Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sutekh
od onih chije sam video slike na temi moja fotka - zoe (i unic0rn, mada ih on nije kachila :D )
Korisnikov avatar
By hlaefdige
zoe, dzelajza, kissqueen, hasanaginica (pod 1!, mada tesko da je neko ovde zna)....
Korisnikov avatar
By mmiki
Glasam za KissGueen
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Hlaefdige sa bilo kojom frizurom

i singularity
Korisnikov avatar
By Sunce
Dželajza Rouz :hail: i Swanheart :hail:
Korisnikov avatar
By Adenim
Uf, ovde stvarno ima lepih devojaka.

Swan i Zoe su mi bas lepe. Theonewhowished mi je jako cudno lepa, kao engleski decacic, potpuno je interesantna. Hlaefdige vrlo toplo sarmantna, opasan pogled. Paris, onako sitna i kao neki devojcurak. Waterlily - kao mala vila... Khons je takodje lepa...

Od ove mladje generacije nisam bas pratio.... dodacu neku sigurno.
Korisnikov avatar
By Zonche!
DarkAngel (mala je preslatka), Hlevdija (nju bih zapazio u masi ljudi i ne mislim zato sto je visoka), KissQueen, Zoe i Coka, Swan.
Korisnikov avatar
By Deksi
Moja Tresh definitivno :)
Korisnikov avatar
By Zoe
Ne znam koji su kriterijumi, napisala si "Naj riba".......ako je riba, ono kao da je sexy, onda sam to ja (jesam sama sebi sexy i osecam se tako :P ), ti si sexy Hlaefdige,(imas tu sexualnu energiju koja zraci) a Hasanaginica po meni prica vrrrrrrrrrrlo sexy(niko vise od nje) :mljac: , onda QDF je takodje puna sexualne energije.....

Po slatkoci, meni je Khons neprevazidjeno najsladja.....ove druge devojcice, Coku i ostale ne poznajem, ali na slikama je i Coka simpaticna.......ne znam kako Tresh girl izgleda uopste.....
Po nekim drugim kriterijumima.....najriba po pitanju nekog nacina razmisljanja i delovanja su Eya i Skyen i evo.......opet ne mogu nikog drugog tu da se setim sad....... :nerd:
(a opet govorim o onima koje licno poznajem)

Davno smo ustanovili da Forumasice i nisu neke ribe, e sad, ova mladja ekipa koja je skoro dosla, ne znam kako izgledaju pa ne mogu da komentarisem.......
Ali stvarno, po pitanju fizickog izgleda i nisu neke ribe, ako cemo samo po njemu. :neto:

Mozda, ali samo mozda neko ko i nije toliko lep a ja ga ne poznajem, uzivo isijava neki sarm i lepotu i energiju.......preko slika ja to ne vidim, i niko mi nije lep, osim male Khons.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hahahahahah...opet si se osrala...hahahahahahah...

napisala Naj Riba Foruma 2007 kao pandan temi Naj Frajer Foruma 2007, jer je tamo pisalo da same sebi otvorimo temu..

fer je fer
Korisnikov avatar
By Zoe
Neka si ti otvorila.....:mazi:
Korisnikov avatar
By Deksi
E da, Zoe takodje....prelepa devojka kao i TheDutchess....devojka koja se toliko menjala a uvek bila lepa :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Od mladjih korisnica, nominujem Zoe, Angelinu 777, shishmish, Delete, EYU, Kis Kvin i m... , a iz grupe starijih Daliborku Mileusnic ciju novu fotografiju i prilazem.
Slika
Korisnikov avatar
By sony&cher
Angelina777 DEFINITIVNO

i ne samo zbog izgleda...

Luv Ya Angie
Korisnikov avatar
By sony&cher
a da...i Swanheart je very simpa i ima najbolje fotke
Korisnikov avatar
By Dina
Ako se nominuje samo jedna devojka - onda DevokICA (sad joj je nick Nanny Ogg ali ja je jos zovem po starom). Ako moze vise onda i Krepac (Lepa Krepa) i Momo.

Sve tri imaju i fizicku lepotu, kao i onu duhovnu.
Korisnikov avatar
By colorado
hlaefdige, tessio, kissqueen, dzelajza
Korisnikov avatar
By tea92
ja nominiram ( :lol: ) : tresh, darkAngel, zoe, beli_tigar !! :sweet:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Svak' svoje nominira.... :lol:

U nasoj kuci nominacija je vec na snazi, izgleda :giggle: - suvise bi bilo da dodajem... :hvala:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!