Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sutekh
Uopshte se nije promenio. Samo je josh gori nego shto je bio.

:noob:
Korisnikov avatar
By decko
Hmm...pa ne smeta mi ljubomora u nekoj maloj dozi, valjda sam navikao pa mi to bude nekad i simpa. Sto se tice mene, nemam neke ljubomorne ispade - tj. ljubomoran budem nekad jako ali to ne pokazujem.

:gitara:
By Sixto
Ljubomoran kao pasce!

Hvala na paznji....
Korisnikov avatar
By Machkodlak
ice queen hahahahahahahahahahahahahahahahahaaaa

nisam to primetio :icequeen: :lol:
Korisnikov avatar
By Cluniensis
Originally posted by gaylove
Pa koliko je pripadnika ovog sveta u kome zivimo promiskuitetna, nije ni cudo sto su ljudi ili totalno hladni ili su stalno sumljicavi. A sto se ljubomore tice, ljubamoran je samo onaj koji je zaljubljen. Ne treba potiskivati ljubomoru, ali ne treba ni preterivati. Naravno, treba uvek razgovarati sa partnerom, ako Vam je nesto sumljivo. Razgovor sa partnerom sve moze da pobedi, pa cak i ljubomoru. Ukoliko je razgovor iskren i otvoren.
Potpuno si u pravu! Mislim da ako postoji volja za razgovorom i zelja da se bude iskren, nema toga sto ne moze da se prevazidje... Sve zavisi od nas samih(mislim na obe strane).

Been there, done that!

:setnja:
Korisnikov avatar
By Myself
Mislim da ljubomora nema veze sa ljubavlju vec sa posesivnoscu.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a ja mislim da se to dvoje međusobno prožima.
Korisnikov avatar
By Myself
Joj, mislim da ne. Seti se deteta koje je ljubomorno na drugo dete sto ima neku igracku ili sl. Jednostavno si takav ili nisi. Voleo / ne voleo.
Korisnikov avatar
By LEDILOMOZGA
Zašto je sprečavati? Nije potrebno... samo je treba u nekim trenutcima smanjiti... meni ljubomora imponuje...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ljubomorna sam straaaashno, ali sam vremenom naucila da se iskuliram. Volela bih kad bih mogla bas uvek da se iskuliram potpuno, ali nekad je to jace od mene. :egzorcist:
Korisnikov avatar
By blenta
kako je sprechit?
jednostavno prevazitji :andjela:
Korisnikov avatar
By blenta
zhestokim bildovanjem nerava za pochetak
Korisnikov avatar
By blenta
pomirio se s chinjenicom da niko nije moje vlasnishtvo

osim za vreme sexa :panker:

i da sledstveno tome mozhe raditi shta zheli i s kim zheli

ako mu/joj stavish do znanja ne rechima neg delima da uzhiva tvoje poverenje to ce biti mnogo efektnije nego ljubomorni ispadi i kontrola

nauchish da pravish kompromise, prvo sitnije

ukoliko imash razloga da ljubomorishesh i histerishesh - nemoj
jer cesh napraviti mnogo goru situaciju + bicesh ti kriva za sve jer si "nerazumna", "control freak" itd.

umesto toga otidi na trening istresi se tamo

vremenom cesh imati zhivce ko chelichne sajle

ukoliko ne ide a zhelish mogu da ti pozajmim oca da ti trenira zhivce
on je vojno lice :spijun:
Korisnikov avatar
By Galadriel
htedoh onda da pitam kako nekom objasniti da NE bude ljubomorna, jer je ni sa cim izazvana, al' sad ionako sve bygones :sigh:
Korisnikov avatar
By crawen
ja sam mnogo ljubomoran... za svaku sitnicu... i to mi bash ide na k.... :(
Korisnikov avatar
By Galadriel
kad sam ljubomorna, ne pokazujem .. cak ni kad kipim
Korisnikov avatar
By EYA
ljubomora potice iz ega.... ako nadjemo nacin kako da ne boravimo u egu, lako je biti srecan :sunce:

da li je ikom od vas ljubomora dala osecaj srece ?
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Originally posted by Oziris
Nikako!!! Zasto uopste sprecavati jednu tako prirodnu stvar kao sto je ljubomora? Mislim da je samo treba lepo iskanalisati, i sopstvenu i partnerovu... onda sve dodje na svoje mesto. Uostalom, oni koji se zale na ljubomoru, cim partner prestane da biva ljubomoran, onda se zale na nedostatak osecanja... Nadjite ljudi sredinu u uzivajte u tome!

Lepo receno. Ljubomora je, do odredjenih granica, po meni pozitivna i ume da prija, zar ne? :trep:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by EYA
ljubomora potice iz ega.... ako nadjemo nacin kako da ne boravimo u egu, lako je biti srecan :sunce:

da li je ikom od vas ljubomora dala osecaj srece ?

da, upravu si.
Nazalost, nisam jos uvek nasla nacin da ne boravim u egu :(
Korisnikov avatar
By vremecuda
Ne to se ne leci...Nema leka apoteka :D

Stvar je samo u samokontroli i sigurnosti...I naravno,dobroj komunikaciji sa partnerom.
Korisnikov avatar
By Shmi
A meni rekli da se ljubomora odstrani kada se nabijes gomilom obaveza da nemas vremena da vidis sta ti devojka radi... :nerd:
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
S jedne strane, ljubomora govori koliko nam je stalo do dotichne osobe, a sa druge strane, istiche nashu nesigurnost.
Prirodno osecanje, nije loshe ispoljiti je kada je neophodna u nekim situacijama, ali sve ima granice. Ne treba biti psycho, osoba koja uhodi, paranoishe.. To je losh povod za unishtavanje zdravlja.
Ne sprechava se, jer je to prirodni nagon u nama, ali se moze kanalisati.. Mozda gradjenjem sebe i vecim samopouzdanjem, iskrenijim odnosom etc...
Korisnikov avatar
By Shmi
U kojim situacijama nije lose ispoljiti ljubomoru? Bas me zanima odgovor na to pitanje...

Slazem se sa izjavom da u sve treba imati granice i sama se jezim takvih psihopata koji uhode itd...
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
Nije loshe ispoljiti ljubomoru kada je osecash.
Ne mislim na ispoljavanje ljubomore fizichkog tipa - chupanje svoje ili tudje kose, lupanja vrata i pravljenja scena.
Mozda jednostavno u nekim, mozda ispravnim, situacijama treba i ispoljiti svoja osecanja vezana za situaciju.N
Npr - Ako odem sa svojom devojkom u neki klub, a pridje joj neki lik, krene da je muva, a ja ostanem neprimetna po strani.. Onda je valjda normalno da kazem da mi nije bilo svejedno?
Ja sam osoba koja uvek precuti, ne volim da pravim frku oko malih stvari, znam da je sasvim nebitno, pa cu chak i poreci ljubomoru koju sam osecala.
Korisnikov avatar
By Shmi
Kapiram te skroz sta hoces da kazes. Mogu reci da sam i ja slicna... ne volim scene da pravim. Mozda mi se omaklo jednom da napravim scenu ali to sam cini mi se uradila zbog nemoci da joj objasnim zasto je meni to ili ta situacija nepravedna...
Nazalost postoje osobe koje ne podnose ljubomoru i sta vise pokusavaju da to odstrane kod partnera a onda se dogodi "da tebi nije dovoljno stalo do mene".
Jako su cudni medjuljudski odnosi...
Svakako hvala sto si diskutovala sa mnom. ;)
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
Zato neki ljudi studiraju psihologiju.
Da, hvala i tebi, bilo mi je zadovoljstvo.
:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!