalo za oko.... Samo sam se plasio da mi ne traze licnu kartu koju dosad nisam izvadio pa sam im se svima dobrocudno smeskao dok sam pored njih prolazio. :D
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Ovo kao da je Ivan Markovic pisao
Korisnikov avatar
By mmiki
Nego da se malo vise okrenem textu. Par stvari koje su mi zapale za oko:

-pederbal

-muzika gej taktova

-Desetine muškaraca pognutih glava ili lica prekrivenih kapuljačama ulazilo je u stan - Ja sam bez kapuljace podignutom glavom...

-privatne pederaške bahanalije

-jer među tom populacijom ima svega i svačega

-sumnja da se ovakvi pederbalovi, osim bahanalijama, završavaju i konzumiranjem droge

Pa da li je moguce da u svakom pasusu ima po jedna uvreda gay populacije... Po svemu li smo mi drugaciji u najgorem smislu.... :rafal:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Mislim da je od samog teksta zanimljivije pročitati komentare čitalaca ovog treš lista. Mislim da ljudi ne nasedaju na ovakve priče što je ohrabrujuće.

hahaha vrh!!!
Sa koje planete je ovaj urednik???
Mozda bolje, iz kojeg veka!!
kakva homofobija...
da li iko od vasih novinara ima trunke etike u sebi kad pise ovako grozne pristrasne tekstove...svakako da ne zameram sto je objavljena ova vest ali nacin kako je napisana - sramota!
pa zar ljudi nemaju pravo na privatnost
neko voli isti pol
zasto to vama smeta
Imam 45 godina, zivim u inostranstvu. Vikendom obicno prelistam sve srpske dnevne novine ukljucujuci i tabloide. Modu da kazem da je ovo ubedljivo najgluplji tekst koji sam procitala u zivotu. Svaka recenica je potpuno besmislena, a favorit mi je sintagma "stan iz koga se čula muzika gej taktova". Da li bi neko iz redakcije mogao da mi objasni sta je to "gej takt"? Da li vi uopste citate svoje tekstove pre nego sto ih pustite u stampariju? A ako ne znate, i na drugim zurkama koje nisu "nastrane" se konzumira droga. Ipak, ovaj teskt cu da sacuvam u celini kao dokaz vremena u kome je bilo moguce pisati ovakve gluposti. Mozda ce moderator odluciti da ovaj moj komentar ne objavi, ali nema veze, ja nisam mogla drugacije da reagujem.
ej ljudi koliko ste vi naivni i kakve gluposti pisete,kad bi samo znalo koliko ozenjenih ljudi,placa da bi spavalo sa klincima,koliko je politicara medju tim ljudima,a kad bi ih sreli na ulici pomislili bi ste kakav ugledan gradjanin,ima posao,porodicu..a on obradjuje klinca koji je verovatno godiste njegovog sina...sramota je za celu srbiju sto je dovela omladinu do te tacke da prodaju svoje telo za jaknu,sat,farmerke i ne bitno je sa kim ce taj klinac da spava dal je musko il zensko..e to je realnost srbije i jos puno toga o cemu ove novine ne pisu,jer se plase,a ja tvrdim da bar jedan novinar od svih tih ljudi zna o cemu sam ja napisao
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja mislim da ovaj sto je napisao ovaj text odavno nije nista povalio :opatica:
Korisnikov avatar
By *deni*
Eto primera loseg i nesavesnog novinarstva. :down:
Uzeti inicijalnu vest ( u ovom slucaju informaciju da je odrzana gay zurka ) koja sama po sebi i nije neka vest za novine i onda je tako nafilovati da je ni rodjena majka vise ne prepozna i staviti je u novine.
Sramotno.
:barf:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Ja sam pak siguran da taj koji napisao clanak i sam posecuje pederbalove kako je nazvao okupljanja.......

Da li se taj urednik,tog skrnavog dnevnog lista ikada zapitao da li i u njegovoj redakciji radi neki gay momak ili neka lezbijka.....

Mozda ih sve stavlja na test pre zaposljavanja,kako bi bio siguran da u svom svinjskom taboru nema pedera i lezbijki.......

KURIR :avalon:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Kako ja uvek propustim bash taj deo sa bahanalijama. :rida:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Morpheus
Ja sam pak siguran da taj koji napisao clanak i sam posecuje pederbalove kako je nazvao okupljanja.......

Da li se taj urednik,tog skrnavog dnevnog lista ikada zapitao da li i u njegovoj redakciji radi neki gay momak ili neka lezbijka.....
Mozda ih sve stavlja na test pre zaposljavanja,kako bi bio siguran da u svom svinjskom taboru nema pedera i lezbijki.......
KURIR :avalon:
Ko god da je pisao,kad je vec odlucio da o tome pise, nije se drzao nepristrasno, vec je pustio masti na volju i poceo da u ocigledno zlonamernom tonu komponuje tekst i da izmislja, nagadja, prenosi izjave sagovornika " koji su insistirali da ostanu anonimni", sve da bi dogadjaju pridodao pikantna svojstva, a u cilju da popuni nedeljno izdanje lista, popuni radnu listu i zaradi za lebac nasushni.
KURIR to uvek radi, a eto danas je gay zurka bila na tapetu.
By Dragonite
:povez: Za sve je kriva Paquita koja nije pustila novinara Kurira na žurku! :lol:

koje sranje od članka, jedino je tačna adresa kluba... i naravno nisu mi objavili komentar na članak...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Nije izashao u novinama?
By Dragonite
:roflmao:

nije mi admin pustio komentar na članak, to sam hteo da kažem :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!