Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Džodi Foster već 14 godina u vezi sa ženom
24 sata - 12.12.2007. - 11:40

Džodi Foster napokon je priznala da je lezbejka, te tako okončala dugogodišnja nagađanja o njenoj seksualnoj orijentaciji.

VEZA Pre nekoliko dana, poznata glumica primila je nagradu Woman in Entertainment, a u emotivnom govoru zahvalila je "prekrasnoj Sindi, koja je uz mene uz dobro i loše".
Džodi i Sindi Bernard, filmski producent, u vezi su već 14 godina. Upoznale su se na setu filma "Sommersby" 1993. godine, i zajedno odgajaju dva sina, Čarlsa (9) i Kita (6) u zajedničkom domu u Malibuu.
Motiv Džodinog priznanja možda leži u govorkanjima da više neće glumiti, već preuzeti rediteljsku palicu, pa oseća manji pritisak na karijeru. Drugi nagađaju da se možda bojala uticaja na karijeru - poznatoj glumici Elen De Dženeris emisija je skinuta s programa nakon što je priznala da je lezbejka.
Kako god, reakcije seksualnih manjina su pozitivne. "Nisam mislila da ću doživeti ovaj dan. Možda je to napravila zato što joj deca odrastaju i ne želi da misle da je loše biti gej. Kakvi god razlozi bili, neopisivo nam je drago što je Džodi smogla hrabrost da bude iskrena prema sebi", napisala je Keti Beldž na web stranici Lebian Life.

http://www.24sata.co.yu/show.php?id=17455

jes da smo znale, al' uvek je lepo i cuti :wink2:
Korisnikov avatar
By anche
a evo i bajatog (al' za mene novog) para :D

Slika
Korisnikov avatar
By Dina
Lepo :klap:

Mada meni uvek bode oci ovo - priznala - imam utisak da ce iza toga da pise da je pocinila neki zlocin :uplasen:
Korisnikov avatar
By anche
ju dina... so true, so true.... :shake:

jos nisam srela strejt osobu koja tako duboko ulazi u gej problematiku... si ti sto posto sigurna da si strejt? :D
By rockIt_grL
lepo. stvarno. mada sam mislila da ona nece nikada istupiti u tom ili u bilo kom drugom smislu sto se tice njenog privatnog zivota. negde sam, ne mogu da se setim gde, citala neku diskusiju zasto je (americkim) lezbejkama toliko vazno da se dzodi out-uje..i ubrzo posle toga sam procitala da se udaje za nekog tipa..
ali ne lezi vraze...
Korisnikov avatar
By Dina
Nista ne priznajem :D
Korisnikov avatar
By anche
a i sarmantna ispade :lol:
Korisnikov avatar
By gorilica
Ma da je sarmantna, to znam odavno, ali str8? :shok:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
heh, baš sam pre neki dan objašnjavala dragome svome da je džodi lezbijen, i neverovatno mi beše da to nije znao (budući da je veliki fan celebrity tračeva), kad eto ti sad i zvaničnog outanja. totalno imam osećaj za filing tajminga.
elem fino, samo me ovo zbunilo u celoj vesti:
Originally posted by anchepoznatoj glumici Elen De Dženeris emisija je skinuta s programa nakon što je priznala da je lezbejka.
wtf, žena je godinama out i istim tim godinama joj karijera cveta...?!
Korisnikov avatar
By Seaman
Materijalno se obezbijedila pa sad moze da izjavljuje i da je vanzemaljac.Isto kao i Dzordz Majkl. :D

U svakom slucaju bravo za nju. Jedna od mojih omiljenih glumica.
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by anche
ju dina... so true, so true.... :shake:

jos nisam srela strejt osobu koja tako duboko ulazi u gej problematiku... si ti sto posto sigurna da si strejt? :D
dina je gender queer.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
eee.. da meni to isto uspe, kao njima... bila bi presrecna..

Sta mislite da li je to moguce u Srbiji?

Ja jos uvek imam sanse... i ne gubim nadu...

:zastava:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ma nemoguce sestro. :smeh: Sta? :lol:

Zasto moras nekome da PRIZNAS?
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Seaman
Materijalno se obezbijedila pa sad moze da izjavljuje i da je vanzemaljac.Isto kao i Dzordz Majkl. :D
yeah right... ona se materijalno obezbedila pre deset godina, ako ne i jace! nije sve u materijalnim stvarima, treba i petlja da budes ono sto jesi :wink2:

nego b'e... cujem riki martin se sprema da 'prizna' :D
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
@Anche...
nije sve u materijalnim stvarima, treba i petlja da budes ono sto jesi :wink2:

To je istina.. Treba bas petlja...

Sad jedno filozovsko pitanje. Zasto je stasno biti ono sto jesi,
a ne biti deo masinerije? Zasto str8 ljude to toliko boli?
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by anche
Originally posted by Seaman
yeah right... ona se materijalno obezbedila pre deset godina, ako ne i jace! nije sve u materijalnim stvarima, treba i petlja da budes ono sto jesi :wink2:

nego b'e... cujem riki martin se sprema da 'prizna' :D
Vec je priznao ako sam dobro upucen.Mislim da sam procitao prije neki dan u novinama. :misli:

Za njega znam odavno.Jedan moj bivsi je zivio i radio u Italiji, a Riki je imao momka iz Italije...Mada se znalo po onom njegovom vrckanju.:bale:
Korisnikov avatar
By blenta
jer si se drznula da poreknesh njihovu ulogu :blenta:
zato boli
Korisnikov avatar
By hlaefdige
au...a mi neheteroseksualni toliko otvoreni....mnoooogooo...
Korisnikov avatar
By blenta
ja sam chuo da su neki otvoreni vishe od dva prsta :wow:
Korisnikov avatar
By anche
pa i lezbejski zivalj je bio upoznat sa situacijom oko gospodje foster, al' nista dok ne 'priznaju' sami :lol:

nastavak offa o rikiju: izgleda da smo citali iste novine. mada mozda i nismo, posto sam ja videla da je neka muska osoba bliska njemu najavila takav sled dogadjaja... videtjemo :)
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by andjelat
Zasto je stasno biti ono sto jesi,
a ne biti deo masinerije? Zasto str8 ljude to toliko boli?

pa ne znam da li je bas toliko strasno... ja nekako verujem da je svaka strahota subjektivan osecaj. nesto sto mene uzasava, bi mozda tebe ostavilo ravnodusnom - i obrnuto. :shake:

ako pod masinerijom podrazumevas drustveni sistem, onda koliko je meni poznato, nema vecih problema - posto se sistem sporo, ali sigurno, prilagodjava nestrejt zivlju. :zavera:

zabole me bas sta strejtere boli :transprst:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ja i dalje ostajem pri sledecem stavu:

* Njih je vise..
* Nas je uvek oko 13% ( po nekim statistikama), sto nije mali procenat nestr8 populacije
* Mi, posto smo u manjini, se uvek vise bavimo same sobom, i
samim tim smo napredniji..
* Da nije nas, str8 ljudi jos uvek ne bi znali kako da upale vatru u pecini
* Ja sam ponosna na to sto jesam i nikada se ne bih menjala da budem str8, bez obzira na sve probleme koje to nosi sa sobom.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by andjelat
* Da nije nas, str8 ljudi jos uvek ne bi znali kako da upale vatru u pecini
:pucaodsmeha:

potpuno se slazem!

a i lepsi smo! :lol:
By Snow_Crystal
Procitala,odusevila se,razblentavila se i JUPI..... :cheer:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!