Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Ovde je tema bila postavbljena zbog suludog legitimisanja nekih pacenika na ulasku u vip ali sam svatio da i ne zasluzujemo nista bolje jer videvsi kaoko na ovom poselu forumasica lupaju gluposti, svatam treba nas je...i jer ste ovce. Kada bi bilo malo sloznosti nebi nam niko mogao ucenjivati ali ima skotova koji smatraju da nas treba svaka susa da legitimise i upisuje u sveske a ima i onih kojima je vasnija pismenost od zapocete teme. SRBIJO SAMO NAPRED NIKO VAS NESME DA DIRA

tekst zapocet sve ostale svoje komentare brisem jer nemaju svrhe :
Juce sam izasao sa drustvom u VIP, ali na ulazu nas je cakalo obezbedjenje koje je uzimalo licne karte i su svoju svesku upisivali nasa imena. Sve to zbog toboze izrade clanskih kartica. Prvo se pitam ko daje za pravo nekom NN licu da nam uzima licne karte, koliko sam siguran da svesku u kojpj sam upisan nece biti data policiji u ruke. Bolesno je to sta nam sve rade ovde, nemam nista licno protiv tog kluba ali pozivam sve da od sada kada nas god legitimisu i popisuju, bojkotujemo te klubove nebi li zastitili svoju privatnost. Na zapadu kada izadjete u gay klubove netraze vam pasos ni licnu. Razmislite i poridruzite se ja ako budem izlazio izacicu u kafice ili u krajnjem slucaju u floyd dok god vip ne obustavi popis i ne dokaze da se ne radi o policijskim dosijeima. Stitite svoju privatnost ljudi ne dozvolite bolkesnim umovima da vladaju sa nama.:hekla:
Korisnikov avatar
By Delete
Ni pandurima ne pokazujem legitimaciju, a kamoli nekom "obezbedjenju" sa dva razreda osnovne.
By Swanheart
po prvi put da se slozim sa korisnicom iznad.

sta koga boli qrac za licnu kartu.
By sponzorusa
hit serija UMSRI ZENSKI made in serbija
By Swanheart
sto bih se uopste nervirala kada ne nameravam da mrdnem dupe tamo :snob:
Korisnikov avatar
By *deni*
Licna karta je zato napravljena da se pokazuje. Ko god mi je trazi, rado je pokazem. :ogledalce:
Nemam nista protiv toga da mi je bilo ko zagleda, pa neka i zapisuje podatke iz nje, ako je bilo kome interesantno da te suvoparne podatke cita.
E sad, ako se neko iz nekog razloga plasi policije i uopste organa gonjenja, to je vec druga stvar....
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by sponzorusa
Ne samo 2 razreda da nemaju vec i jesu policijski radnici. Oni koji ne zele da bojkotuju neka razmiusle koliko je ljudi upravo zbog svog gay opredelenja ostalo diskriminisano u ovoj zemlji. Neka ode do suda da vidi koliko se samo parnica vodi na seksualnu diskriminaciju jer ostaju bez poslova ... Razmislite ljudi ne nasedajmo ludacima. Ja cu prvi izaci kada to ukinu...
Parnica je uvek odlicno resenje. Kad god mislite da ste osteceni na pravdi Boga, upustite se u parnicu, bez zazora. Ne plasite se troskova, ako ste nezaposleni. Izvadite sa Biroa uverenje da ste nezaposleni i posaljite ga zajedno sa tuzbom nadleznom sudu i nemate brige.
:cigareta:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Nisam odlazio ni pre incidenata,nemam nameru ni posle.....Ko voli nek' izvoli.....Nemam sta da bojkotujem posto jednostavno ne idem u taj klub.
Korisnikov avatar
By Super Mario
To se desava kada postoji monopol.

Nadam se da ce LQ biti na mesecnom nivou :goran:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Pitanje:

Kada im pokazete LK, sta oni rade : Zapisuju broj lk ili je samo traze na uvid?
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by *deni*
Licna karta je zato napravljena da se pokazuje. Ko god mi je trazi, rado je pokazem. :ogledalce:
Nemam nista protiv toga da mi je bilo ko zagleda, pa neka i zapisuje podatke iz nje, ako je bilo kome interesantno da te suvoparne podatke cita.
E sad, ako se neko iz nekog razloga plasi policije i uopste organa gonjenja, to je vec druga stvar....
Pa kada uđeš u neku školu (npr. da predaš dokumenta za konkurs), maloletnici iz sedmog razreda ti zapišu i ime i prezime i broj lične karte u neku svesku
Mene mnogo više plaši situacija kada sam stigao do zbornice i direktorske kancelarije a da me niko nije zaustavio da pita ko sam uopšte i zašto švrljam unaokolo
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by M M and I
Ja veoma bojkotujem VIP...
I ja bojkotujem gay klubove u Svedskoj

Nego... ozbiljno... Stvarno je suludo zapisivati JMBG koji god izgovor bio u pitanju- jer ne radi se ovde o krediti ili necem slicnom. Podrzavam pravljenje clanskih karti i uzimanje imena i broja telefona, ali JMBG?!?! Sta treba sutra da osvane? Baza pedera sa brojevima licnih karti????
Korisnikov avatar
By unic0rn
a jel moze jos neko da potvrdi da su na ulazu terali ljude da im pokazuju isprave?

nemoguce da samo sponzorusa ide u vip.
By Pending-For-A-Bending
Uni, istina je. Sad sam bas zvao dva druga da proverim da li je stvarno bilo tako- i jeste. I receno mi je da je zapisan JMBG, jer ce se praviti clanske karte....

WTF?!
Korisnikov avatar
By ns.happy
a i oni su blesavi ako su im dali jmbg samo da bi usli u kafanu... mislim...
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by unic0rn
a jel moze jos neko da potvrdi da su na ulazu terali ljude da im pokazuju isprave?

Istina je.

Nas nekoliko je svratilo juce. Kako smo u VIP-u bili prvi put, ne mogu ti potvrditi da li je ovako nesto stalna praksa, ili je juce bio neki izuzetak. :puzzle:

Ne znam kako tacno glasi doticni clan zakona, ali nisam sigurna da svako lice (znaci, koje nije iz policije ili nekog drugog zvanicnog nadleznog organa) moze kada mu se prohte traziti licne podatke bilo kog gradjanina/gradjanke... :wtf:
Korisnikov avatar
By Frey
Niko ti, osim pandura, ne može tražiti LK. Čak, i ako te uhvate u prevozu bez karte za prevoz, možeš da se pozoveš na zakon i da kažeš da nisi u obavezi da mu pokazuješ LK (tada kontroler moze da pozove pandura pa da te on legitimiše). Međutim, ti ovde svojevoljno biraš da li ćeš pokazivati dokumenta da bi ušao (ako nećeš, okreni se pa kući), tj. niko ti ne zahteva ličnu kartu. Kao i kada plaćaš nešto čekovima/karticama: Ukoliko hoćeš tako da platiš, pokažeš dokumenta. Hoćeš svojevoljno da potpišeš peticiju => daj ličnu kartu itd... Dakle, sasvim ok. Sigurno je da je ovako bezbednije, ali, da li se čuva privatnost, to je druga stvar... Ne možeš i jare i pare...
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Big Bad Bear
Ja veoma bojkotujem VIP...
I ja bojkotujem gay klubove u Svedskoj
Ne znam zasto, ali verujem ti.

Nego... ozbiljno... Stvarno je suludo zapisivati JMBG koji god izgovor bio u pitanju- jer ne radi se ovde o krediti ili necem slicnom. Podrzavam pravljenje clanskih karti i uzimanje imena i broja telefona, ali JMBG?!?! Sta treba sutra da osvane? Baza pedera sa brojevima licnih karti????
Meni nije jasno zasto se sada bune ti sto su im zapisani brojevi LK i JMBG-ovi. Lepo su na ulazu mogli da odbiju da pokazu LK...ili da odbiju zapisivanje podataka i odu na neko drugo mesto.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ja sam pre par dana čuo da po zakonu samo policajac ima pravo da ti traži ličnu kartu i to samo ti obrazloži zbog čega ti je traži ... Učlanjenje u razna udruženja, otvaranje računa u bankama i sve ostalo se ne računa jer dobrovoljno daješ ličnu kartu. Ako je VIP postao eksluzivni klub koji samo svoje članove pušta unutra, neka to oglase i naznače.

P.S. Danas svi koji drže do sebe informacije drže u elektronskom obliku ... a ne po sveskama ...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Chek da vidim da li sam dobro shvatio... Neko ko se naziva sponzorushom i polupismen je, otvorio je nalog i sada bojkotuje VIP zbog neke teorije zavere? :pucaodsmeha:

U svakom sluchaju, shto su davali jmbg (kao shto su rekli i svi do sada), mogli su da se okrenu i odu, ili daju samo ime i prezime. Ja bih chak i rekao da mi ne treba chlanska karta. Hvala lepo. (mada nije da se krijem od policije :smeh: )
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Kiwi
... članjenje u razna udruženja, ...

Učlanjenje Kiwi...Učlanjenje...ili učlanjivanje! Nikako "članjenje"...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
MMI znash da te volim, ali mislim da je to bila greska u kucanju. :giggle:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Mr.Ja
MMI znash da te volim, ali mislim da je to bila greska u kucanju. :giggle:
Nemam pojma...ali sam primetio na forumu pojavu potpuno novih glagola ili novih oblika postojecih glagola...pa se tako umesto "vesanje" i "vesanjem" pise "besenje" i "besenjem"...Bilo je takvih primera jos, tako da vise nisam siguran da li se radi o greskama u tipkanju ili o necemu drugom.
Korisnikov avatar
By KiWi

riknjavaju mi S i U ... hvala na obaveštenju, ispraviću.
Korisnikov avatar
By M M and I

Drago mi je sto je tako...Bas bi bilo neobicno da i ti pocnes da izmisljas nove glagole ili nove konjugacije istih.
Korisnikov avatar
By avalon

Drago mi je sto je tako...Bas bi milo neobicno da i ti pocnes da izmisljas nove glagole ili nove konjugacije istih.
:giggle: ...milo... :giggle:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by avalon

:giggle: ...milo... :giggle:

:smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!