Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by SimorI mene....
E, ovo mene sablažnjava:
Originally posted by ancheZnate li o čemu lovci najviše pričaju? Kako su upucali životinju, koje trofeje imaju, koji je vredniji, i tako se porede, koji lovac ima bolju pušku, koja puška bolje povređuje životinju, koja municija ima snažniju udarnu moć...Neki lovci počnu da se tresu od uzbuđenja i strasti kada vide neku životinju ili čuju neki pokret u žbunju...
Ponekad se i potuku u kafani zbog toga što je jedan ljubomoran na drugog što je ustrelio "bolju" životinju. Tada i policija mora da se umeša...
Odsečene glave kao jezivo svedočanstvo surovog hobija...
Originally posted by AdenimKoliko ja znam lovci bi trebali da ubijaju samo stare i bolesne životinje .. kojima je ionako rok pri kraju i čine im uslugu ... tako je meni mama rekla kad sam bio mali i ja u to verujem.Originally posted by KiwiKojih pravila?!
Lovni turizam jeste popularan. Da se drže pravila sve bi bilo OK. Tužno je što sve češće ustrele mladu i zdravu divljač. A o tome ni jedne novine ne pišu ...
Nije li tuzno ubijati bilo koju zivotinju ubijanja radi?
Originally posted by Kiwi
P.S. Ja jedem samo piletinu. I to belo meso (da ne mogu da prepoznam krila i nožicu nekog bespomoćnog pilenceta)
Originally posted by AdenimPa to kao navodno TREBA da rade a ne rade, naravno, kao što se ni bilo koja druga pravila ne poštuju.
Kako se prepoznaju stare i bolesne zivotinje? Da li mlada bolesna zivotinja od par godina izgleda isto kao stara? I, kad ih tako humano ubijaju, gde pucaju? Koliko se retko desava da je bolesna i stara zivotinja npr pogodjena tako da ne bude ubijena vec ranjena?
Originally posted by Deleteosh na paintball?Originally posted by Dzelajza RouzIdes nekad na paintball?
Ako je do uzbudjenja, mogao bi neko da im skrene paznju na to da postoji paintball.
Originally posted by andjelatYeah.
Hm... lako je otici u mesaru i kupiti vec "ubijeno" meso,
tako smo krivicu prebacili na druge...
Resenje je ili nejesti meso, zbog licne savesti..
.....
Kad bih mogla da radim na struju, bilo bi mi najlakse,
ali ovako kupovinom mesa u prodavnici nekako je
savest olaksana.. Neko drugi to radi za nas.
Originally posted by EifranlooBog je stvorio čoveka. Tačka.
...
I kako ti ljudi onda mogu da sednu za sto i mole se Bogu za prosvetljenje i dobar život dok seku meso koje je do malopre živelo, radovalo se i skakalo...
...
Originally posted by Eifranloo
Veggie 9 years...
Originally posted by EifranlooKojih pitanja?
Mislim da se i dva lista na drvetu mogu bolje sporazumeti nego dva čoveka što se tiče nekih pitanja...
Originally posted by svejednoHm... kako napisati ili reci sledece redove a ne zazvucati kao bitch...
Resenje je ne jesti meso, jel, prase, jagnje o slavama, koje je tako heavy ubijeno, mozda ne bas i lovljeno, ali ubijeno svakako.
Dakle resenje je prestati jesti meso, ako vam se gade lovci & ubijanja.
Think global, act lokal. Be a vegeterian.
..
Ili zacutati da ne biste dosli u zamku da zazvucite licemerno.
..
Manje mi se gade lovci od ljudi koji NISU VEGETARIJANCI, a gade im se lovci, ubijanja, al' to meso je ipak tako ukusno.
A i ne mogu da verujem da je nekome bar priblizno isto ici u prodavnicu po 300g mesa i ici u lov, sa puskom, u nameri da nesto usmrtis.Tesko je poverovati i da je tebi ovde izbegla poenta.
Originally posted by svejednoIsto...
...Zato kazem, manje mi se gade lovci od ljudi koji ih pljuju, stomaka sitog od npr zecetine.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!