Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ZemunacOriginally posted by Dirrty19gMeni je pregled radio neki deda, crnogorac (po akcentu), a ispred nas je sedela "komisija" od jedno 3 zene ako se dobro secam (moguce da je neka praksa u pitanju). I nije bash bilo prijatno kad smo se nas petorica poredjali ispred njih i spustili gace istovremeno.
Cek, hocete da kazete da taj pregled rade neke zenturace?!
Originally posted by blenta
nije bilo prijatno vama ili prijatno njima?
Originally posted by jovanabeograd
pa ovako. ovo nije katastrofa od price niti je bilo sexualnog kontakta al ajde.
bila ja u jednoj stranoj zemlji i ugledala sam nju. bila je prelepa. prototip moje savrsene zene. i odoh ja kuci, ode ona kuci, ja sam i dalje bila strejt tada. nisam nista ni kapirala jadna.
vec sam dosla kuci ( i raspakovala se, oprala stvari jel te) i cujem trac da doticna nije prava kao toplometar kao sto se cinilo. i tu ja puknem, nalozim se na devojku. umirem narednih god dana.
katastrofa, tj finansijska katastrofa je nastupila kada sam sledece godine (zasto ne znam, idiot ) otisla na isto mesto i pukla par hiljada evAra ne bi li je smuvala jel te. naravno poljubila sam vrata( ne nju nego vrata) ali nije bilo to.
i eto. nije bas neka katastrofa ako izuzmem finansijsku kataklizmu. :sekira: vise je.. mladost - ludost.
Originally posted by Sunce
hlaefdige
Originally posted by hlaefdige
kad sam dosla na posao, dijalozi:
-jaoooooooooooo..onoliku kosu odsekla!!!!! jel ti nije zao?
-ne!
-pa neka..dobro...dobro je da se malo oporavi..
-bila je savrseno zdrava!
-jel' to sad moderna frizura? deluje mladalacki. to se sad nosi, sigurno
-ne, to niko ne nosi i uopste nije moderno!
-pa dobro, lepa ti je ta boja, kosa ce narasti..
-popodne se farbam u narandzasto
hahahahahahahhaha
Originally posted by sofia
Mrjo...videh koliko nam ovaj off ima pregleda pa htedoh reci samo......onda kad si preskocio onih 20 stepenika bilo je jos atraktivnije nego li kad se ja spustih niz gelender
Originally posted by jovanabeograd
pa moj nick je nastao sasvim logicno... zovem se Milena, i iz Nisa sam.
Originally posted by anche
jovanabeograd je iz nisha?!
Originally posted by allexa37
evo i Columba...dobro jutro draga anche:)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!