- 13 Dec 2007, 02:29
Znam da tema nije nešto impresivna (dobro, ima i gorih ), ali ponekad sam znatiželjna kad je reč o žensko-ženskim odnosima. Ne pričam sa drugim lezbejkama o tome, prosto mi glupo da sad ulazim u nečiji intimni život i pravim neprijatne situacije. Zato mi je forum mnogo pogodniji. Sa jako malo ljudi se družim, a i kad bih nekog htela da pitam lično o seksualnosti bilo bi me stid.
Dakle,
1. Da li kad ste u vezi koristite ispod sebe peškirče ili direktno vodite ljubav na čaršavu?
2. Da li ste doživele vaginalni orgazam sa devojkom. Ako jeste da li je to bilo uz pomoć prstiju ili nekog pomagala?
3. Kakav zvuk ispuštate tokom orgazma i vođenja ljubavi?
4. Da li vam se desilo da se tako jako uzbudite na neku osobu da ste 'morale' po hitnom postupku da nađete prvo slobodno mesto da izmasturbirate?
5. Da li bi ste bili kadri postaviti ova pitanja ljudima u 4 oka (partner se ne računa)?
Eto, to bi bilo za početak. Zgodna je tema za parodiranje, ali molim vas uzdržite se.
Dakle,
1. Da li kad ste u vezi koristite ispod sebe peškirče ili direktno vodite ljubav na čaršavu?
2. Da li ste doživele vaginalni orgazam sa devojkom. Ako jeste da li je to bilo uz pomoć prstiju ili nekog pomagala?
3. Kakav zvuk ispuštate tokom orgazma i vođenja ljubavi?
4. Da li vam se desilo da se tako jako uzbudite na neku osobu da ste 'morale' po hitnom postupku da nađete prvo slobodno mesto da izmasturbirate?
5. Da li bi ste bili kadri postaviti ova pitanja ljudima u 4 oka (partner se ne računa)?
Eto, to bi bilo za početak. Zgodna je tema za parodiranje, ali molim vas uzdržite se.