Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Mr.Ja
Originally posted by Big Bad Bear
Sto ste bezobrazni! Pa Siki samo nema poverenja u mene i plasi se da se nas odlazak tamo nece svesti samo na SEX.... ali obecao sam mu da cu mu pokazati neke lepe stvarcice, a da ne budu dosadne.

Za pocetak tu su Opservatorijum, Tropikarijum i Lavirint u tvrdjavi....
Vooooooooodite i mene. :sweet:
E jebem ga... da sam znao da ces hteti da ides pitao bih te. A ovako smo iznajmili gajbu za 3 osobe.

Pa organizuje se sa Zonchelom ili sta ja znam s kim pa mozemo zajedno da idemo... po muzejima
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja se jutros bash vratio iz Budimpeste. :zvezda:

Sto se tice kulturno istorijskih spomenika gradih ih je pun/ krcat-ceo siri centar ti je pun znamenitosti.
Mene licno najvise impresionira zgrada parlamenta koja je i zastitni znak grada, pored mostova.
Preporucujem i odlazak na Citadelu-to je svojevrsni vidikovac sa Budimske strane sa kojeg se pruza nezaboravan pogled na ceo grad-tamo mozete napraviti fantasticne fotke.
Inace grad ovako okicen za praznike izgleda jos lepse nego inace.
Takodje preporucujem odlazak u neki od 4 ogromna shoping centra naspram kojih nasi shoping centri izgledaju kao prodavnice iz komsiluka.Preporucujem West End City Centar ( pored Nygati z.stanice).

Sto se nocnog zivota tice ako te ne zanimaju sex varijante (kao ni mene) poseti klubove Capella i Bohemian Alibi-to su u sustini gay klubovi ali su dosta popularni i ima dosta ljudi u njima svih profila.
Lm u njima vikendom bude draq show program koji vredi odgledati imaju po 4-5 prostorija sa razlicitom muzikom po nekoliko sankova, zatim tu su i super zgodni i slatki go-go igrachi :mljac:

Ako ti trebaju neka detaljnija uputstva javi.
Ja sam bio u Pesti jedno 10-tak puta u zadnjih par godina pa se moze reci da sam poprilicno upucen :D
:bye:
Korisnikov avatar
By Vesper_ns
shopping u West endu, i Ikei definitivno, gde mozes i za neku ok lovu da rucas :)

ako uspes da se uguras u neku turu da udjes u parlament i kad si vec tu prosetas se francuskom cetvrti ili kejom.

kuca opere, ako te uopste takva desavanja interesuju, u Andrasi ulici (od oktogona ka dunavu)

muzej lepih umetnosti (na trgu milenijum, koji govori sam za sebe)

i da, naravno da moras otici na tvrdjavu da se prosetas starim gradom i ribarskim bastionom.

eto, znam da su standardne, ali ove stvari su neke od najlepsih koje ja znam
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by M M and I

Pa SIXTO ne voli leather klubove (iako nosi kozne pantalone)... Sad bih cak i ispricao jednu zanimljivu pricu vezanu za te kozne pantalone, ali mora SIXTO da mi odobri
Pa nisam njemu ni ponudio da ga vodim...vec tebi...Nije valjda da je pamcenje vec pocelo da te napusta?
Uf. Pa ne znam... Bas sam sad pokusao da nadjem gde si se ponudio, ali ne mogu da nadjem.

Nego, eto ja cu prihvatiti poziv- vrlo rado:) Ali posto si ove godine u Parizu, a mi u Budimpesti moracemo to da odlozimo za neku drugu priliku. Ali kao sto rekoh- vrlo rado

A sto se tice SIXTOa i njegovih koznih pantalona... Moram da kazem da je njegova MAMA insistirala (pa ga cak i vodila) da kupi kozne pantalone. Eh, kakva mama!

Moja svaki put prevrce ocima kad vidi da obucem kozne pantalone (one pristojne, sto su po savu 501), a da ni ne spominjem kako se ponasala kad mi je dosao decko iz Holandije koji je isto u leather fazonu (doduse, rekao sam da je to drug). Sva sreca da ne zivim sa roditeljima pa ne moze da vidi sta kakve sve leather stvari imam.
By Sixto

Pa SIXTO ne voli leather klubove (iako nosi kozne pantalone)... Sad bih cak i ispricao jednu zanimljivu pricu vezanu za te kozne pantalone, ali mora SIXTO da mi odobri
Pa nisam njemu ni ponudio da ga vodim...vec tebi...Nije valjda da je pamcenje vec pocelo da te napusta?
Kissy kissy! Ti prvi spusti slusalicu? Ne ti prvi spusti! Ne, ti- ja te vise volim..... :kasalj: :kissing: :fuck: :pokazuje:
By Sixto
Kupljene, Extreme intimo, ludnica bre!
Korisnikov avatar
By Galadriel
meni se najvise svidelo krstarenje dunavom, to mi je ostalo u pamcenju. secam se jos da madjari nisu bas blagonakloni prema srbima i da nece da pricaju engleski
Korisnikov avatar
By ns.happy
ajmo siksto, slicicu da okacis :P
By Sixto
Slovo T, nesto si 'tela!? :lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
:redaljka: mouzda... prvo slika pa cu ti reci :lol:
By Sixto
Ja se pokazujem samo u cetir oka, cetir sise i dva pupka!
Korisnikov avatar
By M M and I

A sto se tice SIXTOa i njegovih koznih pantalona... Moram da kazem da je njegova MAMA insistirala (pa ga cak i vodila) da kupi kozne pantalone. Eh, kakva mama!
Moja misli da je to jako ruzno...i kaze da bi trebalo da mi posalje grupu greenpeace aktivista i aktivista za prava zivotinja.
Moja svaki put prevrce ocima kad vidi da obucem kozne pantalone (one pristojne, sto su po savu 501), a da ni ne spominjem kako se ponasala kad mi je dosao decko iz Holandije koji je isto u leather fazonu (doduse, rekao sam da je to drug). Sva sreca da ne zivim sa roditeljima pa ne moze da vidi sta kakve sve leather stvari imam.
He he...a da joj se pojavis na nedeljnom rucku obucen u leather-chaps? :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By ns.happy
osh' sisu? osh' dve? :cheer:
Slika
a ova nosi i kozu ;)
By Sixto

Moja misli da je to jako ruzno...i kaze da bi trebalo da mi posalje grupu greenpeace aktivista i aktivista za prava zivotinja.
He he...a da joj se pojavis na nedeljnom rucku obucen u leather-chaps? :uljenavatru:
Get a room, Jesus Christ!
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Sixto

Get a room, Jesus Christ!
A sta ce nam?
Korisnikov avatar
By ns.happy
sisksto je malo osetljiv ovih dana od kako ga je pajtas zavrnuo i mazn'o cicu :lol:
By Sixto
Hehe, kako dosla tako otisla! :lol:

@Mimi, znaci vi to javno a! Sta su ti lederasi!
Korisnikov avatar
By M M and I
@sixto:
Mislim ako si mislio da dodjes ovamo i da gubis vreme na trazenje soba...ja onda stvarno ne znam... :neznam:
By Sixto
Pa kod vas ladno, de bre napolju te stvari da se rade!
Korisnikov avatar
By M M and I
Eh...hladnoca je relativna stvar...moje dupe je odavno aklimatizovano na ovdasnje temperature :smeh:
By Sixto
Aaaaaaaaa, rektalni grejac, sad kontam!
Korisnikov avatar
By ns.happy
rektalni grejac? jel' to ikeino? :lol:
By Pending-For-A-Bending
Moje dupe nije aklimatizovano.

Znaci, MMI cesto nosis chaps? :)

mada, navici cu se brzo
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Sixto
Aaaaaaaaa, rektalni grejac, sad kontam!

Koji nije IKEA jer ne proizvode elektriku...A o Nokia-i da ne govorim...

Radi se bre o Ericsson-u:

Slika

Svetsko - a nase!

:smeh: :lol: :smeh:
By Sixto
Vid ga, ki saliven!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!