Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Zato sto to i nije gay.

Ja sam sa drugom simulirao seks nasred amfiteatra, nisam se nalozio ni najmanje, a ni on (pritom je on strejt, a ja ne).
To su klasicne zajebancije, a i sve da su drkali zajedno ne znaci da su gay/bi.
Korisnikov avatar
By Mahoney
mislim da je to njihova duboko potisnuta latentna homoseksualnost.

da li ce je i kada realizovati... individualno je.
Korisnikov avatar
By Biceps
Originally posted by A.F.K.A.OB
Zato sto to i nije gay.

Ja sam sa drugom simulirao seks nasred amfiteatra, nisam se nalozio ni najmanje, a ni on (pritom je on strejt, a ja ne).
To su klasicne zajebancije, a i sve da su drkali zajedno ne znaci da su gay/bi.
naravno, i to gledam svaki dan a i slusam...

...ali verovatno ima, bar delimicno, realizacije izmedju cetiri zida. E sad u kom procentu, to je cisto nagadjanje...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ceo tvoj post je nagadjanje.

Da li to oni rade ili ne, to ne mozemo da znamo. Ja se nikad nisam povatao ni s ajednim drugom ozbiljno, a cesto se salimo na taj racun.
Korisnikov avatar
By Biceps
pa nagadjanje,..pretpostavke...opservacije DA, a ti ako mozes da nadjes *naucnu*studiju sa podacima tacnim u milimetar, ti je postavi ovde

pricam samo ono sto vidim oko sebe jer se krecem dosta.....i ne skupljam saznanja sa foruma:)
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
A, vidis, ja se po forumu vatam sa strejt drugovima...

Ne pricas ono sto vidis oko sebe, nego na osnovu onoga sto vidis izvlacis pretpostavke, koje jako podsecaju na projekciju (narodski receno "sto je babi milo to joj se i snilo").

No hard feelings, i ja bih voleo da je to tako. :)
Korisnikov avatar
By Biceps
da, ima i projekcija....i zakona verovatnoce :)
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Upoznaj nas sa tim zakonima verovatnoce, molim te.

Ukoliko osoba A u sali ustine osobu B, koja je pritom istog pola kao i osoba A, postoji verovatnoca od x da je osoba A latentni homoseksualac/biseksualac ili vec formirani homoseksualac/biseksualac?
Korisnikov avatar
By Biceps
otkud ti znas da je taj kolega sa kojim si simulirao sex na faxu, str8?

pise mu na celu ili na jakni? i kako si to uopste zakljucio?
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Poznajem mu vecinu bivsih devojaka, kao i sadasnjih.
Nije homofob, ali nije bas odusevljen homoseksualnoscu.
Nijednom u mom prisustvu nije odmeravao nijednog decka.

S obzirom na to da ne pokazuje nijedan znak, a uzecemo istrazivanje da je 10% ljudi gay/bi, sanse da je on gay su manje od 5%. Znaci - skoro zanemarljive. ALi i dalje postoji mogucnost da nisa mu pravu, samo sto je ta mogucnost mala.

A na osnovu cega si ti dosao do zakljucka da se neko od njih sigurno ozbiljno vata izmedju 4 zida?
Korisnikov avatar
By djo
afka, jako mi se sviđa kako vodiš ovaj razgovor :up:
Korisnikov avatar
By Biceps
Originally posted by A.F.K.A.OB
Poznajem mu vecinu bivsih devojaka, kao i sadasnjih.
- pa sta? ako ima ribu znaci da nema tipa?

Nijednom u mom prisustvu nije odmeravao nijednog decka.
- pa pametan momak, nece da se izlaze rizicima da ga neko otrkije. I sto da nekog merka u tvom prisustvu kad moze to da cini do mile volje kad je sam ?

S obzirom na to da ne pokazuje nijedan znak, a uzecemo istrazivanje da je 10% ljudi gay/bi, sanse da je on gay su manje od 5%. Znaci - skoro zanemarljive. ALi i dalje postoji mogucnost da nisa mu pravu, samo sto je ta mogucnost mala.
- a kakve bi to znake trebalo da pokaze? ima raznih gay-eva...i one koje provalis na stotinu metara i one za koje nikad ni u ludilu ne bi pomislio....tako da to sto ne pokazuje znake mozes da okacis macku o rep

A na osnovu cega si ti dosao do zakljucka da se neko od njih sigurno ozbiljno vata izmedju 4 zida?

- niije to samo stipkanje ima tu gomila zezanja koje medjusobno upucuje jedan drugome..i to ocima, poktretima...vatanje itd i to na svakom njihovom treningu... ja NEZNAM sta oni rade u kuci, niti me posbeno interesuje, vec ih samo navodim kao neke koje bi mogli biti gay/bisex a pri tome ne izlaze na takva mesta niti idu na net...cak nemaju ni komp kuci (provereno) :)

a i sam mozes nesto slicno da vidis ako redovno vezbas u nekoj teretani...
Korisnikov avatar
By Mahoney
@ A.F.K.A.OB:

sto si tako nadrkan?

sada hoces da, sa jedne strane, posmatramo tebe i druga kako se "na sred amfiteatra u posalici natezete" i milion sitnih znakova o kojima govorimo.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Nisam nadrkan, samo mi se cini da biceps donosi neosnovane zakljucke.

@biceps

Pa ukoliko neko ne pokazuje apsolutno nikakve znakove, zasto bismo uopste i pretpostavljali da je gay? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Biceps
a kad kazes, znak, mislis na sta?....koji znak? torbica preko ramena ili uska body majica na tipu od visine 190cm i 50kila tezine ? :)

dakle, koji su za tebe znaci merodavni da bi prepostavio ko je kakve orjentacije?
Korisnikov avatar
By Mahoney
nema TAKVIH znakova.

dovoljan je, kako jednom rekoh - samo JEDAN pogled.*

oci u oci, naravno.

*meni
Korisnikov avatar
By Biceps
Mahoney Eleven>
naravno, pogled i energija ....tzv hemija.....mada nekad je potrebno i vise od jednog pogleda hehe

ali ima i birokrata ovde koji traze da vide i procitaju na tipu njegovo sexualno iskustvo da bi mogli pouzdano i bey greske da utvrde ko je i sta je.....i da to pecatiraju u opstini

kao sto rece jedan od chatera, Loni :

"Ukoliko imaš intuiciju moguće je upoznavati gej ljude na svakom koraku.

Ja sam primer za to. Radio sam u velikim institucijama (sa mnogo zaposlenih) i tačno po energiji, koju mi tip pruža s druge strane mogao da zaključim ko je gej, ko ne. Upoznao neke ljude na osnovu pogleda u autobusu itd."
Korisnikov avatar
By Mahoney
meni NIJE vise problem nekoga prepoznati (pogled, energija, impuls...) vec ga LICNO upoznati.

:alikako:
Korisnikov avatar
By Loni
Hajmo malo da se vratimo statistici.
Nije 10 % ljudi gej, već je da kažemo tako 10 % muškaraca sa gej sklonostima, od toga oko 8 % je isključivo gej, dok je kod 2 % sklonost raspoređena i na muškarce i na žene.

Dakle ako gledamo grad od 100 000 stanovnika, najpre oduzmemo žene, to je polovina.
Od 50 000 ljudi oduzmemo maloletne, koji su jedna četvrtina.
Od oko 37 000 ljudi oduzmemo i one, koji imaju previše godina, dakle još polovinu, ostaje nam oko 19 000.

Od tih 19 000 muškaraca koji su u razdoblju od 18-te do 50-te godine, uzti svakog desetog, dobijemo oko 1 900 muškaraca sa gej sklonostima.

Od tog broja oduzmi one, koji se vode da žive tu, a rade ili studiraju u većim gradovima. Dakle još jednu petinu i dobijamo oko 1 500.

Dakle GRAD SUBOTICA ima oko 1500 muškaraca koji imaju gej sklonosti, a u životnom dobu su od 18-t do 50-te.

Od tog broja oduzmi trećinu. To su oni kompleksirani, koji će to kod sebe uvek sputavati.
Porodica, crkva, ieologija, društvo im nikad neće dopustiti da zaista budu to što jesu. Mnogi će se oženiti na silu, neki postati monasi itd.

Od preostalih 1000 muškaraca oduzmi još 500 koji su srogo tajno gej. Njih nema na sajtovima, u diskotekama. Oni su gej samo kad ih potera nužda.

Ostaje nam dakle samo 500 gejeva od 18-te do 50-te godine.

Ipak i tu bi mnogi oduzeli polovinu, jer mnoge ne zanimaju oni stariji od 36-godina.

Dakle, u tom gradu imamo oko 250 gejeva od 18-te do 36 godine.
Od toga broja petorica su transvestiti.

Ostaje ti dakle 245 gejeva.

Od tog broja oduzmi one, koji ti se ne svidjaju zbog toga što su: glupi, dosadni, ružni, fem ili preterano sirovi,
zatim oduzmi i one, koji će ti se dopasti, ali iz nekog razloga nećeš ti njima.

Ostaje ti vrlo mali broj potencijalnih kandidata...
Korisnikov avatar
By djo
po kinsiju, samo je 10% muskaraca iskljucivo str8 :D
Korisnikov avatar
By Loni
Eh a po mom drugu C... (dečku Forever Younga) strejtera i nema.
Malo se razuverio kad je jednog konobara nazvao - devojčice,
pa dobio pogled blago poprečnopresečan.

Da je zaista tako civilizacija bi potpuno drugačije izgledala.

Nego, ja ipak moram da dodam nešto, čime ću samog sebe da demantujem.
- LIKOVI, KOJE ZAISTA OTKRIJETE ,,SPONTANO'' UGLAVNOM SU NA NEKI NAČIN FALŠ.

Evo, ja znam da mi je kolega (dečko kog sam upoznao na poslu, a ne preko oglasa, prijatelja ili u gej klubu) gej.
Dodirijemo se, pažljiv je prema meni, ali džaba.
On je toliko RELIGIOZAN da kad god počnemo i priču o seksu, on kaže da je to iskušenje i da nije hrišćanski udovoljavati svojim željama i nagonima, ako su takvi da će se posle toga stideti sebe.

I šta možeš s takvom osobom? Pa ništa.
Ja bih ga prihvatio i da je strejt, i da je gej, ali takav da neće mene, i da je gej pa hoće mene, ali on je jednostavno odlučio da bude aseksualan jer ima svest da će kao nevin otići u raj i to je to.

- Drugi tip, koji me je izvatao u autobusu, pobegao je uplašivši se što sam izašao na stanici za njim.
On me vata svuda. Meni se diže. On izlazi, ja za njim, on se prepadne i ode.

- Treći tip iz basa, kog sam pitao za neku stanicu, odlučio je da mi sledećih 5 stanica stalno postavlja nova i nova potpitanja. Meni je prijalo... ali ispostavilo se da nema hrabrosti za pravi seks već ljudima voli samo da liže noge.

Normalnog tipa sam šmekajući upoznao samo jednom, ali to je bio Banjalučanin, koji je slučajno bio u Beogradu.

Drugim rečima, ljudi koje upoznaješ šmekanjem uglavnom još uvek nešto u svojoj glavi nisu rasčistili.
Ti ćeš im se svideti podsvesno. Osetićete pozitivnu energiju u komunikaciji, ali kad treba nešto konkretno da se desi... oni ne smeju. Kao da njihovo vreme autovanja još nije došlo.

Naći normalnog i idealnog na ulici je kao traženje izgubljene igle u plastu sena.
Retko nađeš, al' kad nađe dobro (se) nabodeš.
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Loni
Eh a po mom drugu C... (dečku Forever Younga) strejtera i nema.
Malo se razuverio kad je jednog konobara nazvao - devojčice,
pa dobio pogled blago poprečnopresečan.
dobro, ovih 10% su statistike kinsijevih istraživanja
Korisnikov avatar
By Loni
Da dodam još i ovo.

- Ono što je sada hit jeste otkrivanje ko je GAY na WWW.FACEBOOK.COM

U pitanju je sajt, na kom svako ima sliku,
prijatelje i spisak grupa, kojima pripada.

Poenta je u tome da ispod slika svako upisuje za koga je zainteresovan:
Za muškarce, žene ili i jedne i druge.
Primećujem da je mnogo ,,naših'' jednostavno izostavilo ovu rubriku.

Po tome se može pretpostaviti ko je gej.

Druga stvar po kojoj se može pretpostaviti ko je gej je spisak prijatelja. Čim ima oko 5 gej prijatelja, onda je i sam gej.

Dakle Biceps preporučujem ti na FACEBOOK da se prijaviš.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Biceps
Pozdrav svima........nov sam ovde.... :)

Posto smo zavrsili sa upoznavanjem, :) hteo bih nesto da prokomentarisem, a i da cujem komentare....

Posto mi je, bar za sada, jedini nacin upoznavanja bio preko neta...gayromeo i slicni sajtovi i ponekad chat....prosto nemogu da poverujem u to da:

- Beograd ima cca 2.000.000 stanovinika..ali ajde nek ih bude 1.500.000 kao odraz moje skomnosti:) i od tog broja neka bude 60% zena sto je: 900.000 muskih...

Od tog pozamasnog broja ako pretpostavimo da je 10% tipova gay/bisex.....ali opet, neka bude to 5% sto znaci 45.000 muskih u BG je gay ili bisex orjentacije ili bar ima sklonosti (javne ili krisom iskazane) ...

I ako pretpostavimo da dobar deo od tih 45.000 nema kompjuter, niti koristi inernet ali ipak ostaje jedna solidna cifra od par hiljada, a mozda i desetina hiljada beogradjana koji su prosto van bilo kakvih desavanja bilo onih preko neta (oglasi, profili i sl) bilo onih uzivo (klubovi, zurke...)

Dakle od tog lepog (ili umisljenog) broja zadnji par dana kad svratim na chat bude 30-60 ljudi :) ) Jednom recju, katastrofa!

Da li je stvarno toliko trulo biti gay / bisex u Srbiji, makar to bilo i tajno, cim jedan VECI, mnogo VECI broj ljudi nece ili ne zeli da se petalja i zalazi u ove vode makar bilo to i preko interneta ??

Jos jednom pozdrav svima
Ovaj post kao da je pandan Daliborkinoj ispovesti u Estrogen fiksu
-------->
Ispovest jedne zene
:lezkiss:
Korisnikov avatar
By Biceps
Originally posted by Loni
Da dodam još i ovo.

- Ono što je sada hit jeste otkrivanje ko je GAY na WWW.FACEBOOK.COM

U pitanju je sajt, na kom svako ima sliku,
prijatelje i spisak grupa, kojima pripada.

Poenta je u tome da ispod slika svako upisuje za koga je zainteresovan:
Za muškarce, žene ili i jedne i druge.
Primećujem da je mnogo ,,naših'' jednostavno izostavilo ovu rubriku.

Po tome se može pretpostaviti ko je gej.

Druga stvar po kojoj se može pretpostaviti ko je gej je spisak prijatelja. Čim ima oko 5 gej prijatelja, onda je i sam gej.

Dakle Biceps preporučujem ti na FACEBOOK da se prijaviš.
nedavno sam video FACEBOOK ali mi se vise svidja MYSPACE....

kakva su ti iskustva sa tih ili slicnih sajtova?
By Dragonite
Prvo, ova tema je baš dobra. Nije mi jasno zašto sam je tek večeras provalio.

Drugo, radio sam u okviru savetovališta sa dosta gej muškaraca, pa kao moj odgovor ima neku težinu i nije skroz teoretski.

Ajd sad odgovor...

... isto se i ja pitam i svako malo lupam glavu oko ove proklete statistike. Trebalo bi da nas ima više:

Kragujevac - 200 000 stanovnika

5% gej je 10 000, oduzmem pola kao lezbejke, to je 5 000, oduzmem sve preko 50 i ispod 14, to je 2 500.

Ako se sabere ono na romeu kao N, ono što ja znam kao Y i što je meni prošlo kroz kancelariju tokom godinu dana (F kao ulazni fluks) izađem na 350. Tu dodajem odokativno 350 koje ne znam.

750? U jebote, negde sam izgubio više od 60% ljudi :lol:

Onda se setim svog rada i jasno mi je zašto se tih 60-70% ljudi uopšte ne vidi.

Ovde naša 'zajednica' funkcioniše po principu malih grupa u koje je jako teško ući ako te ne prihvati cela grupa.

Pritisak sredine je ogroman, treba jako puno hrabrosti da se čak registruješ na romeo ili forum, a kamoli da nešto pišeši ostvariš kontakt.

Predrasude važi za sve, ne želiš da budeš neka pištava tetkurača iz španske serije, ne vidiš sebe u toj ulozi ergo nisi gej.

jbt ovo postaje pogub post, ček da vidim pitanje

aham. Nije trulo, nego se ljudi plaše, nemaju sredstava da dođu do drugih ljudi, naprave prvi korak itd.

sorry, skoro je 5, moram da :teg:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Hm,bas sam se i ja zapitao pre neki dan,gde su svi ti gejevi grada Beograda...
Ovu prichu poceh prvo sa mobilnim chatom,onda skapiram da tu svako svakog zna i da nema nikog za mene,onda odoh na romeo,i tu skapirah da svako svakog zna i da nikog nema za mene. sad sam poceo da izlazim,i tu su sve manje vise isti ljudi i u Espehu,i u VIPu,ali kao jos gajim nadu da ima neko koga nisam video...mada u VIP vise nemam zelju da izlazim. sve u svemu, ne kapiram bas skroz one koji su uchaureni u kuci,svesni toga koji pol vole,a ne zele nista da urade po tom pitanju vec kao da ta sfera njihovog zivota ne postoji...
bio sam i ja uplashen i istripovan u pocetku,doduse i dalje sam u nekim segmentima :D ali ako vec naguras 18,20 godina i kuliras tu svoju stranu licnosti,e to ne mogu da razumem...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!