Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
Slika

Necu da stavljam temu u folder za putovanja jer mi je namera da mi forumasice i forumasice onako uz kaficu i trac partiju daju savet sta videti tokom mog 4dnevnog boravka u Budimpesti za Novu Godinu!?

PS. mala napomena ne idem u sex turizam tako da me saune i jebodromi ne interesuju!

Da cujem predloge!?
Korisnikov avatar
By erkondisn
(ja mislio da pise Trio :giggle: )

ja bio prosle :yay:

moram se sjetiti sto sam vidio...
By Sixto
Pa secaj se! Brzo!
Korisnikov avatar
By erkondisn
ovako, sta te zanima, tipa kao nocni zivot, kulturni spomenici (za to me ne pitaj :nekulturnastoka: ) ili?

e da, ako te netko pozove na pice na ulici, ne pristaj ni u ludilu.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja bio, ali sam posetio po brošuri.
Onako skroz, od reda do reda.
Nemam šta pametno reći... :sigh:

(lep gradić)
By Sixto
Originally posted by erkondisn
ovako, sta te zanima, tipa kao nocni zivot, kulturni spomenici (za to me ne pitaj :nekulturnastoka: ) ili?

e da, ako te netko pozove na pice na ulici, ne pristaj ni u ludilu.
:lol:

Onda stoko nemamo puno zajednickog! :roflmao:

Nocni zivot vec imam vodica za par klubova, al mene interesuje ta urbana i kulturna ponuda!
Korisnikov avatar
By erkondisn
kad budes u onom soping centru svrati do bilo kojeg wc-a :fuck:

:giggle:

tamo se isto dobro jede.
velike porcije :yes:
ima i orig. madjarske kuhinje (koju volem), a i stranjskih specijaliteta. jako povoljno.
By Sixto
CCCCCCC
sta ti je danasnja mladez....... ne znaju ni sa nuzdom da se pritrpe!
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Pa kulturno te pojebu u WC-u!!!

Gde ces vece kulture.Jos ako ti kazu kulturno"Hvala"(na Srpskom naravno.Posto nasih imas tamo sto se trpaju vise nego ovde),ti si na konju.

:smeh:
By Pending-For-A-Bending
Sto ste bezobrazni! Pa Siki samo nema poverenja u mene i plasi se da se nas odlazak tamo nece svesti samo na SEX.... ali obecao sam mu da cu mu pokazati neke lepe stvarcice, a da ne budu dosadne.

Za pocetak tu su Opservatorijum, Tropikarijum i Lavirint u tvrdjavi....
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
.
.
.
Obavezno ga odvedi da vidi i Dunav :surfer:

i obelodanite nam neke fotke posle...vazi?
Korisnikov avatar
By djo
muzej primenjene umetnosti, obavezno
predivna pseudo-persijska zgrada!

zgradu muzicke akademije ferenc list i njegov muzej

jedno art deco pozoriste u egipatskom fazonu, nalazi se u ulicici koja pod 90 stepeni seče andraši bulevar, preko puta opere, otprilike....

eto, 3 zgrade od mene
Korisnikov avatar
By Zonche!
TROPIKARIJUM!!! OBAVEZNO!!!
Korisnikov avatar
By M M and I
I Margareta Ostrvo izmedju obala Dunava...

Ima dosta da se vidi u Budimu...a u Pest-i pogotovo.

Znachi gos´n Sixto i gos´n BBB ce u Budapest za NG...e pa lepo. Nije los izbor.

Me, Myself i Ja cemo biti u Parizu...i nadamo se da cemo se lepo provesti sva trojica ha ha :smeh:

P.S. posto si rekao da te nocni zivot i sex-places ne zanimaju...da ti ni ne navodim. Tu verujem da ces imati dobrog vodica u liku BBB-a.

P.S. 2 A zasto niko nikad ne dolazi u STHLM ili barem u CPH na NG? Evo nudim se da budem i kulturni vodic i vodic za nocni zivot...:)
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by bojandjo
Da, to obavezno. :up:
By Sixto
Originally posted by RED BUTTON
Obavezno ga odvedi da vidi i Dunav :surfer:
Nagledao sma se ja Dunava vise nego neki forumasi rodjene majke! :lol: Tnx na savetu u svakom slucaju!
Originally posted by Big Bad Bear
Sto ste bezobrazni! Pa Siki samo nema poverenja u mene i plasi se da se nas odlazak tamo nece svesti samo na SEX.... ali obecao sam mu da cu mu pokazati neke lepe stvarcice, a da ne budu dosadne.
Nije da nemam poverenja u tebe, vec samo me interesuje malo i tudjih gledista! A i malo izbor muzejskih postavki, za koje si strucniji u Amsterdamu nego u Pesti! ;)

Originally posted bybojandjo
Jedno art deco pozoriste u egipatskom fazonu...
:shok:
Obozavam te!

Originally posted byM M and I
P.S. posto si rekao da te nocni zivot i sex-places ne zanimaju...da ti ni ne navodim. Tu verujem da ces imati dobrog vodica u liku BBB-a.

P.S. 2 A zasto niko nikad ne dolazi u STHLM ili barem u CPH na NG? Evo nudim se da budem i kulturni vodic i vodic za nocni zivot..
Mima, BBB je stari znalac sto se tice klabinga i detoksikacije po saunama! Boljeg od njega nema, pocecu da ga iznajmljujem!
A sto se tice STHLM i CPH, dosli bi al malo je skuplje i dalje, to mozda na malo duze doci bi bilo ok! Svakako imam dobre utiske jer je keva bila 2005. 7 dana i odusevila se!
Plus se mora racunati da sam egiptomanijak pa dok mi malo entuzijazam ne splasne, ondak dolazimo sigurno!

Vi kuckajte a ja palim na posao! Tnx btw!
By Pending-For-A-Bending
jedno art deco pozoriste u egipatskom fazonu,
Gde mu ovo spomenu.... :)

A vidim ja da ce SIXTO sa MMI da ceka 2009. (Kissy kissy! Ti prvi spusti slusalicu? Ne ti prvi spusti! Ne, ti- ja te vise volim.....)
By Storm
predivna pseudo-persijska zgrada!
Odon Lechner, arhitekta te zgrade je pokušao da poveže art nuvo i još neke pravce tog vremena sa navodnim orijentalnim poreklom Маđara i otuda taj neverovatni "pseudo-persijski" spoj o kome pričaš.
I ima još primera mađarske secesije, npr stanice žutog metroa.

U Budimpešti mi se sviđaju i neki relativno banalni detalji kao npr miris danskog peciva na stanicama metroa, sovjetski vagoni u tom istom metrou...

Muzeji na Trgu heroja obično imaju dobre postavke, prošle godine otprilike u ovom periodu je bio Van Gog.
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Storm
U Budimpešti mi se sviđaju i neki relativno banalni detalji kao npr miris danskog peciva na stanicama metroa
Da! Ovo apsolutno treba osetiti!

Originally posted by StormMuzeji na Trgu heroja obično imaju dobre postavke, prošle godine otprilike u ovom periodu je bio Van Gog.
Pre dve godine bila DELFT skola. Izgleda da im za novu godinu padaju holandjani. Mozda uleti Vermeer kojeg je SIXTO nekad studiozno proucavao... (ovo je pleonazam, jel da)
Korisnikov avatar
By KiWi
Segedin je super mesto ... Ako ti je usput kupi sportske čarape (Nike, original ali stvarno) po neverovatnoj ceni ... neoporezovane. Što se Budimpešte tiče moja sestra je zaljubljena u taj grad pa imam slike svih spomenika (na nekom disku) ... Šta te zanima, mogu da je pitam
By Sixto
Gde mu ovo spomenu.... :)

A vidim ja da ce SIXTO sa MMI da ceka 2009. (Kissy kissy! Ti prvi spusti slusalicu? Ne ti prvi spusti! Ne, ti- ja te vise volim.....)
Kucko! :P

A Vermera mi ne pominji! :lol:

@Kiwi, Ja bi iskreno da nadjem neku kolosalnu radnju sportske opreme i tamo stavim, pamet, dusu i sav novac pa ako ima neka u Budimpesti ti javi!
Korisnikov avatar
By LEDILOMOZGA
Eto prvo ovde da ti poželim lep provod...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja

Za pocetak tu su Opservatorijum, Tropikarijum i Lavirint u tvrdjavi....
Vooooooooodite i mene. :sweet:
Korisnikov avatar
By M M and I

Ha ha...

samo...nemoj posle da kazes da ti nisam jos davno rekao da cu te voditi po svim leather-klubovima po Skandinaviji ako dodjes ovamo... :federi:
Korisnikov avatar
By sony&cher
Originally posted by Deity Marduk
Pa kulturno te pojebu u WC-u!!!

Gde ces vece kulture.Jos ako ti kazu kulturno"Hvala"(na Srpskom naravno.Posto nasih imas tamo sto se trpaju vise nego ovde),ti si na konju.

:smeh:
Meni su prodavci stalno dovikivali "Ajde bre, kupi bre" :lol:
By Sixto
Originally posted by LEDILOMOZGA
Eto prvo ovde da ti poželim lep provod...
Pa to ces valjda licno jebem mu majku, nismo na kraj sveta!
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by M M and I

Ha ha...

samo...nemoj posle da kazes da ti nisam jos davno rekao da cu te voditi po svim leather-klubovima po Skandinaviji ako dodjes ovamo... :federi:
Pa SIXTO ne voli leather klubove (iako nosi kozne pantalone)- ja sam u leather fazonu, a ne on... Sad bih cak i ispricao jednu zanimljivu pricu vezanu za te SIXTOve kozne pantalone, ali mora SIXTO da mi odobri
Korisnikov avatar
By M M and I

Pa SIXTO ne voli leather klubove (iako nosi kozne pantalone)... Sad bih cak i ispricao jednu zanimljivu pricu vezanu za te kozne pantalone, ali mora SIXTO da mi odobri
Pa nisam njemu ni ponudio da ga vodim...vec tebi...Nije valjda da je pamcenje vec pocelo da te napusta?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!