Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By sponzorusa
hit serija UMSRI ZENSKI made in serbija
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:pucaodsmeha:
Svako normalan, sa dva grama mozga, bi barem trebao da nauchi osnove gramatike i pravopisa. :giggle:
By sponzorusa
hit serija UMSRI ZENSKI made in serbija
By Swanheart
Originally posted by Mr.Ja
Dobar ti potpis. :smeh:

znam :lol:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by sponzorusa
magistre "ja" koristi mozak ako ga imas vise od 2 grama a ne dupe
Magistre? :pucaodsmeha: Dete, ja mozak samo i koristim. Dupe ne koristim ni zashta, kad vec pitash, osim za primarne mu funkcije. A Englezi imaju super izreku za takve kao shto si ti... People who live in glass houses shouldn't throw stones.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Swanheart

Moja shkola. :giggle:
By sponzorusa
bla bla bla bla

vezimo goblene i ko nas je.e
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hvala na komplimentu. A o frustracijama stvarno ne bih raspravljao, dovoljno se vidi. ;)
By sponzorusa
razlika izmedju tetaka i noja ?

pa noj zabije glavu u pesak a tetke nemogu da nebi nesto propustile
By Swanheart
Originally posted by Swanheart

Moja shkola. :giggle:

znam :smeh:
Korisnikov avatar
By blenta
ja sam za to da mr ja deportujemo stoga odmah za UK
shta ti kazhesh na to sponzorushko?

:lol:
mrljo mozhe?
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
hehe, uvek neke frke...

procitah i ja sad zakonske odredbe sto se tice legitimisanja, i legitimaciju lica moze izvrsiti uniformisano lice ministarstva unutrasnjih poslova ali i vojske (ukoliko se radi o specijalnim slucajevima).

Tako da, mozda ce VIPovci postati MUPovci:D...

Ko je dovoljno glup, dace im LK.. :D

Caos:)
Korisnikov avatar
By Delete
Sponzoruso, tvoju verziju price smo procitali. Pozeljno je da se jave i ostali forumasi koji su isto doziveli, sa ciljem da se dobiju informacije da li su i njima legitimacije trazene na uvid, da li je se prepisani neki podaci i da li su videli koji podaci.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by _Crazy_Fox_
procitah i ja sad zakonske odredbe sto se tice legitimisanja, i legitimaciju lica moze izvrsiti uniformisano lice ministarstva unutrasnjih poslova ali i vojske (ukoliko se radi o specijalnim slucajevima).
Gde moze to da se procita?
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by sponzorusa
drago mi je da se oglasio VIP odnosno Deni. Pa srce mamino ko kaze da bilo ko sme da zna tvoje podatke... ocito nemas pojma zakon. Ko se plasi policije? pa budale kao ti ne ali svako normalan ne zeli da ga markiraju u drustvu. Uostalom srce deni pa tebi se vidi na kilometar ko si i nema potrebe da te ibilo ko markira. Uostalom svi normalni treba da svate sta je kome dozvoljeno.Ako smo gay ne budimo uvek pedercine, skupimo snagu i bojkotujmo bolesne glave. Ja ponavljam kada me ne budu legitimislai idem u VIP uostalom od veceras idem u floyd taman bio skroz prazan ...
Budalastine...
Korisnikov avatar
By KiWi
slažem se sa denijem. budalaštine
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Joj Blentice najmiliji, nacicu ti jednog malog garavog za ovaj iskaz! :love:
Korisnikov avatar
By blenta
ocu jednog malog garavog
crnog kao bratja arapi
:mjuza:

:lol:
By sponzorusa
razlika izmedju tetaka i noja ?

pa noj zabije glavu u pesak a tetke nemogu da nebi nesto propustile

PS: sutra domaci zadatak svi pesmicu u svetu postoji jedno carstvo u njemu caruju ... Ma znate vi svi to veliki pozdrav i zivela Srbija.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Smatram da je SPONZORUSA totalno u pravu....

zaista su malo pretetarali.... to LEGITIMISANjE je totalno nezakonski postupaki i neko zbog toga moze da odgovara... kao kada bih ja otvorio privatan sud i lovio ljude po ulici koji pisaju, pa da im sudim...

vrlo jasno se zna u kojim situtalcijam se LK daje na uvid....

mislim da ako vec zele da naprave clankse karte, to treba da budu univerzalni papiri, tj ulaznice , da svako moze da udje... tj mnogo je ljudi iz unutrasnjosti, mnogo stranaca, ljudi koji nikada tamo nisu bili ,a takvi ce poljubiti vrata a to ipak nije fer, bas iz razloga sto ne postoji alternativa kada je nocni izlazak u pitanju.....

ja sam danas zvao da pitam i rekli su mi da se veceras placa ulaz 100 dinara sto ce biti praksa i ubuduce SUBOTOM... uz clansku kartu koju ce oni u toku nedelje izdraditi....

NE podrzavam bilo kakva ogranicenja, uzimanje podataka i ostale gluposti....

aman ljudi, da li je moguce da ovde u Beogradu, neko ko vec drzi klub ne moze da se raspita kako stvari funkcionisu u evropskim klubovima, da se uzme neki model rada i tako radi....

mogu da razumem da postoje VIP ulaznice i da se samo sa njima ulazi, ali ne kapiram, zasto ne daju BLANKO, pa da mi sami upisemo svoj JMBG ako im vec toliko treba....

mislim da policija u 29-om novembru dobija spisak posetnika.... pa kada posle ispadne sranje, oni vas zovu na informativni razgovor......

veceras spremite 100 dinara da se ne bi iznenadili na ulazu... a da... i LICNU KARTU spremite.... jer cete se vratiti kuci ili otici u obliznji "PLASTIC" ....
Korisnikov avatar
By *STATUS*
nisam isao, ail sve su prilike da cu veceras posetiti to mesti i svojim prisustvom uvelicati postojanje tog kluba...

:dedamraz:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!